Radev 600x401
Румен Радев се съмнява в еврото

Румен Радев отсече: Какво евро с клоуни като Бойко Борисов и Кирил Петков?

Президентът е категоричен, че няма да пусне еврото у нас, ако то доведе до по-голяма инфлация!

Еврозоната

Румен Радев е сред малкото хора на висок пост у нас, които се съмняват в по-доброто бъдеще, което еврозоната ще осигури на България. Според него не са изпълнени всички критерии, за да се приеме еврото още през 2024 г.

„Когато искаме толкова бързо да приемем еврото, трябва да отчетем всички ползи от това. Ще помогне ли това с нещо на икономиката ни? Няма ли да удвои инфлацията? Имаме примерите на Гърция и Хърватия, които трябва да ни са червена лампичка“, заяви държавният глава.

radev_600x401
Румен Радев се съмнява в еврото

Той лично щял да гласува на референдума относно еврото, който инициира „Възраждане“, ако той бъде приет. Защото за ген. Радев мнението на българския народ е над всичко, твърди самият той.

Според президента корупцията в България все още е на много високо ниво, за да се мисли за еврозоната. Той намира за смехотворно държава с водещи политици Бойко Борисов и Кирил Петков, които определя като политически клоуни, да се нареди до тези от ЕС по парична единица.

Новите избори чукат на вратата

Румен Радев много се забави с връчването на третия мандат, но има опция да не го връчи на никого и точно от нея възнамерява да се възползва президентът. Той не вижда в нито една партия възможност да се направи адекватно правителство.

ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ вече се провалиха в преговорите и е ясно, че няма да оглавят нов кабинет. Останалите обаче също не са опция.

БСП изглежда най-близко до Радев, въпреки конфликта му с Корнелия Нинова, но държавният глава няма да даде мандата на партията, която го издигна. Причината е, че той е наясно, че Нинова веднага ще направи коалиция с Кирил Петков и Асен Василев, а Радев не иска повече да ги вижда във властта, като неотдавна ги определи за политически шарлатани и се разкая публично, че някога ги е подкрепял.

„Демократична България“ не е опция за Радев, тъй като тази партия най-много го е критикувала през годините. След изказванията на Христо Иванов по адрес на президента, заради оръжието за Украйна, не се вижда как точно той ще получи шанс да управлява. А и Иванов също би върнал ПП на власт, което президентът не иска.

Третият вариант е да се даде мандат на „Български възход“, но и там Румен Радев има конфликт с някогашен свой приятел. Президентът вече не подкрепя Стефан Янев и дори го счита за предател, след като гласува за пращането на оръжие в Киев.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

ДПС е ясно, че няма как да получи мандат, тъй като целият народ ще го линчува, а и тогава ГЕРБ може да се завърне на бял кон, което също не е опция.

От „Възраждане“ няколко пъти ясно заявиха, че не искат да се коалират с никого. Това значи, че връчването на мандат на партията на Костадин Костадинов ще е безсмислено.

Така Румен Радев ще доведе България до нови избори, което е неизбежно. Те ще се проведат малко преди лятото.

Скандалът с Шенген

Румен Радев в момента е най-обсъжданият българин в Нидерландия. Президентът на България шокира цяла Европа с изявлението си против нидерландската държава, която спира нашата страна за Шенген.

Премиерът Марк Рюте заяви, че няма да пусне в Шенген държава, чиито граници се минават срещу 50 евро. По този начин искаше да подчертае голямата корупция у нас.

Думите му обаче сериозно обидиха ген. Радев, който ги определи за цинизъм. Затова държавният ни глава има намерение да заведе дело за клевета срещу Рюте. Все още не е ясно дали досъдебното производство ще бъде образувано не само срещу премиера, но и срещу цялата държава Нидерландия, тъй като той си позволи да говори от името на всички.

Румен Радев бесен, че не ни пускат в Шенген
Румен Радев

В същото време главният ни прокурор Иван Гешев, вместо да възнегодува срещу нападките от чужбина, той покорно заяви, че ще провери лично дали границата е минавана срещу 50 евро.

Президентът Радев е категорично против позицията на Рюте, тъй като счита, че порочният модел „Борисов“ вече е минало за страната ни. Той е на мнение, че служебното правителство се справя отлично и оценката на Нидерландия е несправедлива.

Самолетите

Президентът Румен Радев не е никак съгласен със забавянето на американските „Ф-16“, които са купени от България и трябваше да дойдат през 2023 г., но ще пристигнат с 2 години закъснение, а оправданието на американците в КОВИД кризата.

Държавният глава не е бил съгласен по принцип да се купуват изтребители от Америка, защото са твърде скъпи и поне тези, които ни предлагат, не са най-добрите на пазара. През 2019 г. обаче Народното събрание, водено от ГЕРБ на Бойко Борисов, гласува закупуването на 8 „Ф-16“. Същото направи НС и преди дни, като това намерение бе на Кирил Петков още през пролетта. Така на практика България чака цели 16 американски изтребители, което е изключително скъпо.

Ген. Радев винаги, когато е имал властта и възможността, се е опитвал да купи други изтребители, а именно шведските „Грипен“. През 2017 г. служебното правителство, назначено от него, сключи сделка с шведите, но след връщането на Борисов на власт сделката пропадна и отново се върнахме към американските самолети.

Към днешна дата президентът отново се опитва да закупи „Грипен“, пише Svobodnaevropa.bg. Служебният военен министър Димитър Стоянов, който преди това беше съветник на Румен Радев, в момента води преговори за „Грипен“, въпреки че очакваме американските самолети.

Според някои информации Радев не вярвал на американците и че изобщо тези самолети ще пристигнат по-рано от 2030 г. Затова искал да се подсигури, а и намирал шведските изтребители за по-добри от тези на САЩ.

Шенгенското семейство

България за пореден път бе отхвърлена за влизането в Шенген. Причина този път стана Нидерландия, която единствена се обяви против българската и румънската кандидатура.

Четирима са нидерландските депутати, които са против предложението. По закон трябва всички да са единни, иначе не може да се стигне до приемане на кандидатурите.

Нидерландците използват като аргументи властването на огромна корупция в България и липса на всякакви законови мерки. Затова българската страна не заслужава влизането в Шенген, тъй като може да повлече надолу и останалите страни.

rumen-radev1_600x370
Румен Радев бесен на Нидерландия

Румен Радев не прие никак добре решението на Нидерландия. Той избухна с коментар, че България става заложник на вътрешната политическа битка в нидерландската страна, което е недопустимо.

Евелина Лютова

От всички страни в ЕС само България, Румъния, Кипър, Хърватия и Ирландия все още не са в Шенген.

Интерконекторът Гърция – България

Президентът Румен Радев е напът да се превърне от любимец на народа в персона нонграта. Причините за това следват една след друга.

Вчера той стана за пълен резил по време на международния форум по случай откриването на интерконектора Гърция – България. Ген. Радев произнесе словото си на английски език, което му навлече много критики в социалните мрежи.

radev_500x400
Румен Радев се изложи пред българите

Мнозина укоряват президента, че е говорил на чужд език в собствената си страна. Това написа днес и Георги Марков.

Хората са недоволни, че Радев започва да изглежда като чуждопоклонник. Първо каза, че не признава референдумите в Украйна, за да угоди на Запада, а сега говори у дома на английски.

„Когато форумът е международен, но е в България, трябва да говори на български и да се ползва преводач за чужденците. Защото не всеки българин знае английски език. Това е все едно чужденец да е гост в българска телевизия и водещият да говори на английски. Радев започва да олеква все повече“, пишат в мрежите.

Американският втечнен газ

Държавният ни глава Румен Радев открито нападна бившия премиер и някогашно негово протеже Кирил Петков заради поскъпването на газа. Той на практика го обвини в лъжа, писа Silnabulgaria.eu.

Говорителката на кабинета „Петков“, спрягана за любовница на лидера на „Продължаваме промяната“, Лена Бориславова обяви преди 2 месеца, че закупените два танкера втечнен газ от САЩ ще осигурят двойно по-евтини от „Газпром“ цени. Оказва се обаче, че това не е така, тъй като от 1 септември цента на газа скочи на 353 лв.

Според президента действията на Кирил Петков са продиктувани не от желание да следва националния интерес, а от любов към Америка. Все пак екс премиерът е израснал непосредствено до САЩ и от малък е възпитаван, че американците са добрите, а руснаците лошите.

rumen-radev_600x399
Румен Радев пак удари по Кирил Петков

„Правителството на Кирил Петков носи изцяло отговорността за повишената цена на газа. Кабинетът „Петков“ закупи втечнен газ, за който твърдеше, че е най-евтиният, а цените скочиха.“ – заяви пред медиите ген. Радев.

Той сподели още, че служебният кабинет трябва да преговаря с „Газпром“, но не на всяка цена. Ако не ни предложат добри условия, е редно да ги потърсим другаде, защото за Радев е важно българите да не посрещнат сурова зима, а засега точно това е напът да се случи.

Отново към „Газпром“

Президентът Румен Радев винаги е бил противник на спирането на руския газ за България. Именно това изостри взаимоотношенията му с Кирил Петков и се стигна дотам, че двамата днес не се понасят.

Сега, след като служебният кабинет на Радев пое властта, България отново ще направи завой към „Газпром“. Това твърдят приближени до президента.

В момента се договарят условията, но за да не се пречи на преговорите, не се съобщава официално. Енергийният министър днес също не отрече, че ще се преговаря с „Газпром“.

radev12_600x500
Румен Радев връща „Газпром“

„България трябва да върне доставките от „Газпром“, защото това е най-евтиният вариант за нас. Народът на България е най-важен, защото после всичко на неговия джоб се пише“, твърди президентът според някои източници.

Договорът на България с „Газпром“ изтича с края на 2022 г., а служебният кабинет няма да се наеме с отговорността за сключване на нов договор, тъй като не иска да прави нищо дългосрочно. Ще се опита обаче да изпълни поне настоящия договор.

Гласуването за парите за болни деца

Президентът Румен Радев изрази огромното си възмушение от последното гласуване на някои партии в Народното събрание. Оказа се, че не всички искат парите за лечение и трансплантации на болни деца да бъдат увеличени.

„Продължаваме промяната“, БСП и „Демократична България“ не подкрепиха предложението, както и независимите депутати. Това възмути не само президента, но и целия български народ.

„Няма по-важно от здравето на човека, а тук на всичкото отгоре става въпрос и за деца. Не съм вярвал, че някой може да гласува против даването на повече пари на болни деца. Това е не просто осъдително от морална гледна точка. Това е гласувано от хора без сърце и душа.“, категоричен е ген. Радев.

Румен Радев
Румен Радев е възмутен от студените сърца на депутатите

Не са ясни аргументите на гласувалите против, но едва ли има стойностни такива. Подобно гласуване е срам за цялото Народно събрание и за целия политически елит у нас.

От ПП няма нито един, който да е пожелал да се отпуснат тези пари за болните деца. 55 са гласували против, а 9 са се въздържали. БСП пък плю на цялата си история, след като всичките й 26 депутати са отхвърлили предложението. От ДБ 13 са против, а 3 се въздържат. От независимите 5 са против, а 1 е въздържал се.

Румен Радев обеща, че той лично ще помисли какво може да се направи, за да бъдат облекчени и подпомогнати по някакъв начин.

Предлагаме ви в оригинал гласуването по предложението за увеличение на парите за трансплантации и лечение на болни деца:

ns_600x390

Изгонените руски дипломати

Кирил Петков е взел самоволно решението да изгони 70-те руски дипломати от България. Това става ясно от изявленията както на коалиционните му партньори, така и на президента.

Румен Радев обяви публично насред Мадрид, по време на среща с НАТО, че никой не е говорил с него за взимане на такова решение. То не е било обсъждано никъде, дори в редиците на правителството, писа „Стандарт„.

Това означава само едно. Кирил Петков е нарушил за пореден път конституцията, след като е взел самоволно решението на изгонване на руските дипломати от България.

Това негово решение не се харесва на почти никого. Единствено от „Да, България“ го одобриха.

radev1_600x370
Румен Радев е против Просто Киро

Президентът Радев обаче е категоричен, че чрез това свое действие Петков настройва Русия срещу България и дори застрашава националната й сигурност. Той е твърдо против скъсването на дипломатическите отношения с Русия, което е напът да стане.

Кирил Петков обаче, в стремежа си да се хареса на САЩ, си вкара автогол, защото основният му коалиционен партньор БСП отказа да работи повече с него. Корнелия Нинова обяви, че с Петков вече никога не би работила.

По всичко личи, че Румен Радев ще се наложи отново да съставя служебен кабинет. Новите избори чукат на вратата през есента.

Негодуванията в Албания

Албанският премиер Еди Рама успя да ядоса българския президент Румен Радев. Той заяви публично, че България е виновна, че Албания не може да започне преговори за влизането в ЕС, писа Offnews.bg.

Причината за негодуванията в Албания е, че страната е сложена в пакет с Република Северна Македония и двете страни ще влязат или не в ЕС заедно, поотделно не могат. България обаче е сложила вето върху РСМ и това пречи и на албанците.

Албания официално поиска да бъде разделена от РСМ, но ЕС отхвърли молбата й. Така пред страната остава само една възможност – България да оттегли ветото си, но това няма изгледи да се случи.

radev-rama_600x380
Румен Радев срина Еди Рама

„Скоро няма да влезем в ЕС и вината за това е на България. Разочаровани сме, защото с нищо не сме отговорни за това вето, а българската страна се инати без големи основания“, каза Рама.

Това обаче е успяло да ядоса Румен Радев, който е сред основните фигури, които не свалят ветото. Той няма нищо против Албания, но не може да се съгласи с премиера й.

„Албанците винаги са били наши приятели, но не мога да потъпча българското достойнство, за да им угодя. България е суверенна държава и сама взима решенията си, като се съобразява само с националния си интерес. Трябва да си мерят приказките в Албания, защото това е чувствителна тема за нас“, категоричен е ген. Радев.

Наглостта на Шолц

Немският канцлер унизи по брутален начин България и това няма да му бъде простено от Румен Радев. Българският президент е бесен на Олаф Шолц.

Лидерът на Германия заяви в прав текст, че Северна Македония трябва да започне стъпките за присъединяване към ЕС. Това, което каза, обаче е върхът на наглостта.

„Западните Балкани са от стратегическо значение за целия ЕС. Ние трябва да изпълним обещанията, които дадохме през 2003 г. в Солун. Северна Македония изпълни всички предпоставки за започване на своята евроинтеграция“, каза Шолц, пише Vesti.bg.

Това изказване, само по себе си, е изключително нагло, тъй като РСМ не е излълнила нито една от точките в договора с България от 2017 г. Българската страна иска просто този договор да се спазва, а РСМ го потъпква най-демонстративно. Затова Шолц да говори за изпълнение на всички предпоставки е нелепо.

radev-sholtz_600x400
Олаф Шолц вбеси Румен Радев

Както е известно, в РСМ се показва денонощно омраза към българския народ и България. Има антибългарска пропаганда във всички учебници, музеи, галерии и институции. Няма как с подобно поведение да се иска отпадане на ветото.

Именно това са причините Румен Радев да остане крайно недоволен от изявлението на Шолц. Българският държавен глава е категоричен, че няма да махне ветото над РСМ, но не само това. Той настоява за публично извинение на Германия за обидното изказване спрямо България.

Взаимоотношенията между българското президентство и немската държава не са цветущи в последните месеци. Те рязко се влошиха след статията на „Дойче веле“, в която Румен Радев бе изкаран евроатлантик отвън и русофил отвътре. Немската медия го изкара, че работи повече за Русия, отколкото за благото на ЕС.

Украинците си тръгват недоволни

Президентът Румен Радев не подкрепя поведението на бежанците, идващи от Украйна, въпреки че се застъпи за тях в началото на войната. Държавният глава също не е доволен от това, което те направиха и правят по нашите земи.

„Не може да идваш в страна, чиято средна пенсия е 200 евро, да живееш безплатно 3 месеца, а после да си недоволен. България осигури достатъчно на бежанците, но това са ни възможностите, повече не можем“, счита президентът.

Той смята за изключително срамна политиката на Кирил Петков по отношение на украинците у нас не за друго, а защото се постара да живеят максимално добре тук, докато народът ни мизерства.

radev_600x401
Румен Радев пак „насоли“ Кирил Петков

„Много от българите живяха през последните 3 месеца по-зле от украинските бежанци, това не е нормално и е изключително срамно за правителството ни. Много български граждани не могат да си позволят хотел на морето и за една седмица, а правителството осигури безплатни хотели за бежанците за 3 месеца, при това с парите от държавния бюджет. Това е срамно действие“, смята ген. Радев.

Наскоро стана ясно, че парите за украинците са взети от предвидените за пострадалите от домашно насилие българи. Това разкри журнаслистката от БСП Юлия Ал-Хаким, писа Topnovini.eu.

Еврозоната – да или не?

Румен Радев не е ентусиазиран от скорошното приемане на България в еврозоната. Той е на мнение, че доходите на българските граждани в момента, а и след година и половина, за когато се предвижда всичко това, не отговарят на членство в еврозоната, писа Mediapool.bg.

Според президента е нелепо, дори убийствено спрямо българина да се въвежда еврото толкова скоро, защото няма как пенсиите и заплатите да скочат толкова много до 1 януари 2024 г.

„Не може да има хора, които да живеят с 300 евро и ти да напираш за еврозоната. Много български пенсионери живеят с такава сума на месец, някои от тях дори и с по-малко. Заплатите също не отговарят на европейските. Масово се работи за 500 евро на месец. Просто е недопустимо да се говори за еврозона в момента.“, категоричен е Румен Радев.

Минималната пенсия в повечето западноевропейски страни е 800 евро (1600 лв.), докато в България в момента е 430 лв. (215 евро).

Според държавния глава въвеждането на еврото трябва да се случи не по-рано от след 4-5 години. За този период България трябва да съживи икономиката си и да постигне постоянен ръст от 4-5% на БВП. Само тогава ще може да се въведе еврото, без това да е фатално за българските граждани. В противен случай ще настане огромна икономическа криза в страната.

Планът на Кирил Петков и Асен Василев обаче е да се въведе еврото още от 2024 г., което е след само 19 месеца. Премиерът е обещал в Брюксел България да влезе в еврозоната след година и половина, като интересното е, че изобщо няма да се влиза в „чакалнята“, а директно в еврозоната. Докато всички останали държави, които въведоха еврото, първо минаха през „чакалнята“. Защо е това бързане за България, не е ясно.

Румен Радев бесен на „Дойче веле“

„Дойче веле“ и Румен Радев официално са във война. След статията „Двете лица на Румен Радев“ българският президент вече не иска и да чува за тази медия.

Той обаче е обиден и на цяла Германия, тъй като подозира целенасочено очерняне на образа му, а причината е, че не иска да пусне Република Северна Македония в Европейския съюз, пише Bgonair.bg.

В статията се пише за лицемерието на ген. Радев, който твърди, че изповядва евроатлантическите ценности, а всъщност тайно подкрепя Русия. Като доказателства се прилагат всичките откази на българския президент да подкрепи санкциите срещу Русия още от началото на първия му мандат, както и отказът му да изпрати военна помощ на Украйна.

rumen-radev2_600x370
Румен Радев няма да бъде победен от Германия

Немската медия твърди, че ген. Радев е започнал политическата си кариера с помощта на Кремъл. Той е изкарван нещо като руски шпионин сред натовци.

От президентството настояха за право на отговор, но „Дойче веле“ отказа без обяснение. Това обаче не отказва Румен Радев да работи за националния интерес.

Президентът е категоричен, че отношението на Германия към него няма да го разклати и той ще продължи да налага ветото над РСМ, както и да не праща оръжие в Украйна.

Радев на война срещу ПП

Войната между институциите вече е факт. Румен Радев вече не издържа на нелепостите на Кирил Петков и Асен Василев и на практика им обяви война.

Днес президентът направи на пух и прах управляващите заради спирането на руския газ. Той заяви пред медиите, че това е икономически неизгодно за България, което значи, че Киро и Асен, както ги наричат близките им, следват чужди интереси и са национални предатели.

Държавният глава се възмути и от пътуването, което Петков инициира до Киев. Според него то е напълно излишно и освен това заяви, че информациите, че вече доставяме оръжие за Украйна, са притеснителни, защото така влизаме във военния конфликт.

Предложението на Петков за даряване на заплата за Украйна също понесе огромни критики от ген. Радев. Той заяви, че само безчувствен човек може да предложи подобно нещо.

rumen-radev_600x381
Румен Радев открито тръгна срещу Киро и Асен

Ето защо Румен Радев е решен да свали това правителство от власт и най-накрая се е решил да действа. Това, което стана с газа, го е убедило, че Кирил Петков и Асен Василев са национални предатели и трябва час по-скоро България да се оттърве от тях.

За целта президентът възнамерявал да се сближи отново с Корнелия Нинова и да използва добрите си взаимоотношения със Слави Трифонов, който досега винаги е заставал зад него. На БСП или ИТН Радев ще разчита за сваляне на властта, тъй като една от тях е достатъчна, за да прати държавата в ново служебно управление.

След като Киро и Асен бъдат свалени, Радев възнамерявал да направи служебен кабинет, който моментално да започне преговори с Русия за възобновяване на доставките на газ.

Новият човек в политиката, който президентът ще лансира, подобно на това, което направи за Кирил Петков, е Стефан Янев. Именно на него той ще разчита, за да не позволи ГЕРБ или ПП да се върнат на власт.

Междувременно войната между президентвото и изпълнителната власт вече се разрази с пълна сила. Само преди минути Асен Василев обяви позицията на Радев относно Русия за позорна.

Вижте какво точно каза ген. Радев:

Оръжие за Украйна – да или не?

Президентът Румен Радев окончателно реши дали България да изпрати военна помощ на Украйна. Въпреки че това е решение, което трябва да се вземе от правителството, държавният глава взе нещата в свои ръце, поемайки цялата отговорност от действията си.

Окончателно – отговорът на България към Украйна за пращането на оръжие е отрицателен. Българската държава остава една от малкото в ЕС, която няма да помогне във военно отношение на украинците.

Цели 4 дни продължи визитата на външния министър на Украйна Дмитро Кулеба. Той направи всичко възможно да убеди България да прати оръжие към Киев, но мисията му се оказа неуспешна.

radev-kuleba_600x400
Румен Радев изгони Дмитро Кулеба от България

Кулеба бе обявил, че ще напусне България чак след като получи отговор за оръжията. Късно снощи той е напуснал София разочарован и се е отправил към Румъния, съобщи Clubz.bg. Там е бил доста по-добре посрещнат от премиера Николае Чука, който обещал да прати на Украйна две смъртоносни оръжия.

Че Кулеба е останал доста по-очарован от Румъния, говори фактът, че е поканил румънското правителство да участва във възстановяването на Украйна след приключването на войната. Нещо, което не направи за България.

Взаимоотношенията между Кулеба и ген. Радев се усложниха не само от отказа на президента да прати оръжие на Украйна, но и от думите му, че руснаците и украинците са братски народи. Кулеба не се съгласи с това и веднага възнегодува срещу изявлението на държавния ни глава.

„Не“ на „Слава на Украйна“

Паметникът на Съветската армия ще остане на мястото си в Княжеската градина в София. Това е решението на президента Румен Радев.

По-рано днес дъщерята на Желю Желев, която се казва Станка, предложи на управляващите демонтаж на паметника и на неговото място да се издигне статуя с името „Слава на Украйна“, съобщи Нова телевизия.

Докато управляващите все още обсъждат предложението, ген. Радев е категоричен, че подобно нещо не бива да се случва. Държавният глава е съпричастен към случващото се на украинците в момента, но е на мнение, че България не бива да пипа нито един от своите паметници, защото така губи от историята и идентичността си.

rumen-radev_600x360
Румен Радев не пипа паметниците

Това е пореден голям удар, който президентът нанася на ЕС. Той отказа да подкрепи и преименуването на улиците в няколко от градовете ни в чест на Украйна, което се възприе зле от Запада.

Като цяло Европа е насъбрала доста на Румен Радев. Той е главната причина България да не сваля ветото за приемане на РСМ в ЕС.

Българският президент вече на няколко пъти не уважи западните пратеници у нас. Първо не се срещна с министъра на отбраната на САЩ, а след това отсвири и председателя на ЕК. И в двата случая прати премиера Кирил Петков.

Престъплението в Свети Влас

Украинските бежанци започват сериозно да пречат на нормалния начин на живот у нас. Повечето от тях буйстват и правят престъпление след престъпление, а на всичкото отгоре България им осигурява средства за живеене.

Това обаче приключи. Вътрешният министър Бойко Рашков от седмици се бори с украинските безредици и е уведомил президента Румен Радев, че трябва да се вземат спешни мерки по казуса с бежанците.

Случаят е особено сложен, тъй като целият ЕС стои зад украинските бежанци и не дават и косъм да падне от главите им. Румен Радев обаче е дал зелена светлина на Рашков да арестува всеки, който извършва престъпления, независимо от социалния му и етнически статус.

rumen-radev_600x405
Румен Радев строг с украинците

Случката, която е вбесила ген. Радев, е от Свети Влас. Преди дни на влизане там, на кръговото, украинци са премахнали българското знаме, за да сложат украинското, писа Uniconbg.com.

Това обаче не е всичко. Ресторантьорите в Свети Влас се оплакват, че в заведенията им постоянно идват украинци, консумират за много пари и накрая си тръгват без да платят. Затова в повечето заведения вече първо се плаща и после се консумира.

В магазините във Варна пък продавачите се оплакват, че често идват украински бежанци, които чупят стоката и след това не я заплащат.

Президентът Радев е решен да спре всички тези безчинства. Той лично щял да следи дали бежанците се наказват подобаващо за това, което причиняват у нас.

Имената на улиците

Наглостта на украинското посолство у нас стигна дотам, че да иска знакови български улици да бъдат преименувани в чест на Украйна. Става въпрос за улици в едни от най-големите ни градове – София, Варна и Русе, писа Труд.

В столицата има предложение бул. „Драган Цанков“ да се казва „Украйна. Русенската улица „Ниш“ да бъде преименувана на „Героите на Украйна“, а ул. „Македония“ във Варна да стане ул. „Украйна“.

radev2_600x370
Румен Радев няма да позволи на украинците да си разиграват коня у нас

Тънката мисъл на украинците обаче не е да се окаже съпричастност на украинския народ, а да се заличи Русия в България. На всички тези улици се намират руски посолства и консулства.

Президентът Румен Радев обаче е дал категорично да се разбере, че всичко това няма да се случи. Държавният глава винаги е държал на българската история и няма намерение да променя каквото и да било.

Ген. Радев е съпричастен към страданието на украинския народ, но от друга страна не вижда нищо солидарно в това да промениш имената на знакови улици на България. Освен това подобно заличаване на Русия в България изглежда по-скоро като слагачество на Запада.

Лойд Остин

Държавният глава на България Румен Радев изпадна в конфликт със САЩ заради визитата у нас на Лойд Остин, който е американският министър на отбраната. По график двамата е трябвало да се срещнат, за да обсъдят евентуалната военна помощ, която България да изпрати на Украйна.

Ген. Радев обаче така и не се срещна с министър Остин, а предпочете визита на Стара Загора. Причината е, че се е почувствал унизен и обиден, че му пращат обикновен министър, а не някой на по-висш пост. Самият президент коментира лаконично, че не му е на нивото да се среща с министър на отбраната, писа Epicenter.bg.

Въпреки това обаче остават съмнения защо е отказал тази среща, тъй като сме го виждали да се среща с министри от други страни. Според някои информации причината е несъгласието на Радев България да бъде въвлечена във войната в Украйна, каквото е желанието на Америка.

radev1_600x370
Румен Радев обиден на САЩ

Твърди се, че най-накрая Румен Радев си е отворил очите за НАТО и е прозрял, че това не е отбранителна организация, за каквато се представя. Като главнокомандващ на българската армия, той има последната дума дали да включи България във войната.

В крайна сметка най-лошото за момента е избегнато. Премиерът Кирил Петков, който се срещна с Остин, обяви, че няма да се пращат оръжия на Украйна. Счита се, че решението му е взето след натиск от страна на ген. Радев.

С подобно поведение има вероятност съвсем скоро САЩ да вдигнат мерника на Румен Радев. Желанието на Байдън е да използва България като територия, от която да атакува Русия, а българският президент до момента не позволява това да се случи.

Против санкциите срещу Русия

Държавният глава Румен Радев започва офанзива по продължаване на партньорството между България и Русия в доставката на газ и петрол. Българският президент е на тотално различно мнение от ЕС и НАТО, че всички членки на алианса трябва да спрат всякакви взаимоотношения с Русия от солидарност към Украйна.

„Ако искаме да унищожим икономиката си, нека спрем руския газ и петрол. Едва ли някой наистина го иска“, заяви ген. Радев днес пред медиите, писа „Труд“, цитиран от Petel.bg.

По този начин президентът обяви, че е против санкциите срещу Русия, което съвпада с всички други негови позиции по темата за санкциите през последните 5 години.

radev_500x300
Румен Радев не иска санкции срещу Русия

Радев на практика подкрепи премиера Кирил Петков, който вчера направи рязък завой и заяви, че България няма да спре доставките си от Русия и ще бъде едно от изключенията в ЕС.

Въпреки че се застъпи за Украйна, когато войната започна, Румен Радев продължава да не демонстрира неприязън към Русия, а се опитва да бъде балансьор, за да не разгневи Владимир Путин. Повод за притеснение обаче има, защото руският президент постави България в черния си спиък, което се случва за първи път.

Енергийният въпрос

Президентът Румен Радев проговори за т. нар. „Зелена сделка“, с която от ЕС твърдят, че ще намалят вредните емисии в енергетиката. Според родния държавен глава обаче това е рисковано действие, към което трябва да се подходи много внимателно.

Ген. Радев не е против Зелената сделка, но е на мнение, че само тя е неспособна да обслужи енергийно България. Затова не бива да предаваме Русия и да бързаме да се отлъчваме от досегашните методи в енергетиката.

radev_600x370-1
Румен Радев не се отказва от Русия

„Зелената сделка е енергиен микс на ЕС, който изпълва само 38% от нашата енергетика. 26% са от ядрена енергетика, 16% от въглища и 16% от газ. Докато не успяваме да запазим зелената енергия, не можем да задраскаме базовите мощности“, каза Радев, писа Dir.bg.

Той има предвид, че не можем да спрем партньорството си с Русия по отношение на газта, дори и след Зелената сделка. Според президента зависимостта ни от руската държава ще продължи и през следващите години, колкото и западните ни съюзници да се опитват да я ограничат и дори ликвидират.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

65 Мнения

 1. Амин дай, боже Радев стопли отношенията с Русия и стане премиер на България
  ОСТАВКА на герб
  Смърт на фашизма

  • ГЕРРБАЖИЯТА

   Няма днес си купих 4 парчета наденица дадох 8 лева..Дано да са на власт поне 4 ммандата Герб и да стане същата наденица 60 лева и минималната заплата да ее пак 610 лева и пенсйте от 250 да стане на полвиина целият народ ще бъде благодарен на ппартиия Герб..

   • СОФИЯ ЯНАКИЕВА

    НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Р.РАДЕВ Е УМЕН МЪЖ И ПАТРИОТ,ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСТОЕН,КОЙТО МИСЛИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ,ГОРДЕЯ СЕ С НЕГО,ЧЕ СЛЕДВА ПРИМЕРА НА УНГАРИЯ И ОРБАН,КОЙТО Е ПАТРИОТ КАТО НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

  • Дойчо Люцканов

   Има ли някой по-проста патка от Нина?

   • Тодорова

    Какви са тези хвалби неверни за Радев, той е най жалкият политик който е имала България, човек без достойнство, корумпиран и лъжец, мразя го Импийчмънт

    • Прост прост си като гнида,я се фъшкай и не ми закачай президент,въшко

  • Красимир

   Предизборната кампания започна!!!
   Колкото и да пишат, красиви неща, едно е ясно:
   Радев е ПРЕДАТЕЛ!!!

 2. Празнодумци, иска ви се, но този селяндур ще отиде в девете глуха! Кави партии, какви 5 лева, та той срича и не може да мисли, две думи сам не може да изрече! Ха ха ха смешници путинофили!

  • ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ПЪК ГОВОРИ ГЛУПОТЕВИНИ И ПРЕСКАЧА ОТ ТЕМА В ТЕМА И НЕ МОЖЕШ ДА МУ РАЗБЕРЕШ МИСЪЛТА -НИЩО ГОВОРЕНЕ С ЕДНА ДУМА !САМО МЪРМОРИ И НИЩО НЕ ПРАВИ !ДЕЛА ТРЯБВАТ БАЙНО ДЕЛА А НЕ ДУМИ Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ !

  • Един от тримата

   Пълния абсурд няма край долните Гербери само лаят ,но народа е със Радев и лично аз го Подкрепям а ония лайна ще им се стори доста горещо накрая

  • Кой?Радев ли не може да свърже две думи ма?Вие не сте ли май луда?По добър оратор от него няма и в ЕС.А ма тиквуна ви наистина не може да свърже две думи,за что то е див селяндур и му се смеят от целия ЕС.

  • Петър Георгиев

   Тина,плиткоумната пейзанка си точно ти,защото още не можеш да се очистиш от първобитното си мислене за мен си само една плиткоумна патка !!!

  • Калинка - Малинка

   Ако Радев е предател, то ти си плазмодий.

 3. Християн Христов от Котел

  А бе вие сте много тъпи хора аз ви предлагам да се спрете вече ние сме по силни от вас защото сме единни аз не ме страх да си пиша името казвам се Християн Христов от Котел съм

 4. ИЗМЕСЛЯТ И СКАЛЪПВЯАТ ВСЯКАКВИ НИЗОСТИ ЗА РУМЕН РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНО И НАЙ- ВЕЧЕ БЪЛГАРОЛЮБЕЦ А СЛЕД ТОВА СЛАВЯНОЛЮБЕЦ И ЕВРОАТЛАНТИК!

  • Мунчо, Фигуранта, Нищото, Ветото,пРЕЗИЛдент, пРЕЗИДЕНТ,Фърчилко, Баджанака… – все изрази на „народната любов и респект“ към този гнусен предател и СЪВЕТСКА (даже не руска) подлога.

   • Пламен

    Най накрая, СВЕТЛО В ТУНЕЛА. БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ.Ще подкрепя Радев, ако трябва, ще му стана жив штит. Това е моят президент.

 5. капитан Нико-Войвода

  ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА С РУМЕН РАДЕВ ! АКО ТРЯБВА ЩЕ НАПУСНЕМ И РАЗПАДАЩИЯТ СЕ ЕВРОСЪЮЗ ! ОСТАВКА ЗА ГЕРБ

  • Кой?Радев ли не може да свърже две думи ма?Вие не сте ли май луда?По добър оратор от него няма и в ЕС.А ма тиквуна ви наистина не може да свърже две думи,за что то е див селяндур и му се смеят от целия ЕС.

  • Йордан Кьосев

   Време е всички олигофрени да се изметат от българската политика , защо не смеят да посочат кой какво е крал защото и те са крали.Затова всички на боклука.Ако е нужно и Президентска република ДОБРЕ .Но всичко заграбено да бъде върнато до стотинка. СЪД и затвор до ЖИВОТ.

  • Димитър

   Президента Румен Радев е най-достойният държавен глава на България от1989г.Навсякъде защитава интересите на България,Можещ знаеш, изключителен държавник ,да е жив и здрав!

 6. Петко Войвода

  Ако всички газолици,пишат като вас ,е ясно защо сме на това дередже..

 7. Соня Колтуклиева – от журналистка – поредна мисирка и нищо повече!

 8. Митко Димитров

  Румен Радев е дисциплиниран военен човек и той се подчинява само на Ген. Решетников и на никой друг. Освен,че призова да се бият българи срещу българи-какво друго направи за България великия Президент.

  • Калинкова

   ,,Зона“, необективни сте. Представяте фактите едностранно, тълкованията са несъответни.
   Радев не смее да се противопостая на Русия, защото е неин избраник и проводник на нейната политика и интереси.

  • Калинка - Малинка

   Най- важното направи- защитава националните интереси . Единствен той.

 9. Да живее България..с вас сме Господин Радев Бог да ви Благослови и ви издигне!

 10. Михаил Николов, от 1944 г. не са минали 100 г., Преди 1944 г. има откъслечни прояви на македонизъм и антимонархически уклони в някои болшевики като Лазар Колишевски /с майка влахинка, отгледан от едногодишен от роднини власи, възпитан еничарски от сърби/, но дори и сред комунисти като Методи Шатаров е имало отявлени патриоти, истински българолюбци. Преди тази фатална за България година обаче, никой от Македония не си е позволил да обижда на татари и други глупости. Само с една дума/цифра демонстрираш несъстоятелност и невежество несъвместими с журналистиката, била тя и онлайн, нататък не съм те и чел, щото си ми прочетен вече… Здраве и късмет! Дерзай!

 11. Димитър Христов Димитров

  От поне две години публикувам, че тъй като президента Радев отказва да участва в задкулисните далавери с власт имащите, неминуемо ще се опитат да го „оплюят“ и отстранят, както по вътрешни, така най-вече по външни причини. Няма да има никакво значение, че в цялата си дейност е защитавал само интересите на народа. Подобно беше съдбата и на Виденов- основните удари получи от „съпартийците“ си… Политиката, политиката, игра за продажни душици…

 12. Димитър Христов Димитров

  Преди доста години, в едно интервю казах, че най-трудно е когато останеш сам, както срещу извършителите на престъпления, така и срещу колегите си… Какво да се прави, такъв е живота. Всеки, според моралните си ценности определя поведението си, но като правило, почти винаги остава не разбран, защото повечето от хората гледат да оправят личния си живот, а не да оправят политиката…

 13. БСП НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ДОКАТО Е КУРНЕЛИЯ,Я ПА Я КОРНЕЛИЯ НА ВЛАСТ НЕИНАТА ПОЛИТИКА Е МНОГО НЕКАДЪРНА И ПО ЗЛЕ ОТ ГЕРБ,ТА НЕКА СИ ГОВОРИ ГЕН.РАДЕВ ПАК ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАС НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .ЗА НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ГОЛЯМ РЕСПЕКТ

 14. И без подкрепата на Нинова Президента ще спечели а и много симпатизанти на БСП
  ще го ПОДКРЕПЯТ!

 15. Само нова независима партия с Президента Радев ще възроди България. НАРОДА Е С ВАС.

 16. И без КОРНЕЛИЯ РАДЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗАТОВА ЗАЩОТО СЕ ДОКАЗА КАТО ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ МИСЛЕЩ ЗА НАРОДА СИ УСПЕХ НИНОВА ПОЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ПРОВАЛЯ

 17. Браво на Президента ни, възхищавам Ви се, моля Ви не ни изоставяй те, не ни предавайте, защото ние само на Вас разчитаме, за да започне възраждане на Родината ни!

 18. Радев винаги е твърдял,че е безпартиен.А Нинова се тъкми за мястото на Бойко,но…
  едва ли ще стане.А Радев няма нужда от нейната подкрепа.

 19. Ако искате да помогнете на народа и на България господин президент трябва да сте в изпълнителната власт. И там ще имате пълна победа, не само като президент

 20. Марков

  ИИИ АЗ ПРЕДИ МАЛКО НАПИСАХ КАТО ВАС ПОНЕЖЕ СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ НО НЕ ЗАБРАВАЙТЕ КАКВО КАЗА ОЩЕ ОТ НАЧАЛО СЪС СВИТИЯТ ЮМРУК ЧЕ ПРОВОКАТОРИ ЩЕ ИМА ОТ ВСЯКАДЕ И ТО СЕ СЛУЧВА БРАВО ЗА ВАС ЧЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ

 21. Огнянов

  Госпожо Корнелия защо носите това име майка ви се казва Нели а баба ви се казва курва и е много подходящо за вашето име и си единствената с такова первезно име стигнала върха

 22. Уважаема г.жо (жице) да речем че вие аз вярваме на г.жа Нинова че не е изрекла тез думи. Вие знаете че имаме много наивни хора които вярват че е изрекла тез думи
  Нищо неи пречи да излезе по БСТВ и да опровергае иначе лошо се пише на БСП.

 23. ДА ви кажа честно не вярвам ГН РАДЕВ да го каже това СЛУШАХ ИСКАЗВАНЕТО МУ и тои каза че Као се кандатира НЯМА ДАСЕ моли на нито една партия А ще се Остави на НАРОДА И щом го казва ЗНАЧЕ ни ВЯРВА КАКВО се иска от нас да го Подкрепихме както подобава И АКО не СПЕЧЕЛИ А той ще Спечели да Продължихме да сме за Гърба ми Мисля че България че и НАРОДА И ЩЕСИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО ТОЙ ЕЕ НАШИЯТ Спасител

  • Камелия Илиева

   Както и да обяви днешното гласуване за невалидно. 164 регистрирани „за“ 170. Никой няма право да гласува от името на друг

 24. капитан Нико-Войвода

  Давай Румене мачкай мутрите ние сме с тебе !Смачкай крадливата мутра другите сами ще се разбягат

  • Тодорова

   Какви са тези хвалби неверни за Радев, той е най жалкият политик който е имала България, човек без достойнство, корумпиран и лъжец, мразя го Импийчмънт

 25. Людмил

  А съм за Радев, не на НАТО. Да си одът у Тех Тиа американци.
  Ако Радев желае ще тръгна срещу тях.
  Амин!

 26. Валентин Ангелов

  Радев , ако е така както го представяте , е нужно всички да го подкрепяме.

 27. Андон Катранев

  Подкрепа за президента Радев . А територията северна македония трябва да бъде прекръстена Северо-западна македония защото според сегашното си име може да предяви претенций и към Благоевградски регион който също е на север от Гърция и Гърците ни набутаха това име умишлено за да може макетата да поискат Българска територия така ще стопят БЪЛГАРИЯ /от друга страна турците имат претенции/ Това племе македонско е мръсно в костите заслужава геноцид /, в никакъв случаи не трябва да се съобразяваме с тая измет !

 28. Георги Петров

  НАЗВАНИЕТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, – е проблематично за България. Щом като се признава СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, това означава , че има и ЮЖНА МАКЕДОНИЯ. и когато македонците се окопитят, тогава ще ги ЧУЕМ.

 29. КОТОНИ

  СИЛНО МЕ ПРИТЕСНЯВА ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ В БЪЛГАРИЯ! НЕОБИЧАЙНО ВИСОКА И В СВЕТОВЕН МАЩАБ! ЗА МЕН ПРИЧИНАТА Е В ИЗМЪЧЕНИЯ И С ИЗСТИСКАНИ ЖИЗНЕНИ СИЛИ НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ
  ТОЗИ НАРОД. ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗХАБЕРНО УПРАВЛЕНИЕ НА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ЗАВЪРШИЛИ С УНИКАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТИКВАТА. КАКВИ СИЛИ ДА ИМА ЕДИН НАРОД ПОДЛОЖЕН ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ НА ГЕНОЦИД. НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ, ЧЕ РЕЖEМ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИМ. НИКОЙ НЕ ОБРЪЩАШЕ ВНИМАНИЕ НА ДУМИТЕ НА ОТГОВОРНИ ЗА СЪДБАТА НА СТРАНАТА НИ БЪЛГАРИ. ПРИ ТОТАЛНО КОРУМПИРАНА И РАЗГРАДЕНА ЗДРАВНА СИСТЕМА. И ТОЗИ МОМЕНТ ДОЙДЕ – ЕДИН БОЛЕН И ЗАГИВАЩ НАРОД! НЕ СЛУЧАЙНО И НЕ ОТСКОРО ЕВРОПА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ.
  ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЪТ НА ПРЕЗИДЕНТА НА ВЪПРОС, КОЙТО НЕМИНУЕМО ЩЕ МУ БЪДЕ ЗАДАДЕН НА УТРЕШНИЯ ДИСПУТ.
  НАРЕД СЪС СЕРИЯТА ПРОДАЖНИЦИ БЪЛГАРИЯ Е РАЖДАЛА И ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ. СТАМБОЛОВ, СТАМБОЛИЙСКИ, ЦАР БОРИС ТРЕТИ !
  ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ

  ГОРНОТО ОБЯСНЕНИ

 30. Владимир

  Путин не е казал, че Русия получава писмеността си от македонските земи .
  Той каза .
  – Русия получава писмеността си от вашите земи .
  Който факто , тогава са си Български .

 31. Буци на Галъп не вярва. Галъп са купени. Буци си има свои агенции, които казват обратното. Буци е като антиваксърите, независимо какво казват всички по света тe cи бръщолевят своето.

  • Калинка - Малинка

   И са прави антиваксърите. Ваксините са биологично оръжие , както и вирусът им. Биологичните лаборатории са на Пентагона.

 32. Тъп зелен чорап с глава много ама много проста която се върти на лоста , срещу колос. След 5/6 месеца ще ревете като гладен вълк срещу месечина.

 33. Тиквоний великий многоръкий крадец и убиец български със своята вярна свита лапачи, подлизурковци,лакеи и мазници! Проклети да са анатема!

 34. Дидона

  Благодаря ви ГН РАДЕВ и Бог да ви благослови и Бог да ви пази навсякъде. Амин. Дай боже Бог да е с нас навсякъде и да ви даде исход от всичко. Амин. Бъдете живи и здрави вие и цялата ви рода и Бог да ви пази навсякъде. Амин. Весело посрещане на новата година и даи боже Бог да е с вас навсякъде и да ви даде исход от всичко. Амин.

 35. Виолета

  Май трябва вие да преодолеете душевното разстройство. Не е в правомощията на президента да уволнява посланик. Други са правилата, да се отзовава посланник. Вижте какво е написано под текста и какво пише вътре в текста т.е КЛИКБЕЙТ. Има си дипломация и тук няма никакво значение какво пишат скритите зад фейсбук бойци. Едно е да вземеш позиция по определен въпрос, може една държава да връчи нота на посланник да напусне страната заради провинение ако има спрямо държавата ни, но не може да уволнява както го пише. Прочетете какво е казал Байдън при срещата с Путин и ще разберете.

 36. Борислав

  Умират си американците да правят военни конфликти….ама на чужда територия.Че те руснаците могат да ни отвеят с няколко ракети ебати, без изобщо да идват дотук. За какво ни е НАТО тогава….?

 37. Дончо Нанов Дончев Гърбов

  В отговор на всички, които се упражняват да коментират своите „гениални“ предложения какво да се прави с Паметника на съветската армия в София заявявам моето компромисно предложение :
  Единственото разумно нещо, което следва да се промени по този паметник е той да се допълни с имената на всички онези 30 000 български войници загинали през есента на 1944 г. и пролетта на 1945 г. от Първа Българска армия под командването на Генерал Владимир Стойчев в състава на Трети украински фронт за които няма досега издигнат паметник в София. Така този паметник ще стане истински български и ще бъде уважаван по достойнство от всички. Да не говорим, че така е следвало да се направи още при първоначалното му изграждане, но пустият ни наш български слугинажен манталитет в онези години /както и днес/ лишава нашите герои от войната, от правото имената им да са изписани на постамента на този паметник!!! Същата тази война, която изми срама от лицето на България пред света за участието ни
  на страната на Хитлеристка Германия.
  Предлагам да направим подписка да се реализира тази патриотична идея!

 38. Ivan Dilloff

  Поредният номер. Преоблякъл се Илия огледал се, и пак в тия. Да се надяват баламите за промяна при този президент. Той изпълнява, каквото му наредят господарите му

 39. Maria Anast

  Дори не изчетох статията до края! Не познавал добре Киро,но видите ли,го назначил да управлява държавата. И сега,хоп,грешка било! Ами,тези новите,познава ли ги,или и те са парашутисти, спуснати от някъде?!!!!Хора,събудете се! Ама някой,съвсем се гъбарка с вас и се смее най-нагло в лицето ви,а вие си пиете ракията и мишкувате!

 40. БОРИС ДОБРЕВ

  ПРАВИЛНО ГЕНЕРАЛЕ,ДРЪЖ СЕ ЗА РУСИЯ,НИКОЙ РУГ НЯМА ДА СИ МЛЪДНЕ ПРЪСТА ДА НИ ЗАЩИТИ,НИТО НАТО ,НИТО ЕСыСАМО РУСИЯ ЩЕ СЕ ЗАСТЪПИ ЗА НАС––ЗАТОВА С РУСНАЦИТЕ СЕ ЗДРАВИСМЕ С думачката БРАТУШКИ!!!

 41. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *