Гала: Бойко Борисов е велика личност, която ще се помни и след 100 години!

Гала защити Бойко Борисов и смята, че той е човекът, който може да управлява успешно България!

Телевизионната водеща Гала е сред защитниците на Бойко Борисов. Напук на протестите, блондинката се възмути от случващото се по улиците на страната, пише Dailystandart.com.

„Изобщо не разбирам тези протести. Преди Борисов София беше като село. Толкова много направи, а и не само за София, защо да го сваляме?“ – размишлява Гала.

Гала
Гала е твърдо зад Бойко Борисов

Тя стига дори по-далеч и оприличава нашия премиер на велика личност, която ще се помни дълго.

„Великите личности винаги не са признавани от съвременниците им. Така се случва и с Бойко Борисов в момента. Убедена съм, че след 100 години ще го има по учебниците, но сега го плюят.“ – смята водещата на „На кафе“.

Тя е твърдо „за“ настоящото правителство, тъй като то е антикомунистично настроено, а Гала не понася комунизма. Затова иска да остане в демокрацията, вярвайки, че точно Борисов я осъществява.

„Сега протестират, ама не мислят, че ако падне правителството, ще дойдат комунистите. Това ли искат, да се върне онова тежко време?!“ – е мнението на русокосата телевизионерка.

Всъщност мнението на Гала не е чак такава изнената, тъй като тя се движи в компания, близка до Бойко Борисов. Най-добрата й приятелка е Кремена Халваджиян, а е всеизвестен факт, че съпругът й Маги Халваджиян е приятел с премиера и отявлен антикомунист.

Самият Магърдич не одобрява протестите и го сподели във Фейсбук преди време. Той написа, че вижда в протестите дългата червена ръка и затова не ги одобрява. След това си изтри статуса, заради масовото неодобрение.

Интересното е, че синът на Маги и Кремена – Бебо Халваджиян, е част от протестите и непрестанно скандира „Оставка“.

Има и друг интересен факт. Нова телевизия, където Гала работи от 20 години насам, е собственост на Кирил Домусчиев, който е много близък приятел на Бойко Борисов.

За Михаил Николов

Прочети още

natali-boiko_600x370

Натали Трифонова: Ако искам къща от Бойко, няма нужда да раждам като селянката от Сандански!

Натали Трифонова е руса фурия, по която Бойко Борисов е загубил ума и дума! Синоптичката …

Едино мнение

  1. Пътеки

    Дърта,искуфяла простачка!Крадла…..тя си знае какво

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *