Калин Сърменов: Румен Радев трябва да бъде съден за държавна измяна!

Калин Сърменов е много разочарован от президента и смята, че той е предал България с действията си!

Актьорът Калин Сърменов е сред поддръжниците на Бойко Борисов и не счита, че трябва да има оставка на кабинета. Той е на мнение, че Румен Радев е разединител на обществото и дори действията му са подсъдни.

Милото за протестите

В интервю за в. „Ретро“ Милото сподели своите възгледи за протестите и случващото се в страната през последните седмици, пише Burgas24.bg.

„Винаги съм подкрепял това да имаш собствено мнение и да го отстояваш, но протестиращите не знаят какво точно искат. На едни Черноморието им било застроено, на други въздухът им бил мръсен, трети не харесват Бойко Борисов, това е много несериозно. И като ги питаш какво трябва да се промени, отговарят, че всички управляващи трябва да си отидат и да дойдат други. Откъде да дойдат тези другите? Въобще, много въпроси без отговори в тези протести.“, смята директорът на Сатиричния театър.

Според него всичките тези хора по улиците са обединени заради силата на ГЕРБ. Те виждали колко неща се правят при това управление, виждали оценката на Европа, която е положителна, и се ожесточавали още повече.

Калин Сърменов
Калин Сърменов осъжда строго действията на Румен Радев и не признава за правилни протестите срещу Бойко Борисов

Осъжда строго президента

Калин Сърменов определя поведението на Румен Радев като престъпно, тъй като настройвал хората един срещу друг в момент на криза.

„За мен това, което прави Радев, е подсъдно. Да излезеш пред хората и да ги насъскаш във време, когато цялата държава има нужда от обединение, е недопустимо. От другата страна Борисов, Томислав Дончев и другите казват „дайте да си подадем ръка в този труден момент“, а само Радев ръси такива срамни неща.“, убеден е актьорът.

Той предполага, че целта на президента е връщането на власт на БСП и сближаването с Русия.

„Румен Радев върви срещу собствения си народ, той го предаде, като говори колко всичко било зле. Това изобщо не е вярно и го доказва приемането ни в чакалнята на еврозоната.“, смята звездата от „Седем часа разлика“.

Актьорът „наплю“ Слави Трифонов

Сърменов е на мнение, че Бойко Борисов просто няма алтернатива и затова трябва да остане на власт. За него демокрацията е сериозно застрашена от действията на президента.

„Коя е алтернативата след ГЕРБ, Слави ли?! Той винаги е обслужвал левицата. Като шоуто му закъса, си направи телевизия. Като телевизията му се провали, реши да прави политика, използвайки феновете си за свой електорат. Това е несериозно. Ако той е алтернативата, се връщаме при Корнелия Нинова и държавата пак ще се разклати.“, споделя актьорът по отношение на Слави Трифонов.

Защо Калин Сърменов е за ГЕРБ

“Демир

Мнението на Калин Сърменов не е много изненадващо, тъй като той стана директор на Сатиричния театър точно по времето на управлението на ГЕРБ. През 2012 г. стана временен директор, а от 2017 г. вече е титуляр на тази длъжност.

Милото все още не е станал член на партията, но симпатиите му към нея са очевидни. Дали можем да очакваме от него политическа кариера в идните години, предстои да разберем.

За Михаил Николов

Прочети още

neshka-robeva_600x400

Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма

Нешка Робева не одобрява политиката на САЩ и цялото лицемерие на Запада! Легендарната ни треньорка …

14 Мнения

 1. Станински

  Сърменов екатегоричнаилюстрацияна това,как един глупак,може сам да си „сере“на суратя !С извинение за грубия , но точен израз !?

 2. Станински

  Сърменов е категорична илюстрация на това,как един глупак,може сам да си „сере“на суратя ! С извинение за грубия , но точен израз !?

  • Къф си ти, бе боклук!

  • Др МИХАИЛ Николое

   НИЧИЯ НЕ Е ДОГОРЕЛА ДО ЗОРИ! МИЛОТО КОМПЕНСИРА МИЗЕРНАТА СИ ДУШЕВНОСТ С ТВЪРДО СЛАГАЧЕСТВО НА ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ПРИ ТОВА КРЪГЪЛ ПРОСТАК

 3. Лиляна Найденова

  Жалко за г-Сърменов.Той се опита преди години да се занимава с политика,но нещо не му се получи тогава.Сега пък изведнъж започна да разбира и от право!По-добре ще е да си гледа театъра!

  • Радостина Танева

   Абе като не даваше Орешарски властта цяла една година въпреки протестите, що всички мълчаха като ……., ????!!!! Защо тогава не правехте коментари наляво и надясно?! Защо не се уважи тогава гражданското общество и протестите?! А търпяхте Орешарски и кликата му и протестирахте до откат?! А на него окото му не мигна да си подава оставката?! Въпреки волята на народа?! Къса памет или….

 4. Простестиращите много добре знаят какво искат и какво Трябва да се Направи И то се вижда с видимо око 1.Алчността за Пари 2.Нищо Европейско няма 3.Европа си е Европа ,но България не за Европа .Повече не е необходимо да коментирам просто е излишно

 5. В.Петков

  Калин Сърменов е срам за Българския театър! Псевдоактьор, връзкар и натегач, който имаше наглостта да изгони Павел Поппандов. И той да дава акъл е недопустимо!!!

 6. Българионъ

  Политиката не е сцена на която некадърни артисти и музиканти помияри, миришещи на нечистоплътност да репетират наизуст научени третостепенни роли, или песнички, просто чалга…
  Културата се сади и култивира през първите СЕДЕМ,после е късно… Психодесните „интелектуалци“, очакващи поредната порция храна от Йорданка Фандъкова, Боко Дедовия Еднокнижник и имат претенцията да са „съвест и морал“ на нацията…
  Мартин Константинов: Такава е и днешната интелигенция в ‘свободна и демократична’ България – зависима, страхлива, коленопреклонна пред силните на деня, безхарактерна, безродна. Хора, които летят към чуждото и пълзят към родното (цит. по проф. Н. Генчев). Самодоволни и надменни обитатели на жълтите павета, сгушени преди под крилото на великата КПСС, а днес хрантутени с ‘грантове’ и ‘проекти’ от Америка за България и ОтРовено общество. Чест прави на професора, че им го каза преди 35 години, а днес думите му звучат с още по-голяма сила и тежката историческа съдба не може все да бъде оправдание.

  Просперитет на една нация далеч не зависи само от ръста на БВП и чуждестранните инвестиции. Няма как една нация да върви напред, ако е загърбила културата, ако е загубила усета си към изкуствата.

 7. СЪРМЕНОВ Е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР … ЗА МНОГО НАСТОЙЧИВО / 7 ГОДИНИ/ ПОДЛЗУРСТОВО И ВЕНЦЕХВАЛЕНЕ НА БОРИСОВ/ И ПОСТИГАНЕ НА „ЦЕЛТА“ С “ ДЪЛБОКА ЧУПКА В КРЪСТА“ ……….. ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА

  • Снежана

   ха ха ха гадното лазене на голия охлюФ, който оставя лайняната следа след себе си. а после му се ще да се върне и да я оближе, за да скрие изпражненията си, нали Калин Сърменов. Между впрочем, за да се разбере една личност като Генерал Румен Радев, нашият Президент, се иска поне една половина от неговото ниво. А Калинчо дори не може да мечтае за подобна радост.

  • Хайдут Сидер

   Мамицата ти мръсна простачко

 8. Събчо Косев

  Когато ББ (Бабаита Будала) стана премиер аз заявих.“Тарикатите и хитреците така ще оплетат ББ в мрежите си (примери колкото щеш), че тежко и горко на редовия българин“. Най-после, след 10г. това излезе на показ.

  А колкото до интелигентите като горе цитирания, публичните личносри които получават т.н. „народни пенсии“ и политиците без лично мнение с явни лични интереси (променят мнението си непрекъснато в и то в противоположен аспект), са паразитите на обществото – те по-скоро се стремят да получат нещо от обществото отколкото да дадат нещо.

  Явно ценостната система на българина е сериозно увреден щом има толкова много да харесват такива елементи (личнистната ни ценостна ситема не ми позволява да ги нарека нито хора нито личности).

  Къде са тези които непрекъснато се появяваха и пееха на протестите непосредствено след 1989г. Няма ги защото са „помилвани“ с „народни пенсии“. Къде е Едвин Сугарев – аташе в Ниш!! Къде е Екатерина Михайлова – посланик в Турция. Примерите са много.

  Това което обединява пцевдо тези индивиди (според мен) е, че не оспорват и не опровергават исканията на протестиращите а обясненията им са в посоки които въобще не са актуални в момента.

  Но кураж младежи, имате пълнатан подкрепа от мен. Ние по-възрастнитр направихме всичко по силите си, щото партията на бившите и настоящи комунисти да е на това ниво. На вас се пада честта да се преборите с мафията.

 9. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.