Асен Блатечки: На президента Радев му се смее цяла България!

Асен Блатечки не подкрепя опозицията на властта и смята, че това не е начинът за промяна!

Актьорът Асен Блатечки, по когото въздишат не една и две девойки у нас, е против протестите. Според него те не могат да доведат нищо добро на България, съобщава сайтът Informiran.net.

Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ недоумява що за хора биха тръгнали на протести само заради някакви компромати срещу премиера, чиито произход и автентичност даже не са известни.

„Трябва да си завършен олигофрен, за да тръгнеш на протест заради някакви снимки и записи. На тези протести не виждам нито един нормален човек. Там има много неуспели политици, които искат власт.“ – смята Блатечки.

Той признава, че покрай протестите е изгубил уважение към президента Румен Радев. Преди го е харесвал, но му е паднал в очите.

„Мислех президента Радев за умен човек, но той сам се докара до положение цяла България да му се смее“, е мнението на актьора, който в момента живее с майката на второто си дете.

Асен Блатечки
Асен Блатечки не подкрепя протестите

Асен Блатечки не беше доволен от мерките срещу пандемията и открито критикуваше НОЩ, както и правителството. След това обаче държавата подпомогна артистите, макар и не с много, което явно е променило мнението на плейбоя в българското кино.

Блатечки е поредният от интелектуалците, който не застава на страната на протестиращите. Припомняме, че Маргарита Хранова се изказа, че протестите я плашат, а Андрей Слабаков гласува против Румен Радев за резолюцията. Влади Въргала и Богдана Карадочева също не хранят особено топли чувства към президента. Лили Иванова пък е много близка приятелка с Йорданка Фандъкова и това е причината също да не иска протестите да успеят.

Асен Блатечки също много харесва кметицата на София. По време на предизборната кампания в столицата той открито застана на нейна страна и в кратко видео обясни, че я подкрепя, защото само тя мислела за културата в София. Всичко това подсказа още тогава, че Блатечки подкрепя ГЕРБ, тъй като Фандъкова е издигната именно от ГЕРБ.

 

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

4 Мнения

 1. Културните дейци винаги си въобразяват че са елита на народа и са богопомазани. Никой от тях включително и този келеш не са имали ясни политически възгледи и не са имали смелостта да изразяват такива. Те са винаги с управляващите и властта. Имаше даже една пасен на НЛО, която съвсем ясно ни казва че те са винаги с тези, коти са на власт. Нищо при тях не се е променило. Е може би по американо европейски стил са им увеличили заплатите, но успоредно с това се е увеличил и броя на гейовете.

 2. По-тъп от галош! На теб се смеят,глупако! И на Тиквун.От Вас по-смешни и жалки има ли?

 3. Този да не се мисли, че е „цяла България“!
  Нещастник!
  ПОДЛОГИ!
  Олиза ли задни…ка на БОЙКО!
  Става дума само за пари!
  ЗА съжаление, ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА правомощия да раздава на сульо и пульо незаслужено пари от данъците на всички!
  ТИ СТАНА ДА СМЯХ САМО С ТАЗИ ТВОЯ НЕСПРАВЕДЛИВА ЗЛОБНА СТАТИЙКА!
  САМО ВИЕ ЛИ ОСТАНАХТЕ БЕЗ РАБОТА?

 4. Колю балкански

  Асен Пилтечки ! Ако това лайно е звезда значи небето без да разбера се е превърнало в селски кенеф и септична яма!

 5. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *