Доживяхме!!! Румен Радев избавя България от Бойко и цялата му пасмина!

Румен Радев има таен план как да свали Бойко Борисов!

Съдържание:

Президентът Румен Радев е укоряван от мнозина, че само говори, но не прави нищо за свалянето на Бойко Борисов от власт. Е, вече не е така!

Радев проби Борисов

Ген. Радев има ясен план как да избави България от мафиотската власт, която е увила пипалата си около нея. Той се състои в увеличаване на избирателната активност.

Бившият пилот вече изпълнява този план. Той вижда спасението в българите в чужбина. Те са цели 2 милиона и половина. Толкова, колкото гласуваха за Радев преди 5 години.

Президентът е направил организация, към която всеки български емигрант може да се включи. Оказва се, че той се ползва с голям авторитет при българите зад граница, тъй като повечето са напуснали България поради некачественото управление на Бойко Борисов.

В организацията на Радев, която представлява онлайн платформа, до момента са записани над 1 млн. и 200 хил. души. Всички тези хора са привърженици на президента и ще гласуват срещу Борисов на изборите.

Румен Радев
Румен Радев сбъдва мечтата на милиони българи

Всичко това обаче очевидно е достигнало до ушите на властта, тъй като вчера управляващите се изказаха срещу гласуването по пощата. Тях ги е страх, че ако емигрантите гласуват, ще се промени коренно статуквото.

Румен Радев обаче и тук действа смело и ловко. Той е категоричен, че няма да издаде указ за насрочване на парламентарни избори, ако не се разреши гласуването по пощата.

Именно страхът от емигрантите кара управлението на България толкова много години да не позволява въвеждането на електронното гласуване.

Разбира се, президентът не е обявил публично, че е собственик на платформата, но сигурен източник твърди, че зад нея стои именно Румен Радев.

Още новини за ген. Радев можете да прочетете по-надолу!


БСП за Румен Радев: Индианец и дивак, олекна много! (ВИДЕО)

Президентът на България очевидно трябва да продължи сам битката с мафията. Румен Радев вече не е с БСП, след като партията, водена от Корнелия Нинова, го предаде по изключително грозен начин.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Доказателство за това е поведението на телевизията БСТВ, която е „червена“ телевизия под прикритие и това е известно отдавна. По нея президентът Радев постоянно беше възхваляван, но тези дни отминаха.

На 14 декември в предаването „Думата е ваша“ водещият Стоил Рошкев си позволи да обиди по много жесток начин ген. Радев. По повод речта на президента за 65-годишнината от членството на България в ООН, Рошкев се възмути е ефир, че Радев е говорил на английски език.

Румен Радев
Румен Радев предаден от своите!

„Това е все едно, когато индианецът отива до белия човек и за да не го обиди, говори на неговия език. Когато си държавен глава на суверенна страна, дори и 65 езика да знаеш, трябва да говориш на своя собствен. В противен случай приличаш на дивак. Тук президентът олекна много“ – каза тв водещият.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Зад думите му обаче прозира дългата ръка на Корнелия Нинова, която от няколко месеца е в конфликт с президента, пише Batuncho.news7.eu. Тя дори си позволи да каже, че не е сигурно, че ген. Радев ще бъде подкрепен отново от БСП на президентските избори догодина.

Самият Румен Радев не спира с добрите думи по адрес на БСП. Той все още вярва, че ще получи отново подкрепа от левицата.

Поведението на БСП обаче само подкрепя обвинението на Елена Йончева, че Корнелия Нинова е минала в отбора на Бойко Борсов.

Вижте скандалното видео с обидите към Румен Радев!


Румен Радев в лицето на Америка: Няма да нападате Русия!

Днес президентът на страната ни Румен Радев се срещна с американския посланик Херо Мустафа. Повод за тази среща е била инициативата „Три морета“, писа Dnes.dir.bg.

Радев на среща с Херо Мустафа

На срещата са се разисквали въпроси, свързани с енергетиката и сигурността на Югоизточна Европа. Относно последното ген. Радев е изразил твърдо позицията си, че САЩ не трябва да влиза във военен конфликт с Русия, защото от това ще пострада и България.

Румен Радев
Румен Радев не иска война между САЩ и Русия

Като част от НАТО, нашата страна е изложена на риск именно от тук САЩ да атакува Русия. Военните бази на Америка в България са многобройни.

Евелина Лютова

Румен Радев обаче не иска да се стига до това. Ето защо неговата политика е да лобира за мирни отношения между двата свтовни гиганта.

С идването на Джо Байдън начело на САЩ обаче става все по-вероятно за такава война, тъй като новият американски президент е открит русофоб.


Радев няма да подкрепи Северна Македония за ЕС

Румен Радев би подкрепил Северна Македония за Европейския съюз само ако тя признае истината, записана в историята!

мнения, отзиви, коментари, форум
Българският президент Румен Радев за пореден път доказа, че за него важен е единствено националният интерес. Това стана ясна от изказването му за Северна Македония.

Ген. Радев заяви пред медиите, че няма да подкрепи македонците в опитите им да се домогнат до Европейския съюз. Причината за това е, че те не признават историческите данни, показващи, че някога са били част от българската държава.

„3 години минаха от сключването на споразумението за добросъседство между България и Северна Македония продължаваме да виждаме текстове в учебници, паметници в музеи, на сайтове на университети и научни звена обидни формулировки по отношение на България.“ – каза Радев пред медиите.

Румен Радев
Румен Радев насмете македонците

По думите му става ясно, че той би подкрепил Северна Македония за влизане в ЕС само ако тя признае, че е някога е била българска. Нещо, което той не вижда как ще стане и затова смята да снеме подкрепата си от нея.

Както е известно, от около 100 години македонците са настроени враждебно срещу България, макар да имаме общо минало с тях. Те стигнаха дотам, че да арестуват всеки, който дръзне да каже на тяхна територия, че македонците са българи. Именно това се случи с една българка преди около 20 години.


Румен Радев предаден от Корнелия Нинова!

БСП изостави Румен Радев. Това може да се заключи след изказването на Корнелия Нинова в „Лице в лице“ по bTV.

Лидерката на левицата даде ясно да се разбере, че партията-майка се разграничава от действията на българския президент. Повод за това стана уволнението на Калоян Методиев, който беше началник на президентския кабинет. Ген. Радев освободи Методиев веднага щом вторият се върна от тържество в чест на Нинова в Боровец.

Председателят на БСП посочи пред Цветанка Ризова, че не разбира поведението на Румен Радев и го намира за недопустимо, защото не може да си позволява да освобождава хора само защото са били на парти на партията, помогнала му да стане президент, пише „Сега“.

Корнелия Нинова изглеждаше доста ядосана от поведението на президента и дори не потвърди, че БСП ще застане отново зад Радев в следващите избори, които са след една година. Червената партия щяла да избере своя кандидат чрез гласуване, както винаги го е правила, затова не е сигурно, че този кандидат ще е Радев.

Според слуховете, които отдавна витаят в политическото пространство, Корнелия Нинова не е доволна от Румен Радев, защото той се опитва да се разграничава от партиите и не се вслушва в съветите й, а Нинова искала президент „послушко“.

Румен Радев
Румен Радев остана сам в битката с Борисов

Твърденията на Корнелия Нинова, че Румен Радев трябва да благодари на БСП, която го създаде като политик, са верни, но още по-вярно е, че Нинова трябва двойно повече да благодари на Радев, защото благодарение на него постигна единствената си победа на избори за цели 6 години управление на БСП.

Срещу Корнелия Нинова има доста атаки по отношение на борбата срещу Бойко Борисов, която уж води. За 6 години тя не е подписала нито един документ срещу Борисов, а Елена Йончева например, която не е официална опозиция, го осъди за клевета, доказа автентичността на скандалния аудиозапис и изготви резолюцията.

Обвиненията на Йончева са, че Нинова „играе“ с Борисов и няма изгода той да падне. Ако това е вярно, непрестанните атаки на Румен Радев срещу властта не може да не са й трън в очите.


Сорос сваля Румен Радев на 22 януари!

Хората на Джордж Сорос искат да свалят на всяка цена Румен Радев от президентския стол на България, защото той се явява най-голямата пречка пред подкрепяното от американците правителство на Бойко Борисов. За това алармира не кой да е, а Игор Пшеничников, който работи като съветник на директора на Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ).

Той твърди, че соросоидите готвят преврат на българския президент, който трябва да се проведе на 22 януари 2021 г. Замислен е таен план, според който на тази дата трябва да излязат хиляди българи, искащи главата на ген. Радев, пише Skandalno.net, цитиран от Svoboden-narod.eu.

Целта е свалянето на президента, но ако това не се случи, поне да се дискредитира пред Европа, за да могат всички от ЕС да видят, че Радев не е желан в България. Освен това един опит за преврат може да повлияе и на изборите в края на годината.

Протестите срещу Радев, които ще стартират на 22 януари, имат и друга цел, а именно да отклонят вниманието от протестите срещу правителството, за да може то да изкара още 2 месеца и да стигне до редовните избори, за които самият президент твърди, че ще бъдат фалшифицирани.

Сорос и ЦРУ ще финансират преврата срещу президента. Всеки от участниците ще получава по 30 евро на ден. Случайно или не избрана, цифрата 30 е емблематична за предателството, защото Иисус Христос е бил предаден срещу 30 сребърника.

Румен Радев
На 22 януари от САЩ ще атакуват Румен Радев

НПО-тата, които се очаква да скочат на Радев, подкрепиха първоначално протестите срещу Борисов, докато той не закупи от САЩ 8 изтребителя F-16, след което започнаха да го подкрепят.

Недоволството на САЩ срещу Радев е свързано и с факта, че той промени външната политика на България и затопли отношенията ни с Русия, които предшественикът му Росен Плевнелиев се опита да изгори завинаги. Въпреки че България е член на ЕС и НАТО, Румен Радев се опитва да лавира между Запада и Изтока, което не се харесва на американците.

Припомняме, че настоящият президент на Република България бе избран преди 4 години от над 2,5 млн. българи, което предполага, че все още се ползва с огромного одобрение на народа.


Румен Радев: Изборите ще бъдат фалшифицирани!

Президентът на България е доволен от резолюцията на европейския парламент, в която Европа сякаш най-после прозря, че у нас се вихри огромна корупция и престъпност. Румен Радев вижда решението единствено в оставката на настоящото правителство и съставяне на нов кабинет.

Служебният парламент обаче е само временен и това е ясно. Той се избира само за 3 месеца, след което трябва да се направят нови парламентарни избори.

Ген. Радев се опасява, че изборите и този път може да бъдат манипулирани от ГЕРБ. Това за него е огромен проблем.

Румен Радев
Румен Радев смята, че пак ще има измами на изборите

„Парламентът не отчете ветото, което наложих на Изборния кодекс. Това позволява на изборите отново да има манипулации. В Youtube все още стоят клипове с партийни указания как се създават несдействителни бюлетини.“ – написа президентът в социалната мрежа,

Той все пак вижда спасение в тунела на мафията. То за него е в младите хора, които преди бяха масово сред негласуващите. Сега обаче именно те са на протестите и надеждата на Румен Радев е, че те ще са в основата на промяната, като гласуват на следващите парламентарни избори.


Румен Радев разсече „червените“ в името на България!

Румен Радев е категоричен, че не се ръководи от партийни интереси, а само от тези на българския народ и нашата страна!

Мнозина обвиняват Румен Радев, че е комунист и понеже бе подкрепен от БСП на президентските избори, изповядва „червената“ идея и иска да върне социализма в България.

Истината обаче се оказва тотално различна. Всъщност ген. Радев няма нищо общо с никоя партия и за него важното е народът ни да е добре.

Именно това стана ясно от негово изявление. Президентът е категоричен, че не следва партийни интереси, предаде „Фокус“.

Румен Радев
Румен Радев посече и БСП

„Ако един ден БСП дойде на власт и видя, че не изпълнява обещанията си, ще критикувам и нейното управление. Ако разпиляват ресурсите на държавата и парите на народа, ще застана и срещу тях.“ – отсича държавният глава.

Той поздрави Корнелия Нинова за преизбирането й начело на БСП и изрази надежда, че тя ще обедини партията, за да може да работи за благото на България.

Румен Радев очевидно не се интересува от партийните интереси и би критикувал всеки, който не работи за България. Той е категоричен, че едно правителство трябва да поставя нуждите и интересите на народа пред своите.

Припомняме, че преди няколко месеца бившият пилот сподели пред медиите, че ако той управляваше България, нямаше да се открадне и стотинка. Това породи слухове, че се готви за премиер, но преди дни Радев ги опроверга, като заяви, че не желае да бъде друг освен президент.

От изявлението на Румен Радев личат намеци, че той стои дълбоко в дъното на грозното разцепление, което се случи на последния #конгрес на #БСП, коментира запознат от средите на червените. През последните дни много ръководни кадри в партията напуснаха парламентарната група. А президентът поздрави Корнелия Нинова за преизбирането ѝ. Тоест старите порове, които се отцепиха, могат да заминават по дяволите. С тях или без тях – все едно. Как мислите вие? Кое точно разцепи БСП по такъв брутален начин? Сега партията повече радевистка ли е или по-малко?


Румен Радев отказа да влезе в мръсната игра на политиката

Генерал Румен Радев, който преди 4 години стана президент на България, няма да създава своя партия. Това той заяви в Карнобат днес, когато посети града по случай празника му.

От месеци се говори, че Радев ще последва примера на Георги Първанов, който създаде АБВ, и ще се опита да оглави страната чрез парламентарните избори. Причината мнозина да смятат така е, че бившият пилот не е спрял да критикува правителството и дори си позволи да каже пред медиите, че ако той управляваше държавата, нямаше да се краде.

Румен Радев
Румен Радев остава без партия

Конфликтът между Радев и премиера Борисов е огромен и той се задълбочава все повече. Президентът не иска просто оставката на бившия охранител на Тодор Живков, а иска съд за него и целия му екип.

Всичко това водеше към мисълта, че Румен Радев ще опита да пребори Борисов на парламентарно ниво, тъй като конституцията позволява само това, понеже България е парламентарна република.

Президентът обаче отказва да влезе в порочния кръг на политиката. Според него партиите поставят своя интерес над народния и затова няма да влезе в тази тиня. Именно това се разбра от изявлението му в Карнобат.

Източник: Гласове


 2 000 000 ликуват: Румен Радев размаза Борисов като хлебарка!

Президентът на България е спасител за поне 2 милиона българи. Тe гласуваха за него преди 4 години и до момента не личи да има рязък спад на доверие.

Президентът 3 пъти по-харесван от премиера

Румен Радев все още е считан от мнозина за национален герой. Доверието към него е 52%, а към Бойко Борисов няма и 20%. Това сочи проучване на „Галъп интернешънъл“, пише Frognews.bg.

Премиерът дори не е втори в тази класация. След ген. Радев, с 30% обществено доверие се нарежда лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Румен Радев
Румен Радев е номер 1 в очита на народа

Румен Радев беше позагубил малко от доверието си през последните няколко месеца, което стана в резултат на скандалите в президентството, свързани с разследванията срещу негови съветници. Сега обаче президентът се завръща на бял кон като най-харесваният политик в България.

Именно това не може да понесе Бойко Борисов, който е известен с огромното си его. Премиерът е бесен, че най-омразният му човек, когото определи като „прост летец“, е харесван почти 3 пъти повече от него.

Голямата цел на Радев, според западни медии, е да упавлява България, като я тласне в лапите на Русия. Испански и английски журналисти го изкараха руски шпионин, който помага на Владимир Путин във възраждането на СССР. Истината обаче е, че много българи вече предпочитат времето на Тодор Живков пред сегашното.


Румен Радев заби нож в „червеното“ сърце

Навръх 6 септември – деня на Съединението на Княжество България и Източна Румелия, президентът на страната ни Румен Радев постави всички политици на място. Той не приема за нормално партиите да мислят най-вече за собственото си благо.

„Днес ни трябва висок морал, с който да действаме за доброто на всички българи, а не на политически партии и олигархични кръгове.“ – каза ген. Радев по време на посещението си в с. Първенец, пише Vesti.bg.

Румен Радев вече е безпартиен

По думите му личи, че президентът не иска да бъде обвързван с никоя партия и се разграничава от политическия живот у нас. Той е твърдо безпартиен, въпреки че стана президент главно благодарение на подкрепата на БСП.

Сега обаче, 4 години по-късно, Румен Радев не желае да бъде свързван с БСП или с която и да било друга партия. Той води сам битката си срещу Бойко Борисов и екипа му.

Мафията, както президентът нарича управляващите, опитва да му отвърне с опити за импийчмънт, които обаче засега изглеждат крайно неуспешни.

Румен Радев ще участва в тържествена церемония в Пловдив тази вечер. С нея официално ще се отбележи 135-тата годишнина от Съединението на България.


Румен Радев бесен, вкарва Борисов в затвора!

Румен Радев е убеден, че пенсиите и заплатите в Бългрия могат да се вдигнат, ако се спре с кражбите!

Президентът на България е бесен, че управляващите не се грижат за народа, а единствено за собствените си нужди. Румен Радев е на мнение, че всяка година Бойко Борисов и екипът му крадат по 10 млрд. от държавата и по този начин държат пенсиите и заплатите ниски, пише Istinskitenovini.bg.

Ген. Радев смята, че Борисов и хората около него трябва да понесат политическа отговорност и да си подадат оставката. Според президента обаче управляващите трябва да понесат и наказателна отговорност за действията си, което значи, че Радев иска да види всички от правителството зад решетките.

Румен Радев
Румен Радев иска Борисов в затвора

„Борисов и хунтата му крадат по 10 млрд. лв. на година, затова пенсиите и заплатите са ниски. Трябва да понесат наказателна отговорност!“ – категоричен е президентът.

По непотвърдена все още информация ген. Радев е задействал план за „заключването“ на Борисов. Тъй като Иван Гешев е на страната на премиера, президентът ще действа със сили отвън.

Припомняме, че преди няколко месеца Румен Радев каза пред медиите, че ако той управляваше България, нямаше да позволи да се краде.


Президентът Румен Радев се качи на Шипка по случай 143 години от Шипченската епопея. Там той застана пред медиите, за да произнесе хвалебствено слово за българските герои.

Румен Радев на Шипка

За разлика от управлявашите, които всячески се опитват да неглижират помощта на Русия, ген. Радев не пропусна да я отбележи. Той заяви, че благодарение на Русия България е възкръснала на картата на Европа.

Президентът обаче по никакъв начин не омаловажи подвига и на българските войници, които спасиха Шипка и имат голяма заслуга за победата над османците.

Румен Радев не пропусна да засегне и темата с отменените официални шествия на Шипка заради пандемията. Той направи паралел с 3 март, когато управляващите пак не дадоха да се празнува.

И двата пъти обаче Радев не се съобрази със забраните и отбеляза тези паметни в българската история дни.

Румен Радев
Румен Радев се качи на Шипка

„Ако властта беше толкова загрижена за здравето на хората, нямаше да проведе своите масови партийни струпвания преди няколко дни. Целта им беше да не се кача на Шипка и да не говоря.“ – каза Румен Радев.

Той каза още, че промените в Конституцията минават през задължителни оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев.

Ето какво написа по повод Шипченската епопея в официалната си Фейсбук страница президентът:


Искат импийчмънт за Радев

Преди минути Атлантическият съвет на България внесе подписка за импийчмънт на ген. Радев. В нея авторката Циклама Партовска прави на пух и прах президента. Обяснява как той е заплаха за националната сигурност и как се стреми да изкара България от ЕС и НАТО.

„Външната политика, към която призовава Румен Радев, отдалечава България от ЕС и НАТО. Той работи против националните интереси на родината си. Такъв човек не бива да бъде главнокомандващ на въоръжените сили. Или си за България, или си за Радев, среден път няма!“, се казва в съобщението за петицията.

Вчера граждани също започнаха подписка за отстраняването на президента. В момента тя набира скорост.

Бойко Борисов открито обяви, че иска оставката на Румен Радев и явно вече е вкарал в сила всички възможни действия, за да я получи.

Румен Радев
Води се война срещу Румен Радев

След реакцията на Атлантическия съвет обаче от Европа също вече са вперили очи в Румен Радев. Обикновено при такива сигнали ЕС реагира светкавично и има вероятност ЕС също да се намеси в свалянето от власт на българския президент.

Целта на всички врагове на Румен Радев е чрез тези подписки да бъде заведен под отговорност за държавна измяна и ако висшият съдебен състав реши, че е виновен, да бъде отстранен от длъжността си.

Припомняме, че ген. Радев бе избран от 2 млн. и половина българи през есента на 2016 г. Същите тези 2,5 млн. бяха определени от Борисов като прости, щом са гласували за „прост летец“, което стана ясно от един от скандалните му аудиозаписи.

Този човек е опасност за евроатлантическия път на България!Той няма нито ценностния, нито моралния, нито управленския, нито политическия капитал, за да сформира служебно правителство.ОСТАВКА!

Публикувахте от Атлантически Съвет / Atlantic Council of Bulgaria в Понеделник, 10 август 2020 г.


Румен Радев сменя Конституцията

Над 2 млн. българи искат открай време България да стане президентска република и по подобие на САЩ и Русия едноличната власт да бъде в президента. Румен Радев също има такава цел и вече започва стъпките за осъществяването й.

Само преди минути стана ясно, че днес се е състояло заседание към президентството, на което ген. Радев е поискал конституционни промени, пише Dariknews.bg.

Акцентите на заседанието са били три: засилване защитата на правата на гражданите, конституционният модел на съдебната власт и независимостта на съдебната ни система.

Румен Радев
Румен Радев иска цялата власт в страната

Първият акцент е началото на една огромна промяна. Твърди се, че Румен Радев иска да даде цялата власт в ръцете на народа, като инициира референдум относно това България да стане президентска република. Първата стъпка вече е направена, а именно обсъждането на конституционните промени.

Независимостта на съдебната система също е болна тема за президента, тъй като прокуратурата нахлу в президентството със съдебна заповед, която според Радев изобщо не е трябвало да бъде издавана и се е нарушил законът с издаването й.

В крайна сметка Румен Радев се ползва с огромна подкрепа от народа и ако успее да прокара конституционни промени, то може да се окаже, че даже няма нужда да сваля Борисов, защото той самият вече ще има повече правомощия от него.


Ген. Радев смачка Борисов като фас: Президентът яхна победоносния кон, за ужас на премиера!

Ако има някой, който може да заеме мястото на Бойко Борисов, то това е единствено Румен Радев. В момента няма друга реална опозиция в България.

Корнелия Нинова с БСП изглежда по-скоро като нокаутиран опонент, отколкото като опозиция. Затова не може да се очаква от партията-майка да промени властта.

Това обаче може да направи ген. Радев, който отново е начело в любовта на хората. Това сочи статистиката.

Агенцията „Галъп Интернешънъл“ извади данни, според които рейтингът на президента през юни се е покачил. Той се ползва вече с 50% одобрение, а 31% не го харесват, съобщи bTV.

За сметка на това доверието към Бойко Борисов пада. Едва 30% му вярват, докато 57% са на противоположния полюс.

Румен Радев
Румен Радев оглави народната любов

Счита се, че доверието към премиера е спаднало така рязко заради скандалните компромати, които излязоха с негово участие в интернет. Това тотално е сринало рейтинга му.

Припомняме, че първо се появи аудиозапис с глас, приличащ досущ на този на Борисов, в който той нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п…“ и обижда още един куп свои колеги от Европа. На записа гласът наподобява на пиян човек.

Междувпрочем, дали заради това, че Караянчева не защити честта си след скандалния запис или заради нещо друго, но доверието и към нея е спаднало драстично. Вече цели 68% не я харесват.

След това се появиха снимки от спалнята на Борисов, на които той спи, а в шкафа му се виждат хиляди евро и пистолет. Самият премиер призна, че е именно той на леглото, а не е фотошоп, но все още не е признал дали наистина държи толкова пари в нощния си шкаф.

Всичко това тотално е сринало рейтинга на Борисов и най-вероятно хората, които са снели доверието си към него, вече са минали на страната на Румен Радев.

Към президента също имаше компромати през този месец, но това сякаш не успя да убеди гражданите, че той има някаква вина. Беше доказано познанството му с Пламен Бобоков, когото в момента прокуратурата разследва.

Снощи ген. Радев изригна във Фейсбук, че действията на българската прокуратура са избирателни и целят вменяването на вина у президентството. За сметка на това президентът твърди, че проведените разпити с Борисов, Горанов и един от депутатите са преминали при пълна медийна тишина и нищо не се знае за тях.

В крайна сметка Румен Радев се утвърди като народния любимец на България и именно на него разчита половината от българския народ да внесе така чаканата промяна в държавата.


Румен Радев към Путин: Ние ви дадохме писмеността! (ВИДЕО)

Президентът на България Румен Радев отговори по възможно най-добрия начин на критиците, които постоянно го нападат, че слага интересите на Русия преди тези на България. Това се оказва невярна информация.

Днес ген. Радев честити 24 май на всички българи и разкри много интересни неща пред журналистите. Оказва се, че нашият президент е казал в лицето на Владимир Путин, че ние сме им дали писмеността.

Това се е случило по време на икономически форум в Петербург миналата година. Тогава Румен Радев е разкрил пред всички, че България е допринесла за писмеността на Русия. Путин е бил сред присъстващите, но едва ли е имал нещо да каже, защото на истината няма как да се противоречи.

Румен Радев и Путин
Румен Радев с истината за писмеността в лицето на Владимир Путин

Българският държавен глава днес каза още, че трябва да се слушат повече учените. Например Дмитрий Лихачов е руснак, но твърди и признава категорично, че Русия дължи своето духовно начало именно на България.

Радев коментира още, че е горд с нашата азбука и именно просветата и културата е в основата нашата родина да възкръсва след всяко изпитание.

Както е известно, днес шествие по случай 24 май нямаше. Това е така заради опасността от зараза с коронавирус. Президентът обаче призова всички българи да се обърнат към културата на този светъл ден.

Вижте цялото изявление на Румен Радев пред журналистите!

 

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Стойчо Керев

Стойчо Керев за Борисов: Жалко същество, сатанински кукловод, който предаде народа си!

Стойчо Керев вижда безхаберието на днешната политическа власт и не може да го приеме за …

30 коментара

 1. да дойде да ме уплаши внукйт на тая гнида да му размажа продажната физиономия

 2. Амин дай, боже Радев стопли отношенията с Русия и стане премиер на България
  ОСТАВКА на герб
  Смърт на фашизма

  • ГЕРРБАЖИЯТА

   Няма днес си купих 4 парчета наденица дадох 8 лева..Дано да са на власт поне 4 ммандата Герб и да стане същата наденица 60 лева и минималната заплата да ее пак 610 лева и пенсйте от 250 да стане на полвиина целият народ ще бъде благодарен на ппартиия Герб..

  • Дойчо Люцканов

   Има ли някой по-проста патка от Нина?

 3. Празнодумци, иска ви се, но този селяндур ще отиде в девете глуха! Кави партии, какви 5 лева, та той срича и не може да мисли, две думи сам не може да изрече! Ха ха ха смешници путинофили!

  • ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ПЪК ГОВОРИ ГЛУПОТЕВИНИ И ПРЕСКАЧА ОТ ТЕМА В ТЕМА И НЕ МОЖЕШ ДА МУ РАЗБЕРЕШ МИСЪЛТА -НИЩО ГОВОРЕНЕ С ЕДНА ДУМА !САМО МЪРМОРИ И НИЩО НЕ ПРАВИ !ДЕЛА ТРЯБВАТ БАЙНО ДЕЛА А НЕ ДУМИ Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ !

  • Един от тримата

   Пълния абсурд няма край долните Гербери само лаят ,но народа е със Радев и лично аз го Подкрепям а ония лайна ще им се стори доста горещо накрая

 4. Християн Христов от Котел

  А бе вие сте много тъпи хора аз ви предлагам да се спрете вече ние сме по силни от вас защото сме единни аз не ме страх да си пиша името казвам се Християн Христов от Котел съм

 5. ИЗМЕСЛЯТ И СКАЛЪПВЯАТ ВСЯКАКВИ НИЗОСТИ ЗА РУМЕН РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНО И НАЙ- ВЕЧЕ БЪЛГАРОЛЮБЕЦ А СЛЕД ТОВА СЛАВЯНОЛЮБЕЦ И ЕВРОАТЛАНТИК!

  • Мунчо, Фигуранта, Нищото, Ветото,пРЕЗИЛдент, пРЕЗИДЕНТ,Фърчилко, Баджанака… – все изрази на „народната любов и респект“ към този гнусен предател и СЪВЕТСКА (даже не руска) подлога.

 6. капитан Нико-Войвода

  ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА С РУМЕН РАДЕВ ! АКО ТРЯБВА ЩЕ НАПУСНЕМ И РАЗПАДАЩИЯТ СЕ ЕВРОСЪЮЗ ! ОСТАВКА ЗА ГЕРБ

 7. Петко Войвода

  Ако всички газолици,пишат като вас ,е ясно защо сме на това дередже..

 8. Соня Колтуклиева – от журналистка – поредна мисирка и нищо повече!

 9. Митко Димитров

  Румен Радев е дисциплиниран военен човек и той се подчинява само на Ген. Решетников и на никой друг. Освен,че призова да се бият българи срещу българи-какво друго направи за България великия Президент.

  • Калинкова

   ,,Зона“, необективни сте. Представяте фактите едностранно, тълкованията са несъответни.
   Радев не смее да се противопостая на Русия, защото е неин избраник и проводник на нейната политика и интереси.

 10. Да живее България..с вас сме Господин Радев Бог да ви Благослови и ви издигне!

 11. Михаил Николов, от 1944 г. не са минали 100 г., Преди 1944 г. има откъслечни прояви на македонизъм и антимонархически уклони в някои болшевики като Лазар Колишевски /с майка влахинка, отгледан от едногодишен от роднини власи, възпитан еничарски от сърби/, но дори и сред комунисти като Методи Шатаров е имало отявлени патриоти, истински българолюбци. Преди тази фатална за България година обаче, никой от Македония не си е позволил да обижда на татари и други глупости. Само с една дума/цифра демонстрираш несъстоятелност и невежество несъвместими с журналистиката, била тя и онлайн, нататък не съм те и чел, щото си ми прочетен вече… Здраве и късмет! Дерзай!

 12. Димитър Христов Димитров

  От поне две години публикувам, че тъй като президента Радев отказва да участва в задкулисните далавери с власт имащите, неминуемо ще се опитат да го „оплюят“ и отстранят, както по вътрешни, така най-вече по външни причини. Няма да има никакво значение, че в цялата си дейност е защитавал само интересите на народа. Подобно беше съдбата и на Виденов- основните удари получи от „съпартийците“ си… Политиката, политиката, игра за продажни душици…

 13. Димитър Христов Димитров

  Преди доста години, в едно интервю казах, че най-трудно е когато останеш сам, както срещу извършителите на престъпления, така и срещу колегите си… Какво да се прави, такъв е живота. Всеки, според моралните си ценности определя поведението си, но като правило, почти винаги остава не разбран, защото повечето от хората гледат да оправят личния си живот, а не да оправят политиката…

 14. БСП НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ДОКАТО Е КУРНЕЛИЯ,Я ПА Я КОРНЕЛИЯ НА ВЛАСТ НЕИНАТА ПОЛИТИКА Е МНОГО НЕКАДЪРНА И ПО ЗЛЕ ОТ ГЕРБ,ТА НЕКА СИ ГОВОРИ ГЕН.РАДЕВ ПАК ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАС НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .ЗА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ГОЛЯМ РЕСПЕКТ

 15. И без подкрепата на Нинова Президента ще спечели а и много симпатизанти на БСП
  ще го ПОДКРЕПЯТ!

 16. Само нова независима партия с Президента Радев ще възроди България. НАРОДА Е С ВАС.

 17. И без КОРНЕЛИЯ РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗАТОВА ЗАЩОТО СЕ ДОКАЗА КАТО ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ МИСЛЕЩ ЗА НАРОДА СИ УСПЕХ НИНОВА ПОЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ПРОВАЛЯ

 18. Браво на Президента ни, възхищавам Ви се, моля Ви не ни изоставяй те, не ни предавайте, защото ние само на Вас разчитаме, за да започне възраждане на Родината ни!

 19. Радев винаги е твърдял,че е безпартиен.А Нинова се тъкми за мястото на Бойко,но…
  едва ли ще стане.А Радев няма нужда от нейната подкрепа.

 20. Ако искате да помогнете на народа и на България господин президент трябва да сте в изпълнителната власт. И там ще имате пълна победа, не само като президент

 21. Марков

  ИИИ АЗ ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ КАТО ВАС ПОНЕЖЕ СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ НО НЕ ЗАБРАВАЙТЕ КАКВО КАЗА ОЩЕ ОТ НАЧАЛО СЪС СВИТИЯТ ЮМРУК ЧЕ ПРОВОКАТОРИ ЩЕ ИМА ОТ ВСЯКАДЕ И ТО СЕ СЛУЧВА БРАВО ЗА ВАС ЧЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ

 22. Огнянов

  Госпожо Корнелия защо носите това име майка ви се казва Нели а баба ви се казва курва и е много подходящо за вашето име и си единствената с такова первезно име стигнала върха

 23. Уважаема г.жо (жице) да речем че вие аз вярваме на г.жа Нинова че не е изрекла тез думи. Вие знаете че имаме много наивни хора които вярват че е изрекла тез думи
  Нищо неи пречи да излезе по БСТВ и да опровергае иначе лошо се пише на БСП.

 24. ДА ви кажа честно не вярвам ГН РАДЕВ да го каже това СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ и тои каза че Као се кандатира НЯМА ДАСЕ моли на нито една партия А ще се Остави на НАРОДА И щом го казва ЗНАЧЕ ни ВЯРВА КАКВО се иска от нас да го Подкрепихме както подобава И АКО не СПЕЧЕЛИ А той ще Спечели да Продължихме да сме за Гърба ми Мисля че България че и НАРОДА И ЩЕСИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО ТОЙ ЕЕ НАШИЯТ Спасител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]