Влади Въргала: Румен Радев не е полезен за обществото, Бог да ни е на помощ!

Влади Въргала не приема за нормално във време на коронакриза да се говори на политическа тематика!

Популярният комедиен актьор Владислав Карамфилов, когото повечето хора познават като Влади Въргала, също изрази своята гражданска позиция за случващото се в страната ни през последните месеци.

Бившият кукувец е притеснен най-вече за своето здраве и това на своите близки. Както и за икономическите последици от коронавируса.

Според него COVID-19 е достатъчно опасен и всеки трябва да спазва стриктно мерките на НОЩ. Само така ще се намалят жертвите и ще се върнем изцяло към нормалния си начин на живот.

Влади Въргала взе отношение и към президента Румен Радев. Той го смята за разединител, който дори и да казва истини, не му е сега времето, пише „Ретро„.

„Изказванията му са си негов проблем. Само ще кажа, че с тях не обединява хората, каквото трябва да прави един президент, а ги насъсква. Да, много от това, което казва, е така, но дали то е полезно да се чуе от обществото точно сега?!“ – споделя Въргала.

Припомняме, че преди 4 години Влади отново застана срещу ген. Радев, като на балотажа на президентските избори подкрепи Цецка Цачева. След загубата на г-жа Цачева той изрази съжаление, че е закъснял с подкрепата си.

Влади Въргала
Влади Въргала не харесва Румен Радев

Актьорът се моли за България, защото нещата не му изглеждат никак розови. „Бог да ние е на помощ! Много по-сериозни са нещата от някакви политически противопоставяния.“ – казва Владислав Карамфилов, който се разведе с майката на децата си преди няколко години.

Според създателя на „Шменти капели“ положението в неговата професия ще бъде доста лошо до края на годината. Заради коронавируса хората не ходят на театър.

„Правят го подсъзнателно, залите са празни. Така ще е до Нова година поне. Много е трудно за хората на изкуството.“ – казва шампионът на „ВИП Брадър 2014“.

Като всички от „Ку-ку““, и Влади Въргала е демократ по душа. Именно това беше в основата на хумористичното предаване. Въргала обаче не смята, че комунизмът напълно си е отишъл от България. „Различното е само, че заменихме „другарю“ с „господине“, казва комикът.

Прочети още

Radev Ivancheva 600x350

Безкомпромисен! Румен Радев няма да помилва Иванчева, България не е на корумпираните!

Десислава Иванчева се надява на Румен Радев като последен шанс да отгледа детето си в …

Едино мнение

  1. Г-н Енчев, престанете да обиждате хората как не ви е срам. Браво на Митъо пищова в едно предаване ви сложи на мястото ви!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *