Маги Халваджиян
Маги Халваджиян изригна в подкрепа на Борисов

Маги Халваджиян изригна: Гладен, бос и гол ходи, но гласувай за Бойко!

Продуцентът Маги Халваджиян никога няма да измени на Бойко Борисов, каквото и да се случва!

Любовта ръжда не хваща. Маги Халваджиян обикна Бойко Борисов още преди 15 години и оттогава гласува все за него.

Самият той призна в ефира на Нова телевизия, че от създаването на ГЕРБ винаги гласува за тази партия. Според него тя работи най-добре в страната ни.

Продуцентът на „Маскираният певец“ е на мнение, че Бойко Борисов е осигурил най-голямата свобода на народа. Той се отвращава от факта, че хората гледали само дали имат пари и храна, а не дали имат свобода.

„Хората продадоха свободата си за пълни хладилници.“ – смята Магърдич Халваджиян.

Очевидно за него исканията на протестиращите за по-високи доходи не са основание да искат оставката на Борисов и кабинета му, тъй като имат свобода. Интересно обаче каква е тази свобода, когато нямаш пари за хляб, както се случва години наред с много семейства у нас.

„Ще ходя гладен, бос и гол, но свободен“ – е мнението на Халваджиян.

Маги Халваджиян
Маги Халваджиян изригна в подкрепа на Борисов

България обаче по официални данни е на 111-то място по свобода на словото, което ясно показва, че свободата под управлението на Борисов не е някаква даденос. Нещо, което явно Халваджиян не вижда по този начин, тъй като той от години се ползва със свобода в Нова ТВ, която е собственост на близкия до властта Кирил Домусчиев.

Партията, която Маги Халваджиян най-много презира и която според него е съсипала България, е БСП. Той разкри в ефир мнението си, че именно БСП е в основата на всички злини у нас и е потресен от факта, че все още има хора, които гласуват за „червените“.


Маги Халваджиян: Хората на Радев обрекоха 6 000 000 българи на глад!

Маги Халваджиян не подкрепя простестите, макар синът му да е „първа пушка“ по улиците на София!

Арменският тв продуцент Маги Халваджиян е един от заклетите противници на „червена“ България. От 30 години не крие мнението си, че комунистите са в основата на разрухата на държавата ни.

Демир бозан билки за бъбреци

Магърдич е убеден, че всичкото зло в страната ни започва от комунизма. Той ненавижда тоталитарния режим, защото за него свободата на словото е над всичко. Освен това арменецът не обича да бъде подчинен на никого.

„Още като бях в казармата си казах, че не искам повече никога да изпълнявам чужди команди и да бъда подчинен на някого.“ – сподели преди няколко години по радиото Маги Халваджиян.

Маги Халваджиян
Маги Халваджиян мрази комунистите в червата

Той не познава лично Румен Радев, но не му е фен, тъй като президентът спечели изборите благодарение на БСП. „Знам, че играе в левия отбор и това ми стига да не го харесвам“, казва за Радев продуцентът на „Маскираният певец“.

Според него причината да има толкова много емигранти сред нас е отново в „червените“. „6 000 000 българи бяха обречени на глад и мизерия, а 2 000 000 избягаха в чужбина заради онези, на които някои хора се кланят“, смята Халваджиян, визирайки именно комунистите, пише БЛИЦ, цитиран от Opoznaybulgaria.com.

Магърдич Халваджиян е добър приятел с Бойко Борисов. Двамата се виждат често, а и Маги работи с Нова телевизия, която се държи от Кирил Домусчиев, който пък е също приятел с Борисов.

Именно затова арменецът не подкрепя протестите срещу правителството. Още в самото начало си позволи да ги критикува, след като оператор на Канал 3 бе изгонен от протест. След като събра много критики обаче, изтри публикацията си във Фейсбук, но мнението му стана ясно за всички.

Интересното е, че синът му Бедрос Халваджиян е един от най-големите протестъри. Макар също да работи в Нова ТВ, Бебо не се страхува да хули властта и да изразява гражданската си позиция.

Прочети още

Cvetana Maneva1 600x370

Цветана Манева: Има едно единствено спасение за България и то се казва Румен Радев!

Цветана Манева стои плътно зад Румен Радев на предстоящите президентски избори на 14 ноември! Звезадата …

6 Мнения

 1. Валентин Ангелов

  Халваджиян , е пълен арменски боклук.Минетчия на ДС.

  • Кой е допуснал този арменнски маймун на българска сцена…

   • Таня Асенова

    Тоя рошав гарван да си върви в страната и там да си казва мнението

    • Рошка Божка

     Просто всички отвръщат глави от теб и дори предаванията,които правиш не са интересни.Как е възможно на черното да се казва бяло.Но явно си се облагодетелствал и искаш ГЕРБ.

 2. Момчил

  А – за мен – само фактът , че е приятел с Б.Б. е достатъчен , за да го зачеркна от списъка на съгражданите си ….

 3. Народа

  Най-свободен ще си на въжето ти до баце.

 4. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *