Македонска диета - makedonska-dieta-01
Македонска диета -

Ето я прочутата македонска диета: 15 кг надолу за 3х5 дни!

Тук ще ви представим нашумялата през 2017 година македонска диета, която придобива все по-голяма популярност и у нас.

Тя е една от най-почитаните и практикуваните диети в Северна Македония и се препоръчва от тамашния лекар Жан Митрев. Този режим не прибягва до глад и за неговото реализиране са нужни всичко на всичко пет дни. През това време се свалят между два и половина и пет кила.

Известният доктор Жан Митрев се кълне, че ако я направите три пъти с по два дни почивка между всеки два пъти, ви се гарантират цели 15 кила надолу.

Най-важното е да се знае, че е нужно да се спазва редът, в който се дават продуктите. Първо се ядат два домата, а после две яйца. Не бива да се бърка редът и не е редно доматите и яйцата да се ядат заедно като в китайски ресторант. Закуската абсолютно винаги по време на режима е необходимо да се състои от някакъв плод с изключение на грозде и банани. Кафето се пие винаги без захар.

Така че останалото от това, което трябва да се каже за добрата македонска диета, се отнася само към обяда и вечерята.

МАКЕДОНСКА ДИЕТА
Първи ден Обяд Вечеря
1 портокал 2 домата
1 варено яйце 2 варени яйца
1 купичка кисело мляко Половин краставица
2 сухара
Втори ден 1 портокал 125 г варено телешко месо
1 варено яйце 1 домат
1 купичка кисело мляко 1 портокал
1 сухар
1 чаша чай без захар
Трети ден 1 портокал 125 г варено телешко месо
1 варено яйце 1 домат
1 купичка кисело мляко 1 портокал
1 краставица 1 сухар
1 чаша чай без захар
Четвърти ден 125 г краве сирене 125 г варено телешко месо
1 домат 2 домата
1 сухар 1 ябълка
1 сухар
Пети ден 200 г варена риба или месо 500 г варен зеленчук по избор – картоф, морков или грах
1 домат 1 варено яйце
1 сухар 1 сухар

Не бива да се забравя, че диетата се прави 5 поредни дни и после два дни се почива. В тях можете да ядете неща, които не са посочени в диетата, но ако прекалите с нещо, ще имате ядове после. Тоест няма да имате желаните резултати накрая. Алкохол по време на режима – забравете!

За да нямате йо-йо ефект, след завършването на режима трябва само в понеделниците да се придържате към следната диета.

ПОДДЪРЖАЩА МАКЕДОНСКА ДИЕТА ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК
Закуска: Обяд: Вечеря:
1 чаша сок от лимон, смесен с вода 1 ябълка и 1 сухар 1 варено яйце
кафе без захар 1 домат
1 сухар

Вижте непременно и ТОВА:

Диетата на Ваня Червенкова. Примерно меню, мнения, резултати


По-рано сме писали още по македонската тема, което няма общо с диетата:

Гербаджия: На Балканите трябва да се обединим! 6 месеца по-късно: Македонци и българи нямат нищо общо!

Владимир Тошев шокира всички с непоследователността в логиката на своите изказвания!

Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев подпали социалната мрежа с твърденията си през последните дни. Той върна България назад във времето, когато всички в страната ги болеше за загубата на Македония.

Това днес е вече в историята, защото България и Северна Македония имат договор отпреди 3 години, в който се споразумяват да водят приятелски отношения и да имат дружба.

Тошев обаче се опита да върне времето и да настрои българи и македонци един срещу друг. Откровена провокация, целяща да разедини двата народа и те отново да се намразят.

Той каза в предаването „Свободна зона“ по телевизия „Европа“, че българите и македонците никога не са били един народ. Нещо, което може да се възприеме като предателство към онези македонци във Вардар, които все още имат българско самосъзнание, пише Topnovini.bg.

Владимир Тошев
Владимир Тошев скандализира Балканите

Най-интересното е, че същият този Владимир Тошев преди 6 месеца апелираше за обединение на всички на Балканите. Тогава той заяви, че балканците трябва да се обединим, за да не разчитаме само на Европейския съюз.

Днес той тотално „обръща палачинката“ с това свое изказване за македонците, защото по този начин на дневен ред отново ги противопоставя на българите и създава предпоставки за вражда.

Как да тълкуваме поведението на депутата от ГЕРБ и не е ли притеснително, че той е точно от управляващата партия? Това си задават като въпрос много хора, притеснени, че от старание да се харесаме на Европа ще загърбим корените си и дори историята си.

Интересен факт е, че по професия Тошев е полковник като Николай Марков, само че от армията, но се пенсионира твърде рано, едва на 44 г. Именно след това се захваща с политическа дейност.

Противоречията при него сякаш нямат край. Първоначално навлиза в политиката като подкрепен от БСП, както се явява на местните избори във Видин. Мишо Миков му е добър приятел в живота.

Днес обаче Владимир Тошев се изявява от партия ГЕРБ. Той е народен представител, който обаче става известен не с предложенията си, а със скандалните си изказвания.

Друго такова изказване той направи и по отношение на шопите. Депутатът ги определи като напълно отделен етнос, т.е. като част от малцинствата, редом с ромите, арменците, турците, евреите и всички останали малцинства в България.

От Topnovini.bg определят тази негова теза като антибългарска, обслужваща чужди интереси. Или най-точно казано – обслужваща сръбските интереси.

По този начин разединението на балканските народи, което се опитва да прави Тошев, продължава с пълна сила. Той противопоставя българи и македонци, българи и сърби, а само преди половин година каза, че на Балканите трябва да се стремим всички към обединение.

Евелина Лютова

Самата теза на Владимир Тошев за българина е доста смущаваща. В интервю за Blitz.bg в далечната вече 2008 г. той признава, че според него българинът е безотговорен и недисциплиниран. Да го каже човек от армията на България, която е спечелила толкова много войни, звучи скандално.

Освен народен представител, Тошев е и член на Комисията по отбрана. Затова изказванията му, с които се създава напрежение между народи и етноси, са много опасни и могат да навредят дори на сигурността на Балканския полуостров и най-вече на България.

Прочети още

Тази статия ще разгледа шест основни ползи за здравето, които плетенето предоставя.

6 ползи за здравето от плетенето

Плетенето, една от най-древните форми на ръчно изработване на текстил, е практика, която носи множество …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *