Новият премиер Пламен Николов разби Борисов! 33 години зад решетките не му мърдат

Пламен Николов не си поплюва и ще арестува Бойко Борисов!

Избраният от Слави Трифонов за премиер Пламен Николов не е от хората, които търпят неправедливости. Ето защо той обяви, че ще се бори със зъби и нокти срещу всичко незаконно.

Докторът по философия на правото, политиката и икономиката обяви приоритетите през кабинета, който той ще оглави. Те са преизчисляване на пенсиите, План за възстановяване и устойчивост, въвеждането на мажоритарния вот, справяне с Ковид кризата и реформа в съдебната система, писа Fakti.bg.

Последното е ключов момент, тъй като от него зависи дали народът ще одобри Пламен Николов. От една година текат масови протести срещу мутризацията на България, а Слави многократно обяви, че Бойко Борисов ще си получи заслуженото.

За целта трябва да бъде свален „чадърът“ на Борисов Иван Гешев. Николов ще въведе поправка в конституцията, която ще позволи главният прокурор да бъде свалян и избиран директно от народа, както е с президента.

Очаква се ИТН да проведе поредния си референдум, с който да свали Гешев, тъй като е ясно, че по-голямата част от народа не одобрява работата на главния прокурор, който има двоен аршин.

След като Гешев бъде свален, вкарването на Борисов в затвора е въпрос на време. Екипът на Пламен Николов ще възобнови разследването за пълните с пари и злато шкафчета, както и къщата в Барселона.

Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, лидерът на ГЕРБ може да лежи в затвора от 25 до 40 години (средно 33 години).

plamen-nikolov_600x370
Пламен Николов по време на връчването на мандата от президента Румен Радев

Освен всичко друго Европейският съд също е обърнал поглед към Бойко Борисов и далаверите му, тъй като изглежда съмнително, че ЕС налива толкова много пари в България, а държавата е толкова изостанала във всяко едно отношение.

Има вероятност, ако Иван Гешев бъде свален, Бойко Борисов да се укрие в чужбина, по подобие на Васил Божков, когото самият той погна заради „спирането на кранчето“.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *