Мира Радева напук на протестите: Няма втори като „животното“ Борисов!

Мира Радева твърди, че не поддържа никого в политиката, но по изказванията й личи друго и по-скоро предпочита настоящата власт!

Един от най-известните социолози у нас Мира Радева е на мнение, че промяна трябва да има, но на практика тя е невъзможна. Причината е, че по-добър от Бойко Борисов в момента няма и е слабо вероятно скоро да се появи.

„Аз съм зодия Близнаци и винаги търся промяната. В случая обаче промяна не може да има, защото по-добър играч от Бойко Борисов просто няма. „, споделя Радева пред Fakti.bg.

Тя оприличава Борисов на „политическо животно“. Термин, който идва от Франция и се отнася за премиера там.

Мира Радева
Мира Радева смята Бойко Борисов за неповторим

„Бойко Борисов има невероятен усет. Той притежава вътрешна увереност, която предава на аудиторията. Това е много важно качество за един лидер.“ – смята социоложката.

Мира Радева, която се прочу с обидите си към Станка Златева във „ВИП Брадър“ преди 7 години, не споделя мнението на Христо Иванов от „Да, България“, че Бойко Борисов е кукла на конци на Делян Пеевски и Ахмед Доган. Според нея човек като българския премиер няма как да бъде управляван от някого, защото е роден лидер.

Социоложката по принцип, поне на думи, подкрепя протестите, тъй като смята, че на България й е нужна промяна, но просто няма алтернатива. За нея Корнелия Нинова не е никаква алтернатива и тя не е човекът, който е способен да свали Борисов.

Относно Румен Радев, Мира Радева е на мнение, че той е започнал пръв войната с Бойко Борисов и това е целенасочен ход. Социоложката обаче не вижда в президента желаната промяна от народа, най-малкото защото конституцията в България е такава, че основната тежест пада върху правителството.

„Трябва да съм безпристрастна, но втори като Бойко Борисов няма. Още не се е родил човек като него и това е основната му сила.“, смята Мира Радева.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *