Основателят на СДС-Бургас: Малкото черепче Радев раздава по 100 лв. на протестиращ! (ВИДЕО)

Валентин Касабов е на мнение, че правителството в никакъв случай не трябва да пада, защото това ще доведе до тотален крах на държавата!

Заместник-председателят на НФСБ се изказа доста остро за Румен Радев. Валентин Касабов определи българския президент като „малко черепче“.

Божков и Радев в комбина

Причината за това негово определение е, че според него ген. Радев е командван изцяло от Васил Божков – Черепа, който бил същинският организатор на протестите.

Касабов дори твърди, че голяма част от протестиращите са купени от същия този Божков чрез Радев и че се раздават по 100 лв. на калпак. Дори можело да се провери в МВР, че е така.

Целта за депутата е ясна, а именно очерняне на правителството и свалянето му от власт. Това обаче би могло да срине държавата, защото само 5 месеца след падането от власт на ГЕРБ, Патриотите и ВМРО в България нямало да останат никакви пари.

Валентин Касабов
Валентин Касабов смята претестите за платени

Христо Иванов е главният актьор

Валентин Касабов смята, че Божков е режисьорът на цялата тази постановка, Радев е неговият инструмент, а Христо Иванов е главният актьор. Според него това, което е направил лидерът на „Демократична България“ в Росенец, е добре замислен план за злепоставянето на правителството.

Касабов смята, че няма как един защитник на гей парадите, какъвто е Иванов, да бъде някаква алтернатива за властта и да се разчита на него да направи положителна промяна в страната.

С друго правителство парите ще свършат

Пред Георги Любенов по БНТ Касабов беше категоричен, че няма кой да дойде на мястото на Бойко Борисов, защото премиерът е много уважаван в Европа и при друг министър-председател парите ще секнат.

Междувпрочем, самият Борисов го каза преди дни. Той изтъкна като причина да остане на власт именно еврофондовете, които при БСП винаги спирали.

Както е известно, наскоро премиерът се върна от Брюксел и обяви, че се е договорил с ЕС да ни отпусне 29 млрд. евро. Оказа се обаче, че сделката за България не е особено изгодна, тъй като страна като Гърция ще получи 72 млрд. евро, а е само с 3 млн. повече население.

Кой е Валентин Касабов

Валентин Касабов е журналист по образование и професия. В момента дори работи в областта на медиите и има предаване по телевизия „СКАТ“.

“Фигурин

Касабов винаги е бил дясно ориентиран в политически аспект. Той е един от основателите на СДС в родния му Бургас.

През 2011 г. става един от основателите на НФСБ, а преди това има сериозен опит като общински съветник.

Вижте видеото, в което застава твърдо срещу президента, Васил Божков и Христо Иванов!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

borisov_600x400 (2)

Лаура Кьовеши: Г-н Борисов е избил 20 души заради 23 млн. лв., отива в затвора!

Бойко Борисов е подсъдим по ново обвинение, ЕС го погна! Катастрофата край Своге Главният прокурор …

4 Мнения

  1. То така е! Платени са, защото ти си плащал и мислиш, че всичко е така нещастнико!

  2. капитан Нико-Войвода

    Тоя Дърт плъх Касабов е толкова прост човек че неможе да върже две изречения ! Пудела на Анадолският дебил Симеонов ! Скоро ще ви изправим пред съда за милионите потънали в строителството на оградата с Турция

  3. Дебил с ниска култу,ра. Сби се се в парламента. Когато няма словесни аргументи – има юмруци.Пък и съм сигурен,че ще гледа парламента през крив макарон.

  4. Дедо Йоцо

    Абсолютен шемет,ама си знае интереса…падне ли Боко,заминават в затвора със Симеонов за кражбите по оградата на границата

  5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.