Слави реши! България ще е президентска република, а Радев тотален господар в държавата

Румен Радев ще поеме цялото управление на България до месеци!

Слави и Радев в комбина

Слави Трифонов, у когото на практика попадна цялата власт след парламентарните избори на 4 април, има вероятност да направи България президентска република. За това подсказват неговите действия и думи дотук.

Партия „Има такъв народ“ внесе в парламента предложение за увеличаване правомощията на президента. От партията на Слави директно искат президентът да назначава членовете на ЦИК, писа „24 часа„.

По този начин се цели ограничаването на корупцията при избори и ликвидиране на фалшифицирането им. Все неща, за които са обвинявани предимно членовете на ГЕРБ.

slavi-radev_600x400
Слави Трифонов дава властта на Румен Радев

Счита се обаче, че това е само първата стъпка към превръщането на държавата в президентска република. Очаква се останалите стъпки да се задействат след следващите избори, които най-вероятно ще са още през лятото, когато партията на Слави увеличи своите депутати и вземе цялата власт.

Тази власт по всяла вероятност ще бъде дадена на Румен Радев, с когото Трифонов е близък, тъй като още преди години Десислава Радева е работила за него. Освен това шоуменът неведнъж е казвал, че смята настоящия президент за достоен човек и дори намекна, че ще го подкрепи на изборите през есента.

Ако планът на Слави се изпълни, той ще управлява в комбина с Румен Радев, което ще сбъдне най-страшния кошмар на Бойко Борисов.

Още за Радев – по-надолу!

Радев остава верен на Путин

Президентът на България за пореден път доказа, че се различава от всички свои предшественици и не желае да следва чужда политика. В случая именно това се опитват са направят САЩ в България с разкриването на руските шпиони.

На Румен Радев му е ясно, че руснаците не са застрашили националния ни интерес, а работят срещу интереса на Америка, За разлика от своите колеги, ген. Радев не счита, че интересът на България задължително трябва да съвпада с този на другите страни от НАТО.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Ето защо бившият летец отказва да коментира скандала с руските шпиони, което му носи множество критики от САЩ и ЕС. Дори те може да опитат да го свалят на президентските избори наесен.

radev_600x400 (3)
Румен Радев отказва да тръгне срещу Русия

Радев обаче не е глупав и е наясно, че сам срещу Великите сили няма шанс. Веднъж вече имаше такъв наивник в лицето на Жан Виденов и всичко приключи пагубно за него.

Ето защо се счита, че Румен Радев има подкрепата на Владимир Путин и именно това му пречи да се изказва срещу Русия. Не се изказа нито за случая с Алексей Навални, когато цяла Европа скандираше да го освободят, не се изказа и сега за руските шпиони у нас.

По всичко личи, че ген. Радев не желае да дразни Путин и макар да сме членове на ЕС и НАТО, иска да води приятелска политика с руската държава.

Да не забравяме, че българският президент преди пандемията винаги приемаше поканата на Путин за честванията на Деня на победата на 9 май в Москва.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

С действията си ген. Радев ясно казва на Запада, че срещу Путин и Русия няма да тръгне, каквото и да стане.

Още за нашия президент можете да прочетете по-надолу!

Радев изправя Борисов пред съда

Вероятността да се състави правителство след парламентарните избори на 4 април става все по-малка. Слави Трифонов отказва да работи с ГЕРБ, БСП и ДПС, а с останалите партии, минали границата от 4%, и да се коалира, не може да достигне 50%.

В момента всичко е в ръцете на Слави. Той обаче няма намерение да разочарова избирателите си и ще удържи на думата си да не се коалира със статуквото. Това значи само едно, ще има предсрочни избори наесен, писа „Марица„.

rumen-radev_600x400 (21)
Румен Радев се разправя с Бойко Борисов веднъж завинаги

Това обаче означава, че ролята на президента в държавата ще стане ключова. Румен Радев ще трябва да направи служебно правителство. Предвид омразата му към Борисов, се очаква ген. Радев да сложи на всички ключови постове свои доверени хора, които да започнат разследване на Борисов и екипа му.

На практика за 3 месеца в държавата ще се разпорежда Румен Радев, а това значи съд до дупка за Бойко Борисов и всички около него. Най-малкото ще се разследва откъде „мачото от Банкя“ има половин милион евро в нощното си шкафче.

Още за Румен Радев можете да научите от предишните ни материали за него, които са по-надолу в текста!

Радев с два плана за унищожаване на мафията

Президентът Румен Радев е този, който ще сложи точка на мафията в България, която вилнее от 30 години насам. Това става ясно от анализа на известния футуролог Станимир Стоянов, пише Epicenter.bg.

Евелина Лютова

Според него Радев има два плана за овладяване на цялата власт в страната. Първият е при условие, че ГЕРБ загуби на парламентарните избори на 4 април. Тогава Борисов ще стане опозиция и Румен Радев ще се превърне в основен политически играч, а той добре осъзнава, че Борисов като опозиция не може да вирее.

Президентът обаче се е подсигурил и с вариант Б. Ако Борисов пак спечели най-голям вот, ген. Радев отсега е замислил организирането на втора вълна протести.

Освен това той вече е започнал да се подсигурява с вербуване на партии. Отсега се виждат близките му отношения с партия МИР, а се счита, че и русофилската партия на Николай Малинов също е подкрепана от него. Говори се, че и коалицията Мая Манолова – Отровното трио също е част от онези, които ще застанат зад президента.

мнения, отзиви, коментари, форум
Румен Радев
Румен Радев слага край на мафията у нас

„Чрез осигуряването на собствени партии Румен Радев на практика ще овладее изпълнителната власт и ще постигне президентска република. Ще стане нещо като Русия при Медведев, когато Путин командваше в сянка.“ – убеден е Стоянов.

Целта на Радев е ясна. Той се стреми да сложи край на 30-годишните безчинства в държавата и единственото, което му трябва, е да отстрани Борисов. Планът му е да го направи с помощта на партии, които ще бъдат негови сателити.

Важно е да се отбележи, че Радев не е само против Борисов, а против всички, които счита за виновници България да стигне дотук. Затова не е случайно, че дори бивши червени лидери като Георги Първанов и Сергей Станишев не го подкрепят.

Вземе ли властта веднъж, е сигурно, че ген. Радев ще вкара в затвора не само Борисов, но и всички около него, както и останалите от статуквото през последните 30 години.


Новата Ванга: Румен Радев ще спаси България!

Президентът Румен Радев има тежката задача да избави България от блатото, в което се намира. Това става ясно от предсказанията на пророчицата Марияна Николаева, известна повече като Новата Ванга.

„Румен Радев не живее първи живот. Той се е прераждал няколко пъти и винаги по българските земи. Винаги е бил главнокомандващ, но е натрупал много кармичен дълг, тъй като е отговорен за много войни и съответно заради това са умрели хиляди хора. Този път обаче Радев е на земята, за да изкупи този дълг и това се състои в спасението на България.“ – казва ясновидката Николаева.

Румен Радев
Румен Радев е спасителят

Според нея предните животи на душата му са причината у него да наблюдаваме качества като решителност, борбеност, отлична интуиция, хитрост. Тях ги е придобил поради факта, че преди е бил владетел у нас, Skafeto.com, цитирайки „Ретро“. Тя обаче не уточни дали е бил хан, княз или цар и кои от нашите владетели е бил.

Новата Ванга е известна с предсказанията си, които се сбъдват почти на 100%. Тя нашумя с това, че предвиди химическата война в Сирия, станала причина за напрежение между Великите сили.

Ясновидката вижда настоящия ни президент като много силна личност, която често взима решения самоволно.

„Това, което говорят за жена му, че го командвала, не е вярно. Той се вслушва в съветите й, но решенията ги взима сам, понякога дори без да пита съветниците си. Като цяло България удари десетката с такъв президент.“ – разкрива Ванга 2.


Доживяхме!!! Румен Радев избавя България от Бойко и цялата му пасмина!

Президентът Румен Радев е укоряван от мнозина, че само говори, но не прави нищо за свалянето на Бойко Борисов от власт. Е, вече не е така!

Ген. Радев има ясен план как да избави България от мафиотската власт, която е увила пипалата си около нея. Той се състои в увеличаване на избирателната активност.

Бившият пилот вече изпълнява този план. Той вижда спасението в българите в чужбина. Те са цели 2 милиона и половина. Толкова, колкото гласуваха за Радев преди 5 години.

Президентът е направил организация, към която всеки български емигрант може да се включи. Оказва се, че той се ползва с голям авторитет при българите зад граница, тъй като повечето са напуснали България поради некачественото управление на Бойко Борисов.

В организацията на Радев, която представлява онлайн платформа, до момента са записани над 1 млн. и 200 хил. души. Всички тези хора са привърженици на президента и ще гласуват срещу Борисов на изборите.

Румен Радев
Румен Радев сбъдва мечтата на милиони българи

Всичко това обаче очевидно е достигнало до ушите на властта, тъй като вчера управляващите се изказаха срещу гласуването по пощата. Тях ги е страх, че ако емигрантите гласуват, ще се промени коренно статуквото.

Румен Радев обаче и тук действа смело и ловко. Той е категоричен, че няма да издаде указ за насрочване на парламентарни избори, ако не се разреши гласуването по пощата.

Именно страхът от емигрантите кара управлението на България толкова много години да не позволява въвеждането на електронното гласуване.

Разбира се, президентът не е обявил публично, че е собственик на платформата, но сигурен източник твърди, че зад нея стои именно Румен Радев.

Още новини за ген. Радев можете да прочетете по-надолу!


Румен Радев в лицето на Америка: Няма да нападате Русия!

Днес президентът на страната ни Румен Радев се срещна с американския посланик Херо Мустафа. Повод за тази среща е била инициативата „Три морета“, писа Dnes.dir.bg.

Радев на среща с Херо Мустафа

На срещата са се разисквали въпроси, свързани с енергетиката и сигурността на Югоизточна Европа. Относно последното ген. Радев е изразил твърдо позицията си, че САЩ не трябва да влиза във военен конфликт с Русия, защото от това ще пострада и България.

Румен Радев
Румен Радев не иска война между САЩ и Русия

Като част от НАТО, нашата страна е изложена на риск именно от тук САЩ да атакува Русия. Военните бази на Америка в България са многобройни.

Румен Радев обаче не иска да се стига до това. Ето защо неговата политика е да лобира за мирни отношения между двата свтовни гиганта.

С идването на Джо Байдън начело на САЩ обаче става все по-вероятно за такава война, тъй като новият американски президент е открит русофоб.


Радев няма да подкрепи Северна Македония за ЕС

Румен Радев би подкрепил Северна Македония за Европейския съюз само ако тя признае истината, записана в историята!

Българският президент Румен Радев за пореден път доказа, че за него важен е единствено националният интерес. Това стана ясна от изказването му за Северна Македония.

Ген. Радев заяви пред медиите, че няма да подкрепи македонците в опитите им да се домогнат до Европейския съюз. Причината за това е, че те не признават историческите данни, показващи, че някога са били част от българската държава.

„3 години минаха от сключването на споразумението за добросъседство между България и Северна Македония продължаваме да виждаме текстове в учебници, паметници в музеи, на сайтове на университети и научни звена обидни формулировки по отношение на България.“ – каза Радев пред медиите.

Румен Радев
Румен Радев насмете македонците

По думите му става ясно, че той би подкрепил Северна Македония за влизане в ЕС само ако тя признае, че е някога е била българска. Нещо, което той не вижда как ще стане и затова смята да снеме подкрепата си от нея.

Както е известно, от около 100 години македонците са настроени враждебно срещу България, макар да имаме общо минало с тях. Те стигнаха дотам, че да арестуват всеки, който дръзне да каже на тяхна територия, че македонците са българи. Именно това се случи с една българка преди около 20 години.


Румен Радев предаден от Корнелия Нинова!

БСП изостави Румен Радев. Това може да се заключи след изказването на Корнелия Нинова в „Лице в лице“ по bTV.

Лидерката на левицата даде ясно да се разбере, че партията-майка се разграничава от действията на българския президент. Повод за това стана уволнението на Калоян Методиев, който беше началник на президентския кабинет. Ген. Радев освободи Методиев веднага щом вторият се върна от тържество в чест на Нинова в Боровец.

Председателят на БСП посочи пред Цветанка Ризова, че не разбира поведението на Румен Радев и го намира за недопустимо, защото не може да си позволява да освобождава хора само защото са били на парти на партията, помогнала му да стане президент, пише „Сега“.

Корнелия Нинова изглеждаше доста ядосана от поведението на президента и дори не потвърди, че БСП ще застане отново зад Радев в следващите избори, които са след една година. Червената партия щяла да избере своя кандидат чрез гласуване, както винаги го е правила, затова не е сигурно, че този кандидат ще е Радев.

Според слуховете, които отдавна витаят в политическото пространство, Корнелия Нинова не е доволна от Румен Радев, защото той се опитва да се разграничава от партиите и не се вслушва в съветите й, а Нинова искала президент „послушко“.

Румен Радев
Румен Радев остана сам в битката с Борисов

Твърденията на Корнелия Нинова, че Румен Радев трябва да благодари на БСП, която го създаде като политик, са верни, но още по-вярно е, че Нинова трябва двойно повече да благодари на Радев, защото благодарение на него постигна единствената си победа на избори за цели 6 години управление на БСП.

Срещу Корнелия Нинова има доста атаки по отношение на борбата срещу Бойко Борисов, която уж води. За 6 години тя не е подписала нито един документ срещу Борисов, а Елена Йончева например, която не е официална опозиция, го осъди за клевета, доказа автентичността на скандалния аудиозапис и изготви резолюцията.

Обвиненията на Йончева са, че Нинова „играе“ с Борисов и няма изгода той да падне. Ако това е вярно, непрестанните атаки на Румен Радев срещу властта не може да не са й трън в очите.


Румен Радев: Изборите ще бъдат фалшифицирани!

Президентът на България е доволен от резолюцията на европейския парламент, в която Европа сякаш най-после прозря, че у нас се вихри огромна корупция и престъпност. Румен Радев вижда решението единствено в оставката на настоящото правителство и съставяне на нов кабинет.

Служебният парламент обаче е само временен и това е ясно. Той се избира само за 3 месеца, след което трябва да се направят нови парламентарни избори.

Ген. Радев се опасява, че изборите и този път може да бъдат манипулирани от ГЕРБ. Това за него е огромен проблем.

Румен Радев
Румен Радев смята, че пак ще има измами на изборите

„Парламентът не отчете ветото, което наложих на Изборния кодекс. Това позволява на изборите отново да има манипулации. В Youtube все още стоят клипове с партийни указания как се създават несдействителни бюлетини.“ – написа президентът в социалната мрежа,

Той все пак вижда спасение в тунела на мафията. То за него е в младите хора, които преди бяха масово сред негласуващите. Сега обаче именно те са на протестите и надеждата на Румен Радев е, че те ще са в основата на промяната, като гласуват на следващите парламентарни избори.


Румен Радев разсече „червените“ в името на България!

Румен Радев е категоричен, че не се ръководи от партийни интереси, а само от тези на българския народ и нашата страна!

Мнозина обвиняват Румен Радев, че е комунист и понеже бе подкрепен от БСП на президентските избори, изповядва „червената“ идея и иска да върне социализма в България.

Истината обаче се оказва тотално различна. Всъщност ген. Радев няма нищо общо с никоя партия и за него важното е народът ни да е добре.

Именно това стана ясно от негово изявление. Президентът е категоричен, че не следва партийни интереси, предаде „Фокус“.

Румен Радев
Румен Радев посече и БСП

„Ако един ден БСП дойде на власт и видя, че не изпълнява обещанията си, ще критикувам и нейното управление. Ако разпиляват ресурсите на държавата и парите на народа, ще застана и срещу тях.“ – отсича държавният глава.

Той поздрави Корнелия Нинова за преизбирането й начело на БСП и изрази надежда, че тя ще обедини партията, за да може да работи за благото на България.

Румен Радев очевидно не се интересува от партийните интереси и би критикувал всеки, който не работи за България. Той е категоричен, че едно правителство трябва да поставя нуждите и интересите на народа пред своите.

Припомняме, че преди няколко месеца бившият пилот сподели пред медиите, че ако той управляваше България, нямаше да се открадне и стотинка. Това породи слухове, че се готви за премиер, но преди дни Радев ги опроверга, като заяви, че не желае да бъде друг освен президент.

От изявлението на Румен Радев личат намеци, че той стои дълбоко в дъното на грозното разцепление, което се случи на последния #конгрес на #БСП, коментира запознат от средите на червените. През последните дни много ръководни кадри в партията напуснаха парламентарната група. А президентът поздрави Корнелия Нинова за преизбирането ѝ. Тоест старите порове, които се отцепиха, могат да заминават по дяволите. С тях или без тях – все едно. Как мислите вие? Кое точно разцепи БСП по такъв брутален начин? Сега партията повече радевистка ли е или по-малко?


 2 000 000 ликуват: Румен Радев размаза Борисов като хлебарка!

Президентът на България е спасител за поне 2 милиона българи. Тe гласуваха за него преди 4 години и до момента не личи да има рязък спад на доверие.

Президентът 3 пъти по-харесван от премиера

Румен Радев все още е считан от мнозина за национален герой. Доверието към него е 52%, а към Бойко Борисов няма и 20%. Това сочи проучване на „Галъп интернешънъл“, пише Frognews.bg.

Премиерът дори не е втори в тази класация. След ген. Радев, с 30% обществено доверие се нарежда лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Румен Радев
Румен Радев е номер 1 в очита на народа

Румен Радев беше позагубил малко от доверието си през последните няколко месеца, което стана в резултат на скандалите в президентството, свързани с разследванията срещу негови съветници. Сега обаче президентът се завръща на бял кон като най-харесваният политик в България.

Именно това не може да понесе Бойко Борисов, който е известен с огромното си его. Премиерът е бесен, че най-омразният му човек, когото определи като „прост летец“, е харесван почти 3 пъти повече от него.

Голямата цел на Радев, според западни медии, е да упавлява България, като я тласне в лапите на Русия. Испански и английски журналисти го изкараха руски шпионин, който помага на Владимир Путин във възраждането на СССР. Истината обаче е, че много българи вече предпочитат времето на Тодор Живков пред сегашното.


Румен Радев заби нож в „червеното“ сърце

Навръх 6 септември – деня на Съединението на Княжество България и Източна Румелия, президентът на страната ни Румен Радев постави всички политици на място. Той не приема за нормално партиите да мислят най-вече за собственото си благо.

„Днес ни трябва висок морал, с който да действаме за доброто на всички българи, а не на политически партии и олигархични кръгове.“ – каза ген. Радев по време на посещението си в с. Първенец, пише Vesti.bg.

Румен Радев вече е безпартиен

По думите му личи, че президентът не иска да бъде обвързван с никоя партия и се разграничава от политическия живот у нас. Той е твърдо безпартиен, въпреки че стана президент главно благодарение на подкрепата на БСП.

Сега обаче, 4 години по-късно, Румен Радев не желае да бъде свързван с БСП или с която и да било друга партия. Той води сам битката си срещу Бойко Борисов и екипа му.

Мафията, както президентът нарича управляващите, опитва да му отвърне с опити за импийчмънт, които обаче засега изглеждат крайно неуспешни.

Румен Радев ще участва в тържествена церемония в Пловдив тази вечер. С нея официално ще се отбележи 135-тата годишнина от Съединението на България.


Президентът Румен Радев се качи на Шипка по случай 143 години от Шипченската епопея. Там той застана пред медиите, за да произнесе хвалебствено слово за българските герои.

Румен Радев на Шипка

За разлика от управлявашите, които всячески се опитват да неглижират помощта на Русия, ген. Радев не пропусна да я отбележи. Той заяви, че благодарение на Русия България е възкръснала на картата на Европа.

Президентът обаче по никакъв начин не омаловажи подвига и на българските войници, които спасиха Шипка и имат голяма заслуга за победата над османците.

Румен Радев не пропусна да засегне и темата с отменените официални шествия на Шипка заради пандемията. Той направи паралел с 3 март, когато управляващите пак не дадоха да се празнува.

И двата пъти обаче Радев не се съобрази със забраните и отбеляза тези паметни в българската история дни.

Румен Радев
Румен Радев се качи на Шипка

„Ако властта беше толкова загрижена за здравето на хората, нямаше да проведе своите масови партийни струпвания преди няколко дни. Целта им беше да не се кача на Шипка и да не говоря.“ – каза Румен Радев.

Той каза още, че промените в Конституцията минават през задължителни оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев.

Ето какво написа по повод Шипченската епопея в официалната си Фейсбук страница президентът:


Искат импийчмънт за Радев

Преди минути Атлантическият съвет на България внесе подписка за импийчмънт на ген. Радев. В нея авторката Циклама Партовска прави на пух и прах президента. Обяснява как той е заплаха за националната сигурност и как се стреми да изкара България от ЕС и НАТО.

„Външната политика, към която призовава Румен Радев, отдалечава България от ЕС и НАТО. Той работи против националните интереси на родината си. Такъв човек не бива да бъде главнокомандващ на въоръжените сили. Или си за България, или си за Радев, среден път няма!“, се казва в съобщението за петицията.

Вчера граждани също започнаха подписка за отстраняването на президента. В момента тя набира скорост.

Бойко Борисов открито обяви, че иска оставката на Румен Радев и явно вече е вкарал в сила всички възможни действия, за да я получи.

Румен Радев
Води се война срещу Румен Радев

След реакцията на Атлантическия съвет обаче от Европа също вече са вперили очи в Румен Радев. Обикновено при такива сигнали ЕС реагира светкавично и има вероятност ЕС също да се намеси в свалянето от власт на българския президент.

Целта на всички врагове на Румен Радев е чрез тези подписки да бъде заведен под отговорност за държавна измяна и ако висшият съдебен състав реши, че е виновен, да бъде отстранен от длъжността си.

Припомняме, че ген. Радев бе избран от 2 млн. и половина българи през есента на 2016 г. Същите тези 2,5 млн. бяха определени от Борисов като прости, щом са гласували за „прост летец“, което стана ясно от един от скандалните му аудиозаписи.

Този човек е опасност за евроатлантическия път на България!Той няма нито ценностния, нито моралния, нито управленския, нито политическия капитал, за да сформира служебно правителство.ОСТАВКА!

Публикувахте от Атлантически Съвет / Atlantic Council of Bulgaria в Понеделник, 10 август 2020 г.


Румен Радев сменя Конституцията

Над 2 млн. българи искат открай време България да стане президентска република и по подобие на САЩ и Русия едноличната власт да бъде в президента. Румен Радев също има такава цел и вече започва стъпките за осъществяването й.

Само преди минути стана ясно, че днес се е състояло заседание към президентството, на което ген. Радев е поискал конституционни промени, пише Dariknews.bg.

Акцентите на заседанието са били три: засилване защитата на правата на гражданите, конституционният модел на съдебната власт и независимостта на съдебната ни система.

Румен Радев
Румен Радев иска цялата власт в страната

Първият акцент е началото на една огромна промяна. Твърди се, че Румен Радев иска да даде цялата власт в ръцете на народа, като инициира референдум относно това България да стане президентска република. Първата стъпка вече е направена, а именно обсъждането на конституционните промени.

Независимостта на съдебната система също е болна тема за президента, тъй като прокуратурата нахлу в президентството със съдебна заповед, която според Радев изобщо не е трябвало да бъде издавана и се е нарушил законът с издаването й.

В крайна сметка Румен Радев се ползва с огромна подкрепа от народа и ако успее да прокара конституционни промени, то може да се окаже, че даже няма нужда да сваля Борисов, защото той самият вече ще има повече правомощия от него.

За Михаил Николов

Прочети още

kostadin_600x400

Костадин Костадинов смаза Америка: Ще извадя България от НАТО, САЩ е най-голямото зло! (ВИДЕО)

Костадин Костадинов разби на пух и прах митовете, че Русия има някакво негативно влияние в …

31 коментара

 1. да дойде да ме уплаши внукйт на тая гнида да му размажа продажната физиономия

 2. Амин дай, боже Радев стопли отношенията с Русия и стане премиер на България
  ОСТАВКА на герб
  Смърт на фашизма

  • ГЕРРБАЖИЯТА

   Няма днес си купих 4 парчета наденица дадох 8 лева..Дано да са на власт поне 4 ммандата Герб и да стане същата наденица 60 лева и минималната заплата да ее пак 610 лева и пенсйте от 250 да стане на полвиина целият народ ще бъде благодарен на ппартиия Герб..

  • Дойчо Люцканов

   Има ли някой по-проста патка от Нина?

 3. Празнодумци, иска ви се, но този селяндур ще отиде в девете глуха! Кави партии, какви 5 лева, та той срича и не може да мисли, две думи сам не може да изрече! Ха ха ха смешници путинофили!

  • ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ПЪК ГОВОРИ ГЛУПОТЕВИНИ И ПРЕСКАЧА ОТ ТЕМА В ТЕМА И НЕ МОЖЕШ ДА МУ РАЗБЕРЕШ МИСЪЛТА -НИЩО ГОВОРЕНЕ С ЕДНА ДУМА !САМО МЪРМОРИ И НИЩО НЕ ПРАВИ !ДЕЛА ТРЯБВАТ БАЙНО ДЕЛА А НЕ ДУМИ Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ !

  • Един от тримата

   Пълния абсурд няма край долните Гербери само лаят ,но народа е със Радев и лично аз го Подкрепям а ония лайна ще им се стори доста горещо накрая

 4. Християн Христов от Котел

  А бе вие сте много тъпи хора аз ви предлагам да се спрете вече ние сме по силни от вас защото сме единни аз не ме страх да си пиша името казвам се Християн Христов от Котел съм

 5. ИЗМЕСЛЯТ И СКАЛЪПВЯАТ ВСЯКАКВИ НИЗОСТИ ЗА РУМЕН РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНО И НАЙ- ВЕЧЕ БЪЛГАРОЛЮБЕЦ А СЛЕД ТОВА СЛАВЯНОЛЮБЕЦ И ЕВРОАТЛАНТИК!

  • Мунчо, Фигуранта, Нищото, Ветото,пРЕЗИЛдент, пРЕЗИДЕНТ,Фърчилко, Баджанака… – все изрази на „народната любов и респект“ към този гнусен предател и СЪВЕТСКА (даже не руска) подлога.

 6. капитан Нико-Войвода

  ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА С РУМЕН РАДЕВ ! АКО ТРЯБВА ЩЕ НАПУСНЕМ И РАЗПАДАЩИЯТ СЕ ЕВРОСЪЮЗ ! ОСТАВКА ЗА ГЕРБ

 7. Петко Войвода

  Ако всички газолици,пишат като вас ,е ясно защо сме на това дередже..

 8. Соня Колтуклиева – от журналистка – поредна мисирка и нищо повече!

 9. Митко Димитров

  Румен Радев е дисциплиниран военен човек и той се подчинява само на Ген. Решетников и на никой друг. Освен,че призова да се бият българи срещу българи-какво друго направи за България великия Президент.

  • Калинкова

   ,,Зона“, необективни сте. Представяте фактите едностранно, тълкованията са несъответни.
   Радев не смее да се противопостая на Русия, защото е неин избраник и проводник на нейната политика и интереси.

 10. Да живее България..с вас сме Господин Радев Бог да ви Благослови и ви издигне!

 11. Михаил Николов, от 1944 г. не са минали 100 г., Преди 1944 г. има откъслечни прояви на македонизъм и антимонархически уклони в някои болшевики като Лазар Колишевски /с майка влахинка, отгледан от едногодишен от роднини власи, възпитан еничарски от сърби/, но дори и сред комунисти като Методи Шатаров е имало отявлени патриоти, истински българолюбци. Преди тази фатална за България година обаче, никой от Македония не си е позволил да обижда на татари и други глупости. Само с една дума/цифра демонстрираш несъстоятелност и невежество несъвместими с журналистиката, била тя и онлайн, нататък не съм те и чел, щото си ми прочетен вече… Здраве и късмет! Дерзай!

 12. Димитър Христов Димитров

  От поне две години публикувам, че тъй като президента Радев отказва да участва в задкулисните далавери с власт имащите, неминуемо ще се опитат да го „оплюят“ и отстранят, както по вътрешни, така най-вече по външни причини. Няма да има никакво значение, че в цялата си дейност е защитавал само интересите на народа. Подобно беше съдбата и на Виденов- основните удари получи от „съпартийците“ си… Политиката, политиката, игра за продажни душици…

 13. Димитър Христов Димитров

  Преди доста години, в едно интервю казах, че най-трудно е когато останеш сам, както срещу извършителите на престъпления, така и срещу колегите си… Какво да се прави, такъв е живота. Всеки, според моралните си ценности определя поведението си, но като правило, почти винаги остава не разбран, защото повечето от хората гледат да оправят личния си живот, а не да оправят политиката…

 14. БСП НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ДОКАТО Е КУРНЕЛИЯ,Я ПА Я КОРНЕЛИЯ НА ВЛАСТ НЕИНАТА ПОЛИТИКА Е МНОГО НЕКАДЪРНА И ПО ЗЛЕ ОТ ГЕРБ,ТА НЕКА СИ ГОВОРИ ГЕН.РАДЕВ ПАК ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАС НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .ЗА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ГОЛЯМ РЕСПЕКТ

 15. И без подкрепата на Нинова Президента ще спечели а и много симпатизанти на БСП
  ще го ПОДКРЕПЯТ!

 16. Само нова независима партия с Президента Радев ще възроди България. НАРОДА Е С ВАС.

 17. И без КОРНЕЛИЯ РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗАТОВА ЗАЩОТО СЕ ДОКАЗА КАТО ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ МИСЛЕЩ ЗА НАРОДА СИ УСПЕХ НИНОВА ПОЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ПРОВАЛЯ

 18. Браво на Президента ни, възхищавам Ви се, моля Ви не ни изоставяй те, не ни предавайте, защото ние само на Вас разчитаме, за да започне възраждане на Родината ни!

 19. Радев винаги е твърдял,че е безпартиен.А Нинова се тъкми за мястото на Бойко,но…
  едва ли ще стане.А Радев няма нужда от нейната подкрепа.

 20. Ако искате да помогнете на народа и на България господин президент трябва да сте в изпълнителната власт. И там ще имате пълна победа, не само като президент

 21. Марков

  ИИИ АЗ ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ КАТО ВАС ПОНЕЖЕ СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ НО НЕ ЗАБРАВАЙТЕ КАКВО КАЗА ОЩЕ ОТ НАЧАЛО СЪС СВИТИЯТ ЮМРУК ЧЕ ПРОВОКАТОРИ ЩЕ ИМА ОТ ВСЯКАДЕ И ТО СЕ СЛУЧВА БРАВО ЗА ВАС ЧЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ

 22. Огнянов

  Госпожо Корнелия защо носите това име майка ви се казва Нели а баба ви се казва курва и е много подходящо за вашето име и си единствената с такова первезно име стигнала върха

 23. Уважаема г.жо (жице) да речем че вие аз вярваме на г.жа Нинова че не е изрекла тез думи. Вие знаете че имаме много наивни хора които вярват че е изрекла тез думи
  Нищо неи пречи да излезе по БСТВ и да опровергае иначе лошо се пише на БСП.

 24. ДА ви кажа честно не вярвам ГН РАДЕВ да го каже това СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ и тои каза че Као се кандатира НЯМА ДАСЕ моли на нито една партия А ще се Остави на НАРОДА И щом го казва ЗНАЧЕ ни ВЯРВА КАКВО се иска от нас да го Подкрепихме както подобава И АКО не СПЕЧЕЛИ А той ще Спечели да Продължихме да сме за Гърба ми Мисля че България че и НАРОДА И ЩЕСИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО ТОЙ ЕЕ НАШИЯТ Спасител

 25. капитан Нико-Войвода

  Давай Румене мачкай мутрите ние сме с тебе !Смачкай крадливата мутра другите сами ще се разбягат

 26. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]