ВИДЕО: Мерките са създадени, за да разболяват хората! (Зловещи разкрития за маските)

Мерките, които кризисният щаб у нас взима от месец и половина насам, са насочени срещу хората, а не в тяхна защита. В това е убеден проф. Лъчезар Аврамов!

Носенето на маски за лице продължава да бъде задължително за всички българи, но изникват въпроси, свързани с ползата от тези маски. Именно върху това даде светлина проф. Лъчезар Аврамов.

В предаването „Неделник“, излъчвано по телевизия „Алфа“, докторът разясни подробно вредата от маските. Според него, те не само не помагат, но и вредят.

маски за лице
Не трябва да се носят маски за лице, защото са опасни

„В човешката уста има много бактерии, които си стоят там и не трябва да влизат в белия дроб. Когато се сложи маска, тези бактерии се лепят по маската и заедно с повишената влажност, която човек издишва, се връщат обратно, вие вдишвате тези бактерии. Има такова явление, понеже е намалено налягането, казва се хиповентилация, което влошава дишането и създава идеални условия за пневмония. Това е типичната причина за белодробна смърт. Най-много хора умират от бактериални пневмонии.

Тези вирусни инфекции, които са известни като сезонни инфекции, защо са сезонни?! Сезонни са, защото човек е с потиснат имунитет през тези сезони.

Тези мерки са целенасочени, за да разболяват хората. Не става дума за грешка. Те са целенасочени, за да разболяват хората по чисто епидемологичен, вирусологичен и бактериологичен начин.“ – разкрива проф. Аврамов пред водещия Станислав Цанов.

Видеото от интервюто с него, което излагаме на вниманието ви по-надолу в материала, завършва с още нещо скандално. Показан е откъс от гостуването на ген. Мутафчийски в БНТ при Георги Любенов отпреди няколко седмици. Тогава генералът потвърди, че е напълно ненужно здравите хора да носят маски, а малко след това обяви, че трябва всеки да е с маска за лице.

Всичко това наистина буди много въпроси. Дали наистина кризисният щаб мисли най-доброто за българския народ, или просто изпълнява нареждания отвън. Дали изобщо този щаб е квалифициран като познания и опит да се бори с болест като коронавирус COVID-19?

За опасността от маските отдавна се говори. Имаше твърдения в началото на пандемията, че е опасно да се носят, защото повечето хора непрекъснато ги пипат, за да ги свалят за малко я в колата, я някъде другаде, а после пак ги слагат. Така излагат себе си на риск, тъй като лицето е строго забранено да се пипа, когато си пипал други неща. Както е известно, COVID-19 влиза в организма чрез устата, носа или очите.

Конспиративните теории стигат дори още по-далеч, считайки, че коронавирусът е само инструмент за създаване на световна икономическа криза, за да могат едни хора да изпълнят целите си.

Всичко това не е доказано и вероятно никога няма да бъде, но носенето на маски все повече изглежда като нещо, което е напълно ненужно. Проф. Аврамов го обяснява от медицинска гледна точка, а не приказва просто общи теории.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Същото беше и с ръкавиците, които напоследък започнаха да излизат от мода. Хората осъзнаха, че и с ръкавици могат да си пипнат лицето и да се заразят, така че просто трябва да не се пипат.

Изгледайте видеото и преценете сами за себе си дали можем да се доверим на професора!

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]