Любо Нейков затри кръстника си Борисов: Голяма гордост е магистралка 30 км., а хлябът и саламът да са фалшиви!

Любо Нейков разби мита, че е приятел с Бойко Борисов. Комикът е бесен от управлението на държавата!

Обичаният от всички актьор Любо Нейков е крайно критичен към управлението на България. Той рядко си позволява да навлиза в политическа тематика, но когато го прави, е точно на място.

Според комика до този момент Бойко Борисов не е направил нищо съществено за страната ни и няма причина за гордост. Премиерът обаче постоянно се изтъква, което актьорът намира за наглост.

„Борисов живее в някаква илюзия. Илюзия, че е голяма работа и помага на всички. Неговият позитивизъм е похвален.“ – коментира с ирония Нейков.

Ако трябва да бъде сериозен, което не му се случва много често, предвид професията му, Любомир Нейков е доста критичен към властимащите и в частност към Борисов. Той критикува не какво да е, а най-голямата гордост на премиера – магистралите, писа БЛИЦ.

„Пускат се нови магистрали, а по старите можеш да се пребиеш, дупките са огромни., Между големите градове трудно се придвижваш, а за малките да не говорим – там трябва с магарета и коне.“ – казва отново с ирония актьорът.

Любо Нейков
Любо Нейков не е доволен от управлението на Бойко Борисов

Любо Нейков няма да спре да критикува властта, докато не види нещо положително, нещо, което наистина се прави с цел да помогне на хората.

„Голяма гордост е да пуснеш магистралка 30 км., която всяка седмица е в ремонт. Няма да спра да бъда недоволен, докато не се уверя, че магистралата е магистрала, шосето е шосе, хлябът е вкусен, а саламът е наистина „Стара планина“ – избухва бившият служител на Слави Трифонов.

По думите му става ясно, че той се съмнява в качеството не само на пътищата в страната ни, но и на хранителните продукти. Явно съдружникът на Евтим Милошев не вярва особено, че колбасите и месата, които се представят за „Стара планина“, трябва да носят този етикет.

Любо Нейков очевидно е в сериозна разпра с властта. За това говори и намерението му в скоро време да премести „Комиците“ в телевизията на Слави Трифонов, който е сред отявлените противници на Бойко Борисов.

Интересното е, че допреди години се считаше, че Нейков и Борисов са прители. Дори имаше информация, че премиерът ще стане кръстник на дъщерята на комика. Днес обаче няма и помен от такова нещо.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Напомняме, че Бойко Борисов има навика да си разваля приятелствата. Някога той беше близък със Слави Трифонов и Христо Стоичков, но в момента те са сред хората, които най-много го мразят.

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *