Съдът реши! Парите на Борисов не стигнаха да изкарат майката с децата от Ситняково жертва

Елена Мицева е виновна за инцидента на Ситняково, реши Софийски Районен съд!

Съдия Надя Бакалова определи Елена Мицева, чието предно стъкло на колата пострада при разпра с протестиращи на бул. „Ситняково,“, за провокатор. Това освободи обвиняемия Георги Георгиев от ареста, макар и срещу гаранция от 500 лв., пише Mediapool.bg.

Елена Мицева е провокатор

Според Софийски Районен съд г-жа Мицева не е оставила алтернатива пред протестиращите и те са били принудени да се защитят. Решението все пак може да бъде обжалвано пред Софийски Градски съд.

Припомняме, че Елена Мицева нахлу с автомобила си на протеста пред Румънското посолство и се опита да мине през тълпата от хора. На задната седалка бяха двете й деца, а до нея съпругът й. В отговор получи счупено предно стъкло.

Обвиняемият Георгиев е обяснил пред съда, че тя не му е оставила избор, защото е крещяла, че ще мине през протеста и по всичко изглеждало, че щяла да го направи. Затова той я е спрял, като й счупил стъклото на колата.

„Тя просто не спираше, искаше да ни прегази“, казва Георгиев.

Сайтът Informiran.net вече излезе с информация, че Елена Мицева е получила пари от ГЕРБ, за да направи провокация. Счита се, че е прибрала 5 бона, за да изложи децата си на риск.

Засега обаче удря на камък, защото съдът не я приема за жертва, а напротив. Предстои да разберем дали социалните служби ще се задействат и ще отнемат двете й деца.

Последно за случката на Ситняково онази вечер, специално за всички защитници на "онеправданата" и "нападната" жена, и за Министерство на вътрешните работи. Ето как автомобилът на провокаторката Елена Мицева се врязва в протестиращите и буквално ги гази, и кога бива счупено челното му стъкло…

Публикувахте от Светослав Трайков в Сряда, 19 август 2020 г.


ВИДЕО: Ето как майката с децата, която получи 5 бона от Борисов, гази хората на протеста!

Елена Мицева взе солидна сума от управляващите, за направи атентат на протеста срещу правителството!

Скандалната случка от бул. Ситняково в София се оказа чиста провокация от страна на жертвата Елена Мицева. Това твърди сайтът Informiran.net.

Елена Мицева с 5 бона от Борисов
Демир бозан билки за бъбреци

Майката на две деца е получила 5000 лв. от ГЕРБ, за да се вреже с колата си в протестиращите. По този начин е целяла провокация, за да може да бъде нападната и после да стане жертва, пише Informiran.net.

Припомняме, че Мицева влезе с белия си автомобил при протестиращите, като не спря пред хората, а на практика се опита да ги прегази, макар и със скорост от 2 км. в час. В колата й бяха и двете й деца. В отговор протестиращите й счипиха предното стъкло.

Очевидци твърдят, че жената е излязла от колата си и е размахвала среден пръст, сипейки обиди. Това е довело и до материалните щети по автомобила й.

В момента са задържани двамата автори на счупеното стъкло. Дори има опасност от ефективна присъда за тях.

Появи се видео от друг ъгъл, което показва как колата на Елена Мицева тръгва да бута и гази хората на протеста. Това изглежда наистина като провокация.

Управляващите защитават Мицева

Всички от управляващите обаче са на мнение, че случилото се срещу Елена Мицева е чудовищен акт. Областният управител на София Илиян Тодоров дори обяви протестиращите за изроди.

Говори се обаче, че самата Мицева е член на ГЕРБ от години. Затова е приела пари за провокацията. Целта е била да изкара протестиращите чудовища и имиджът на целия протест срещу правителството да падне.

Вижте скандалното видео, в което майката на две деца опитва да прегази протестиращите!

 

За Михаил Николов

Прочети още

borisov-borislava_600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

10 Мнения

 1. Анонимен

  Бих попитала автора на това,дали има деца?И ако има дали би ги използвал в такава провокация?Не знаете ли ,че това което правите ви се връща като бумеранг.Имайте милост към вас самия икъм децата си.Това е най-гнусното нещо ,което маже да роди един мозък.

  • А видеото гледахте ли?

   • ДПС се гаври с нас

    Добре че нямаше деца на протеста да минат под гумите на платената провокаторка

  • Определено човек със съвест не би го сторил особено с децата на задната седалка. Но хората от ГЕРБ думата съвест я търсят в речника да видят какво означава. 5000 лв за тая кукумявка и хоп тиквата пак провокира с неговите си глупости. Иска хората пак да гласуват за него… но май няма да има такива глупаци вече. Хората са там не защото нямат какво да правят във една обикновена вечер…те са там защото живота им за тях и тяхните деца е мизерен и ако наричаш тези хора лумпени значи не си нищо по различно от кретеноидно същество – тиква такава.

 2. тази е за затвор

 3. Простак
  Червен боклук.

  • Виолета

   А. ТИ каква простачка си? Тези хора са там да защитят и твоите права ма патко заспала. Ти си мислиш, че управляващите ти дават някакви права. Да на думи. Ако нарушиш обаче техните права/на управляващите/ ще те смачкат като мравка и тогава ще видиш истинския им лик.

 4. Червен боклук.Простак.

  • Даскалова

   Таня-равно на гербераски трол!

  • бат Жоро

   Само тези три думи ли са в речника ти. Други нямаш ли или и ти с промит мозък и вЕрваш е ББ ще продължи да дерибейства над другите, а теб няма да засегне. Точно тези твои думи ни докараха до положението да сме най бедната страна в Европа с най корумпираното правителство в света и най първо място по най бързо изчезваща нация. Всичко това се случи благодарение на тази дума „антикомунизъм“ на която безкрайно вярвате и не искате да проумеете че тази първа промивка на мозъка не ни обединява а ни разделя. Крайно време е да се спре с това червено. И кръвта ти е червена.

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *