Ива Николова съсипана след опозоряването й с яйца! Напуска протестите (ВИДЕО)

Ива Николова получи унижението на живота си!

Огромното опозоряване на Ива Николова пред Народното събрание не бе подминато туко-така от нейния началник Недялко Недялков.

Ива Николова опозорена с яйца

Собственикът на ПИК пръв информира на живо за случващото се, като написа във Фейсбук, че някакви терористи замерват Ива Николова с яйца пред НС, а полицията си трае.

Около обяд днес журналистката на агенция ПИК преживя най-големия си кошмар. Протестиращи я замерваха с яйца и й подвикваха обидни квалификации като „свиня“ и „мисирка“.

Ива Николова
Ива Николова унизена публично

Почти цял ден в Pik.bg се надпреварват да пишат против въпросните протестъри. Там ги оприличават на хора, наети от Христо Иванов, когото наричат Маджото, и Мая Манолова. Поредните критики към президента Радев също не са спестени.

Колежката на Ива – Биляна Господарска, избухна, че тези хора, опозирили така една майка, баба и съпруга, са истинско зло и са върхът на простащината.

Припомняме, че гневът срещу Ива Николова се отприщи заради обидните й материали относно Румен Радев. В един от тях тя написа, че и улично куче ще е по-добър президент от него.

Според слуховете Николова в момента е в истински шок и е много уплашена за здравето и живота си. Счита се, че засега ще спре да се появява на протестите, за да не отключи нова агресия срещу себе си.

Вижте скандалното видео с унижението на журналистката тук!

Повече за Ива Николова можете да прочетете в другите ни статии по-долу!

Ива Николова: И улично куче ще е по-добър президент от Румен Радев!

Ива Николова с поредна офанзива срещу президента Радев!

Журналистката Ива Николова, както се и очакваше, не остана равнодушна на изявленията на Румен Радев от вчера. Тогава той изказа мнение, че в България управляващите много крадат и ако той управлява държавата, няма да има кражби.

Румен Радев застана зад крадеца Костя Копейкин

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Ива Николова остро атакува президента в свой материал в Pik.bg. Тя припомня, че Радев застава зад Костадин Костадинов, когото уличиха в кражба на държавна субсидия, а в същото време говори, че няма да краде.

Журналистката не пропусна да уязви протестите срещу правителството, изкарвайки ги нагласени и невзрачни. „В тях участват Йоло Денев – вечният протестър, и Румяна Ченалова – „гнилата ябълка“ на правосъдието“, пише Николова.

В същото време твърди, че протестите пред президентството са на млади и умни хора, някои от тях работещи в чужбина, които не могат да гледат повече какво прави президентът.

Ива Николова и Румен Радев
Ива Николова пак нападна президента

Държавата издържа Радев цял живот

Журналистката разкрива още, че е нелепо Румен Радев да говори за честност, при положение че е издържал любовницата си (негова настояща съпруга) с държавни пари. Освен това самият той винаги е бил на държавна издръжка, първо като част от армията, а сега като президент.

„Три пъти питаме Радев какви са точните мерки срещу пандемията, щом тези не били добри, но отговор не получаваме. Бил ги казал вече, ама някой чу ли ги?“ – пише още Ива Николова.

Според нея, ген. Радев е лобист на частници, в това число на „Гриптен“, „Емко“ и „Миролио“. Затова нямал право да говори за държавни интереси.

Улично куче по-добро от Радев

Журналистката обаче стига и по-далеч в нападките си. Тя обявява Румен Радев за възможно най-слабия президент, който може да съществува. „И улично куче да сложат, пак ще е по-добре. То поне ще изпитва благодарност, че го храним, както храним Радев цял живот.“, смята Николова, известна със симпатиите си към ГЕРБ.


Серия интелигентни въпроси

Истината: „Фекалиите“ на Ива Николова не водят до коронавирус! (ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО)

Ива Николова нашумя твърде много в последните седмици. Тя задава едни от най-безумните въпроси по отношение на коронавируса!

Журналистката от агенция ПИК Ива Николова се оказа с най-глупавия репертоар от въпроси. Тя е осмивана от почти всички българи заради това, което пита на брифингите.

Миналата седмица ви информирахме за въпроса й с фекалиите. Тя попита ген. Мутафчийски дали може да се заразиш чрез храната, щом бе намерен COVID-19 в изпражненията.

Ива Николова
Ива Николова е обект на присмех в интернет

Все пак Николова получи отговор, макар и цялата зала да й се присмя. Всъщност, когато вирусът бъде изяден, той умира, тъй като не може да живее в киселинността на стомашно-чревния тракт.

Евелина Лютова

Така става ясно, че няма как да се разболееш от коронавирус чрез храната. Макар че Ива пита на базата на фекалните води, което наистина е нелепо.

Предлагаме ви обаче видео, в което се вижда, че този въпрос не е единственият нелеп въпрос на Ива Николова. От „Господарите“ са извадили топ 3 на тъпите й въпроси.

Този за фекалиите, колкото и странно да е, не оглавява класирането. Той е поставен под номер 2.

Номер 3 е въпросът „Как е възможно някой да знае, че има коронавирус, без да е тестван?“. При което ген. Мутафчийски отговаря, че въпросът й е безсмислен.

Номер 1 на абсурдите е „Тамянът влияе ли по някакъв начин на коронавируса?“. Ген. Мутафчийски и тук не си прави труда да отговори.

Ива Николова стана за смях в държавата през последните седмици. Нейните въпроси станаха повод за всякакви смешки и подигравки в интернет.

Журналистката обаче нашумя и с нещо друго през този месец. В своя статия в Pik.bg тя нарече президента „свиня“ и тотално го оплю. Нещо, което възмути не само почитателите на Румен Радев, но и всички, харесващи безпристрастната и обективна журналистика.

Повод за това нейно изразяване на мнение стана изказване на президента, че убийството на Милен Цветков е осветлило за пореден път беззаконието в нашата държава. Това тя го определи като евтин ПР от страна на Радев.

Имайки предвид, че Ива Николова е доста близка с премиера Бойко Борисов, очевидно не й се е понравило някой да напада съдебната система в България.

Можете да изгледате видеото и да прецените дали има причина цяла България да се смее на Ива Николова!

Можете да видите още подробности по темата с фекалиите в статията по-долу!

Храна ли са  фекалиите?

Потрес! Журналистката, която нарече президента „свиня“, смята факалиите за храна? (ВИДЕО)

Ива Николова потресе и шокира всички присъстващи с въпроса си към ген. Мутафчийски. Журналистката от агенция ПИК се изложи тотално!

Не е за вярване какви въпроси могат да се зададат по време на пандемия. Именно това се вижда във видеото, което Zona98.com намери специално за своите читатели.

В него журналистката Ива Николова става за смях. Тя пита генерала дали чрез храната може да се пренася коронавирус.

Репортерката се обосновава с факта, че наскоро е бил намерен COVID-19 във фекални води. Затова очевидно Николова счита, че храната е преносител на вируса.

Ива Николова
Ива Николова шокира с въпрос за фекалии

Видеото, което споделяме с вас, е от „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, излъчвано по „7/8 TV“. Самият водещ се присмива на журналистката, а целият му екип отстрани се е хванал за главата от смях.

„Аз винаги съм знаел с какво точно се храните вие в агенция ПИК, обаче днес го потвърдихте. Абе, Николова, спри да се храниш с фекалии, бе, ще хванеш коронавирус. И между другото, г-жо Николова, да ядеш фекалии е болест и тя се нарича копрофагия. Значи, ако някой, Ива, ти каже, че си копрофаг, на следващия брифинг питай това добре ли е.“ – присмя се Слави Трифонов на Ива Николова снощи.

Дългия отдавна е във война с колегите от ПИК. Той има не едно и две дела срещу тази медия. Затова потресаващият въпрос на Николова му дойде идеално, за да й се присмее.

Ива Николова нашумя през последните дни и с друго. Тя написа и публикува статия срещу президента Румен Радев, в която го нарича „свиня“. Нещо, което е недопустимо за един обективен и безпристрастен журналист.

Причината, която изтъкна, са думите на Радев по отношение на смъртта на Милен Цветков. Той заяви, че тази трагедия за пореден път осветли беззаконието в нашата страна.

Журналистката на ПИК обаче, дали нарочно или не, възприе изявлението на президента като правене на личен ПР от негова страна на гърба на гибелта на Цветков.

Статията предизвика широко негодувание у поддръжниците на Румен Радев. Във Фейсбук ври и кипи и мнозина са тези, които нападат Николова.

Според тях, Ива Николова атакува президента, защото е близка с премиера Бойко Борисов, а враждата между Радев и Борисов е всеизвестна от месеци.

Но да се върнем на Слави Трифонов. Не може да не му признаем, че умее да жегва съперниците си точно там, където трябва.

През годините шоуменът е имал конфликти с много хора, но и се е сдобрявал с много хора. Именно второто направи наскоро с Маги Халваджиян, с когото воюваха в продължение на 12 години, но накрая заровиха томахавката.

Слави обяви именно пред Маги, че ще участва на следващите парламентарни избори с партията си „Има такъв народ“. Така той ще се превърне в опонент на ГЕРБ.

Според слуховете, които се носят отдавна, Ива Николова е политически ориентирана именно към управляващата партия. Слави обаче я постави на място във видеото.

Можете да се посмеете и вие с уникално смешното видео, в което един журналист пита за фекалии. Неприятната тема за коронавируса сякаш е изместена от по-неприятна, но в друг аспект, тема.

Вижте видеото, което ще ви накара да се смеете с глас!

За Михаил Николов

Прочети още

boke_550x400

Френски военен: Видях с очите си постановката в Буча! Местеха телата нарочно, американците снимаха (ВИДЕО)

Адриен Боке направи на пух и прах западната пропаганда, която се лее из Европа! „Бях …

3 Мнения

  1. Дедо Йоцо

    …все ощетени от природата и да изпъкнат се забиват около Него

  2. Ало бабата и едно бустанско плашило е по хубаво от теб ама можеби нямаш огледало в къщи да си огледаш грозната мутра.А за президента даже не трябва и да си отваряш кривата джука.Малеее тебе ако те сложим в някой бустан пиле няма да префръкне.Вземи и вложи малко усилия в разкрасителни процедури макар че надали на теб има какво да ти помогне.Голям тунинг ще пада.По добре се скрии някъде никой да не те вижда.

  3. Долу_Мисирките

    Абе какво ни занимавате с тая мисирка и подлога? Нея могат всеки момент да я арестуват за неприлична физиономия и без нищо да прави. Всеки нормален индивид може да си направи сметката, докато й гледа интервютата чия подлога е. Не заради нейното лично мнение, а заради това че не е безпристрасна, ако наистина държи че е журналистка. Въпросите й са тенденциозни, глупави, малоумни. Яйцата й бяха малко.

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *