Проф. Коларова: Румен Радев ли?! Истинският герой е Петър Стоянов!

Румяна Коларова отново омаловажи работата на Румен Радев и защити властта!

Политологът проф. Румяна Коларова даде поредното си изявление в защита на правителството. Според нея то е делигитимирано от протестите, но това не е сериозно и затова продължава да функционира.

Тя не може да направи никаква връзка на днешните протести с тези от средата на 90-те години, пише агенция ПИК.

„Не може да става и дума за сравнение. През 1996-1997 г. държавата беше фалирала, а сега се прави нещо, отпускат се средства.“ – смята проф. Коларова.

Политоложката е на мнение, че президентът Румен Радев се справя доста зле в тази напрегната обстановка и въобще не може да се сравнява с един от предшествениците си Петър Стоянов.

„Рейтингът на Радев постоянно пада, докато Петър Стоянов имаше 90% одобрение през 90-те години и беше герой, той взе много важни решения.“, смята Румяна Коларова.

„Проблемът на Радев е, че не може да даде реална политическа промяна, докато Стоянов изигра съществена роля в предишния протест.“ – сподели още професорката.

Румяна Коларова
Румяна Коларова пак защити властта

Според нея единственото правилно решение в тази ситуация е назначаването на експертно правителство, каквото се прави при кризи в други европейски държави. В България обаче това няма как да се случи, смята тя.

Коларова е твърдо против създаването на служебен кабинет и е „за“ дочакването на редовните избори в края на март догодина.

„Бързи избори под уличен натиск няма да подобрят състоянието на държавата, а само ще я разцентроват. На тези протести има различни искания, но нито едно решение на проблемите.“ – е мнението на политоложката.

Проф. Румяна Коларова е известна поддръжница на ГЕРБ. Макар и неофициално, тя е считана като един от големите фенове на Бойко Борисов.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Досега няма нейно изказване срещу властта. Това й навлича много критики по принцип, а думите й за Румен Радев, когото избраха над 2 млн. и половина българи, със сигурност преля чашата за мнозина.

За Михаил Николов

Прочети още

kornelia-ninova_600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Оръжието за Украйна Лидерът на БСП олекна …

Едино мнение

  1. Всеки оценен като провокатор и изменил на родината ни ще бъде наказан от наказан от всевишния работете трудетесе с честност ако станете богати бъдете обширни помагайте трудете се да бъдете упростими ако е от Бог прошка няма.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *