Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев обвинява комунистите за онкоболните

Тончо Токмакчиев: Мръсните комуняги са виновни за многото онкоболни!

Тончо Токмакчиев е бесен на комунистите открай време и ще ги мрази вечно!

Актьорът Тончо Токмакчиев е сред известните личности, които изпитват толкова голяма омраза към комунистите, че тя не може да бъде описана лесно. Няма интервю на тема политика, в което звездата от „Ку-ку“ да не хули с всички сили тоталитарния режим.

Комунистите виновни за онкоболните

Неведнъж Тончо е обвинявал за какво ли не комунизма. Този път идва ред на здравния въпрос.

От 30 години насам онкоблните се увеличават все повече, а Токмакчиев вижда причината в комунистите, които скриха за Чернобил.

Както е известно, през април 1986 г. се случи най-голямата авария, когато електроцентралата в Чернобил се повреди. Милиони хора бяха обречени да дишат отрови и това ги уби или разболя.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев обвинява комунистите за онкоболните

Добре известен факт е, че българското правителството начело с Тодор Живков скрива за аварията в първите два дни, тъй като такива са заповедите от СССР. Токмакчиев и до днес смята това за най-голямото престъпление, което е виждал, пише Mister.bg.

„Не съм ставал свидетел на по-престъпно нещо. Толкова много хора умряха или се разболяха тежко. Оттогава броят на онкоболните плавно расте нагоре. И всичко заради мръсните комуняги“ – смята актьорът, според когото ако хората са знаели от самото начало за аварията, са щели да останат по домовете и да не се стига до фаталните сцени.

Продуцентът на „Шоуто на Канала“, което 10 години се вихреше в ефира на БНТ, обвинява комунистите за всичкото зло в нашата страна и по цял свят. Той е на мнение, че именно заради тях България е по-изостанала от останалите членки на ЕС.

Дали действително аварията в Чернобил е причината за големия брой раково болни, не се знае. Според някои теории има и друга причина и тя е в лошото качество на храната, която ни доставят от Запада.

Още за мнението на Тончо за комунизма можете да прочете по-надолу!


Тончо Токмакчиев подкрепя настоящата власт в държавата!

Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, че да подкрепя ГЕРБ. Актьорът е на мнение, че Бойко Борисов не бива да си подава оставката, защото дотук се справя отлично, съобщава Dailystandart.com.

Тончо Токмакчиев подкрепя статуквото и не иска промяна

„Всеки интелигентен българин би избрал Борисов и ГЕРБ пред алтернативите. Протестиращите трябва да се засрамят, че искат оставката на Борисов, само комунист или глупак би я искал. Истината е, че Борисов ще управлява за рекорден четвърти път.“ – смята бившият кукувец.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев би приел всеки на власт, само не и комунистите
“Фигурин

Той е един от най-отявлените антикомунисти у нас. Винаги, когато има възможност, хули тоталитарния режим. Най-вероятно затова харесва Бойко Борисов, който открито говори срещу социализма и времето на Тато, макар някога да беше член на БКП.

Тончо Токмакчиев направи опит да влезе в политиката, но неуспешно. Миналата година той беше кандидат за кмет на София от партията на Зелените, но претърпя пълен неуспех.

В момента актьорът се издържа изцяло чрез професията си и печели доста добре. Затова няма как да се постави в обувките на въстаналите хора по улиците, които искат по-добър живот за себе си и децата си.


Тончо Токмакчиев РАЗСМЯ България: Днес имаме пълна свобода, няма за какво да се протестира!

Тончо Токмакчиев взриви обществеността за пореден път!

Комикът на някогашния хит „Каналето“ Тончо Токмакчиев за пореден път се изказа против комунизма. Той е на мнение, че тоталитарният режим е сринал тотално държавата ни и всички българи сме били нещастни по онова време.

Това, което най-вече дразни актьора и заради което той е много щастлив, че вече сме в демокрация, е свободата на словото. Според него тя е факт в наши дни, за разлика от предишни времена, макар по официални данни да сме на 111 място.

„Сега имаме пълна свобода на словото и печата и няма никакви последици. Допреди 30 години не беше така, имаше страшни последици за всеки, който се изкаже против властта.“ – споделя Тончо Токмакчиев, пише Mister.bg.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчив е смъртен враг на комунистите

Той на практика не вижда за какво има да протестират днес хората, тъй като живеят свободно и имат право на избор. Нещо, за което преди само са мечтали.

Актьорът се връща с 34 години назад, за да припомни най-голямото престъпление на комунизма – трагедията в Чернобил. Тя не е съобщена в България цели два дни и така населението ни е изложено на риск. Така е и в останалите социалистически държави.

„Това е най-голямото престъпление, на което аз съм бил свидетел. Колко хора се разболяха и умряха, последици има и до днес.“ – казва Токмакчиев.

Той прави паралел с днешния коронавирус. Според него китайските комунисти са постъпили по същия начин, когато са скрили опасността от COVID-19.

Евелина Лютова

Комикът мрази комунизмът в червата и това е видно от всяко едно негово изказване. Той лично обаче не е известно да е пострадал от комунистите. Напротив, именно по време на соца стана актьор.


Тончо Токмакчиев: Мразя комунистите в червата, защото се редях 10 години за една „Лада“!

Тончо Токмакчиев не иска да си спомня дните на социализма, когато е имал много ограничения!

Известният комик Тончо Токмакчиев е сред най-големите противници и критици на комунизма. За него някогашният тоталитарен режим, който властваше у нас, е бил пълна глупост и е влачил държавата назад.

Тончо Токмакчиев не понася времето на Тодор Живков

Актьорът е роден в Бургас, но живее в София от 30 години. Преди падането от власт на Тодор Живков той е бил принуден да живее в родния си град и не е можел да дойде в столицата, където е меката на актьорството в България.

Веднага след обявяването на демокрацията обаче Токмакчиев се озовава в София за постоянно. Преди това той също е бил в столицата, но само като студент, тъй като е учил в НАТФИЗ.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев мрази комунистите в червата

Тончо Токмакчиев не понася ограниченията на социализма и неведнъж го е казвал. Той държи да подчертава винаги, когато може, че онова време е било много неприятно за България, за да го знаят днешните поколения.

„Нека младите да знаят, че имаше време, когато се редяхме по 10 години за една „Лада“. Това са неща, които е хубаво да се знаят днес, когато си мислим, че живеем много лошо.“ – сподели преди време актьорът в ефира на БНТ.

Днес мнението му не се е променило. Той продължава да има крайно негативно мнение за социализма и е щастлив, че живеем в друго време.

Тончо Токмакчиев, макар да мрази комкунистите, никога не се е определял като седесар. Миналата година беше кандидат за кмет на София и беше подкрепен от Зелените.

Факт е, че никой от „Ку-ку“ не е почитател на социализма и неслучайно в предаването главно място заемаше кукла, която осмиваше Тодор Живков. Цели три десетилетия по-късно нищо не се е променило.


Тончо Токмакчиев: Комунистите не ни даваха дори кренвирши и бира, българите не искат да работят!

Големият актьор Тончо Токмакчиев няма да спре да хули комунизма!

Някогашният кукувец Тончо Токмакчиев говори против комунизма навсякъде, където отиде. Той е един от най-явните противници на тоталитарния режим.

Тончо мрази социализма до мозъка на костите си

В интервю за Podmosta.bg комикът за пореден път разкри своята антипатия към социализма, който властваше у нас до 1989 г.

„Не мисля, че е имало човек, който да харесва онова време. Носталгията днес по тези минали времена е носталгия на хората по младостта. Няма как да им липсва, че чакаш години за кола, и то каквато ти дадат, че се редиш на опашки за кренвирши, ама то и кренвирши нямаше (сме се). Аз съм израснал в Бургас и лятно време нито ядене имаше, нито бира, нищо нямаше.“, казва Токмакчиев.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев бесен на комунизма

Той вижда големият проблем на българите днес, че те просто нямат желание за работа. Според него, това е остатък от социализма.

„Имам усещането, че на хората тук не им се работи. Аз си го обяснявам със социализма. Толкова много години хората бяха отделени от земя и имот, които се взимаха, после връщаха, големи простотии. Всичко това ги научи да не носят отговорност.“, смята продуцентът на „Шоуто на Канала“, което вече не се излъчва.

Хубавото днес, според актьора, е, че българинът има право на избор. Ако не му харесва тук, отива в Париж, от там в Берлин и после където си поиска. Докато по време на соца това е било невъзможно.

Самият Тончо беше постоянно в движение преди пандемията. Обикаляше света, за да изнася представления. Нещо, което при социализма е нямало никога да постигне.


Тончо Токмакчиев изригна: Комунистите ни набутаха по панелките и ни облякоха с еднакви дрехи!

Яростен критик на тоталитарния режим, това е Тончо Токмакчиев и такъв е бил винаги. Той не спира да удря социалистите при всеки удобен момент, направи го и в интервю за „24 часа“.

Актьорът се изказа изключително остро за времето, в което и той самият е израснал. За него то е било лишено от всякаква свобода и право на избор.

Не можеше да напускаш България

Токмакчиев се дразни от това, че когато е бил малък, не е можел да напуска България, дори семейството му не е имало избор къде да живее.

„Родиш ли се в Айтос, там си умираш, край! Ама искаш да живееш в София, не може.“ – възмущава се комикът.

Той осъжда строго и липсата на избор в магазините. Според него, можеш да си избереш само едни панталони примерно и това е.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев разкритикува остро социализма

Легендарният ку-кувец се чуди защо толкова хора са се оплаквали от мерките срещу COVID-19, като България е била в извънредно положение цели 45 години. Тончо визира това, че по време на социализма не е можело да напускаш страната и си нямал свобода, както беше през последните два месеца по цял свят.

„Ние живяхме с коронавирус 45 години – затворена граница, на 15 км. от границата пълно с войници, които не ти дават да мръднеш.“ – спомня си актьорът.

Селата са празни заради панелките

За него обаче най-възмутителното е, че хората са били набутани насила по панелките, което е довело до опразването на селата. Затова днес, според Токмакчиев, всички се натискат само по големите градове да живеят, а останалото е пустош.

Комикът винаги е критикувал остро социализма. Преди няколко години той се изказа в ефир, че по онова време е трябвало да чакаш с години за автомобил, което е било ужасно. Именно затова се надявал този строй никога повече да не се върне в България.

Защо Тончо Токмакчиев мрази толкова социализма?

Интересно защо чак толкова много Тончо Токмакчиев мрази социализма и дали не е по лични причини. Повечето от хората, които така открито се възмущават от онзи строй, са с пострадали от него семейства, чиито имоти са били завзети.

Токмакчиев обаче не членува в „синя“ партия, а беше кандидат за кмет на София на „Партия на зелените“. Не събра много гласове, което се и очакваше.

Всички в „Ку-ку“ и след това в „Каналето“ бяха настроени срещу тоталитаризма, както добре помним. Това беше и основната идея на тези предавания – да се осмива онова време и да се призовава към свобода на народа.

Слави Трифонов и до днес твърди, че за него свободата е най-важното нещо. Многократно се е възмущавал, че сме на 111-то място по свобода на словото в света.

Все още има хора с носталгия по онова време

Тончо Токмакчиев именно затова не иска никога повече да се връща времето на покойния Тодор Живков. Не може да се каже обаче това за доста голяма част от българския народ, който изпитва носталгия по социализма.

„Нямахме банани, но имахме спокойствие. Това сега го няма, живеем в абсолютен стрес.“, коментират из Фейсбук.

Вчера ви информирахме, че д-р Пламен Пасков каза, че през 70-те години сме живеели по-добре от американците, а сме мечтали да бъдем като тях.

Тончо Токмакчиев обаче смята, че точно през 70-те се е зародил упадъкът на България. Вижте дословно думите му:

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

31 Мнения

 1. румен стоянов

  ХА-ХА-ХА…
  .
  – САМО ТЪПАНАРИТЕ ВЛИЗАХА В ДЪРЖАВНИ ПАНЕЛКИ… И НОСЕХА ДЪНКИ „РИЛА“…!!!
  .

  • Розка Стефанова

   Браво,Тончо,такава е тъжната и безнадеждна истина!

   • Голям „пропуск“ от 7-8 месеца имам …..НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА „БИСЕРИТЕ“ НА ТОКМАКЧИЕВ !!!Защо всички НОВОИЗЛЮПЕНИ,НОВОПОРАСЛИ,НОВОЖИВЕЕЩИ И Т.Н. ПЛЮЯТ ПО КОМУНИЗМА / ТОВА БЕШЕ СОЦИАЛИЗЪМ ,НЕ КОМУНИЗЪМ/ . ТОЛКОВА ЕНЕРГИЯ И …ЖЛЪЧКА..ИМА ПО ДОСТОЙНИ НАЧИНИ АКО ИСКАШ ДА СЕ ОТБЛАГОДАРИШ НА НЯКОЙ ЗА НЕЩО … ЗА ТОВА АЗ СЪМ СЪГЛАСНА С ОПРЕДЕЛЕНИЕТО : “ ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ“ …ВСИЧКИ МИНИСТРИ ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ БЯХА МЛАДИ И ИНТЕЛЕГЕНТНИ ИЗУЧЕНИ ХОРА…. СЕГА, ЩЕ МИ ПРОСТИТЕ ЗА ИЗРАЗА СМЕ “ МАРА УЧЕБНАТА“ !!!https://youtu.be/m3ydHU4jsCQ

    • Станински

     Мразел комунистите , а не се срамува да гласува за мутрата Борисов !? Който, да припомним на слабограмотния Тончо , е трето Като не знаете,поне не се излагайте ,тъпанари с тъпанари !?поколение комунист, приет в БКП, на осемнадесетгодишна възраст !?

     • Станински

      Малко уточнение,поради грешките в горния текст -Борисов е син и внук на полковници от МВР, сам той също е полковник от МВР!? Приет е в БКП, още осемнадесетгодишен,именно като комунистическа издънка !? Това, че е бивш комунист, не е толкова важно , колкото, че е и бивша мутра, т.е. престъпник,съден и лежал в затвор за кражба на коли в Чехия !? Нека поклонниците бойкови , да си припомнят това, а също да им припомним,че няма нищо по-отвратително от пребоядисал се комунист !?

    • Петър Петров

     Много добре написано…… !!!

 2. Георги

  Какви глупости говори Токмакчие? Панелките не са българска измислица! Били ни облякли в еднакви дрехи. Тоя с акъла ли си е? Измислени глупости. Да си глупав е простено! Но да си умствено извратен си жалък!

  • Виолета Ташева

   Прав сте,Георги! Токмакчиев говори глупости!

   • Станински

    Забавно е ,когато някой плямпа срещу комунистите, а в същото време, без да му пука, се слага на мутрата БМБ, комунист трето поколение !? Много интересни “ антикомунисти “ се навъдиха напоследък!?

  • Не русофилистик

   Гошо тъпото ти оборваш 6 милиона българи ли бе глупак!

   • Тоталитарния

    Специално в Бургас града на параходчийте и тираджийте по онова време никой не носеше дънки,,Рила“аз носех ,,US TOP“и бяха качество не като сигашните боклуци ,тоя нещо не и в час а ма той май и сега е така!

   • Колко бяхме колко сме сега педерас

  • Цветелина

   Ако това е вярно,то Тончо е пълен петбуквен роман на Достоевски!!!По настоящем самият той е абсолютно некадърен актьор,а още по-некадърен продуцент!!!Предаването му Каналето,беше толкова тъпо,че се чудя кой нормален човек можеше да го държи толкова време в ефир?!?!?!Поне да имаше някакви аргументи,с които да подкрепя лъжите си!!! Ходели сме с еднакви дрехи!!!!!Този човек не е нормален,за да говори това!Тогава имаше красиви качествени дрехи,а не парцали втора употреба или китайски боклуци!!!Не знам какво колко е чакал за „Лада“,но всички имаха и нови коли и собствени жилища и вили!!!Какъв му е проблема с „панелките“,те ако връзките са им добри и се ремонтират,са най-доброто строителство,което сме имали!!! Във всеки случай,много по-добро от американските картонени къщички,които един по-силен вятър ги овява!Сегашното ли некачествено „тухлено“строителство,което пада,още преди да си се нанесъл в него,без никакви стандарти,които да се спазват и ако има и най-лесно земетресение,всичко ще се срине със земята!!!Да,бяхме промишлено-аграрна държава с модерно земеделие,уважавана от всички,с абсолютно безплатно качествено здравеопазване и образование,а не както е в САЩ,например,нямаш достъп до лечение,нито до образование,а сега сме клоаката на Европа!!!Да,отиват българи като „бели роби“или да проституират,за да си изкарат с големи мъки и пот залъка хляб,който не може да им го осигури собствената им родина!!!

   • Цветанка Иванова

    Цветелина,вие сте напълно права! Този недоучен бивш актьор дори е забравен вече…И по-рано не го харесвах,не само аз,а и много други…Говори абсолютни небивалици! Явно е изперкал доста през последните трийсетина години! Той и още няколко подобни особи /които вече не са никъде,поради некъдърност/ се чудят как отново да ги забележим…Но уви…Няма как да стане…И по време на социализма имахме страхотни актьори,няма да ги изброявам …И сега имаме…Но този нито тогава,а още по-малко сега е от тях!
    Да ходи в чужбина да изнася представления…Те в много страни „плачат “ за него…

   • Станински

    Абсолютен „Идиот“,разбира се ! ? Мразел комунистите, а пък е готов и задника да целуне на мутрата ББ, който на всичко отгоре е и трето поколение комунист, член на БКП,още като осемнадесетгодишен сополанко !?

 3. Георги

  Тончо Токмакчиев! Ако не беше омразния му социализъм, днес пред нас щеше стои не артиста, а един парцалив айтоски сеянин. За такива кат него мъдрият ни народ е казал: „Пази боже, въшка да излезе на чело“.

  • Иван Простака

   ,,И ти ли Бруте?“Вие за някой лев и майките си продадохте!Как да ви питам аз тогава в ония ,,нечовешки“времена бяхме уважавана държава с 9000000 населиние а сега на много,,хубавото“станахме 4000000-сигурно сме мазохисти,че бятаме от благодата на примиера,,слънце“по чужбинит!

 4. Бай Хуй

  Ми що не си взе мерцедес , балък

 5. Димитър

  Тончо Тончооо…….Чакал бил 10 години за една Лада….Ами ако утре комунистите започнат да доставят нормално лада-та ще ги заобичаш ли бе !!?? ЗНАЧИ една лека кола и си готов да мразиш л обичаш А!!?? МНОГО ЕВТИНО БЕ!!
  Понякога човек без да иска си казва цената… ТВОЯТА Е КОЛКОТО ЕДНА ЛЕКА КОЛА!

 6. Иванова

  Тончо, известно е че такива като теб – артисти, певци, учители са купени от Боко. Вашето гражданско чувство е покрито със слузта на предателството. Повече сте вредни, а ролята Ви е да сте будители. За да не се гнусиш от настоящата власт, против която са 80% от населението, означава, че ти самия не си в час.

  • Станински

   Общо взето , жалка картинка !? Мразел комунистите, а , силно“люби “ комуниста Борисов!? Потомствения, трето поколение комунист, влязъл в БКП осемнадесетгодишен !? Да му имаш тъпи акъл на такъв антикомунист !?

 7. Кой ти даде образованието? Явно и ти си бил от чакащите на Партията Майка. Като си искал кола и апартамент защо не си би камшика и да отидеш някъде по света както направих. Ама все си бил от чакащите. На готово някой да ти подаде а не сам да го постигнеш. Е, сега си го получи срещу такива пасквили които сипеш за да си заслужи финансирането. Харесвах те но сега разбрах че си боклук, отрепка. Благодаря ти за самопризнания та ти. За мен си вече нищо в битието на хора като мен, а ние сме повече от такива като теб. Изживей мимолетната слава но не плюй.

 8. Атом_БГ

  Тончо, най- голямото престъпление на управницте в Народна Република България е, че допуснаха и неграмотни хора да пораснат във властта – така наречените Рабфаковци. В момента, те са на власт!!!
  А Чернобил е просто техногенна катастрофа, макар и с най-големи за времето си последствия. Тя беше предшествана от Три май айлънд в САЩ – 1979, а беше повторена във Фумушима, Япония. Причината за трите аварии е една и съща – капиталистическия начин на производство “ печалбата над безопасността. Това не е официална политика на нито една държава, това е начин на мислене на капиталиста.

 9. Дедо Йоцо

  ПроЗД !!!! Ако бе соца ,с простотиите си и халтурата,,Брадчед“ гладен щешеда умреш!!! Всички простаци пробихте и просперирахте на база опростяване на населението и безкритичното му отношение към вашите просташки изяви! ,,актьор“…една значима роля освен циганин????

 10. Снежана Нешева

  Кукувец изтрещял, аз пък не съм интелигентна, колкото теб и сие и искам Румен Радев. Съдбата се смили над България и ни го изпрати. Неповторим! И ще го подкрепям до последно. А това последно ще бъде победа за българите, които не търпят тъпи дупедавци като теб и сие хора на изкуствЕНото!!!!!

 11. След толкова пиене изпросено и изпито по кръчмите е чудо , че е жив още .

 12. И аз не гледам Тъпака Тончо Токмакчиев (ТТТ), който освен в чалгата, не може да се похвали с принос към изкуството. Нека малко да е по-убран в изказа си, а не да се прави на атварка е д,пудявуц!

 13. Красимир

  ЖАЛЪК ХАЛТУРАДЖИЯ С АМНЕЗИИ ИСКА ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН И ДА СЕ ОТЪРКА ВЪВ ВЛАСТА ФИНАНСОВО…. НЕ МУ Е ПЪРВИЯТ ОПИТ… ДРУГИ УСПЯХА , ЗАХЛЕБИХА И ТОЙ ПРИМИРА ОТ ЯД И ТОВА ГОРЕ Е ПОРЕДНИЯТ МУ ФАЛШИВ ЧАЛГАРСКИ НАПЪН

 14. Ей, простьо, цял живот си вадиш хляба, като повтаряш чужди мисли и добре правиш, защото елементарният ти мозък не може да роди нищо читаво.

 15. Янчо Найденов

  До г-н артиста мразещ комунизма, ти кога стана артист ! Селата окончателно опустяха след връщането на земята в „реални граници“, а след Костов и твоя кумир Боко Джипката цяла България опустява. Ако се върнем на зад сигурно си се слагал и при соца. Не си най-големият артист на България, а можеш ли да отговориш колко от българите имат възможността да посещават театрални постановки! Така, че по-добре замълчи и се скрий…….

 16. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *