Румен Радев: Празни хладилници, смешни заплати и пенсии, това ли ви е великата Европа?!

Румен Радев мисли преди всичко за благоденствието на българския народ!

Мизерията в България

Румен Радев не може да приеме за нормална държава от Европейското семейство, в която има заплати от порядъка на 300-400 евро. Това за него просто е абсурдно, пише Informiran.net.

Ето защо българският президент се опитва да тушира еуфорията у някои, че само след 2 години и половина България ще приеме като своя парична единица еврото. Това няма да избави народа от мизерията, в която живее.

„Каква Европа бе, хора?! Много далеч сме от ЕС, нямаме нищо общо с него. Не виждате ли, че хладилниците са празни, много хора живеят крайно зле. Всички ние живеем в държава на абсурдите. Не може да претендираш за някакво ниво, защото си в ЕС, а да даваш такива заплати и пенсии, срамота е!“ – изригна Румен Радев пред медиите.

rumen-radev_600x400 (1)
Румен Радев хвърли истината в лицето на мафията!

Той не пропусна да обвини за всичко това правителството на Бойко Борисов и самия него персонално. Според Радев Борисов е престъпник, който е окрал парите на народа и затова заслужава да лежи до живот в затвора.

Президентът се опитва да вкара Борисов зад решетките, но докато Иван Гешев е главен прокурор, това изглежда трудна задача. Ето защо и Гешев вече е погнат от родните власти.

„Най-бедната държава в ЕС, най-висока смъртност и най-ниска раждаемост. Ако с това се гордее Борисов, страда от разстройство на личността“, завърши Радев.

Още за Румен Радев можете да прочетете по-надолу!

Радев и македонците

Президентът на България не спира да се държи повече от достойно по казуса „Северна Македония“. Румен Радев няма намерение да се съобразява с ЕС по този въпрос и е категоричен.

Държавният глава заяви пред медиите, че между София и Скопие трябва да има диалог, а Брюксел не трябва да се меси е него. България не приема заповеди от никого, категорично отсече ген. Радев.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Както е известно, ЕС и САЩ оказват натиск над България да подкрепи влизането на Северна Македония в „европейското семейство“. България обаче няма да го стори, ако македонците не променят цялостно отношението си към нашата страна.

rumen-radev_600x400
Румен Радев не слугува на никого!

„Трябва промяна в учебниците и музеите на Северна Македония, трябва езикът на омразата да бъде изкоренен, да падне границата“, каза Радев, писа News.bg, сякаш намеквайки, че България трябва да върне в границите си Северна Македония.

Президентът иска признаване от страна на македонците, че са взаимствали своята история от България. Той е категоричен, че няма да даде зелена светлина към ЕС на нашите съседи, ако не се поправят в много отношения.

Казусът с влизането на Северна Македония в ЕС е изключително сложен. По правило всички страни от Съюза трябва да са единодушни и докато това не стане, не може да се вземе решение. Към момента единствено България начело с Румен Радев противоречи на Запада по този въпрос.

Още за Радев – по-надолу!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Еврозоната в България

Президентът на Република България не е очарован от решението на ЕС толкова скоро България да влезе в Еврозоната, още повече без преходен период. Както стана ясно, от 2024 г. нашата страна ще има нова парична единица.

Ген. Румен Радев обаче не е голям оптимист от това бързане, защото вижда в него реален шанс за по-лош стандарт за живот на българите. Според него цените ще се качат, но не и доходите на хората, което ще е най-фаталната последица от влизането ни в Еврозоната.

radev1_600x370
Румен Радев е против ранното евро

„Аз съм на страната на българските граждани, не ме вълнуват други интереси. Към този момент можем да се радваме на Еврозоната само ако ни гарантира по-високи доходи за населението. В противен случай не виждам кое е радостното. Последиците могат да са фатални за икономиката ни.“, смята президентът, който наесен ще се пробва за втори мандат.

Той се притеснява да не стане като в Португалия, която след въвеждането на еврото 10 години беше в стагнация. Затова е категоричен, че ще направи всичко възможно да забави процеса по влизане в Еврозоната, защото още не сме готови.

„Да, влизането в Еврозоната е наша стратегическа цел, но времето й още не е дошло. Може ли да се гарантира, че българската икономика е конкурентноспособна, за да бъде в Еврозоната? Ето, там трябва да бъде фокусът“, отсича Радев, пише Стандарт.

Президентът ще направи всичко по силите си да не се стигне толкова скоро до еврото у нас, тъй като в близките години не се очертава голямо повдигане на заплати и пенсии.

„Еврото може да съсипе българите, няма да го позволя“, категоричен е Румен Радев.

Още за президента – по-надолу!

Евелина Лютова

Радев за корупцията

Българският президент Румен Радев разкритикува сериозно поведението на ЕС спрямо скандалите за корупция в България. Според него Европа си затваря очите за това, което става у нас.

„ЕС гледа под микроскоп корупцията в Русия, но не прави същото и за България.“, смята ген. Радев.

rumen-radev_600x400 (20)
Румен Радев възмутен от ЕС

Той сподели гледната си точка не къе да е, а в меката на ЕС Брюксел. Мнозина обаче възприеха позицията му като защита на Русия.

мнения, отзиви, коментари, форум

„Това, което каза Радев в Брюксел, е присъщо на Мария Захарова. Да не повярваш, че става въпрос за президента на България“, смята журналистът Ивелин Николов, пише Vivi.bg7.eu.

Още за Румен Радев четете по-надолу!

Радев отказа на Северна Македония

Президентът на Република България изригна с интересен пост във Фейсбук. Румен Радев написа, че България няма да се съгласи с ЕС и САЩ по темата за Северна Македония.

Държавният глава е категоричен, че македонците трябва да спрат с изопачаването на историята, да си сменят учебниците, музеите, паметниците. Докато не признаят, че идентичността им се гради върху кражба от българската държава, Радев категорично отказва да подкрепи Северна Македония за влизане в ЕС и НАТО.

radev_600x370
Румен Радев разби Запада с позицията си за Северна Македония

Тази негова позиция е в противовес със западните сили, които искат България да подкрепи своята съседка, за да станат нещата по-лесно. От САЩ вече се изказаха, че България трябва да подкрепи македонците, но Румен Радев отказва да го направи.

Самият президент на България дори си позволи да напише в мрежата, че няма да позволи да се извиват ръцете на нашата родина, за да се покрият нечии чужди интереси.

Вижте в оригинал какво коментира ген. Радев по темата:

Радев за Украйна

Президентът на България изрази своята позиция по въпроса с Украйна и евентуалното й членство в НАТО. Румен Радев е на мнение, че Европа не бива да се меси в тези дела, защото те не я засягат.

Бившият пилот е категоричен, че военните сили нямат място в Черно море, защото притесняват българите и това може да им причини неприятности при военен конфликт.

„Напрежението между Русия и Украйна може да ескалира всеки момент. Европа обаче не бива да става заложник на вътрешните амбиции на Украйна. България няма полза от милитаризация на Черно море“, заяви ген. Радев, съобщи Mediapool.bg.

rumen-radev_600x400 (18)
Румен Радев разкритикува САЩ

Изказването му явно е насочено срещу САЩ, тъй като именно американски войски са окупирали Черно море и само чакат да завземат Украйна под носа на Русия. Путин обаче до момента се справя отлично и не позволява на НАТО да пробие.

Румен Радев неведнъж се е изказвал в подкрепа на САЩ и Русия, но неведнъж ги е и критикувал., Българският президент за 5 години доказа, че следва единствено българския интерес, без значение дали той е на изток или на запад.

Още за Радев четете по-надолу!

Радев унизи Байдън

Джо Байдън разбра, че с Румен Радев шега не бива. Това се разбра от срещата между двамата президенти в Брюксел преди няколко дни.

Противно на очакванията, двамата не са засегнали темата за Северна Македония, предаде БНР. Байдън така и не попитал ген. Радев защо толкова упорито отказва да признае историята и езика на македонците.

radev-biden_600x370
Джо Байдън трепери от Румен Радев

Според слуховете американският президент останал изключително респектиран от българския си колега. Предвид предишните ни президенти, той очаквал да види срещу себе си човек, който му се подмазва по всички параграфи. Вместо това срещу него дошъл човек със самочувствие, който не се страхувал да говори това, което смята за добро за своята държава.

Припомняме, че САЩ поиска от България да подкрепи влизането на Северна Македония в Европейския съюз. Румен Радев обаче ше го направи само ако македонците спрат с наглото си поведение спрямо България.

Още по темата можете да прочетете по-надолу в текста!

Радев срещу Байдън

Американската администрация започна откровено да прекалява с политиката си спрямо България. Когато се намеси във вътрешните дела на страната ни и строго осъди Делян Пеевски и Васил Божков, никой не възрази, тъй като корупцията  у нас е явна от години.

Сега обаче същите тези Съединени американски щати засегнаха много болезнено България, която уж уважават като лоялен партньор. Те застават открито зад Северна Македония и настояват България да промени отношението си по приемането на своите съседи в Европейския съюз.

Даниел Сървър, който е експерт по Балканите във Вашингтон, разкри пред македонската информационна агенция МИА, че САЩ ще окажат много силен натиск на България за приемането на Северна Македония в ЕС, пише Otupor.com.

„Българите имат някакви абсурдни искания за езика и историята. Ще им бъде оказан силен натиск, но едва ли в София ще го чуят, те си знаят своето.“, казва в изявление Сървър.

radev-biden_600x400
Румен Радев отряза мераците на Байдън и компания

Проблемът пред Америка в случая е, че президентът на България трябва да направи тази голяма крачка по приобщаването на Северна Македония към европейското семейство. Румен Радев обаче отказва да го направи, ако не бъдат изпълнени българските искания. А те са македонците да признаят, че дължат езика си и писмеността си на България, както и да признаят, че в много отношения са припознали българската история за своя.

До момента няма никакви изгледи от Северна Македония да отстъпят и да направят това. От своя страна ген. Радев е категоричен, че няма да пусне в ЕС държава самозванец, която гради идентичността си на чужд гръб.

Подкрепата от САЩ не стряска Радев, който от 5 години се стреми да бъде лоялен към НАТО, но не и за сметка на националните ни интереси.

„Да признаем това, което иска Северна Македония, означава да се отречем от самите себе си, от това, което сме от толкова много векове“, категоричен е българският президент.

Още за Румен Радев и достойните му постъпки можете да прочетете по-надолу в текста!

Радев срещу Путин – кой кого?

Румен Радев разби всички илюзии на Владимир Путин. Българският президент ясно и точно даде на Русия да разбере, че дължи своята същност на България.

Днес Русия е символ на християнството, но истината е, че това нямаше да е възможно без помощта на България. Руският народ днес е силно образован, което се показва от статистиката, но и това нямаше да бъде факт, ако не беше България.

Тези неоспорими факти са били напомнени на Владимир Путин от Румен Радев по време на конференцията в Санкт Петербург. Руският президент не е успял по никакъв начин да реагира на тези думи, освен да замълчи и да се съгласи негласно, тъй като историята го потвърждава.

radev12_600x500
Румен Радев насмете Владимир Путин

„От България Русия получи своята писменост. От българските земи Русия получи и християнството, и старобългарския църковнославянски език.” – заяви Радев насред Петербург.
Той дори използва като потвърждение думите на Дмитрий Лихачов, че Русия е получила своята духовност именно от България.

Всичко това идва като отговор на България към Путин след унизителното му за нашата страна изказване на 24 май, че Русия получава писмеността си от македонските земи.

Разбира се, Путин е изключително обиден на България поради всичко, което нашето предишно правителство направи и думите му на 24 май бяха един вид отмъщение. Припомняме, че в последните няколко месеци България набеди няколко човека за руски шпиони, без каквито и да е доказателства.

Още за Радев – по-надолу!

Скандалът в Чешнегирово

Българският президент Румен Радев не остана равнодушен към гаврата на американските войници в Чешнегирово, Пловдив. Там те нахлуха без причина и насочиха оръжия срещу служители на производствен цех.

Ген. Радев не иска да приеме оправданията на САЩ, че това е било просто част от обучение и се е случило по погрешка. Президентът е направо бесен и се заканва да накаже виновниците, писа Нова Варна.

radev8_480x350
Румен Радев бесен на американците

„Никой няма право да посяга на цивилно българско население. Това, че става въпрос за наш съюзник, не е оправдание. Ще проведем разследване по случая, за да установим кой стои зад всичко това. Наказанията ще бъдат сурови“, закани се президентът.

Той се срещна с министъра на отбраната Георги Панайотов, за да обсъди скандалния случай с него. Двамата са категорични, че няма значение, че става въпрос за САЩ, които са в основата на НАТО, чийто член България е.

„България над всичко, това трябва да е мотото на всеки българин. Не мога да допусна някой да се гаври с нашия народ, независимо кой е този някой.“ – категоричен е Румен Радев.

До този момент Радев показва еднакъв критерий към САЩ и Русия. Той осъди шпионските прояви на руснаците, макар и с половин уста, а сега негодува и срещу американските действия у нас. Това показва, че за българския президент на първо място стои националният интерес.

Още за Румен Радев четете по-надолу!

Отношенията с Русия

Президентът на Република България Румен Радев продължава да показва, че за него на първо място стои интеересът на България и едва след това останалите. Затова той не позволи България да влезе в черния списък на Русия.

Нашата държава щеше да последва съдбата на Чехия и да бъде лишена изцяло от руски туризъм, както и газ, което на практика щеше да доведе до фалит. Благодарение на президента обаче това се е разминало. Той е поискал в заключенията на ЕС името на България да не бъде споменато като една от страните, пострадали от Русия в шпионския скандал, съобщи Свободна Европа.

radev_600x400 (9)
Румен Радев спаси България за пореден път

По този начин ген. Радев успя да запази взаимоотношенията с Русия, вместо да скъса всякаква връзка с държавата на Путин, както направи Чехия например.

На среща в Брюксел Румен Радев е изтъкнал този факт, но основното, което е направил там, е, че е поискал санкциите на ЕС срещу Русия да отпаднат като метод в общуването между Запада и Изтока,

„От 2014 г. има такива санкции и досега няма никакъв напредък в отношенията с Русия. Този метод е неефективен и трябва да се потърсят други методи за справяне с руския въпрос. Видно е, че ЕС губи повече, отколкото Русия.“ – е казал Радев насред Брюксел

Още за президента четете по-надолу!

Радев срещу НАТО

Президентът на България за пореден път доказа, че българският интерес за него стои над всичко и всекиго. Румен Радев не се страхува да се опълчи на САЩ, въпреки че България е член на НАТО.

Българският държавен глава изрази негодуванието си от факта, че България е втората страна в НАТО, която отделя най-много средства за своята сигурност. Първата е САЩ, писа Investor.bg.

„Страните в НАТО се разделят на такива, които заделят под 2% от БВП-то си за НАТО и такива, които отделят над 2%. България спада към вторите, което е неприемливо, предвид лошото икономическо състояние на страната. По този начин България не е равноправен партньор на НАТО.“ – заяви ген. Радев в лицето на генерелния секретар на НАТО Йенс Столтенберг на конференция в Лондон.

radev_600x400 (7)
Румен Радев попиля НАТО

Според нашия президент слаба икономически държава като България не би трябвало да отделя толкова голям разход за НАТО. Ето защо Радев смята да промени това, като в противен случай под въпрос става самото ни членство в НАТО.

Както е известно, президентът е главнокомандващ на българската армия. Той отговаря за сигурността и ако се стигне до конфликт с НАТО, негова ще бъде решаващата дума.

Румен Радев смята, че бедните страни не получават нищо в замяна на тези около 2% от БВП-то си, тъй като в тях не се инвестира. По този начин се създава неравностен пазар на страните в НАТО. Едни са в ролята на производители, а други на клиенти, което не е справедливо.

Още за Румен Радев можете да научите от текста по-надолу!

Радев на върха на държавата

От понеделник президентът Румен Радев ще има задачата да сформира служебен кабинет, чийто живот ще бъде едва 2 месеца. Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 11 юли.

Отсега обаче слуховете са, че нещата няма да се променят и през лятото. Отново няма да може да се направи правителство. И така ще ходим на избори през 2-3 месеца, а през това време на практика Румен Радев ще ръководи държавата.

Едно от първите неща, които нашият президент ще направи сега, е да промени курса на външната ни политика. Ген. Радев има намерение да измие името ни за пред Русия, която е много огорчена от клеветите по неин адрес.

radev_450x300 (1)
Румен Радев иска да сме приятели с Русия

„Докато аз управлявам България, Русия ще бъде наш стратегически партньор  и приятел. Все пак нека не забравяме, че България е 100% зависима от Русия, защото купува газ от нея.“ – смята президентът.

Той много умно не се изказа нито веднъж по случая с Алексей Навални или пък с руските шиони, което му е оставило място в руската политика и по-точно партньорство.

Радев одобрява Бай Тошо

Президентът Румен Радев се оказа фен на Тодор Живков. Това можем да заключим от неговите откровения относно Тато, разкрива Informiran.net.

„Тодор Живков беше патриот. Освен че развиваше държавата ни, той много умело успяваше да убеди Русия да ни отпуска нефт, пари и ресурси. Няма друг такъв държавник досега.“ – смята ген. Радев.

rumen-radev_600x400 (23)
Румен Радев харесва Тодор Живков

Той е на мнение, че свалянето на Бай Тошо, както го наричат, се е оказало грешка.

„ДС го свали, всичко беше подготвено предварително. Това обаче се оказа глупаво решение.

Ако Тодор Живков беше останал на власт, сега България щеше да е малък Китай. Китай има стотици корпорации, които всяка година й носят трилиони долари. В България сега щеше да има поне 3-4 такива корпорации, ако Живков не беше свален.“ – е мнението на президента.

„Истината е, че платихме твърде висока цена за демокрацията. Все повече хора започват да преосмислят миналото и да го величаят.“ – смята Радев.

Още за президента – по-надолу!

Радев отстоява независимостта на България

Президентът на Република България продължава да я брани с всички сили. Румен Радев е на мнение, че държавата ни сама трябва да определя своята политика.

В момента обаче не е така. От доста години САЩ се меси във вътрешните дела на България. Доказателство за това е реакцията на американското посолство след парламентарните избори у нас.

Само преди няколко дни посланикът на САЩ Херо Мустафа се срещна с ген. Радев. Пред медиите бе съобщено, че срещата е заради инициативата „Три морета“, писа Epicenter.bg. Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов обаче твърди, че САЩ са свикали тази среща, за да подскажат на президента, че на всяка цена трябва да бъде съставено правителство в момента и то да бъде отново с проамериканска насоченост.

radev_600x400 (5)
Румен Радев не предаде България

Мустафа обаче била сюрпрезирана неприятно, когато президентът й заявил, че съставянето на правителство е работа на българския парламент, а не на американския. По този начин той ясно й показал, че не възнамерява да играе по свирката на Великите сили и за него България трябва да е независима страна.

От своя страна това още повече ще озлоби американците срещу Радев. Те вече са му вдигнали мерника заради упорития му отказ да критикува Русия. Не обели и дума срещу Путин при задържането на Алексей Навални, същото стори и при откриването на руските шпиони у нас. Това откровено не устройва САЩ, които държат България да остане под пълен техен контрол.

Още по темата можете да научите по-надолу в текста!

Румен Радев против Америка

Доскоро Румен Радев хранеше топли чувства към САЩ, но това вече не е така. Оказва се, че президентът е крайно разочарован от Америка.

Според слуховете причината за резкия завой на Радев е, че до него е достигнала информация, че САЩ иска да го свали наесен, за да сложи на негово място послушкото Бойко Борисов, след като се разбра, че последният няма да бъде вече премиер.

Румен Радев си навлече гнева на американците още преди 2 години, когато разкритикува закупуването на изтребителите F-16. Тогава държавният глава коментира, че ни продават второкачествени самолети, тъй като голяма част от функциите им са спрени за България, писа Investor.bg.

На запад негодуват срещу българския президент и заради нежеланието му да критикува Русия. Той си замълча по случая „Навални“, както и по този с русите шпиони у нас, което вбеси русофобите.

rumen-radev_600x400 (21)
Румен Радев вече е против САЩ

Сега ген. Радев е отправил негативен поглед към американските бази у нас. Те са 4 на брой, а според президента по този начин България е лесна мишена за евентуална война на САЩ в Близкия Изток.

Румен Радев не може да скрие възмущението си от факта, че американските бази се ползват напълно безплатно. Няма друг такъв случай в целия свят.

Това е доброволно сваляне на гащите от страна на българското правителство, което президентът не може да приеме за нормално.

Още за Румен Радев има за четене в предходните ни материали, които са по-надолу в текста!

Слави и Радев в комбина

Слави Трифонов, у когото на практика попадна цялата власт след парламентарните избори на 4 април, има вероятност да направи България президентска република. За това подсказват неговите действия и думи дотук.

Партия „Има такъв народ“ внесе в парламента предложение за увеличаване правомощията на президента. От партията на Слави директно искат президентът да назначава членовете на ЦИК, писа „24 часа„.

По този начин се цели ограничаването на корупцията при избори и ликвидиране на фалшифицирането им. Все неща, за които са обвинявани предимно членовете на ГЕРБ.

slavi-radev_600x400
Слави Трифонов дава властта на Румен Радев

Счита се обаче, че това е само първата стъпка към превръщането на държавата в президентска република. Очаква се останалите стъпки да се задействат след следващите избори, които най-вероятно ще са още през лятото, когато партията на Слави увеличи своите депутати и вземе цялата власт.

Тази власт по всяла вероятност ще бъде дадена на Румен Радев, с когото Трифонов е близък, тъй като още преди години Десислава Радева е работила за него. Освен това шоуменът неведнъж е казвал, че смята настоящия президент за достоен човек и дори намекна, че ще го подкрепи на изборите през есента.

Ако планът на Слави се изпълни, той ще управлява в комбина с Румен Радев, което ще сбъдне най-страшния кошмар на Бойко Борисов.

За Михаил Николов

Прочети още

stoichkov_600x370

Стоичков към Борисов: В затвора ще има много мъжаги за теб, а аз ще снимам с телефона!

Христо Стоичков е убеден, че Бойко Борисов ще се озове зад решетките! Затворът за Борисов …

42 Мнения

 1. да дойде да ме уплаши внукйт на тая гнида да му размажа продажната физиономия

 2. Амин дай, боже Радев стопли отношенията с Русия и стане премиер на България
  ОСТАВКА на герб
  Смърт на фашизма

  • ГЕРРБАЖИЯТА

   Няма днес си купих 4 парчета наденица дадох 8 лева..Дано да са на власт поне 4 ммандата Герб и да стане същата наденица 60 лева и минималната заплата да ее пак 610 лева и пенсйте от 250 да стане на полвиина целият народ ще бъде благодарен на ппартиия Герб..

  • Дойчо Люцканов

   Има ли някой по-проста патка от Нина?

   • Тодорова

    Какви са тези хвалби неверни за Радев, той е най жалкият политик който е имала България, човек без достойнство, корумпиран и лъжец, мразя го Импийчмънт

 3. Празнодумци, иска ви се, но този селяндур ще отиде в девете глуха! Кави партии, какви 5 лева, та той срича и не може да мисли, две думи сам не може да изрече! Ха ха ха смешници путинофили!

  • ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ПЪК ГОВОРИ ГЛУПОТЕВИНИ И ПРЕСКАЧА ОТ ТЕМА В ТЕМА И НЕ МОЖЕШ ДА МУ РАЗБЕРЕШ МИСЪЛТА -НИЩО ГОВОРЕНЕ С ЕДНА ДУМА !САМО МЪРМОРИ И НИЩО НЕ ПРАВИ !ДЕЛА ТРЯБВАТ БАЙНО ДЕЛА А НЕ ДУМИ Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ !

  • Един от тримата

   Пълния абсурд няма край долните Гербери само лаят ,но народа е със Радев и лично аз го Подкрепям а ония лайна ще им се стори доста горещо накрая

  • Кой?Радев ли не може да свърже две думи ма?Вие не сте ли май луда?По добър оратор от него няма и в ЕС.А ма тиквуна ви наистина не може да свърже две думи,за что то е див селяндур и му се смеят от целия ЕС.

 4. Християн Христов от Котел

  А бе вие сте много тъпи хора аз ви предлагам да се спрете вече ние сме по силни от вас защото сме единни аз не ме страх да си пиша името казвам се Християн Христов от Котел съм

 5. ИЗМЕСЛЯТ И СКАЛЪПВЯАТ ВСЯКАКВИ НИЗОСТИ ЗА РУМЕН РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНО И НАЙ- ВЕЧЕ БЪЛГАРОЛЮБЕЦ А СЛЕД ТОВА СЛАВЯНОЛЮБЕЦ И ЕВРОАТЛАНТИК!

  • Мунчо, Фигуранта, Нищото, Ветото,пРЕЗИЛдент, пРЕЗИДЕНТ,Фърчилко, Баджанака… – все изрази на „народната любов и респект“ към този гнусен предател и СЪВЕТСКА (даже не руска) подлога.

   • Пламен

    Най накрая, СВЕТЛО В ТУНЕЛА. БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ.Ще подкрепя Радев, ако трябва, ще му стана жив штит. Това е моят президент.

 6. капитан Нико-Войвода

  ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА С РУМЕН РАДЕВ ! АКО ТРЯБВА ЩЕ НАПУСНЕМ И РАЗПАДАЩИЯТ СЕ ЕВРОСЪЮЗ ! ОСТАВКА ЗА ГЕРБ

  • Кой?Радев ли не може да свърже две думи ма?Вие не сте ли май луда?По добър оратор от него няма и в ЕС.А ма тиквуна ви наистина не може да свърже две думи,за что то е див селяндур и му се смеят от целия ЕС.

  • Йордан Кьосев

   Време е всички олигофрени да се изметат от българската политика , защо не смеят да посочат кой какво е крал защото и те са крали.Затова всички на боклука.Ако е нужно и Президентска република ДОБРЕ .Но всичко заграбено да бъде върнато до стотинка. СЪД и затвор до ЖИВОТ.

 7. Петко Войвода

  Ако всички газолици,пишат като вас ,е ясно защо сме на това дередже..

 8. Соня Колтуклиева – от журналистка – поредна мисирка и нищо повече!

 9. Митко Димитров

  Румен Радев е дисциплиниран военен човек и той се подчинява само на Ген. Решетников и на никой друг. Освен,че призова да се бият българи срещу българи-какво друго направи за България великия Президент.

  • Калинкова

   ,,Зона“, необективни сте. Представяте фактите едностранно, тълкованията са несъответни.
   Радев не смее да се противопостая на Русия, защото е неин избраник и проводник на нейната политика и интереси.

 10. Да живее България..с вас сме Господин Радев Бог да ви Благослови и ви издигне!

 11. Михаил Николов, от 1944 г. не са минали 100 г., Преди 1944 г. има откъслечни прояви на македонизъм и антимонархически уклони в някои болшевики като Лазар Колишевски /с майка влахинка, отгледан от едногодишен от роднини власи, възпитан еничарски от сърби/, но дори и сред комунисти като Методи Шатаров е имало отявлени патриоти, истински българолюбци. Преди тази фатална за България година обаче, никой от Македония не си е позволил да обижда на татари и други глупости. Само с една дума/цифра демонстрираш несъстоятелност и невежество несъвместими с журналистиката, била тя и онлайн, нататък не съм те и чел, щото си ми прочетен вече… Здраве и късмет! Дерзай!

 12. Димитър Христов Димитров

  От поне две години публикувам, че тъй като президента Радев отказва да участва в задкулисните далавери с власт имащите, неминуемо ще се опитат да го „оплюят“ и отстранят, както по вътрешни, така най-вече по външни причини. Няма да има никакво значение, че в цялата си дейност е защитавал само интересите на народа. Подобно беше съдбата и на Виденов- основните удари получи от „съпартийците“ си… Политиката, политиката, игра за продажни душици…

 13. Димитър Христов Димитров

  Преди доста години, в едно интервю казах, че най-трудно е когато останеш сам, както срещу извършителите на престъпления, така и срещу колегите си… Какво да се прави, такъв е живота. Всеки, според моралните си ценности определя поведението си, но като правило, почти винаги остава не разбран, защото повечето от хората гледат да оправят личния си живот, а не да оправят политиката…

 14. БСП НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ДОКАТО Е КУРНЕЛИЯ,Я ПА Я КОРНЕЛИЯ НА ВЛАСТ НЕИНАТА ПОЛИТИКА Е МНОГО НЕКАДЪРНА И ПО ЗЛЕ ОТ ГЕРБ,ТА НЕКА СИ ГОВОРИ ГЕН.РАДЕВ ПАК ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАС НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .ЗА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ГОЛЯМ РЕСПЕКТ

 15. И без подкрепата на Нинова Президента ще спечели а и много симпатизанти на БСП
  ще го ПОДКРЕПЯТ!

 16. Само нова независима партия с Президента Радев ще възроди България. НАРОДА Е С ВАС.

 17. И без КОРНЕЛИЯ РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗАТОВА ЗАЩОТО СЕ ДОКАЗА КАТО ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ МИСЛЕЩ ЗА НАРОДА СИ УСПЕХ НИНОВА ПОЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ПРОВАЛЯ

 18. Браво на Президента ни, възхищавам Ви се, моля Ви не ни изоставяй те, не ни предавайте, защото ние само на Вас разчитаме, за да започне възраждане на Родината ни!

 19. Радев винаги е твърдял,че е безпартиен.А Нинова се тъкми за мястото на Бойко,но…
  едва ли ще стане.А Радев няма нужда от нейната подкрепа.

 20. Ако искате да помогнете на народа и на България господин президент трябва да сте в изпълнителната власт. И там ще имате пълна победа, не само като президент

 21. Марков

  ИИИ АЗ ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ КАТО ВАС ПОНЕЖЕ СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ НО НЕ ЗАБРАВАЙТЕ КАКВО КАЗА ОЩЕ ОТ НАЧАЛО СЪС СВИТИЯТ ЮМРУК ЧЕ ПРОВОКАТОРИ ЩЕ ИМА ОТ ВСЯКАДЕ И ТО СЕ СЛУЧВА БРАВО ЗА ВАС ЧЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ

 22. Огнянов

  Госпожо Корнелия защо носите това име майка ви се казва Нели а баба ви се казва курва и е много подходящо за вашето име и си единствената с такова первезно име стигнала върха

 23. Уважаема г.жо (жице) да речем че вие аз вярваме на г.жа Нинова че не е изрекла тез думи. Вие знаете че имаме много наивни хора които вярват че е изрекла тез думи
  Нищо неи пречи да излезе по БСТВ и да опровергае иначе лошо се пише на БСП.

 24. ДА ви кажа честно не вярвам ГН РАДЕВ да го каже това СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ и тои каза че Као се кандатира НЯМА ДАСЕ моли на нито една партия А ще се Остави на НАРОДА И щом го казва ЗНАЧЕ ни ВЯРВА КАКВО се иска от нас да го Подкрепихме както подобава И АКО не СПЕЧЕЛИ А той ще Спечели да Продължихме да сме за Гърба ми Мисля че България че и НАРОДА И ЩЕСИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО ТОЙ ЕЕ НАШИЯТ Спасител

 25. капитан Нико-Войвода

  Давай Румене мачкай мутрите ние сме с тебе !Смачкай крадливата мутра другите сами ще се разбягат

  • Тодорова

   Какви са тези хвалби неверни за Радев, той е най жалкият политик който е имала България, човек без достойнство, корумпиран и лъжец, мразя го Импийчмънт

 26. Людмил

  А съм за Радев, не на НАТО. Да си одът у Тех Тиа американци.
  Ако Радев желае ще тръгна срещу тях.
  Амин!

 27. Валентин Ангелов

  Радев , ако е така както го представяте , е нужно всички да го подкрепяме.

 28. Андон Катранев

  Подкрепа за президента Радев . А територията северна македония трябва да бъде прекръстена Северо-западна македония защото според сегашното си име може да предяви претенций и към Благоевградски регион който също е на север от Гърция и Гърците ни набутаха това име умишлено за да може макетата да поискат Българска територия така ще стопят БЪЛГАРИЯ /от друга страна турците имат претенции/ Това племе македонско е мръсно в костите заслужава геноцид /, в никакъв случаи не трябва да се съобразяваме с тая измет !

 29. Георги Петров

  НАЗВАНИЕТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, – е проблематично за България. Щом като се признава СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, това означава , че има и ЮЖНА МАКЕДОНИЯ. и когато македонците се окопитят, тогава ще ги ЧУЕМ.

 30. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *