Андрей Арнаудов: Турците не са ни поробили! За 30 години дръпнахме много напред

Андрей Арнаудов има интересна гледна точка за състоянието на държавата!

Милионерът Андрей Арнаудов смята, че днес България е много по-развита страна в сравнение с преди 30 години. Ето защо той одобрява управлението на държавата ни и твърдо не желае да се връщаме към социализма.

Андрю, както го наричат приятелите, е заклет антикомунист. Според него за 45-те години на тоталитарен режим у нас не се е случило нищо добро. Той дори дава пример с индустрията, която определя като крайно вредна за здравето, пише ПИК.

„Ако се върнем назад във времето с 30 години и сравним онази България и сегашната, ще видим голям напредък. Ситуацията е съвсем различна днес.“ – смята продуцентът на „Фермата“, пише Skandalni.eu.

Андрей Арнаудов
Андрей Арнаудов мрази комунистите

Според него основните разлики са, че имаш свобода и право на избор, можеш да пътуваш до която искаш точка на света. Освен това тв водещият вижда членството ни в НАТО и ЕС като нещо, което ни тласка нагоре.

Мнението му не се приема добре от много хора, доста от които днес са по улиците, за да протестират. Андрей обаче си навлече гнева на хората и с друга своя позиция по болна тема.

Арнаудов е убеден, че турско робство в България не е имало и дори излага доводите си за това.

„Няма как българинът да е бил роб, при положение че е притежавал къща и земя. Робите са нямали такива неща, както е било с негрите в САЩ. Не знам дали е владичество, иго или нещо друго, но със сигурност не е робство.“ – категоричен е екранният партньор на Иван Христов.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

12 Мнения

 1. Тони Андреева

  Значи всичко което сме учили до сега е лъжа
  Боже някой хора въобще не са в час!
  А този Андрей дали е трезво състояние, трябва да бъде проверен,той се е самозабравил.!

  • Д-р Михаил НИКОЛОВ МИКОВ

   ПЕРВЕРЗЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! ТАКИВА ИЗМЕКЯРИ ДРЪПНАХА НАПРЕД ЗА СМЕТКА НА ПРОПАДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

 2. ginka dimova

  Естествено, че не е имало робство, щом са плащали данъци и са имали земя и къщи. Робство е имало в Египет и Америка. За голяма радост на наследниците на робите, които сега се радват на абсолютна свобода.

  • Димо Гинков

   А за продадените като роби Българи за които и до ден днешен има документи те какви по-точно са били? И никой не е имал никаква собственост единствено султана има притежание останалите имат право да работят и да плащат данъци включително и кръвен такъв

  • Щилиян Русев

   Ех, да си живяла по него време. Да си била бременна. Край теб няколко чалмалии да спорят, мъжко или женско ще родиш и за доказателство да ти разпорят корема с калъча. А, след туй аз да те питам, а ти да ми отговориш, имало ли е турско робство, ако, разбира се, е било възможно подобно нещо.

 3. Абсолютно съм съгласен с г-н Андрей Арнаудов. Просто хората у нас не искат да чуят нещо разумно. Искат само фейк.

 4. Daniela Nikolova

  Ima mnogo promeni ,no po-rano niamashe Horace bez dostap do med.pomosht I bez pension.A sega sa 1 million.

 5. лиляна главчева

  ДА, НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ НАСЛЕДНИЦИ НА ГЮЗЕЛ МАРИЯ – НАША РОДНИНА ОТКРАДНАТА НА БУНАРО ЗА ВОДА! ДА,МОЖЕМ ДА ОТИДЕМ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕМ ПО СВЕТА ,НООООООО АКО СМЕ МИЛИОНЕРИ КАТО ТЕБЕ, 99% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ И ГЛАДНИ, ЗАТОВА НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ИМАХМЕ МАЛКО, НО БЯХМЕ ЩАСТЛИВИИИИИИИИ! ТИ СИ ЕДИН ЛИГЛЬО, ТЪП,ГЛУПАВ И ПРОСТ!

 6. наблюдател

  Ти нормален ли си бе? Да не си обратен?

 7. Турско робство е имало и то е било ужасно! Повечето истински българи са били избити. 500 години са ни тъпкали! Сега хулиганите, които управляват вече 30 години твърдят,че сега сме имали свобода! Да имам свободата да умра от глад със заплата 500 лв.Повечето хора получават толкова! Да не говорим за пенсионерите!Няма как да пътуваме по света като нямаме пари! Само циганите пътуват без пари! България беше вражеска,но уважавана държава! Дадохме на Европа оперни певци и големи писатели! Сега ни мислят за цигани и искат да ни избият!Това е по-лошо робство! Това е геноцид!

 8. Христо Николо

  Слави с право ги наричаше Опусуми!! Да не се нарича българин този е вероотстъпник!

 9. Кольо Дончев

  На входа на манастира в гр.Мъглиж има табела, на която пише, че от Мъглиж турците са взели от семействата 2000 /две хиляди/ момчета за ЕНИЧАРИ.Преди това, манастира е бил на друго място в планината но турците са го изгорили.Знаете ит историята какви са били еничарите!На северния край на града, до реката, има местност „Кланите кадъни“-Кадъни са казвали на жените на турците, които не са работели, стояли са зад високите огради, за да не ги гледат мъжете.Когато мъжете им отишли да се бият срещу нашите освободители, българите изклали кадъните на реката.Историята показва, че нашите предци са били роби, за да се стигне до такова отмъщение.Въшката като се нахрани излиза на челото-това е положението с Арнаудов!

 10. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *