Чашата преля! Ген. Радев „заличава“ РСМ от Европа след бруталната наглост за евреите

Мицкоски вбеси България, скоро падане на ветото няма да има!

Лидерът на ДПМНЕ Христиан Мискоски премина всякаква граница на наглост от страна на Република Северна Македония. Той поиска България не само да даде писмени гаранции, че няма да спре РСМ към Европейския съюз, но и да й се извини за избитите 7200 евреи в концлагера „Треблинка“ през Втората Световна война, пише Fakti.bg.

Това само по себе си е изключителна проява на наглост, която този път няма да остане ненаказана. Президентът Румен Радев е останал бесен от изявлението на Мицкоски и окончателно вдигнал ветото за РСМ.

Мицкоски стига и по-далеч в наглостта си. Той е категоричен, че Гоце Делчев трябва да бъде почитан само от неговата страна. Днес се честват 150 години от рождението му, но Мицкоски вече обяви, че би отишъл заедно с Кирил Петков на паметника му само ако българският премиер признае, че Гоце Делчев няма нищо общо с България.

Партийният лидер в Северна Македония обяви публично, че повече РСМ не бива да търпи обидата от България, че до 1944 г. неговият народ е бил български. Това трябва незабавно да спре според него.

radev-mickoski_600x370
Христиан Мицкоски поиска безумни неща от Румен Радев

На фона на всички нелицеприятни думи по отношение на България Мицкоски иска писмено България да гарантира влизането на РСМ в ЕС, което би било най-голямото унижение за българската държава.

Румен Радев обаче към момента се явява най-важната фигура в България, която не позволява ветото да падне. Българският президент е поставил ясно условията, при които може да има преговори, а представителите на РСМ не си правят труда да изпълнят дори едно от тях.

Правителството в лицето на Кирил Петков изглежда по-благосклонно към РСМ за приемането й в ЕС, тъй като по-лесно се поддава на натиска отвън, особено на американския натиск. Засега обаче Петков няма смелостта да действа без одобрението на ген. Радев, защото е наясно, че това може да му коства поста.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

2 Мнения

 1. Швестера от Harward

  Киро Швестера заедно с Харвардския си приятел и колега Ковачевски и арнаутина им външен министър ЩЯХА заедно да се поклонят и да сложат венци по случай 150 години на Гоце Делчев …
  . . .
  Ама арнаутското маке Ковачевски сложи динена кора на Швестера и хукна към Европата а Швестера блее като овца на баир .
  . . .
  В Европата мощна подкрепа на Арнаутска Македония оказа шефа ПЕС СериГей !

 2. Явно България е виновна за Македонските евреи,по-добре да замълчим и данеса правим по-праведни от ПАПАТА

 3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *