Искат да свалят Лукашенко, защото не прие 900 млн. подкуп, за да обяви фалшивата пандемия! (ВИДЕО)

Александър Лукашенко е единственият държавен глава в света, който се противопостави на обявяването на пандемия и остави живота в страната си постарому!

Беларус е единственатта държава в света, която не желае да влиза в омагьосания кръг на пандемията. Александър Лукашенко отказа да се съобрази с исканията на СЗО и сега е враг номер едно на Запада.

От три седмици в Беларус има протести срещу оставането на власт на настоящия президент. Има сериозни подозрения обаче, че тези протести са организирани отвън.

Истината е, че Западът не може да се примири, че Лукашенко не прие да влезе в порочния кръг. Самият той обяви, че му е бил предложен подкуп от СЗО в размер на 94 млн. евро, за да обяви пандемия в страната си. Международният валутен фонд пък се е опитал да го подкупи с 900 млн. евро, за да обяви пандемия, но и тях е отказал.

Александър Лукашенко
Александър Лукашенко не обяви пандемия и сега е враг номер едно на Запада

Александър Лукашенко упорито отказва да съсипе икономиката на страната си заради вирус, чиито последствия даже не са доказани.

Припомняме, че по време на най-големия пик от COVID-19 в Беларус никой не носеше маски, всички театри, църкви и т.н. бяха отворени, като дори футболният сезон продължи да се играе.

На 9 май Лукашенко дори организира парад по случай победата над фашизма и това вече окончателно вбеси Западна Европа и САЩ.

Счита се, че след това му действие е било взето решението да му се подготви преврат. Той обаче излезе по-хитър и се подготви на изборите на 9 август, за да остане на власт.

„Няма да танцуваме по свирката на някой си“ – отсече беларуският президент на исканията на другите държави да обяви пандемия.

Все повече стават мненията, че самата СЗО е получила подкуп, за да обяви пандемия, тъй като няма никакви данни за такава. Редица лекари не само у нас, но и в чужбина се изказаха по този въпрос и недоумяват защо е обявена пандемия.

За Михаил Николов

Прочети още

radev-zelenski_600x385

Зеленски избухна: Румен Радев е чудовище!

Румен Радев се превърна във враг на Украйна, смятат управляващите там! Володимир Зеленски не приема …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *