Маргарита Хранова: Протестите ме травмират и плашат!

Маргарита Хранова никога не е била политически активна, но има своето мнение по важните въпроси, касаещи обществото!

Великата естрадна певица Маргарита Хранова не иска да живее в такова време. Време на размирици, протести и несигурно бъдеще, съобщава Нова телевизия.

Марги се плаши от всичко, което вижда по улиците на София, а и не само на София. Хората са озверели, искат промяна и бунтовете са жестоки.

„От една страна и аз искам промяна, но от друга – не се знае какво ще последва след тази промяна.“ – казва по темата певицата.

Маргарита Хранова
Маргарита Хранова се плаши от протестите

Тя не обича подобни прояви, каквито са протестите, особено насилието, което от време на време се вижда там. Това я кара да се чувства некомфортно.

„Аз съм много миролюбив човек и тези протести и размирици ме травмират. Плаша се от това, което гледам по телевизията.“ – споделя изпълнителката на „Оставаме“.

Звездата от „ВИП Брадър 2017“ признава, че никога не е била веща в политиката. За нея това е далечна тема, която обаче винаги е актуална, независимо от времето, в което живеем.

Маргарита Хранова си пати жестоко от пандемията, която върлува. Хората на изкуството като нея са най-засегнати финансово, тъй като работата им е свързана със струпване на много хора на едно място.

„Сякаш хората отвикнаха да ходят на концерти, на театър, на кино. Ползват пандемията като оправдание да не ходят. Те са раздвоени дали да отидат или не.“ – смята великата певица с божествен глас.

По думите й личи, че тя зачита протестите и правото на всеки човек да се бунтува, ако нещо не му харесва, но не подкрепя начините, по които се случват тези неща у нас. Проявите на насилие и агресия не са в природата на спокоен човек като Маргарита Хранова.

Певицата има близки отношения с Нова телевизия. Участва в цели три предавания по тази телевизия – „Пееш или лъжеш“, „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“. На всичките продуцент е Магърдич Халваджиян, който не одобрява протестите и е близък с Бойко Борисов.

Прочети още

Radev Ivancheva 600x350

Безкомпромисен! Румен Радев няма да помилва Иванчева, България не е на корумпираните!

Десислава Иванчева се надява на Румен Радев като последен шанс да отгледа детето си в …

3 Мнения

  1. ВЕСЕЛЯКА

    А ТАЯ ИЗХАБЕНА ОТ ЖИВОТА ГОСПОЖА НЕ И ЛИ ПИСНА ДА ГЛЕДА КАК ЕДИН ПРОСТАК УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ С КРАЖБИТЕ СИ,С ЛЪЖИТЕ СИ И С ХИЯЛЯДИ ДРУГИ ГАДОСТИвес

  2. Валентин Ангелов

    Маргарита хранова , е вече одъртяла , изкукуригала кокошка.Като не и изнасят протестите , да го духа за успокоение.

  3. Какво по-недостойно от това за един управляващ, от това да разделя нацията на класи и отделни групи – пенсионери, земеделци, македонци, сега и интелектуалци и творци бяха включени в кампанията за подкрепа на едно доказано корумпирано правителство, което се смята за вездесъщо и управлението на страната му е рожденно право. Срам за всички творци включили се в тази кампания, ако не са манипулирани изявленията им, срам и за всички онези хора позволили да бъдат подкупени с 50 лева на месец добавки, не мислейки за поколенията след себе си, полуграмотни българи незнаещи и неискащи да знаят докъде може да ги доведе безпросветно ето им и угодничеството към властта… Питат ме приятели зад граница какво се случва в страната и ме е срам да обясня картината на този евтин пазарлък, който ще доведе страната до още по-голяма финансова зависимост и задлъжнялост. Тъжно е слаба дума. Изключително тъжно е меко казано…

  4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *