Стефан Янев: Унищожих Борисов, спете спокойно!

Стефан Янев е убеден, че с Бойко Борисов е свършено, и то благодарение на него!

Служебният премиер Стефан Янев е доверен човек на президента Румен Радев и това го прави върл противник на своя предшественик Бойко Борисов. Ето защо още при встъпването си в длъжност служебното правителство даде заявка, че ще разнищи ГЕРБ по всички показатели.

Единият показател вече е факт. Стефан Янев е осигурил Борисов повече никога да не се върне на власт. Това става възможно благодарение на унищожаването на фалшивия вот, писа Kritichno.com.

Този вот по традиция отива предимно в ГЕРБ. В него се включват мъртвите души и ромите, на които им се плаща. На 11 юли обаче всичко това ще бъде избегнато.

stefan-yanev_600x370
Стефан Янев срина Бойко Борисов

„Фалшивият вот вече не съществува, унищожен е. На 11 юли ще се види истинското лице на резултатите от гласуването. ГЕРБ ще загуби със сигурност, без фалшив вот няма шанс. Борисов никога повече няма да управлява, можете да спите спокойно“, убеден е Янев.

Той е горд, че за месец и половина начело на държавата направи много повече от някои за години наред. Множество разследвания за корупция бяха стартирани именно през последния месец. Сред разследваните са доста от бившите управляващи, включително и Бойко Борисов.

Стефан Янев е убеден, че експремиерът няма място във властта, но и не само това. Според него Борисов е за затвора, тъй като се е облагодетелствал с милиони за сметка на народа.

„Народът още не знае, но Борисов вече е загубил. С него е свършено и трябва да го приеме.“, отсича Янев.

Премиерът се надява да остане на власт и след 11 юли, тъй като политическата картина у нас е такава, че коалиция за правителство много трудно ще може да се направи. В такъв случай Янев ще остане на власт поне до есента и ще има още време да вкара предшественика си зад решетките. Това обаче е задача по-скоро на Бойко Рашков.

За Михаил Николов

Прочети още

teodora-stefanova_600x400

Ясновидката Теодора Стефанова: 4 години живот остават на ЕС, след това ни поема Русия!

Теодора Стефанова накара всички привърженици на Запада да настръхнат заради това, което вижда тя в …

Едино мнение

  1. Иван Данков

    Крайно време беше да се прекрати едноличният тиквен модел на разграбването за наша сметка! Затвор и пълна ликвидация за тоя бастун с патерицата на здравия крак, както и на цялата му шайка!!!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *