Йордан Караджов
Йордан Караджов има отношение към политическата тематика

Йордан Караджов: Управляващите са отрепки!

Йордан Караджов не крие разочарованието си, че за последните 30 години всички партии са се провалили в опитите си да управляват България!

Вокалистът на легендарната рок банда „Сигнал“ е разочарован от родните политици и не го крие. За всичкото това време след идването на демокрацията той така и не е видял нещо положително за народа.

Според певеца трябва да се пазим от всички отрепки, които опитват да ни мачкат. Той включва в понятието „отрепки“ всички онези политици, опитали да управляват за сметка на благото на народа, пише „България днес„.

Йордан Караджов
Йордан Караджов има отношение към политическата тематика

Рокаджията все пак вижда нещо положително у нас и то е свързано с честите протести, които се правят почти всяка година. Според него българинът най-после е взел от Западна Европа нещо хубаво и то е борбата за право на глас. Както е известно, на запад отдавна текат постоянно протести.

Данчо Караджов споделя още, че водачите на протестите искат да правят политическа кариера, но не знаят как. Самият той по едно време беше залитнал по ГЕРБ, но бързо реши, че политиката не е за него.

Фронтменът на „Сигнал“ е подкрепял протести неведнъж. Преди 7 години той категорично застана срещу правителството на Орешарски.

Караджов не е фен на служебните кабинети, тъй като ги смята за проформа на управление.

Припомняме, че Йордан Караджов е заклет антикомунист, но никога не си е позволявал открито да хули тоталитарния режим с думи, каквито използват много негови колеги, като Кирил Маричков например. Вокалистът на „Сигнал“ има проблеми с комунистите откакто милиционери нахлуха на негов концерт преди почти 40 години и започнаха да бият публиката, а Данчо Караджов отказа да пее „под милиционерските палки“, както той самият се изразява. В резултат правата на групата бяха спрени за 2 години.

Прочети още

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки с Христо Стоичков, Бойко Борисов. Сватба.

Натали Трифонова

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки …

5 Мнения

 1. Еmi Uzunova

  Йордан Караджов е творец с позиция и свободен дух! Дисидент без претенция за такъв!

 2. ИВАН ПАНДУРОВ

  АКО НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ РУСИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА МНОГО БОГАТИ И БЕДНИ, БЕДНИЯ НАРОД ЩЯХА ДА БЪДАТ РОБИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ПРОДАВАНИ БИТИ И ИЗМЪЧВАНИ. НО РУСИЯ ДЪРЖАВАТА КОЯТО ПО ДЪРЖА РАВНОВЕСИЕТО В СВЕТА ТЯ Е СТРАЖ НА МИРА И СИГУРНОСТА НА БЕДНИЯ И ИЗМЪЧЕН НАРОД. ТАЗИ ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ АМЕРИКА КОЯТО ИЗХВЪРЛЯ ТОКСИЧНИ ОТПАДА В АФРИКА СЪС КОИТО ОТПАДА ЗАРАЗЯВАТ АФРИКА ДЕЧИЦАТА УМИРАТ ОТ ГЛАД И ЛЕШОЯДИТЕ СЕ ХРАНЯТ СЪС ТЯХ. ТА НАЛИ АМЕРИКА КОЯТО ГОВОРИ ЗА МИР И ЗА БЛАГОТО НА ХОРАТА СЕ ВИЖДА ЧЕ ТЯ В ОБЩЕСТВО НЕЯ ИНТЕРЕСУВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ АМЕРИКА Е ДЪРЖАВА КОЯТО САМО ЦЕДИ ДЪРЖАВИТЕ. РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ И НА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е КАЗАЛА НИЕ ВИ ОСВОБОДИ МЕ А ВИЕ НЕ НИ ЗАЧИТАТЕ НЕ ТЯ ОСТАВИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА ЖИВЕЯТ САМОСТОЯТЕЛНО И ДА РЕШАВАТ САМИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСВОБОДЕНА ОТ РУСИЯ ТРИ ПЪТИ КОГАТО ДОЙДОХА РУСКИЯ НАРОД ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ 500 ГОДИНИ РОБСТВО ОСТАВИХА СВОИТЕ КОСТИ В БЪЛГАРИЯ НО ОСВОБОДИЛА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ НО НИЕ КАТО ПРИЗНАТЕЛЕН НАРОД СЛЕД 89 ГОДИНА ЦАПОЧНАХМЕ ДА БИШКЕК ПАМЕТНИЦИТЕ НА РУСКИЯ НАРОД КОИТО БЯХА ИЗДИГНАТИ В ТЯХНА ЧЕСТ. СЛЕД КАТО НИ ОСВОБОДИХА ОТ КАПИТАЛИЗМА НИ ПОМОГНАХА БЪЛГАРИЯ ДА СТЪПИ НА КРАКАТА СИ ДАДОХА МНОГО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ СТАНА ЕДНА СИЛНА ИКОНОМИЧЕСКА ДЪРЖАВА АРМИЯТА НИ МОГЪЩА ВЪОРЪЖЕНИЕ НА НИВО ВСИЧКО БЕШЕ ТАКА ХУБАВО И ВЪПРЕКИ ТОВА НИКОГА НЕ НИ НОДУМВАШЕ ЗА НИЩО ДОРИ 89 ГОДИНА РУСИЯ НИ БЕ ДЛЪЖНА ДАДЕ 200 ТАНКА ЗА ДЪЛЪГ СИ А ПЪК НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ДАДЕ НА МАКЕДОНИЯ ПОДАРЪК А ТЕ ГИ НАРЯЗАНА ЗА СКРЪБ И СИ ПРИБРАХ ПАРИТЕ. ПИША ТОВА ЗА ДА ЧЕТАТ ТЕЗИ КОЙТО ПОНЕ МАЛКО ДА ЗАЧЕТАТ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. РУСКА СИЛА РУСКА ПОТ ЩЕ ИЗБАВИ ОТ НЕВОЛЯ БРАТСКИ БЪЛГАРСКИ НАРОД. РУСИЯ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ

 3. Славена Петрова

  Поне знаят табличното умножение, което се изучава във втори клас – за разлика от дъщеря му!!!

 4. Ананио

  Точно

 5. Таня Кирилова

  Искам спокойни старини!Искам си щастливо и спокойно бъдеще за децата на България (в този ред на мисли)и за моите!Искам да не ползвам превоз за да отида до магазина,мотивирана от факта ,че в един толкова чист град в миналото,сега само мургавите избиратели на ГЕРБ!
  Искам си моя град, скромен,тих,но велик с исторически ценности,като Тракийска гробница, Институт на розата, фабриката за струнни инструменти, искам да виждам съгражданите си с гордо вдигнати глави! Искам защото живея в този град и имам право;
  Вие,г -жо Стоянова,в качеството на градоначалник(не казвам кмет, защото кметът на един град мисли за спокойствието на живущите в него,а не само за своето бъдеще)та вие ще можете ли да удовлетворите поне едно от моите искания?Аз , като ваш избирател съм изпълнила дълга си!
  Сега вие сте ми длъжна и не само на мен,а на всички казанлъчани,но не които ги заселихте в общинските жилища,дошли от Габрово,Сушица и др.

  с

 6. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *