Васко Кръпката: Румен Радев е елементарен и прост!

Васко Кръпката е твърдо против президента Радев, защото той бе издигнат от „червените“!

Музикантът Васил Георгиев, известен повече като Васко Кръпката, винаги е бил отявлен противник на комунизма. И до ден-днешен той продължава да хули тоталитарния режим и всичко свързано с него.

Ето защо китаристът не е доволен от избора на Румен Радев за президент. Той не може да повярва, че толкова много хора са гласували за човек, издигнат от комунистите, пише Tribune.bg.

„Много е жалко, че гласуваха за този човек. Той е проект на комунистическата власт. Наподобява много на Тодор Живков. Похватът на Румен Радев е елементарен.“ – казва по темата Васко Кръпката.

Васко Кръпката
Васко Кръпката е против Румен Радев

Според него Тодор Живков е бил един правешки прост човек. В момента също много прости хора били на ръководни постове, като най-вероятно визира именно ген. Радев.

Кръпката не може да разбере как може много хора да изпитват носталгия към комунизма, при положение че той ги е съсипал.

„Същите бабички, които милеят за онези времена на соца, тогава са живели в мизерия.“ – смята певецът, който от 30 години се изявява по концерти като тотален антикомунист.

Изненадата е, че в момента Васко Кръпката подкрепя протестите, но не иска те да бъдат причина за връщането на „червените“ на власт. Според него трябва да има тотално нови хора в политиката.

Певецът счита, че Румен Радев е провалил протестите и не трябва повече да се включва в тях. По всичко личи, че той не може да понася българския президент и причината е, че той беше подкрепен от БСП.

„Радев скандира „мутри – вън“, а той беше издигнат от партията, която създаде мутрите. Аз пея против мафията от 30 години насам.“ – казва Васко Кръпката.

Музикантът е на мнение, че в България има голяма просъветска пропаганда, която цели отдалечаването ни от САЩ и ЕС. В основата й бил Румен Радев, когото смята за комунист.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

 

За Михаил Николов

Прочети още

mitio-ochite_600x420

Митьо Очите: Всичко минаваше през Борисов! Той е чудовище, ламтящо за пари

Митьо Очите разкри далаверите на Бойко Борисов! Димитър Желязков, когото познаваме като Митьо Очите, проговори …

2 Мнения

  1. Реалист

    Васко кръпката ,кирил щуреца ,лили иванова ,андрей слабаков и всички останали хора на изкуството ,които от десетилетия се представят ,като бунтари срещу статутквото просто се изложиха ,за някакви дребни пари СРАМОТА Е ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ! И някой би си помислил ,че хулите президента Румен Радев ,защото нищо не не ви е дал и обещал ,както слеки уста го правят управляващите ни НЕНАСИТНИЦИ !

  2. Тъп уличен музикант, олигофрен…

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.