Рут Колева за Цвета Караянчева: И правнуците й ще я знаят като ПКП!

Рут Колева е бясна от това, което показва Цвета Караянчева като шеф на Народното събрание!

Певицата Рут Колева направо срина Цвета Караянчева във Фейсбук. Тя я направи на пух и прах и я определи действително като „проста кърджалийска п….“, пише Svobodnoslovo.eu.

„Цвета Караянчева няма да бъде запомнена с друго, ако някой изобщо я помни след 5 години, освен с ПКП. За жалост тя доказа, че е точно такава“, пише Колева.

Според нея председателката на НС няма нито грам достойнство и доблест, а се държи като непослушна третокласничка, която чака одобрението на своя вожд Бойко Борисов.

Рут Колева
Рут Колева срина ПКП-то

Рут не може да приеме за нормално, че премиерът я нарече ПКП, а тя не само не му се обиди, а го брани със зъби и нокти. Това за певицата е абсолютното дъно за една жена и тя с радост би й отлепила един шамар, както се изразява певицата.

Поводът за гнева на Рут Колева е изявлението на Караянчева, че протестиращите трябва да вървят пеша, понеже Борисов, срещу когото негодуват, е направил метрото.

„Метрото е направено с нашите пари, на нас – данъкоплатците. Що за наглост да се държиш, че все едно е негово.“ – възмущава се звездата от първия сезон на „Къртицата“.

„Това, че искаме промяна, е защото най-после ни светна лампата, че искаме да живеем като нормални европейски граждани. Няма ли и на теб да ти светне някаква лампа, защото иначе рискуваш и правнуците ти да те знаят просто като една ПКП“ – изригва певицата в своята публикация.

Очевидно тя е антиправителствено настроена и иска оставката на кабинета „Борисов“. Това не е голяма изненада, тъй като Рут Колева винаги е била бунтар по душа.

Нека припомним, че преди няколко години тя единствена се опълчи на монопола на „Вирджиния рекърдс“ и нападна Саня Армутлиева. Това не й донесе никакви дивиденти, но показа на хората, че не е човек, чиято уста може да бъде запушвана.

 

За Михаил Николов

Прочети още

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки с Христо Стоичков, Бойко Борисов. Сватба.

Натали Трифонова

Кога е родена Натали Трифонова? Години. Данни тип Уикипедия: Баща, майка, бременност, височина, гадже. Връзки …

Едино мнение

  1. Щилиян Русев

    Тъй като от дъното на душата си мразя антикомунистите, декларирам, че не желая нито да срещам нито да гледам на екран противната физиономия на Хилда Казасян, чийто баща беше добре гледано дете на ,,комунистическия режим“.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *