Райна Кабаиванска, която поруга протестите и президента: Турско робство е нямало!

Райна Кабаиванска е на мнение, че по време на османското владичество българите не са живели толкова зле!

Легендарната ни оперна певица Райна Кабаиванска не си поплюва в изказванията. Тя не се колебае да споделя своята гледна точка, колкото и да не се харесва тя на някои.

Наскоро България отбеляза светъл празник, а именно Съединението на Княжество България с Източна Румелия, състояло се преди 135 години. Оказва се обаче, че Кабаиванска не смята онова време, когато османците са били по нашите земи, за толкова лошо.

„Имало ли е турско робство, щом сме все още християни? Черквите ни са съществували, което означава, че турците не са посегнали на най-сватото ни – нашата религия.“ – споделя Райна Кабаиванска пред в. „Монитор“.

Според оперната прима, която от години живее в Италия, българи и турци са живели мирно в Османската империя и не може да се говори за робство, защото християнството се е съхранило.

Разбира се, това нейно мнение срещна много критики в социалните мрежи. Много от българите осъждат жестоко подобни твърдения за турското робство.

Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска със скандални твърдения

Райна Кабаиванска си навлече много критики и с друго свое мнение преди няколко дни. Тя изкара протестиращите вандали, които са готови да убият полицаите. Освен това разкритикува и президента Румен Радев, който не трябвало да заема страна в протестите и да бъде безпартиен, какъвто не е.

„Видях хулигани, готови да убият слуители на реда, каквито са полицаите. Ако си президент, не трябва ли да си безпартиен? А аз виждам президент, който е от едната страна.“ – каза певицата пред „24 часа“.

 

 

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

2 Мнения

  1. Ние може всичките българи коите се водим че сме такива да се окаже че сме заченати от османците през пестотинте години от къде да знаем като е било отдавна кой знае като са били из цяла България та и тя може да е зачената от православното дърво .

  2. ВЕСЕЛЯКА

    ТАЯ ЧУМА Е НАПЪЛНО ИЗКУКУРИГАЛА-БРЪНТИЯ ДЪРТА ЗЛОБНА

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *