Lyuk 600x400
Люк Монтание не вярва на сегашните ваксини

Нобелов лауреат по медицина: Който се ваксинира, го очаква рак!

Люк Монтание се изказа твърдо против новите ваксини!

Носителят на „Нобелова награда“ за медицина Люк Монтание изрази крайно негативно мнение за нашумелите в кризата ваксини, които в момента се прилагат в цял свят. Според него те не са достатъчно добре обработени и затова хората, които сега се ваксинират, са в ролята на опитни мишки.

Всичко това Монтание разкри в интервю на 17 декември 2020 г., което бе публикувано в онлайн платформата Youtube. Днес обаче не може да се намери там.

В интервюто Монтание разкрива, че липсата на достатъчно данни за ваксините ги прави несигурни. Според него те дори могат да бъдат вредни и да доведат до множество здравословни проблеми не само сега, но и след години. Сред тези проблеми е и ракът, пише Spisanie8.bg.

lyuk_600x400
Люк Монтание не вярва на сегашните ваксини

Люк Монтание, който е лекарят, открил вируса ХИВ, счита, че не само ваксините могат да спасяват човешки животи при инфекция. Той например препоръчва Цитромицин и Хидроксихлорокин.

88-годишният учен отговори и на въпрос, свързан с „бащата“ на върлуващата криза. Според него човечеството е жертва на алчни и безскрупулни хора, които са сред най-богатите в света. Той дори посочва, че смята Бил Гейтс за един от тях.

Преди около 4 години Люк Монтание беше в България и гостува в предаването „120 минути“ по БТВ. Там той разкри, че сегашните ваксини засилват имунната система, но на висока цена. Те съдържат алуминий и чрез него навлизат в мозъка, като могат да му нанесат много неврологични проблеми, Алцхаймер и др.

Монтание избягва ваксинацията си, тъй като вече е на доста висока възраст и може да има множество странични ефректи.

Запитан дали ваксинацията трябва да стане задължителна, Монтание изрази надежда, че никога повече светът няма да се върне към времената на Сталин, затова не може да се иска задължително ваксиниране. Според него всеки сам отговаря за себе си и на своя отговорност се ваксинира, което е дори документирано с декларацията, която всеки ваксиниран подписва предварително.

Източник: Spisanie8.bg

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Едино мнение

  1. чичо доктор

    Комунистически нещастници се празнят в този сайт.

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *