Свободата свърши! Бойко Борисов влиза в затвора заради 110 млрд. лв.

Бойко Борисов съвсем скоро ще бъде разследван и съден за престъпленията си, смята проф. Иво Христов!

Премиерът Бойко Борисов трябва да се озове зад решетките до броени месеци. Това е заключението на депутата от БСП проф. Иво Христов, който е известен с политическите и геополитическите си анализи, писа Skandalno.net.

„Времето на Борисов на свобода изтича. Вече за всички е ясен неговият авторитарен режим и затова циркаджилъците, които прилагаше върху българския народ, не минават. Затова се впусна като удавник за сламка да обикаля строежите из страната, за да се хвали колко много е направил. Точно тези строежи обаче ще му изядат главата, защото те са осъществени за под 10 млрд. лв., а за 10 години Борисов получи 120 млрд лв. от ЕС. Къде са останалите 110 млрд. лв., няма ги и именно заради тях Борисов ще отиде в затвора.“ – смята проф. Христов.

Иво Христов
Проф. Иво Христов вижда Бойко Борисов в затвора

Според него Бойко Борисов не е подал оставка по време на протестите именно заради страха, че ще бъде уличен в престъпления, ако не е на власт. Страх, че служебното правителство на президента ще го тикне в затвора.

„Борисов е скован в животински страх, че Румен Радев ще го прати в затвора. Затова се държи неадекватно цяла година и се чуди как да остане на власт.“ – твърди депутатът.

Той е на мнение, че диалог между премиера и президента не може да има, въпреки че Борисов на няколко пъти се опита да се помири с Радев. Президентът обаче категорично отказва да поеме протегнатата му ръка.

Това се доказа и преди дни, когато премиерът защити сина на президента по повод големия скандал, разразил се около него. Румен Радев обаче отвърна, че това е театър и дори намекна, че именно Борисов е инициаторът на целия този скандал.

Проф. Иво Христов има по-особено мнение за много от събитията у нас и по света. Той е известен с т. нар. конспиративни теории. Относно коронавируса например твърди, че това е биологично оръжие, измислено с цел намаляване на населението и контрола над него.

За Михаил Николов

Прочети още

Красен Станчев

Красен Станчев: Рекордьори сме по „Магнитски“ в света!

България чупи рекорда по корумпираност, имаме най-много засегнати по закона „Магнитски“ у нас, съотнесено на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *