Юлиан Вергов
Юлиан Вергов мрази социализма в червата

Юлиан Вергов: Народът е много беден, защото комунистът е болен човек!

Юлиан Вергов е на мнение, че социализмът е съсипал държавата ни!

Известният актьор Юлиан Вергов не е сред почитателите на тоталитарния режим. Нещо повече, той смята, че именно социализмът е в основата на разрухата в България.

Носителят на „Икар“ за 2015 г. вижда големия проблем на държавата ни в 45-те години на диктатура, която е властвала у нас. Затова днес сме толкова назад във всичко и почти всеки има синдрома „Открадната красота“, смята Вергов.

„Народът все повече обеднява и това е причината хората да възприемат себе си като пазарна стока. Имайте предвид, че ние много години сме живели в негативизъм. Социализмът е съсипал цялата ни нация, това е нелечима болест.“ – разкри Юлиан Вергов за сп. „Биограф“, пише „Площад СЛАВЕЙКОВ„.

Юлиан Вергов
Юлиан Вергов мрази социализма в червата

Актьорът обаче не одобрява и настоящата власт в лицето на Бойко Борисов. Това стана ясно от отвореното писмо на над 200 творци, в което се иска оставката на правителството. Вергов се е подписал в него, а вчера то бе изпратено до еропейския парламент.

Очевидно е, че звездата от „Стъклен дом“ ненавижда комунистите, но явно за него Борисов и компания също не са нещо добро за България. Макар да е с десни убеждения, той не подкрепя правителството, което се изкарва постоянно, че е от десницата.

Широко разпространение от години намира тезата, че Бойко Борисов не се различава от Тодор Живков и изповядва същата диктатура. Може би това е причината Юлиан Вергов хем да мрази комунистите, хем да се подписва против уж десния Борисов.

Да не забравяме, че премиерът е бил охрана на Тато и е имал възможност доста години да го наблюдава отблизо и да попива всичко, което му е нужно един ден да стане като него.

Разликата между управлението на Живков и Борисов обаче е, че при първия България е била доста напред във всички икономически класации, докато при втория е на дъното на Европа.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Едино мнение

  1. Пеко Василев

    ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ НА ДЪНОТО! ЗАЩО СЕГА ПРИ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ И ПРЕКРАСНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРОБ СМЕ ПОСЛЕДНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ!????
    ТА САМО В БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ИМАЛО КОМУНИСТИ ТА ПОСТОЯННО СЕ ОПРАВДАВАТ С ТОВА!???
    МАЙ ПРИЧИНИТЕ СА ДРУГИ?И ПОВЕЧЕТО ОТ ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ГО ЗНАЯТ!ДРУГИТЕ СА МАГАЖДАЧИ ЗА КОИТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА,А ТЕ ДА СА ДОБРЕ!
    АКО ЩЕ ДА Е И ФАШИЗЪМ!!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *