Явор Бахаров към Борисов: Пазя ти килията до мен, за да ти хвърля в лицето нещо по-тежко от яйца!

Явор Бахаров не одобрява властта в България и е готов да ходи на избори толкова, колкото трябва!

Скандалният актьор Явор Бахаров винаги е бил бунтар и го доказа отново. Той е против всички политици, които намира за пълни мошеници, писа Lentata.com.

Звездата от „Съни бийч“е на мнение, че трябва да се ходи на избори често, за да не се позволява на властимащите да се самозабравят.

„Това са аморални и силно корумпирани хора, които нямат никаква доблест. Трябва да им се противопоставим, за да знаят, че не могат повече да ни мачкат.“ – смята Бахаров, който всеки момент трябва да влезе в затвора заради шофиране в нетрезво състояние.

Явор Бахаров
Явор Бахаров е против статуквото в политиката

Актьорът се радва, че има протести, зашото това показва, че народът вече не спи. Той дори не може да осъди хвърлянето на яйца по политиците, тъй като го намира за приемливо.

„В интерес на истината аз бих хвърлил нещо доста по-тежко. Тези хора не разбират от дума. С тях трябва да се действа по друг начин.“ – убеден е Явор Бахаров.

Той си мечтае един ден да види начело на България човек, който не краде, за да даде на себе си, а който иска държавата да просперира.

„Мечтая си всички онези българи, които бяха изгонени навън, един ден да се върнат, защото са видели надежда за добър живот. Мечтая да не се плащат рушвети на катаджиите, да не се минава гратис в трамвая, да не се хвърлят боклуците на улицата…. Всичко това искам да видя в България.“ – категоричен е актьорът, чият звезда изгря в сериала „Стъклен дом“.

Явор Бахаров е известен със скандалния си начин на живот, но това по никакъв начин не му пречи да вижда реално какво се случва в страната.

Актьорът не харесва Бойко Борисов открай време. Преди години той дори си позволи да каже, че Пламен Орешарски е по-подходящ за премиер от Бойко Борисов.

Отношението на Явор Бахаров към Бойко Борисов не е голяма изненада, тъй като премиерът спря огромните доходи, които имаше брат му Захари от „Национална лотария“. Както е известно, именно Борисов погна Васил Божков и по този начин остави Захари Бахаров без работа.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Явор Бахаров ще лежи ефективно в затвора, тъй като за втори път го хванаха надрусан зад волана. Той вече се шегува, че ще пази килията на Борисов, тъй като го вижда именно зад решетките.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Едино мнение

  1. Емил Стоилов

    ПРАВ Е ЗА ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА…

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *