Владо Береану: Куршум в главата чака Борисов, краят му е неизбежен!

Владо Береану вижда края на Бойко Борисов и той не е никак розов!

Журналистът Владо Береану е сред опозицията на властта и не го крие. В предаването си „Седмичник“ по телевизия „Евроком“ той постоянно напада Бойко Борисов и хората около него.

Според Береану обаче премиерът на България се страхува не от варианта да не управлява страната, а от онова, което следва след това. Той е на мнение, че мачото от Банкя, както го наричат в ЕС, може да бъде убит, ако напусне премиерския стол.

„Големият страх на Бойко Борисов е да не получи възмездието, което заслужава. Той знае, че ако напусне властта, следващото управление ще бъде задължено да го разследва и вкара в затвора. А може да се стигне дори до саморазправа, защото той е замесен с много опасни хора, които на практика не му дават да подаде оставка“ – смята Владимир Береану.

Тази теза я застъпват много политически опоненти на премиера. Според нея, ако Борисов подаде оставка, той става мишена на хората от подземния свят, с които е работил, тъй като вече няма да може да обслужва интересите им чрез държавата.

Владо Береану
Владо Береану предрича край за Бойко Борисов

„Борисов вече действа откритко като един диктатор. Този път обаче не е като предишните две обмислени оставки. Сега се страхува от възмездие и затова не си тръгва. Краят му обаче е неизбежен, защото народът се опомни и не го иска“ – откровеничи Береану, пише Actualno.com.

Бившият мъж на Кака Лара свързва Бойко Борисов с лидера на Беларус Лукашенко. Той ги определя като диктатори, чиято съдба ще бъде сходна.

Относно евентуално убийство на българския премиер, трябва да се отбележи, че снимките с пачките и златото в спалнята му, които излязоха през лятото, се възприеха от някои като предупреждение, че го наблюдават и ако не внимава, може да си изпати жестоко, дори с живота си.

Ако пък един ден се стигне до съд и затвор за Борисов, това няма да е първото му влизане зад решетките. Преди 30 години той е лежал 8 месеца в чешки затвор заради участие в престъпна банда, свързана с кражба на автомобили.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Стойчо Керев

Стойчо Керев за Борисов: Жалко същество, сатанински кукловод, който предаде народа си!

Стойчо Керев вижда безхаберието на днешната политическа власт и не може да го приеме за …

Едино мнение

  1. Атанас Кирилов Атанасов

    Куку Бойко ЗАТВОР ВЕДНАГА БОЙКОООО. Пълна подкрепа ГН РАДЕВ вка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]