Велизар Енчев за Борисов: Каруцар и гангстер в едно!

Велизар Енчев е открит противник на Бойко Борисов и не спира да го критикува!

Тв водещият Велизар Енчев направи на пух и прах премиера Бойко Борисов. Той го оприличи на „СИК-аджия с език на каруцар и морал на гангстер“. Именно това написа във Фейсбук.

Енчев има своя версия за компроматите срещу министър-председателя. Според него този, който е пуснал скандалните видеа и снимки, не цели да свали Борисов от власт, а да го рекетира.

Велизар Енчев
Велизар Енчев срина Бойко Борисов

От един месец не е излязъл нов компромат срещу премиера и Велизар Енчев смята, че причината е, че той е платил милионите, искани му от изнудвачите му. Платил ги е обаче от парите на всички български граждани.

Велизар Енчев дори стига още по-далеч в своите хипотези. Той смята, че премиерът е получил заплашително писмо, че ако не плати определена сума, ще бъде ликвидиран не само политически, но и физически.

Журналистът е на мнение, че Бойко Борисов е изнудван от някого и затова не напуска своя пост. Държан е с много големи компромати, които могат да го пратят зад решетките за дълго.

Велизар Енчев не е привърженик и на ЕС. Според него без парите от Брюксел Борисов е никой. Само еврофондовете, които получава и прибира за себе си, го крепят, а Европа знае за това, но й е изгодно да си затваря очите.

Енчев избухна в мрежата, че в никакъв случай не бива да се чакат редовните парламентарни избори, тъй като това ще позволи на ГЕРБ и ОП да манипулират отново вота. Затова той е твърдо „за“ протестите и иска незабавно сформиране на служебен кабинет от Румен Радев, когото безкрайно уважава.

Няма как Велизар Енчев да не уважава Радев, тъй като президентът беше издигнат от БСП, а журналистът открай време се изявява като отявлен бесепар. Наскоро той подкреи Корнелия Нинова в изборите на Левицата.

За Михаил Николов

Прочети още

kiril-petkov_600x400-2

Моряк от „Царевна“: Благодаря на Русия, че ни спаси! (Кирил Петков лъже, че е участвал)

Моряците от „Царевна“ вече са в България и са щастливи при семействата си! Щастлив се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.