Президентът Радев: С тези данъци бедните стават по-бедни за сметка на богатите, несправедливо е!

Румен Радев за сетен път изложи големите си критики относно управлението на ГЕРБ и каза какво трябва да се промени за по-добър живот в България!

Съдържание:

Президентът Румен Радев посети Садово и се срещна с кмета там. При това свое посещение той изложи основните си възгледи за положението в България и как то да се промени към по-добро.

Трябва да се ограничи вносът и да се засили родната продукция

Един от големите проблеми, които генералът изтъкна, е хранително-вкусовата промишленост в България. Той смята, че прекалено много залагаме на вносни храни, а в същото време по нашите земи има потенциал за производство и развитие на биоземеделието, пише Actualno.com.

„Трябва да възобновим българската агрокултура. Не можем да разчитаме само на внос, защото така ставаме заложници на всяка бъдеща криза.“, отсече ген. Радев.

В този ред на мисли президентът обяви, че трябва да се въведе Закон за земята, който да ограничи вносните стоки за сметка на българските.

Румен Радев
Румен Радев посочи основните проблеми в държавата

Данъчната ни политика е несправедлива

Той разкритикува и данъчната политика на държавата, която определя като несправедлива. „Бедните стават по-бедни, а богатите са облекчени, това не е справедливо и е далеч от европейския модел.“, е мнението на президента.

Не ни трябват държавни бензиностанции

Радев взе отношение и по въпроса с държавните бензиностанции, които се очаква да заработят у нас.

„Държавата и досега не се справяше с картелите за горива, а иска да играе двойна роля – хем регулатор, хем конкурент. Ще се налеят огромни пари и трябва да се даде отчетност откъде са те и дали няма да натоварят отново българските граждани.“, каза Румен Радев.

„Ако бензиностанциите ще се правят както магистралите, по-добре да не се правят. Вместо 100 бензиностанции е по-добре във всеки областен град да се направи център за дигитални технологии и иновации.“, допълни генералът.

Той не е съгласен и с намаляването на ДДС на 9% само за ресторантьорския бизнес и книгите, защото така останалите оставали ощетени.

Румен Радев е на мнение, че България е влязла с хаос в извънредното положение и е излязла от него пак с хаос. Той не вижда никакъв ефект от взетите от правителството мерки по време на двумесечната криза.


Голям! Румен Радев в лицето на Путин: Ние ви дадохме писмеността! (ВИДЕО)

“Демир

Румен Радев доказа, че за него България е над всичко и е способен да се опълчи дори на Русия, за да защити нашите ценности!

Президентът на България Румен Радев отговори по възможно най-добрия начин на критиците, които постоянно го нападат, че слага интересите на Русия преди тези на България. Това се оказва невярна информация.

Радев не се страхува от истината в лицето на Путин

Днес ген. Радев честити 24 май на всички българи и разкри много интересни неща пред журналистите. Оказва се, че нашият президент е казал в лицето на Владимир Путин, че ние сме им дали писмеността.

Това се е случило по време на икономически форум в Петербург миналата година. Тогава Румен Радев е разкрил пред всички, че България е допринесла за писмеността на Русия. Путин е бил сред присъстващите, но едва ли е имал нещо да каже, защото на истината няма как да се противоречи.

Румен Радев и Путин
Румен Радев с истината за писмеността в лицето на Владимир Путин

Българският държавен глава днес каза още, че трябва да се слушат повече учените. Например Дмитрий Лихачов е руснак, но твърди и признава категорично, че Русия дължи своето духовно начало именно на България.

Радев коментира още, че е горд с нашата азбука и именно просветата и културата е в основата нашата родина да възкръсва след всяко изпитание.

Както е известно, днес шествие по случай 24 май нямаше. Това е така заради опасността от зараза с коронавирус. Президентът обаче призова всички българи да се обърнат към културата на този светъл ден.

Вижте цялото изявление на Румен Радев пред журналистите!


 

Край с Борисов и САЩ, България минава към Русия с премиер Румен Радев!

Румен Радев ще седне в стола на Бойко Борисов съвсем скоро, показват някои проучвания!

България е на ръба на държавен преврат, осъществен от народа. Протестите срещу правителството на Бойко Борисов надвишиха в пъти тези пред президентството като масовост и доста от предвижданията са, че Борисов ще бъде принуден да подаде оставка, особено ако недоволството срещу него се засили.

Румен Радев се готви за премиер

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Вече се появяват все повече мнения, че президентът Румен Радев ще се намеси в свалянето на правителството и собственоръчно ще поеме управлението на държавата.

Тези мнения се засилиха най-вече след изявлението му, че ако той управляваше България, нямаше да позволи да се краде. Това показа, че генералът се готви за управление, т.е. да стане премиер, пише Alarmanews.bg.

мнения, отзиви, коментари, форум

Има и друг вариант Радев да поеме властта. Той се състои в промяна в Конституцията и преминаването на България към президентска република. Това обаче изглежда неосъществима задача, защото надали Борисов и екипът му, докато все още са на власт, ще позволят промяна в Конституцията.

Затова се очаква Румен Радев или да опита да поеме властта още това лято, или да участва на парламентарните избори със своя партия.

Поддръжниците на Радев нямат търпение той да поеме властта в страната. Те виждат в него единствения светъл лъч за България, както коментира и адвокат Елена Гунчева наскоро.

„Ген. Радев поне има повече мозък от Борисов и не обижда на „тулупи“ като него.“, пишат из Фейсбук.

Румен Радев
Румен Радев поема цялата власт в България до месеци

Отдръпване от САЩ

и преориентиране към Русия при управлението на ген. Радев

Какво би следвало обаче при една такава развръзка, в която Радев става министър-председател? Това си задават като въпрос всички българи.

Тогава със сигурност можем да очакваме отдръпване от толкова топлата напоследък дружба със САЩ и преориентиране на Изток към добрата стара Русия. Румен Радев неведнъж е показвал, че за него правилният път на България е именно стоплянето на българо-руските отношения, които през последния мандат на ГЕРБ бяха тотално развалени.

Радев по принцип има добри отношения с Владимир Путин, за разлика от Бойко Борисов. Настоящият ни премиер се сближи толкова много със САЩ именно след среща с руския президент, от която се върна много уплашен и тогава започна да говори усилено за влизането ни в чакалнята на еврозоната.

Можем само да гадаем какво е казал Путин на Борисов, но явно не е било нещо приятно за него и управлението му. Това окончателно скъса отношенията между България и Русия, които в момента са отчайващи.

Те се влошиха много и след като нашата страна подкрепи публично писмо на американския главен секретар, в което той написа, че СССР не е освободил цяла Европа, защото след войната страните от Източна и Централна Европа са останали под комунистическа власт.

Русия и Путин възприеха това като обида към целия руски народ, дал най-много жертви във войната с Хитлер. При това писмото дойде точно преди 9 май – Деня на победата. България обаче застана срещу Русия и това не може да не бие на очи.

Румен Радев е единственият шанс нашата държава да се сближи отново със своята освободителка (1877-1878 г.). В момента той се ползва с одобрението на огромна част на българския народ, повече от 50%.

Ако той пожелае да стане премиер, шансовете му са доста големи. А най-вероятно именно това е и целта му, след като виждаме колко много критики изсипва върху управляващите през последните месеци.


Адвокат Гунчева изригна: Румен Радев е лъч светлина, а

Борисов е комплексиран цървул!

Румен Радев получи голяма подкрепа от адвокат Елена Гунчева!

Вчера президентът Радев изригна с поредната си порция негативи за управлението на кабинета „Борисов“. Той посочи, че за последните 10 години от България са си тръгнали 600 000 души и че ако той управляваше държавата, нямаше да позволява да се краде.

Оказа се, че сред симпатизантите на Румен Радев е и адвокат Елена Гунчева, която подкрепи президента в социалната мрежа. Тя направи на пух и прах Бойко Борисов, наричайки го „комплексиран цървул“, „корумпе“ и „отявлен некадърник“, пише Actualno.com.

Елена Гунчева срина Бойко Борисов

„Прав е президентът във всичко, което казва. В България през последните 30 години, а особено в последните 11 кражбите са огромни.“ – пише Гунчева.

Според нея, управлението на Бойко Борисов е тотален провал, изпълнен с престъпност и нисък жизнен стандарт за отделния човек.

„Борисов е свикнал с насилието, с това да се защитава с пари, да си затваря очите пред незаконните действия на своите приятели. Всички в обкръжението му са нагли крадци.“, изригва още адвокатката.

Тя дори си позволява да омаловажава цялостно трудовия стаж на премиера, твърдейки, че той е много малък. Всъщност Борисов официално дотук е бил само охранител, главен секретар на МВР и след това само на политически постове, което посочва и Елена Гунчева.

Румен Радев, Бойко Борисов и Елена Гунчева
Елена Гунчева срина Бойко Борисов и възхвали Румен Радев
Елена Гунчева възхвалява президента

„Президентът Радев е единственият лъч светлина в цялото това блато от тъмнина, в което се намира България. Той не се страхува да назовава нещата с истинските им имена и да посочва конкретните проблеми в държавата. Затова Борисов го има за враг номер едно.“ – смята Гунчева.

Тя е сред най-големите противници на Бойко Борисов и екипа му. По време на цялото извънредно положение твърдеше, че се внася изкуствено паника в обществото и дори внесе сигнал в прокуратурата за това.

„Управляващите са глухи за посланията на президента. От всяко негово изказване се вижда голямата му болка от състоянието на хората, от безпаричието им.“ – изразява мнението си Гунчева.

„И идва моментът на време разделно. Лидерът, около когото трябва да се обединим, е ясен. Нека го подкрепим!“, призовава хората Елена Гунчева.


Румен Радев: Важен е отделният човек

нека спрем безчинствата на властта! (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев не спира да повтаря, че на България й е нужно ново управление!
Критиките на Румен Радев към правителството не стихват дори в ситуацията на пандемия. Българският президент излезе с изявление, в което обяснява проблемите в държавата и призовава за промяна.

Трябва управление, което мисли за благополучието на хората

Радев е на мнение, че на България й трябва управление, което да има пълна прозрачност по отношение на разходите. Според президента, управлението на ГЕРБ не е такова, защото създава изкуствен финансов излишък, който отива в нечии джобове и повече не се чува за него.

Румен Радев казва във видеото, което излагаме на вниманието ви, че е важно благополучието на българите, на отделния човек, а в момента то не изглежда като приоритет на управляващите.

Заплатите и пенсиите са много под европейското ниво и това е от години. Няма как да твърдиш, че си част от ЕС, а стандартът ти на живот да е толкова по-надолу.

„На България й трябва европейски модел на управление, което ще рече прозрачност, отчетност и отговорност.“ – казва Радев.

Според него, и трите неща в момента липсват в сегашните управляващи. Той твърди, че никой не разбира голяма част от финансовия ресурс на държавата къде се насочва.

Румен Радев
Румен Радев: Не бива да сме последни в Европа, както е сега!

Българите трябва да се надигнат

Президентът е категоричен, че първата крачка към постигането на всичко това е обществото да се надигне. „Нека спрем своеволията на властта“, отсича Радев.

Надигането на обществото всъщност вече започна. От няколко дни по центъра на София се провеждат протести, искащи оставката на кабинета „Борисов“.

Премиерът обаче заклейми протестиращите като негодници, които имат късмет, че ги управлява той. Бойко Борисов няма никакво намерение да подава оставка.

Румен Радев се оформи като основната му опозиция. Това е причината поддръжниците на президента да искат смяна на Конституцията, с която България да стане президентска република.

Критиките на проф. Близнашки

Ген. Радев не спира да търпи критики от различни слоеве в политиката. Проф. Георги Близнашки се изказа много остро срещу нашия президент, твърдейки, че той работи срещу собствената си държава. Близнашки дори нарече Румен Радев „вълк в овча кожа“.

Любопитен факт е, че Георги Близнашки беше изхвърлен от БСП преди 6 години, като партията го обяви за предател. Затова може би не е чудно, че сега говори против президента, който бе подкрепен именно от БСП на изборите през 2016 г.

В крайна сметка народът одобрява действията на Румен Радев, който си позволи да сезира Конституционния съд, тъй като смята, че правата на българите по време на пандемията са нарушени.

Вижте видеото, в което генералът призовава за ново управление!


Румен Радев бесен:

Скандално е, че се дават само кредити!

Ген. Румен Радев е възмутен от слабата помощ, която гражданите на България получават от правителството!
Президентът на България Румен Радев и неговият заместник Илиана Йотова взеха участие в кръгла маса, на която темата беше “Социални и икономически измерения на кризата COVID-19. Европейски опит и България”, съобщи БГНЕС.

Няма план за след пандемията

Двамата не пропуснаха да изразят своето негодувание и възмущение от липсата на всякакъв план на правителството за излизане от икономическата криза, която тепърва предстои.

„За мен е важно какво следва след коронавируса. Противоепидемиологичните мерки, които в момента са наложени, са неадекватни.“ – каза Румен Радев.

Румен Радев
Румен Радев с нови критики към правителството

Той не скри възмущението си, че държавата на практика с нищо не помага на хората, останали без работа. В чужбина всеки е получил безвъзмездна помощ, докато тук се предлагат кредити, които може да са без лихва, но са пари, които трябва да се връщат.

Радев сезира КС

Вчера президентът сезира Конституционния с основанието, че извънредното положение, въведено със закон от здравния министър, нарушава конституционните права на гражданите. Радев иска в закона да пише ясно, че мерките са временни, а не като сега, където няма посочен лимит и това значи, че могат да продължат дори вечно.

„Трябва да се гарантира на хората, че тези мерки ще постигнат основната цел. Това в момента не виждам как ще стане.“ – смята Румен Радев.

Той определя като скандално, че в момента цари голяма неравност в обществото, тъй като хората са загубили доверие в институциите, а не вярват и на медиите. Това, според него, може да доведе до разруха и деградация чрез увеличаване на престъпността в непосилни за справяне размери.

Радев похвали българите, които в тези два месеца не са се поддали на страха, а са проявили здрав разум и отговорност към ближния.

Йотова пък подчерта, че сега са нужни спешни мерки за ограничаване на кризата. Според нея, те трябва да са стабилизиране на здравната система и социалните мерки.


Край с ген. Радев, ген. Мутафчийски става президент!

Румен Радев може да бъде изместен от Венцислав Мутафчийски, който има амбиция за политическа кариера! Скоро двамата ще влязат в пряко дуел!

Догодина България може да има нов президент. Вторият мандат на Румен Радев е сериозно застрашен от особено актуалния в момента ген. Мутафчийски.

Лидерът на кризисния щаб за борба с коронавируса е сочен за съперник номер едно на Радев, макар да няма никакъв опит в политиката. Какъвто, между другото, и самият Радев нямаше през 2016 г., когато стана президент.

Венцислав Мутафчийски вече обяви, че би се кандидатирал на следващите президентски избори, стига хората да го искат. А в момента има доста българи, които го харесват.

Румен Радев
Може ли ген. Мутафчийски да измести Румен Радев от президентския пост?

Според проучванията, генералът от ВМА се ползва с одобрението на 70% от българите. Доста от  тях виждат в него спасителя на България и виновник номер едно страната ни да не усеща така силно пандемията в момента.

Мутафчийски към момента се ползва с по-голямо доверие дори от самия премиер, който отдавна изгуби много точки пред хората и само липсата на адекватна опозиция го държи на власт толкова време.

Самият Бойко Борисов обаче вижда в ген. Мутафчийски спасението от неговия кошмар Румен Радев. Не е тайна, че Радев му обяви война и не спира да критикува правителството при всеки удобен случай. Няма празник, на който да не уязви ГЕРБ по някакъв начин.

Засега това не е достатъчно за оставката на Борисов, но се твърди, че постоянните критики на президента бият сериозно по имиджа на премиера в чужбина. Именно затова той иска нов президент, дори и по-рано от 2021 г., ако е възможно.

Все пак има и немалко мнения, че ген. Мутафчийски е бил просто употребен от Борисов в тези два месеца, за да не носи той самият цялата отговорност.

В този ред на мисли очакванията са, че Венцислав Мутафчийски ще се кандидатира за президент с подкрепата на ГЕРБ. Премиерът вече си е взел поуката от миналите избори, когато изкара за съперник на Румен Радев неизбираемата Цечка Цачева.

Радев тогава беше подкрепен от БСП, като се очаква и след година да бъде същото. Макар че се ширят мнения, че като независим кандидат има по-голям шанс да повтори мандата си.
Още новини за Румен Радев можете да прочете в статиите ни по-надолу!

Страшен гаф на президента навръх Гергьовден, линчуват го във Фейсбук!

Румен Радев направи някои грешки по време на речта си по случай Гергьовден. Критиците му веднага ги забелязаха!

Президентът на България Румен Радев поднесе своята официална реч по случай Деня на храбростта и Българската армия, както вече ви уведомихме. В нея обаче той за пореден път атакува правителството, макар и индиректно, като засегна темата, че се насажда страх у българите по време на пандемията.

Румен Радев
Румен Радев с гаф на Гергьовден

Радев говори най-вече за храбростта на българския войник, за смелостта като цяло и за бъдещето, което очаква нашата армия.
Той обаче забрави да спомене в речта си българския военноморски флот, на когото не честити празника. Също така не честити на военните медици, които са на първа линия в борбата с коронавируса.
По-наблюдателните зрители веднага забелязаха тези пропуски на президента и не пропуснаха да ги отбележат във Фейсбук. От няколко часа неговите критици не спират да го линчуват с думи.
„Как е възможно да забрави военноморските ни сили, това е нечувано. Лекарите от ВМА също не бяха споменати. Много се изложи този път.“ – пишат хората из социалната мрежа.
По традиция президентът произнася реч на този празник, тъй като военните сили са под неговото пряко командване. При война именно той ще бъде главнокомандващият.
Радев обаче си навлече гнева на доста от хората с това, което каза, или по-скоро което не каза.
Още по темата с Румен Радев можете да прочетете по-долу!

Румен Радев срази Борисов и Мутафчийски навръх 6 май: Успешна България не се постига с насаждане на страх! (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев за пореден път използва възможността да удари премиера в своя реч. Този път намекна индиректно, че политиката на правителството относно пандемията не е успешна!
Нова любопитна реч произнесе Румен Радев. Той се изправи пред народа, за да честити Деня на храбростта и Българската армия.
Държавният глава на няколко пъти подчерта, че военнослужещите са тези, които заслужават голяма похвала в днешния ден. Защото точно те си рискуват живота и здравето, като демонстрират проява на смелост.
Именно смелостта е основното, около което Радев оформи цялата си реч. За него най-важното е българинът да не се страхува, да няма апатия и примирение в него.
„Успешно поколение и достоен живот не се градят с насаждане на страх“ – каза Румен Радев.

Румен Радев
Румен Радев не иска националната сигурност да се оставя само в ръцете на политиците

Тези негови думи могат да се тълкуват и като намек към правителството, което от 2 месеца насажда страх в народа с прогнози за коронавируса.
Припомняме, че преди около месец премиерът Бойко Борисов заяви публично, че след две седмици предстои Адът. Малко след това каза, че около Великден заразата у нас ще достигне своя пик и ще се разболеят много хора.
Ген. Мутафчийски, който оглави кризисния щаб за борба с COVID-19, също не спираше да повтаря всеки ден в своите брифинги, че положението е много лошо и се създаваше някакво усещане у масовия зрител, че едва ли не предстои някакъв Апокалипсис.
В същото време обаче Румен Радев така и не каза, че коронавирусът ще ни връхлети с такава голяма сила. Дори на Трети март, когато премиерът отмени шествията на Шипка, президентът не го послуша и отиде да отбележи Националния празник.
Днес Радев за пореден път показа, че е против правителството. Той заяви, че решенията за националната ни сигурност не трябва да се оставят в ръцете на политиците.
Това, само по себе се, е удар и по министъра на отбраната Красимир Каракачанов, който вчера пък заяви, че армията не може да бъде уплашена от един вирус. Не може, но шествията за днешния празник бяха отменени.
Румен Радев също има личен празник днес, защото преди да стане президент, той беше военен летец. Това не е лошо, тъй като ако стане война, президентът е главнокомандващият на армията и е добре да има опит във военните действия.
Екипът на Zona98.com използва възможността да честити Гергьовден на цяла България! Нека бъдем разумно смели и не се поддаваме на страха, въпреки върлуващия коронавирус!
А сега ви оставяме с цялото изявление на президента, което можете да гледате във видеото!

Още за Румен Радев и новините около него можете да прочете в долните ни материали!

Покъртителна истина за

Дора Шопова, която плаща по 30 лв. за протестите срещу Радев!

Дора Шопова е името на жената, която раздава пари за протести срещу президента!

Както стана ясно вече, протестите срещу президента Румен Радев, които вървят от няколко дни, са платени. Успяхме да научим името на един от спонсорите на всичко това.
Жената се казва Дора Шопова и е от Пловдив. Тя е в пенсионна възраст и е заклет фен на Бойко Борисов и ГЕРБ. Това личи от публикациите й във Фейсбук.

Дора Шопова
Дора Шопова раздава по 30 лв., за да протестираш пред президентството

Неин чат с друг човек, съдействал за изобличаването й, бе засечен и изкаран на показ. В него става ясно, че Дора раздава по 30 лв. на човек да стои цял ден пред президентството. Това е тарифата на ден. Който желае, може да изкара и повече, като направи повече смени.

чат на Дора Шопова
Скандален чат

Явно протестите са се превърнали в добър бизнес и начин безработните да изкарат някакви пари. От чата се разбира, че партия ГЕРБ плаща за тази услуга.
Най-покъртителното обаче е, че тази жена си изкарва хляба като приемен родител. Очевидно пенсията й не й стига и затова е станала приемен родител.

Мнозина се възмущават в мрежата, че Дора Шопова възпитава деца, при положение че нарушава всякакъв морал с платените протести, които организира.
От това, което публикува в мрежата, се разбира още, че тя е заклет противник освен на Румен Радев, и на Слави Трифонов, Корнелия Нинова и Костадин Костадинов.

Дора срещу Слави
Очевидно Слави е доста мразен от нея

Въпросната жена членува в много групи за подкрепа на ГЕРБ. Там надълго и нашироко разяснява как Бойко Борисов е най-добрият премиер, когото сме имали.
Лошо няма да симпатизираш на партия или политик, но когато намесиш подкупи и пари, нещата стават доста грозни. Очевидно изявлението на Румен Радев на 1 май, че България е на дъното на Европа, е преляло чашата за Дора Шопова.
До момента тя не е успяла да организира много хора, въпреки че не дава само пари, а и храна. Искането й за оставка на президента е ясно, че няма да бъде уважено.
Ако искате да прочетете още по темата с протестите срещу Румен Радев, можете да го направите в долния ни материал!

Протестите срещу Румен Радев – платени, истината лъсна! (Подробности)

Пред президентството от два дни има протести срещу Румен Радев, което породи много въпроси!
Изявлението на президента Румен Радев навръх 1 май, за което ви уведомихме, предизвика реакция от ответната страна. Още на следващия ден пред президентството бяха разпънати палатки на протестиращи срещу президента.
Припомняме, че Радев каза, че заплатите в България са драматично ниски и по този показател сме на дъното на Европа. Това очевидно е подразнило някои хора, които са се почувствали пряко засегнати.
Протестиращите пред президентството потъпкват всички правила, наложени от ген. Мутафчийски. Повечето от тях не носят маските си както трябва, но те така или иначе вече не са задължителни.
Има нещо друго обаче, което се набива на очи. Дистанцията от 2 метра не е спазвана по никакъв начин, да не говорим, че някои от тях дори се здрависват или се пипат помежду си.

Румен Радев протести
Множество съмнения около протестите срещу Румен Радев

Тук възниква въпросът къде е властта? На пъпа на София всекидневно има десетки полицаи, но те не закачат по никакъв начин протестърите, въпреки че би трябвало да им наложат глоба за неспазването на мерките.
Предварително уведомление за подобен протест, както трябва е по закон, няма. Това поражда съмнението, че става въпрос за платени протести, твърди сайтът Informiran.net.
Той се позовава на факта, че полицията, която е управлявана пряко от правителството, е оставила на практика незаконни действия да върлуват на пъпа на София.
Още един факт поражда съмнение в тази посока. Първата медия, която отиде на мястото на събитието, за да интервюира протестиращите, беше агенция ПИК, където статиите срещу Румен Радев и възхвалите на Бойко Борисов валят.

Нещо повече, журналистката, която се отзова незабавно там, беше Ива Николова. Същата Ива Николова, която неотдавна в своя статия за Pik.bg нарече президента „свиня“.
Твърде много съвпадения, които пораждат истинско съмнение. От Informiran.net твърдят, че това са платени протести.
За да бъдем напълно обективни обаче, е редно да отбележим, че Informiran.net е сайт, близък до БСП.
Именно в близостта си към БСП е обвиняван Румен Радев от протестиращите. Един от тях, който даде интервю пред Ива Николова, заяви, че Радев е станал подлога на Корнелия Нинова.

Думите му обаче не звучат напълно достоверно, тъй като българският президент е поне два пъти по-агресивен в критиките си към управлението на ГЕРБ, отколкото е самата Нинова.
Припомняме, че именно Румен Радев започна пръв войната с Бойко Борисов. Той не е съгласен с управлението на министър-председателя и екипа му и не спира да го твърди дори по време на пандемията.
Протестиращите го упрекват и за Трети март, когато не спази указанията на правителството и отбеляза Националния празник на връх Шипка. Това, според тях, е било проява на наглост от негова страна.

Същите тези хора, които са пред президентството в момента, твърдят, че са доволни от работата на правителството по време на пандемията и именно това ни е спасило от много голяма смъртност от коронавирус.
Когато се организират платени протести, схемата никога не обхваща всички участници. Обикновено се избират няколко човека, на които се плаща и които убеждават останалите в правотата си, за да ги поведат. Затова трябва да се уточни, че ако има плащане на тези протести през президентството, то надали всеки един от участниците е взел пари.

За Михаил Николов

Прочети още

Венцислав Ангелов - Чикагото

Бивш затворник избухна: Влечугото Борисов изпълнява плана „Ран-Ът“, Мутафчийски прибра 500 млн. евро!

Венцислав Ангелов – Чикагото е бесен от случващото се в България и вече собственоръчно се …

2 коментара

  1. да дойде да ме уплаши внукйт на тая гнида да му размажа продажната физиономия

  2. Амин дай, боже Радев стопли отношенията с Русия и стане премиер на България
    ОСТАВКА на герб
    Смърт на фашизма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *