Мишо Шамара изригна: Само чист олигофрен може да подкрепя Борисов! (ВИДЕО)

Мишо Шамара е бесен от управлението на ГЕРБ!

Варненският рапър Михаил Михайлов, когото всички познаваме просто като Мишо Шамара, изригна срещу властта. Въпреки че живее в САЩ от 6 години насам, той се интересува живо от случващото се в България и от време на време пуска интересни видеа, с които коментира актуални български проблеми.

От последното му видео във Фейсбук става ясно, че авторът на култовия хит „Фенки, фенки“ е твърдо против управлението на ГЕРБ. Той направи на пух и прах Бойко Борисов и всички около него.

Според Шамара политиците се правели на бизнесмени, а всъщност били просто едни крадци. Те крадели от народа, за да си правят хотели по чужбина и скъпи почивки.

Мишо Шамара
Мишо Шамара бесен на властта

„От 15 години управлява Бойко и нещата в България не стават по-добре. Напротив, стават по-зле. Доходите може малко да са се вдигнали, но разходите са много повече. За да има силна икономика, трябва хората да имат пари и да харчат. Така се завърта колелото. А не само едни пари да влизат в един джоб, той не ги завърта, а си ги трупа. Трябват милиони джобове.“ – казва Мишо Шамара.

Той е заклет противник на диктатурата. Затова е не само срещу Бойко Борисов, но и срещу Владимир Путин, Доналд Тръмп и още доста лидери на Великите сили. Според Шамара само олигофрен и ултра тъпанар може да подкрепя някого от тях.

Варненският рапър е бунтар по душа. Той напусна България със семейството си през 2014 г., огорчен от ситуацията тук.

В момента Шамара се препитава като шофьор на такси и диджей в дискотека. Най-вероятно има желание един ден да се върне в родината си, но за целта Бойко Борисов трябва да не е на власт.

Мишо подкрепя протестите у нас, но не мисли, че става за политик и затова никога няма да се пробва в тази област.

Вижте видеото, в което срива Борисов и властта в България!

За Михаил Николов

Прочети още

borisov-borislava_600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *