Мишо Шамара
Мишо Шамара бесен на властта

Мишо Шамара изригна: Само чист олигофрен може да подкрепя Борисов! (ВИДЕО)

Мишо Шамара е бесен от управлението на ГЕРБ!

Варненският рапър Михаил Михайлов, когото всички познаваме просто като Мишо Шамара, изригна срещу властта. Въпреки че живее в САЩ от 6 години насам, той се интересува живо от случващото се в България и от време на време пуска интересни видеа, с които коментира актуални български проблеми.

От последното му видео във Фейсбук става ясно, че авторът на култовия хит „Фенки, фенки“ е твърдо против управлението на ГЕРБ. Той направи на пух и прах Бойко Борисов и всички около него.

Според Шамара политиците се правели на бизнесмени, а всъщност били просто едни крадци. Те крадели от народа, за да си правят хотели по чужбина и скъпи почивки.

Мишо Шамара
Мишо Шамара бесен на властта

„От 15 години управлява Бойко и нещата в България не стават по-добре. Напротив, стават по-зле. Доходите може малко да са се вдигнали, но разходите са много повече. За да има силна икономика, трябва хората да имат пари и да харчат. Така се завърта колелото. А не само едни пари да влизат в един джоб, той не ги завърта, а си ги трупа. Трябват милиони джобове.“ – казва Мишо Шамара.

Той е заклет противник на диктатурата. Затова е не само срещу Бойко Борисов, но и срещу Владимир Путин, Доналд Тръмп и още доста лидери на Великите сили. Според Шамара само олигофрен и ултра тъпанар може да подкрепя някого от тях.

Варненският рапър е бунтар по душа. Той напусна България със семейството си през 2014 г., огорчен от ситуацията тук.

В момента Шамара се препитава като шофьор на такси и диджей в дискотека. Най-вероятно има желание един ден да се върне в родината си, но за целта Бойко Борисов трябва да не е на власт.

Мишо подкрепя протестите у нас, но не мисли, че става за политик и затова никога няма да се пробва в тази област.

Вижте видеото, в което срива Борисов и властта в България!

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *