Красен Кралев за Румен Радев: Нека изрежем тумора навреме!

Красен Кралев не може да понася Румен Радев и не го крие!

Министърът на спорта е сред онези политици, които най-много нападат Румен Радев. Красен Кралев често си позволява да отправя словесни престрелки към президента.

Варненецът смята бившия пилот за расист. Това стана ясно след футболния мач между България и Англия, по време на който се разрази скандал на тема расизъм.

След това ген. Радев обобщи, че спортът ни е огледало на държавата. Това явно е вбесило Красен Кралев, който отговори така: Да разбираме ли от неговото изказване, че подкрепя расизма?

Кралев каза още, че туморът в спорта трябва да бъде изрязан навреме. Той има предвид расизма и всички расисти. Сред тях в очите на министъра на спорта явно е и президента на Република България, пише News.bg.

Красен Кралев
Красен Кралев ненавижда Румен Радев

Припомняме, че преди няколко месеца, когато стартираха простестите, Красен Кралев изригна срещу Румен Радев, като го нарече „фатмак“, издигнат от червените олигарси, който има за цел да направи държавен преврат.

На 6 май пък Кралев отново използва възможността да атакува президента, като го укори, че не е поздравил военноморските сили по случай празника на българската армия.

Войната на спортния министър с президента не спира дотук. Кралев изкара коронавируса и е на мнение, че човек трябва много да се пази. Затова вини Радев, който отиде в Естония, въпреки че беше се срещнал преди това със заразен с вируса човек.


Болният от COVID-19 Красен Кралев с брутални разкрития за вируса!

Красен Кралев все още се възстановява от това, което COVD-19  му причини!

Министърът на спорта Красен Кралев е сред изпатилите си българи от COVID-19. От две седмици той се бори с коронавируса и все още не може да го победи.

Кралев разкри само преди минути във Фейсбук, че последните седмици ги е прекарал в болница във Варна, откъдето е родом. Там са го спасили от най-лошото.

“Демир

Той призовава всички да не вярват в конспирации, защото се е убедил лично, че вирусът е много опасен и от него се умира.

Красен Кралев
Красен Кралев предупреди всички за коронавируса

Красен Кралев е развил пневмония само три дни след като е бил диагностициран като носител на Ковид-19. Той е имал страшни проблеми с дишането.

Министърът на спорта разкри и какво е установил, че прави коронавирусът с човешкото здраве. Той твърди, че създава тромби в белите дробове, вторични инфекции, усложнява диабета, хипертонията, сърдечно-съдовите заболявания и като цяло е много страшен.

В момента Кралев вече е вкъщи и се възстановява. Той твърди, че най-страшното е, че за COVID-19 успешно лечение няма. Лекарите във Варна са успели да му помогнат, но изглежда, че късметът го е покрил, щом е оцелял.

Красен Кралев е на 53 г., а както е известно, вирусът се отразява най-зле на над 50-годишните хора.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте нагледно какво сподели политикът във Фейсбук:

Скъпи приятели, на 23 август бях диагностициран с COVID-19.Само три дни по-късно здравословното ми състояние се влоши и…

Публикувахте от Krassen Kralev в Понеделник, 7 септември 2020 г.

 

За Михаил Николов

Прочети още

vlado-nikolov_600x400

Владо Николов смачка Борисов като фас, Радев е най-великият в историята!

Владимир Николов застава с името си зад Румен Радев и го подкрепя безрезервно! Волейболната ни …

2 Мнения

  1. Н Вълчев

    Тоя Вирус е „специален??? Не е убил нито една Известна и позната личност, Мафиот-Абсурд??? Всичките му „жертви“ са Неизвестни и непознати???

  2. О.Бойчинов

    Тежките болести се изкарват тежко! А COVID-19 има интересни характеристики! 76% от хората не могат да го хванат. От тези които го хващат, 85% няма симптоми! От тези със симптомите, които са 15%, само 5% са за лечение в болница. Смъртността е невероятно ниска, а според патолози, от него не е умрял никой. Той се лекува лесно. Аз се излекувах за два дена сам.

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *