Йоана Буковска: Нахлуха за нищо при Радев, а пачките на Борисов никой не ги разследва!

Йоана Буковска е сред големите противници на настоящата власт и не се страхува да го заяви официално!

Красивата актриса Йоана Буковска, която изгря със сериала „Дунав мост“ преди 20 години, а днес знаем от сериала „Откраднат живот“, се подписа в домумента на интелектуалците, искащи оставката на Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Емил Кошлуков, Иван Гешев и Вежди Рашидов, писа Inews.bg.

Буковска открито застава зад исканията на подписката. Тя е на мнение, че правителството на Борисов е срам за страната и трябва да си иде час по-скоро.

„Моделът Борисов – Доган – Пеевски разграби обществения ресурс на България и наруши доверието в държавата“ – категорична е 43-годишната красавица.

Йоана Буковска
Йоана Буковска е недоволна от управлението на Борисов

Тя е на мнение, че споменатите политици крадат еврофондовете, които така и не стигат до обикновения човек. Според нея корупцията в страната е достигнала връхната си точка.

„Срамота е това, което наблюдаваме от десетилетие насам. Това управление създаде държавата на мафията, която окраде природата на България. Колко гори, плажове, резервати вече не са държавни, а частни… Това е недопустимо“ – смята актрисата.

Според нея правосъдната ни система е тотално съсипана, тъй като е зависима от управлението. Това е основен проблем, който създава усещане за безнаказаност.

В този ред на мисли Буковска не одобрява и Иван Гешев. Главният прокурор, според нея, само хвърля прах в очите на хората с показни акции, а истински значимите престъпления не се забелязват.

Има двоен аршин в прокуратурата. Нахлу се в президентството за нищо, а снимките на Борисов никой не ги разследва, смятат всички интелектуалци, искащи петте оставки.

„Двоен стандарт и показни акции, а адекватни действия срещу корупцията няма“ – смята актрисата.

Тук най-вероятно тя има предвид, че снимките с пачките евро на премиера досега никой в България не ги разследва, а Румен Радев и екипът му бяха подлагани на какви ли не проверки и злепоставяния. А иначе Иван Гешев твърди, че законът е еднакъв за всички.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *