Bil 600x400
Бил Гейтс се закани да довърши делото си

Бил Гейтс се закани: С COVID-19 имахте късмет, но следващият вирус ще ви довърши! (ВИДЕО)

Бил Гейтс не е приключил с пренареждането на света и е в очакване на още по-тежки последици за хората в здравен аспект!

Немският лекар Бодо Шифман публикува във Фейсбук много интересно видео, в което цитира и интерпретира думи на Бил Гейтс. Според доктора именно Гейтс е в основата на човешкото страдание, което се разиграва от повече от година по цял свят.

Във видеото компютърният гений казва „Ще трябва да се подготвим за следващия вирус, а той наистина ще предизвика внимание“. Д-р Шифман анализира това изказване съобразно и изражението на лицето на автора му. Прави впечатление, че Бил Гейтс го казва с лека усмивка, която според немския учен означава „С този вирус хората имаха късмет, ама със следващия вирус… Той ще бъде наистина готин…“

BIL_600x400
Бил Гейтс се закани да довърши делото си

Във втората част на видеото Гейтс казва: Нормалността ще се върне само тогава, когато ваксинираме цялото население. И вие нямате никакъв избор, хората си мислят, че имат избор.“. Д-р Шифман интерпретира това като намерение да се съкрати броят на хората на планетата Земя.

„Този човек е същият, който от много години насам се застъпва за идеята, че светът е пренаселен“ – казва д-р Бодо Шифман.

Личното мнение на немския лекар е, че следващият вирус е в самите ваксини срещу COVID-19, които се предлагат. Според него те ще доведат до много ракови и автоимунни заболявания, като планът специално за Германия е да бъдат избити най-малко 80 000 немци.

Всеки, който смята, че видеото, което предлагаме на вниманието ви по-долу, е конспиративна теория, може да обърне внимание на жестовете и мимиките на Бил Гейтс по време на тези негови изказвания. В първото лицето му издава задоволство и дори на лицето му има лека усмивка, която той не успява да прикрие, въпреки опитите си. Във второто се чете ярост и закана към човечеството.

Определено Бил Гейтс не казва всички тези неща с изражение на човек, на когото му е мъчно и тежко за хората, а напротив.

Изгледайте видеото тук и сами преценете!

 

Прочети още

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди, сред които и Мултифункционален уред Karlton Electronics

Домашна криотерапия. Топ 6 уреди

В тази статия ще разгледаме 6 популярни модела уреди за прилагане на криотерапия в домашни …

Едино мнение

  1. Д. Дедов

    Шибаняк мръсен разваляте свободата
    На невинни хора задасе.шибаш но няма кой измислен съеденител наколаот ляво..

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *