Кощунство! Църквата подкрепя Борисов, защото той бил пратеник на Бог (ВИДЕО)

Митрополит Антоний даде направо скандално интервю, в което става ясно, че осъжда протестите и подкрепя властта!

Българската Православна църква, колкото и да твърди, че е безпартийна, все по-ясно започва да подкрепя правителството на Бойко Борисов. Митрополит Антоний дава размислите именно в тази насока.

Той разкри в интервю за „24 часа“, публикувано и в сайта Doxologiainfonews.com, своите виждания за случващото в България през последните месеци. Свещеникът сподели, че Църквата винаги е подкрепяла властта, защото тя е дадена от Бог. Освен това всички духовни лица се молели за властимащите, но не каза същото за протестиращите.

митрополит Антоний
Митрополит Антоний потвърди, че Църквата е с властта

От думите на митрополит Антоний излиза, че Бойко Борисов е пратеник на Господ, тъй като е получил от него правото да управлява България. Всичко това звучи скандално, особено на фона на снимките на премиера с пачките евро и пистолета в спалнята.

Антоний осъжда протестите у нас, защото хвърлянето на жълти павета и храна по полицаите било прекалено. Духовните лица нямало как да подкрепят насилието и затова били против протестите срещу Борисов.

Според митрополита, който живее в Берлин, духовни лица нямат място на протестите и затова осъжда строго действията на отец Дионисий. По времето на турското робство свещениците са били сред хората, за да им вдъхват увереност, докато сега ситуацията е друга, смята Антоний.

Припомняме, че това е поредното изявление на лице от БПЦ в подкрепа на правителството. Преди месец митрополит Николай от Пловдив изсипа куп възхвали към всичките мандати на Бойко Борисов.

Изгледайте цялото интервю с митрополит Антоний във видеото!

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *