Цвета Караянчева
Цвета Караянчева отрече турското робство

ПКП за турското робство: Вън Петко Войвода от учебниците, вън и Баташкото клане!

Цвета Караянчева се изложи за пореден път на пресконференция на МОН!

Министерството на образованието предвижда поредната абсурдност. За турско робство вече никой не смее да пише в учебниците, но този период дори не се споменава вече и като владичество, даже не и просъствие. Думата, която се предвижда от МОН в новите учебници по история за 6 клас, е „съжителство“.

Караянчева отрече зачеркна турското робство

Цвета Караянчева отговори точно в този дух на пресконференция на МОН. На въпрос на журналисти тя каза, че в продължение на почти 5 века е имало съжителство между традиции на християни и мюсюлмани, пише Hinewsbg.weebly.com.

По този начин Караянчева, която нашумя просто като ПКП, отрече напълно факта, че българите са били под властта на османците. Това значи, че тя отрича хайдутството, еничарството, Баташкото клане, Априлското въстание. Тъй като, ако е имало просто едно съжителство, всичко от изброеното няма защо да се е случвало.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева отрече турското робство

По всяка вероятност в новите учебници по история Петко Войвода изобщо няма да присъства, защото ако той е там, това би значело да се признае жестокостта на турците към българите.

Цвета Караянчева, която оцеля в гласуването за оставката й като председател на Народното събрание, за пореден път си навлече гнева на хората. Преди години тя стана за смях, като прати Пекин във Виетнам, а в началото на лятото предизвика масово отвращение с това, че не подаде оставка след скандалния аудизапис, в който Бойко Борисов я нарича „проста кърджалийска п….“. Тя не само не напусна поста си, а и подкрепя яростно същия човек, който й лепна ПКП за цял живот.


ПКП: Бойко може да ме нарича всякак, другите ги съдя!

Цвета Караянчева е дълбоко обидена от отношението към нея на по-голямата част от българския народ!

Председателят на Народното Събрание побесня от епитета, който й лепна премиерът Бойко Борисов. „Проста кърджалийска п….“ стана като нарицателно за Цвета Караянчева, което я изкарва от равновесие.

Цвета бясна на народа

Преди минути шефката на НС избухна в мрежата срещу всички, които я наричат ПКП. Тя дори се зарича оттук нататък да съди всеки, който дръзне да я нарече така.

„Кои сте вие, че ще ме наричате така? Щом съм сгрешила, Бойко може да ме нарича всякак, защото ми е шеф. А вие кои сте?“ – изригна Караянчева, пише Dailystandart.com.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева бясна на хората

Преди дни тя си навлече гнева на хората с думите си, че същите хора, които протестират срещу правителството, си тръгват от протеста с метрото, построено от Бойко Борисов. Тя им препоръча, щом не харесват премиера, да вървят пеш.

Припомняме, че аудиозаписът, в който Борисов нарича Караянчева ПКП, се оказа напълно автентичен, което бе доказано от американска експертиза. Въпреки това обаче шефката на НС продължава да брани със зъби и нокти човека, направил я за смях.


„Проста кърджалийска п….“ изригна: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!

Цвета Караянчева смята, че минималната заплата може да стане 1000 лв., ако Румен Радев спре да тормози правителството!

Председателят на НС Цвета Караянчева, станала известна като „проста кърджалийска п….“, както я нарече премиерът Бойко Борисов, продължава да осъжда дейността на президента Румен Радев. Тя вижда в него големия проблем държавата да не може да се развива.

Караянчева за Радев

„Ако се спре с това безумно искане на оставката на Борисов, само след месец минималната заплата ще скочи на 1000 лв. Просто не може да се рабти спокойно така.“ – смята Караянчева, цитирана от Dailystandart.com.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева вижда големия проблем на България в Румен Радев

Тя е на мнение, че големият виновник за всичко е Румен Радев. Ако той престане да подкрепя протестите, държавата ще може да се развива пълноценно.

„България върви по своя европейски път, но Радев и тъмните сили зад него искат да ни върнат с десетилетия назад във времето.“ – коментира Караянчева.

Днес се заформи нов скандал с участието на президента, макар и косвено участие. В Русе се появиха некролози с неговия лик, което предизвика нов протест, който ще стартира утре.


Позор! Цвета Караянчева вярва, че е „проста кърджалийска п….“

Цвета Караянчева продължава да подкрепя сляпо Бойко Борисов, въпреки че той й лепна най-срамния прякор!

Колкото и странно да е, Цвета Караянчева не се сърди на Бойко Борисов за това, че я нарече „проста кърджалийска п….“ в скандален аудиозапис. Потресаващото обаче е, че председателят на Народното събрание се застъпва изцяло за премиера по време на протестите и го прави без грам притеснение.

Мнозина останаха шокирани, когато видяха във Фейсбук профила на Караянчева нейна профилна снимка с надпис отдолу „Аз вярвам на Бойко Борисов“.

Автентичността на аудиозаписа, в който Борисов й лепна срамното петно, вече е доказана, след като Елена Йончева я прати на американска експертиза. Няма монтаж и действително обидната квалификация на премиера към председателя на НС е факт.

Евелина Лютова

Близко до логиката е, че щом вярва на Бойко Борисов, както е писала в профила си, а записът е достоверен, Цвета Караянчева вярва, че е „проста кърджалийска п….“. Скандално, но така излиза.

Мъжът й продължава да мълчи

Скандално е и мълчанието на съпруга й Илия вече месец и половина. Той не взима никакво отношение към обидата на премиера към жена му.

Илия и Цвета са женени от над 30 години. Двамата имат дъщеря, а отскоро имат и внучка.

Илия Караянчев има магазинче за авточасти, което обаче е оставил да бъде движено от негов служител, за да може той да пътува с жена си на служебните й ангажименти.

Финансовото положение на семейството разцъфна след избора на Цвета Караянчева за председател на НС. Мнозина ги обвиняват, че точо затова не са реагирали на обидата от премиера, макар и двамата да отнасят много подигравки в социалните мрежи.


„Проста кърджалийска п….“ трепери от Радев, за да не изгуби 13 000 заплата!

Цвета Караянчева не иска и да чуе за служебен кабинет и предсрочни избори, държавата се нуждае от стабилност според нея!

Председателят на Народното събрание е на нож с президента на България. Цвета Караянчева не може да преглътне, че Румен Радев определи управляващите като мутри, но пък преглътна „проста кърджалийска п….“, което премиерът Бойко Борисов каза по неин адрес.

Цвета Караянчева е против оставките

Караянчева е твърдо против оставката на кабинета, тъй като според нея това ще доведе до дестабилизация на държавата по време на коронакризата.

„С временно правителство няма как да се взимат основни решения като тези за коронавируса. Сега не е времето за оставки.“, категорична е Караянчева.

Цвета Караянчева срещу Румен Радев
Цвета Караянчева е на нож с Румен Радев

Цвета Караянчева в страх от Радев

Зад думите й обаче прозира страх от служебен кабинет, тъй като той ще бъде сформиран от ген. Радев и той ще има цялата свобода да поеме контрола над държавата за три месеца. Това означава, че ще погне сегашните управляващи и те може да се озоват в ареста, пише Alarmanews.com.

Освен това, ако кабинетът „Борисов“ падне за трети път, огромната заплата на Цвета Караянчева ще секне. Тогава ще излезе, че е преглътнала „проста кърджалийска п….“ за нищо.

В момента Караянчева прибира около 13 000 лв., както писа Narod.bg. Това е колкото заплатата на един евродепутат и неслучайно тя не иска да пада правителството.


Обрат! Цвета Караянчева преглътна „проста кърджалийска п…“ и защити Борисов

Цвета Караянчева обърна палачинката и няма да напуска заради скандалния аудиозапис, в който Бойко Борисов я унижава брутално!

Преди дни ви информирахме, че Цвета Караянчева е съсипана от скандала, който се разрази с участието на името й, когато се появи аудиозапис с гласа на Бойко Борисов, наричащ председателя на Народното събрание „проста кърджалийска п*тка“.

Цвета Караянчева няма да напуска

В крайна сметка засегнатата страна явно е размислила, защото днес обяви пред „Бивол“, че този запис е опит за мамипулация.

„Това е жалък опит за компромат. Свикнали сме на такива, избори идват, нормално е,“, заяви Цвета Караянчева пред колегите от „Бивол“, пише Onovini.eu.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева преглътна унижението

Интересното е, че лидерката на Народното събрание дори не иска да се проведе експертиза на записа и да се установи дали това действително е гласът на Бойко Борисов. По този начин тя дава ясно да се разбере, че застава за пореден път плътно зад премиера, дори това да значи пълно потъпкване на достойнството й.

Ето защо Караянчева си е променила намерението да напусне ГЕРБ и остава на своя пост. Тя се надява, че за в бъдеще няма да има подобни изпитания за нея.

Странното е, че и съпругът на Цвета Караянчева мълчи, въпреки че жена му беше брутално унизена. До този момент обаче никой от близките й не я е защитил публично, а както изглежда, и тя самата не иска да се защити.


Омерзената Цвета Караянчева напуска политиката, не може да понесе унижението от Борисов!

Цвета Караянчева е съсипана след скандалния запис, в който Бойко Борисов се изгаври с нея!

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева до дни ще представи оставката си и ще напусне не само своя пост и партия ГЕРБ, но изцяло ще излезе от политиката. Това разкри „Рикошет.орг“, цитиран от „Интриги.бг“.

Цвета Караянчева съсипана от думите на Борисов за нея

Цвета приела изключително тежко записа, в който премиерът я нарича „проста кърджалийска п*тка“. Тя искрено вярвала, че е в близки отношения с него и силно се разочаровала, като чула какви ги говори той зад гърба й.

Семейството й я успокоява

Караянчева се чувствала омерзена и обидена най-вече от това, че семейството й е трябвало да изтърпи бруталното унижение на своя гръб. Съпругът й Илия опитвал да я успокои и да й даде подкрепа. Същото опитвали да правят баща й Вълчо и дъщеря й Калина.

Депутатката обаче вече не можела да погледне в очите Борисов и своите колеги, без да почувства огорчение, поради което била решена да подаде оставка. Тя била изключително обидена не само на премиера, но и на всички свои съпартийници, тъй като нито един от тях не я защити по някакъв начин, никой дори не й се е обадил да й окаже подкрепа.

В момента Цвета Караянчева се намира в Кърджали, където е със семейството си. Тя не си вдига телефона, тъй като, изглежда, е изключително наранена.

Истината е, че шефката на Народното събрание не е от Кърджали, а от Болярово. Това прави още по-скандално изказването на Бойко Борисов и е странно, че той не е наясно с тези неща.

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева е съсипана от скандала
От ГЕРБ настояват, че записът е манипулиран

Официалната версия на премиера и ГЕРБ е, че скандалният запис е манипулиран със специален софтуер и той не е изричал подобни неща. Тази версия обаче ще бъде подложена на сериозно разследване, при това не на родна почва, а от европейска комисия.

Заслугата за това е на Елена Йончева, която вчера обяви, че ще организира разследване на европейско ниво, което да установи дали записът е автентичен. Тя е евродепутат и това й дава възможност да разследва скандала отвъд България.

52-годишната Цвета Караянчева обаче е решена да напусне политиката дори ако се окаже, че записът е манипулиран. Думите за нея я белязаха завинаги и тя вече нямало да може да погледне колегите си в очите.

Цвета Караянчева има дълга история в ГЕРБ

Допреди скандала Караянчева защитаваше ревностно всяка дума на премиера. Тя многократно се е изказвала против президента Румен Радев заради критиките, които той често прави срещу правителството.

Затова болката на лидера на Народното събрание в момента била огромна. Много я заболяло и от коментарите във Фейсбук, където много от хората пишат, че Бойко Борисов е прав в записа и думите му отговарят на реалността.

Припомняме, че Цвета Караянчева е част от ГЕРБ от самото създаване на партията. Тя стана депутат в цели три мандата на кабинета „Борисов“, а преди 3 години наследи Цецка Цачева начело на Народното събрание.

Може да се каже, че Караянчева е сред най-преданите на Борисов хора и затова думите за нея в скандалния запис са наистина шок за цяла България, особено ако се окажат реални.

Очаква се утре Цвета Караянчева да обяви официалната си позиция относно скандала и същевременно своята оставка.

Прочети още

Borisov Borislava 600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

7 Мнения

 1. Категорично се налагат следните два извода:
  1. Пу@ката си остава пу@ка цял живот.
  2. Съпругът си мълчи или защото отдавна е разбрал истината за съпругата си или самият той си е пу@ка…

 2. бат Жоро

  Че е калинка и личи още от времео докато беше обикновен депутат . Какви 1000 лева я друсат, тя не знае ли че ББ ще си ги обърне в банкноти от по 500 евро ще си ги скъта в чекмедженцето и ще си спинка спокойно докато тя се опитва да демегогства. Хазната е празна и няма откъде да се вземат такива пари за заплати да не казвам, че пенсионерите може да останат без пенсии колкото и малки да са.

  • Иван Иванов

   Защо се обаждаш по теми от които нищо не разбираш ? Знаеш ли ,какво е това нещо „ПАРИ“?

 3. Ник Барбов

  Трябва да си ЛУД или ГЕРБ Делавераджия за да повярваш на една ПРОСТА Кърджалийска П*ТКА!

  „..то това Пекин нали е във Виетнам…“ не само проста, но и ужасно НЕУКА е вашата председателка Господин ББ.

  От 1986 г. живея в чужбина. Срамувам се от ПРОСТАЩКОТО правителство в София. Тия са по-прости и от комунистите!

 4. Словянин

  Не е проста, друга е тя.

 5. Момчил

  Защо ли се чудим на думите и действията на ПКП ? Та нали без Боко – тя е по- кръгла и от нулата ! Ще остане да се крепи само на бизнесчето на съпруга си , при което , съгласете се – семейните финанси ще спаднат ЯКО !

 6. Иван Иванов

  Толкова тъпо съчинение не може да бъде истина . Това сигурно е лош сън .

 7. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *