Демир бозан за страхова невроза, паник атаки, тревожно разстройство

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Мнения на хора, ползвали билките

  Направихме допитване в нашата фейсбук група „Тайни и загадки, лечение с билки“ за това, как хората се справят със страховата невроза. Получихме десетки отговори и помолихме авторите на 3 от тях да ни разкажат по-подробно за опита си при домашното лечение на заболяването с билки. Ето техните разкази:

  Страхувах се от хората
  Саша Ненова - 01 - Демир бозан, страхова невроза
  Саша Ненова

  През 2017 г. получих първата си паническа криза. Бях в мола, на опашка за тоалетната, и изведнъж ми призля. Исках да се махна, да не се допирам до други хора, да се отвори въздух около мен.

  Това беше най-ужасното преживяване в живота ми. Още по-ужасното бе, че започна да се повтаря отново и отново – в автобуса, на Главната, в хипермаркета.

  Страхова невроза от много хора на обществени места – това ми е диагнозата. В следващата година се превърнах в самотница – страхувах се да изляза от къщи, загубих си работата.

  Ситуацията се преобърна много просто – с билките Демир бозан. Поръчах ги по нета, дойде куриер до нас – тогава това ми беше най-важното, да не излизам. 4 месеца по-късно вече бях в състояние да анализирам случващото се с мен и да се контролирам. Разбрах, че не избягвам обществените места, а собствените си емоционални реакции.

  Благодарна съм на Демир бозан, защото ме успокоява и ми позволява да мисля разумно. Мисля, че напълно ще се излекувам, защото от доста време не съм имала кризи.

  Саша Ненова, Разград

  Постоянно мисля за нещастия
  Люба Краева - 02 - Демир бозан, страхова невроза
  Люба Краева

  Колкото повече обичаме някого, толкова повече се страхуваме да не го загубим. Колкото по-силна е любовта, толкова по-дълбок е страхът. Психолозите казват, че е заради чувство за собственост. Не мисля така. Чаках детето си 8 години, имам 4 инвитро, преди успешното. Нормално е да се бои нещо да не се обърка след толкова нерви, време и пари.

  Разбирам, че е страхова невроза. Защото прекалено се боя за детето, чак до пълна паника. Затова започнах доброволно да се лекувам. Избрах билките – Демир бозан. Не исках да се омагьосвам с психотици и да стресирам детето си.

  Оказа се добър избор. Нервите ме отпуснаха, вече съм по-спокойна. Като усета, че ме стяга, правя си допълнителен чай. Малко повече пия от схемата, но нали са билки – няма привикване и съм ок.

  Люба Краева, Димитровград

  Понесох само билките
  Мариана Маринова - 03 - Демир бозан, страхова невроза
  Мариана Маринова

  В стресиращи моменти ме гори в гърдите и да ме стяга около сърцето. Очите ми помътняват и започвам да се блъскам в мебелите. Идеята за смъртта се спуска някъде отгоре, сякаш някой ми налага – мисли за смъртта и нищо друго! Не успявам да се отърся. Бавно ме завладява паниката и вече наистина става реално да умра – на момента, от инфаркт или инсулт. После ме отпуска и изпадам в другата крайност – пълна потиснатост и мрак.

  Така живях със страхова невроза от смъртта. Ходих на безплатен психотерапевт, по една програма, нищо не стана. Предписаха диетичен режим, нищо. Казаха – лекарства, но абсурд – те ще ме отровят.

  Целият този ужас се приключи с Демир бозан. Билките бяха единственото, което можех спокойно да понеса и за късмет – те се оказаха точното нещо. Лекуват ме, усещам го по нивото на напрежение. С всяка следваща доза ставам все по-добре, вземам се в ръце. Това са билки, а колко силно ми действат! Възхитена съм! Моето не беше живот, а с Демир бозан отново имам надежда за щастие.

  Мариана Маринова, Троян

  Още информация в нашите източници (на английски)5 растения срещу стрес и безпокойствоЕфективно ли е лечението с билки?19 натурални средства при тревожност.

   Пишете ни и вие за своите начини в преодоляването на страхова невроза, като ползвате формата за коментари по-долу! Пиете ли нещо друго? Препоръчайте ни билки за домашно лечение или билкови хапчета! Има доста хора, които се интересуват!

   Вашият коментар

   Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *