Каракачанов: Протестите на Радев вървят по 50 лв. на човек! (ВИДЕО)

Красимир Каракачанов се изказа против насилието на протестите и смята, че на България й е нужен диалог!

Министърът на отбраната даде специално изявление пред медиите днес. Красимир Каракачанов коментира протестите, които текат в момента в страната.

Той не обвини протестиращите, че протестират, защото всеки имал право на позиция. Обвини някои от тях обаче, че налитат на бой и провокират полицията.

Красимир Каракачанов се обяви против насилието на протестите

Както стана ясно от скандален видеоклип, полицаи пребиха зверски няколко момчета от протеста. Твърди се обаче, че тези момчета са се държали нагло и провокативно.

Каракачанов твърди, че най-вероятно провокаторите са част от футболни агитки. Те са известни с хулиганските си прояви.

Министърът на отбраната направи много интересно разкритие. Той каза, че на симпатизант на „Обединени патриоти“ са му били предложили да се включи в протестите срещу правителството срещу 50 лв.

Каракачанов изрази възмушението си от някои партии, които днес са „яхнали“ протестите, а преди са били част от това, което сега искат да се промени.

Той визира ДПС и негодуванията на хората, че Делян Пеевски и Ахмед Доган са охранявани от НСО, както и че като цяло тази партия има голяма власт в страната. Каракачанов каза, че когато ОП са говорили против ДПС, протестиращите сега партии са мълчали.

Министърът на отбраната подчерта, че трябва да се потърси помирение между президентството и министерския съвет, защото историята говори, че когато е имало вражда между институциите, нищо добро не се е случвало в България.

Вицепремиерът Томислав Дончев също се изказа на брифинга. Той каза, че Румен Радев е определил правителството като мутри след стартирането на разследването срещу президентските съветници. Поради това той изрази съмнение в подбудите на презиента.

Днес протестите продължават. Както е известно, властта отвърна на удара с контрапротести. България в момента е разделена на две и има опасност дори от гражданска война. Точно затова Красимир Каракачанов призова към диалог и мирни действия.

“Фигурин

Вижте целия извънреден брифинг във видеото!

За Михаил Николов

Прочети още

mitio-ochite_600x420

Митьо Очите: Всичко минаваше през Борисов! Той е чудовище, ламтящо за пари

Митьо Очите разкри далаверите на Бойко Борисов! Димитър Желязков, когото познаваме като Митьо Очите, проговори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.