Радев затрива Янев след гласуването за Украйна: Парламент няма да видиш пак, предателю!

Стефан Янев вече е в много обтегнати отношения с Румен Радев!

Гласуването за Украйна

Стефан Янев предаде брутално своите избиратели, които гласуваха за него главно заради позицията му за войната в Украйна. Повече му почитатели го подкрепиха преди месец заради факта, че отказа да нарече това, което Владимир Путин прави, „война“ и се противопостави на прибързаното осъждане на Руската федерация.

В продължение на повече от половин година ген. Янев заемаше неутрална позиция по отношение на този конфликт и това му спечели немалко симпатизанти. Днес обаче той ги предаде най-нагло и безочливо, след като неговата партия „Български възход“ гласува за изпращане на военна помощ на Украйна, писа Mediapool.bg.

Само преди ден всички от БВ говореха как са „за“ мира и не искат да се изпраща оръжие в Киев. Какво ги е накарало да си променят позицията само за 24 часа, не е ясно.

Според някои информации президентът Румен Радев е останал много огорчен от Стефан Янев. Той започна да снема доверието си от него още в началото на годината и явно е имало защо.

Ген. Радев се заричал да затрие БВ и повече да не позволи на предатели като ген. Янев да бъдат депутати. Той съжалявал, че е изпуснал нещата с други предатели – Кирил Петков и Асен Василев, затова този път щял да вземе мерки отрано.

Държавният глава многократно се обяви против изпращането на оръжие на Украйна с аргумента, че това ще въвлече България в чужда война. Затова той отказа да подпише декларацията за присъединяване на Украйна към НАТО.

Парламентът прие с огромно мнозинство предложението на ГЕРБ и ДБ за военна помощ за Украйна. Единствено депутатите от БСП и „Възраждане“ бяха против, но те са само 49. Цели 175 гласуваха със „за“, а 1 с „въздържал се“.

Отношенията с президента

Въпреки всичките спекулации, че „Български възход“ на Стефан Янев е новата президентска партия, това се оказва невярно. Румен Радев няма да подкрепи БВ, защото вече не се доверява така лесно на партиите.

След като се опари с „Продължаваме промяната“, президентът няма намерение да застава с авторитета си зад друга политическа формация, защото не иска отново той да излезе виновен за чужди грехове.

“Демир

В момента мнозина обвиняват именно ген. Радев за безчинствата, които вършат Кирил Петков и Асен Василев, които взеха властта благодарение точно на президента. Въпреки че бившият летец се разграничи от тях и е срещу тях по основни въпроси, все още има обвинения към Радев, че той е отговорен за ситуацията в страната в момента.

Известният журналист Кеворк Кеворкян например написа във Фейсбук точно това. Според него Румен Радев сърба попарата, която сам си е надробил, макар чисто идеологически да няма големи съвпадения с Киро и Асен.

Затова този път президентът няма намерение да подкрепя която и да е партия. От това големият губещ е Стефан Янев, който се надяваше да дойде на власт като Кирил Петков – чрез авторитета на ген. Радев.

radev-yanev_600x390
Румен Радев няма да застане зад Стефан Янев

Освен това държавният глава започнал да се съмнява в Янев, че ще стане вторият Просто Киро. Причина за това е изказването на бившия министър на отбраната, че „България е НАТО“.

Радев не бил съгласен с подобна формулировка, защото тя прави България зависима от НАТО, а според него България трябва да си гледа преди всичко собствения интерес и чак тогава този на НАТО.

Припомняме, че преди да стане премиер и Кирил Петков говореше, че България трябва да е независима и да не изпълнява сляпо всичко, което от ЕС й заповядат. В момента обаче се опитва да угоди с всички сили на ЕС и САЩ.

За да не го изкарат отново виновен, ако и Стефан Янев се провали пред народа, Румен Радев се е дистанцирал от него.

Все пак президентът няма да стои и да гледа безучастно как ПП съсипва държавата. Той отново ще се опита да вземе цялата власт, като свали правителството и сформира служебен кабинет.

 

Ареста на Борисов

Единственият управляващ в нашата страна, който открито се противопостави на въвличането на България във войната в Украйна, Стефан Янев взе отношение по темата с арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севда Арнаудова.

Според Янев на премиера изобщо не му пука дали Борисов ще влезе в затвора, а целта му е да отклони вниманието на народа от войната, където Петков се готви да даде оръжия на Украйна, с което да ни въвлече в конфликта, пише Offnews.bg.

Самият министър-председател призна, че е спрял този процес заради обществените нагласи. Той разкри, че тъй като 84% от народа на България е русофилски настроен, няма да се съобрази с личното си мнение и няма да помогне на Украйна. Освен това поясни, че не зависи само от него, а от НС.

yanev-kiro_600x400
Конфликтът между Стефан Янев и Кирил Петков продължава

Кирил Петков беше единственият разпитан като свидетел преди ареста на Борисов, с което очевидно се цели той да стане героят, който се бори с корупцията.

Според Стефан Янев обаче Кирил Петков има антибългарски цели, но единственото, което го спира да ги осъществи, е страхът, че народът ще го свали от власт.

Евелина Лютова

За разлика от Просто Киро, ген. Янев не счита само и единствено Русия за виновник за войната. Според него виновните страни са и двете воюващи, т.е. Русия и Украйна, защото не са седнали на масата за преговори да изгладят всички конфликти.

Припомняме, че именно тази позиция на Стефан Янев му коства поста на министър на отбраната. Той категорично се обяви срещу влизането на България в конфликт с Русия, което не се хареса на Кирил Петков.

Думите, коствали „главата“ на Стефан Янев!

Новият любимец на българския народ се казва ген. Стефан Янев. Бившият премиер и министър на отбраната засега е единственият, който е бил част от властта в България през последните години и се е противопоставил на ЕС и НАТО.

Уволнението на ген. Янев възмути немалко хора, тъй като само той не дръзна да говори срещу Русия след атаката в Украйна, а българският народ е силно русофилски.

Твърди се, че решението за освобождаването на Янев като военен министър е било взето от посланика на САЩ у нас Херо Мустафа и съветника на американското посолство в България Джесика Ким. На специална среща в Бояна, на която присъствали също премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, САЩ на практика заповядали на България да уволни Стефан Янев заради това, че си е позволил да определи войната в Украйна не като война, а като „военна интервенция“, писа Уикенд, цитиран от Narod.bg.

stefan-herro_600x400
Стефан Янев уволнен по нареждане на Херо Мустафа

Последното обаче било само капката, която преляла чашата. Американците били бесни на Янев най-вече заради отказа му да предостави българските летища на полски самолети, които да атакуват от тях Русия.

Според мълвата Стефан Янев дори си е позволил да каже лично на Херо Мустафа, че Америка няма място във вътрешните дела на България и че националният ни интерес не е свързан с предизвикването на гнева на Владимир Путин.

Ген. Янев е отказал категорично и да предостави наши самолети Миг-29 за употреба на украински летци, които да атакува с тях Русия.

Само преди 2 дни самият той разкри в ефира на БТВ, че е поискал парична компенсация от САЩ за забавянето на самолетите, които сме закупили от тях. Това на практика му е подпечатало оставката.

От Америка обаче не са предполагали, че ген. Янев ще тръгне да прави партия и че ще събере толкова много симпатизанти. Това за Мустафа и екипа й е проблем, защото не е съгласувано с Белия дом, за разлика от кабинета на Кирил Петков.

Партията на Янев

Стефан Янев може вече да не е в управлението на България, но си остава един от онези, които не са съгласни с външната политика на Кирил Петков. Ето защо генералът готви своето мълниеносно завръщане.

Бившият служебен премиер до няколко месеца се надява да се завърне в политиката, но този път със собствен проект. Ген. Янев ще основе своя партия, която ще атакува властта още тази година.

Не е тайна, че с отношението си към войната между Русия и Украйна Кирил Петков изгуби народната любов и вече дните му са преброени. Наричайки Русия „бензиностанция с ракети“, той на практика „покани“ Владимир Путин да атакува България.

Стефан Янев е единственият, който не побърза да осъди действията на Путин и това му донесе оставката. Българският народ обаче, в по-голямата си част, е на мнението, че страната ни трябва да запази неутралитет.

Всички тези хора се очаква да подкрепят Стефан Янев на следващите избори и той отново да стане премиер.

Освен всичко друго ген. Янев е решен да отмъсти за начина, по който беше свален от поста министър на отбраната. Той загатна за това, като се обърна към Кирил Петков с думите „не съм твой министър и никога няма да бъда“.

Ген. Янев е обиден и на президента Румен Радев, който го предаде в последния момент, коментирайки след оставката му, че е очаквал повече от него.

До месеци Янев ще вземе реванш, но дано вече не е прекалено късно и България не е въвлечена във война от Кирил Петков, известен като Просто Киро.

„Не“ на войната с Русия

Министърът на отбраната Стефан Янев категорично отрече спекулациите, че България ще участва във военни действия между НАТО и Руската Федерация. Той обяви официално, че на наша територия няма струпване на чужди войски, пише Glasove.com, цитирайки „24 часа“.

По този начин ген. Янев на практика обяви, че България е отказала да приеме чужди войници у нас. Преди дни САЩ обяви, че ще изпрати 8500 свои войници в Централна и Източна Европа, но очевидно България не е част от тази договорка.

„Русия няма да напада България, дипломацията все още има много ходове“, успокои българите Стефан Янев.

stefan-yanev_600x381
Стефан Янев успокои българияте

Относно нидерландските и испански бойни самолети, които ще пристигнат в България, военният министър заяви, че те нямат нищо общо по оста НАТО-Украйна-Русия. Договорът за тях е бил сключен още преди няколко години, когато на власт е бил кабинетът „Борисов“.

Стефан Янев обяви още, че през февруари ще бъде взето решение на министерски съвет каква да бъде официалната позиция на България относно създалата се нагнетена обстановка около Украйна. Янев обаче е категоричен, че не иска нито един български войник да воюва срещу Русия и това е причината да не иска чужди войски у нас.

Румен Радев готви Стефан Янев отново за премиер на мястото на Кирил Петков?

Генерал Стефан Янев е премиерът в сянка, който изразява вижданията на Румен Радев и на русофилите. Той може много лесно да стане отново министър-председател, ако Кирил Петков не слуша и се прави на голям натовец. Това разкри наш източник, близък до министерския съвет. Тази версия обяснява защо така нагло военният министър ръси антинатовски позиции от личния си профил, без да се съобразява с декларираната от Кирил Петков пронатовска насоченост на правителството. Просто генералът е много силен и знае, че във всеки един момент може да поеме управлението в свои ръце.

Това може да се случи при нужда България да застане на страната на Путин при евентуална ескалация на напрежението в Украйна или пък война. Правителството на Кирил Петков в момента се крепи на магия. Там е БСП с новия си стар председател Корнелия Нинова, които са отявлени путинисти и не биха се поколебали да оттеглят подкрепата си за правителството, ако това ще помогне за успехите на Владимир Путин. Демократична България също могат да оттеглят подкрепа, ако този или онзи член на правителството прекали с твърденията, че Крим е на Русия или пък, че няма нужда от повече натовски войски у нас. Падането на Петков може да се уреди лесно с елементарна политическа интрига.

А както видяхме при свалянето на Бойко Борисов от власт, Румен Радев е много опитен и добре подготвен за такива политически действия. Той е учил стратегия и тактика в Генерал-щабната академия и не са му чужди никакви похвати, които биха му помогнали да унищожи всеки един противник. Радев е отличен стратег. Същото може да се каже и за неговата дясна ръка генерал Стефан Янев. Подобен преврат може да се осъществи в рамките на няколко седмици, ако е необходимо.

Самият Румен Радев потвърди на 23 януари по БТВ своята скандална позиция отпреди изборите, че „в момента Крим е руски, какъв да бъде“. „Само на мен ли ми направи впечатление, че по един от телевизорите Радев, вече встъпил в длъжност, пак обяви Крим за руски?“ – попита известният видео блогър Асен Генов от стената си във Фейсбук. Това събуди вълна от коментари на възмущение, че тук телевизионните журналисти дори не си дават сметка какво излъчват.

В същото време в Германия за подобни твърдения командващият военоморските сили Кай Ахим-Шьонбах подаде оставка. Той каза, че е безсмислица да се страхуваме, че Русия може да навлезе в Украйна и да анексира част от нейната територия. Той сподели и разбирането си по адрес на Владимир Путин. Според военния единственото, което Путин иска, е хората да го уважават и да го третират като равноправен. Това предизвика огромно недоволство. Главнокомандващият се извини многократно, промени мнението си и накрая даже подаде оставка. Нищо подобно обаче не може да се случи в България, където путинизмът е на голяма почит сред населението.

Радев намеква отново пред репортер на БТВ, че Крим все пак принадлежи на Русия, след като там се вее руски флаг. Това се случва в предаване от улицата, не в студио, където бива заснет от телевизията да потвърждава паметното си твърдение.

Подобно виждане той изрази и преди изборите за втория мандат за президентския пост през ноември. По време на дебата с другия кандидат Анастас Герджиков той беше провокиран да отговори на въпроса „Чий е Крим?“. Крим е руски, какъв да е? – каза Радев. По-късно уж се поправи, но вече не лично, а чрез своя прессекретариат. Неговите служители разпространиха до медиите съобщението, че в момента Крим се контролира от Русия и е повече от ясно, че този проблем не може да се реши по силов път. Радев бил загрижен да не би да се получи ескалация на напрежението между Русия и Украйна.

Всъщност по-паметливите припомнят, че позицията на президента по горещата тема не се е променила ни най-малко през последните 6 години, от когато беше избран на тази върховна държавна длъжност. Още в началото на първия си мандат той се хвърли да говори с различни ръководители на Европа за намаляване на санкциите на Русия, които според него били неефективни и не давали желания резултат. Тогава много хора бяха изненадани как така един такъв висш натовски офицер като Румен Радев може да говори такива неща.

От посолството на Щатите след последното кримнашистко изявление на Радев разпространиха позиция, според която американците са загрижени за изявленията на нашия президент, в които той определя Крим като руски. Остра реакция имаше и от украинското посолство. В руските медии – напротив – се подчертава голямо задоволство от вижданията на българския президент.

След разясненията от страна на прессекретариата сякаш скандалът поутихна. Оказа се обаче, че русофилската позиция на президента е стабилна и неотменима като съветския герб на сградата на Партийния дом, бивше Народно събрание. Щом като той може и след клетвата си за втория мандат да твърди, че Крим е руски, значи такова е неговото убеждение. Каквото и да разправят от прессекретариата, в крайна сметка е важно какво мисли самият президент на България.

Според запознати с политическите игри, най-силният човек в правителството днес е Стефан Янев. Той е същият, който беше премиер на служебното правителство и началник на сегашния министър-председател Кирил Петков. Янев преди броени седмици написа на профила си във Фейсбук, че е против разполагането на допълнителни натовски войски у нас, тъй като Русия няма да поведе война. Стефан Янев е нещо като премиер в сянка вътре в самото правителство. Той пряко изразява волята и виждането на Румен Радев, твърди наш информиран източник. Според него ако Кирил Петков не слуша русофилските си господари, той може лесно да бъде свален и за премиер на следващото служебно правителство да бъде сложен отново Стефан Янев.

В случай че се появи такава необходимост, БСП или друга от подкрепящите правителството партии могат да оттеглят подкрепата си за Кирил Петков и това да доведе до нови предсрочни избори. Във времето до тях естествено ще управлява служебно правителство, начело с генерал Стефан Янев. Така България може да бъде много гъвкава в зависимост от това, накъде ще задуха вятърът. Ако ни трябва да сме на страната на НАТО, ще бъде оставен Кирил Петков да управлява. Ако има нужда от завой към Путин, Кирил Петков пада за отрицателно време и властта се поема от генералите.

От страна на Румен Радев затова постоянно идват противоречиви послания. Един ден Крим е на Русия, на следващия не е. С това той подава знак на когото трябва, че може да бъде гъвкав и че при определени условия ще подкрепи когото е необходимо . Само той си знае какви са тези условия.

А според вас как може да се развие позицията на Румен Радев от тук нататък? Той повече натовски генерал ли е или е повече кримнашист? На страната на НАТО ли ще застане, или ще ги саботира като един истински българин? Ще продължи ли да бъде верен на традицията си да иска сваляне на санкциите срещу Русия? Напишете какво мислите по-долу в коментарите и не забравяйте да споделите това видео в социалните мрежи, за да достигне то до повече хора! Също така се абонирайте за канала на „Паралел 42“, за да получавате редовно новите ни видеа и да ги гледате първи!

Още по темата четете надолу!

Стефан Янев работи в полза на Кремъл?

Военният министър Стефан Янев продължава да лази по нервите на американците. След като стопира процеса по създаване на допълнителни военни бази на НАТО у нас, сега министър Янев се е заел с унищожаването и на вече съществуващите.

Проверка установи, че договорът между България и САЩ за ползване на тези съоръжения от американски войници на българска територия е отдавна изтекъл. Това се е случило през 2016 г., тъй като споразумението е било сключено през 2006 г. за срок от 10 години.

Интересно защо обаче вече шеста година тези бази продължават да се ползват от САЩ, и то абсолютно безплатно. Именно това иска да промени Стефан Янев с мощната подкрепа на президенството.

stefan-yanev1_600x370
Стефан Янев работи за Кремъл?

Министърът на отраната се превръща в знакова фигура срещу НАТО. Той си позволи да участва в митинг срещу НАТО, съобщи Novetika.com. Група от около 20 човека са се събрали преди ден пред министверството, за да скандират възгласи в полза на Янев и против НАТО, както и да размятат знамена с надписи „Русия и България завинаги заедно“. Стефан Янев е излязъл при тях да ги поздрави и е благодарил за подкрепата, като е подчертал, че за него ключов винаги е бил националният интерес.

Повечето големи медии подминаха всичко това, но според анализаторите самото присъствие на Янев сред тези хора е предателство спрямо НАТО и измяна на евроатлантическите ценности. Дори се счита, че в други страни това ще доведе не само до уволняване на министъра, но и до военен съд, тъй като Русия е обявила НАТО като свой враг, а България е част от НАТО.

В България обаче това няма да стане, дори няма да бъде освободен от поста си, тъй като президентът Румен Радев е зад гърба му. Премиерът Кирил Петков пък изглежда „разкрачен“ между това да угоди на своя ментор Радев и на Запада.

Вече се говори, че Стефан Янев е нает от Кремъл, а целта е отслабване на евроатлантическата армия, като направи България „троянски кон“ за Русия в НАТО. Този заговор е дирижиран под прякото наблюдение на Румен Радев, твърдят някои специалисти.

Още за Стефан Янев имате възможност да прочетете по-надолу!

Стефан Янев безкомпромисен за базите на НАТО в България!

Министърът на отбраната не спира да говори неприятни за САЩ истини. Стефан Янев изглежда като човек, който иска да работи изцяло за интересите на България, което е в разрез с позицията на Америка.

Военният министър преди дни се обяви против допълнителните бази на НАТО у нас. Той бе категоричен, че такива не бива да има, защото са в противовес с националния ни интерес.

Навръх Бъдни вечер Янев обясни своята позиция, като още веднъж я затвърди. Той поясни, че България е член на НАТО, но това не значи, че трябва да губи своята идентичност, писа Haira.bgvest.eu.

stefan-yanev_600x385
Стефан Янев довърши САЩ и НАТО

„България трябва да развива себе си във военно отношение, така ще бъде пълноправен член на НАТО. В най-кратък срок трябва да се започне модернизацията на бронираните машини за сухопътните войски.“, заяви министър Янев.

По думите му се разбира, че той ще залага на модернизирането на българската войска и нейното усъвършенстване и развиване, а няма да разчита само и единствено на НАТО за сигурността на България. Бившият премиер вижда така едно пълноправно членство в НАТО, а не като предишните управляващи, които разчитаха само на помощ отвън.

Стефан Янев обаче подчерта, че засега няма подкрепата на премиера Кирил Петков и затова не се знае дали ще успее да осъществи всичките си идеи. Счита се обаче, че президентът Румен Радев го подкрепя и стои зад него.

„Крайно време е българските политици да се научат да мислят за българския интерес, а не за чуждия. България не бива да бъде обект на чужди интереси“, заяви Янев, намеквайки, че базите на САЩ у нас не са в полза на България.

Още за Стефан Янев ще научите по-надолу!

Стефан Янев: Полицаите, пребили протестиращи, ще лежат ефективно

Стефан Янев е решен да арестува полицаите, пребили протестиращи преди 13 месеца!

Премиерът Стефан Янев се зарече да не остави безнаказани биячите на протестиращи. Всички от МВР, посегнали на мирни граждани, ще бъдат разследвани и съдени.

Министър-председателят на България обаче ще потърси отговорност и от тогавашния вътрешен министър Младен Маринов, както и от тогавашния премиер Бойко Борисов.

stefan-yanev_500x300
Стефан Янев ще накаже полицейското насилие от миналото лято

Както е известно, на 10.07.2020 г. в центъра на София бяха пребити 7 души по време на протеста срещу правителството на Борисов. Вчера най-после се появи записът от въпросната нощ, който бе укриван цяла година от властите.

„Майките на 7 деца, пребити на онзи протест, вече ще спят спокойно. Възмездие ще има, извършителите ще лежат ефективно, сред тях ще са също вътрешният министър и премиерът“. отсече Янев.

Припомняме, че именно тази случка накара Бойко Борисов да смени Младен Маринов с Христо Терзийски преди година, надявайки се, че това ще потуши напрежението.

Предлагаме на вниманието ви записа с полицейското насилие!

Още за Стефан Янев четете надолу!

Стефан Янев е убеден, че с Бойко Борисов е свършено

Служебният премиер Стефан Янев е доверен човек на президента Румен Радев и това го прави върл противник на своя предшественик Бойко Борисов. Ето защо още при встъпването си в длъжност служебното правителство даде заявка, че ще разнищи ГЕРБ по всички показатели.

Единият показател вече е факт. Стефан Янев е осигурил Борисов повече никога да не се върне на власт. Това става възможно благодарение на унищожаването на фалшивия вот, писа Kritichno.com.

Този вот по традиция отива предимно в ГЕРБ. В него се включват мъртвите души и ромите, на които им се плаща. На 11 юли обаче всичко това ще бъде избегнато.

stefan-yanev_600x370
Стефан Янев срина Бойко Борисов

„Фалшивият вот вече не съществува, унищожен е. На 11 юли ще се види истинското лице на резултатите от гласуването. ГЕРБ ще загуби със сигурност, без фалшив вот няма шанс. Борисов никога повече няма да управлява, можете да спите спокойно“, убеден е Янев.

Той е горд, че за месец и половина начело на държавата направи много повече от някои за години наред. Множество разследвания за корупция бяха стартирани именно през последния месец. Сред разследваните са доста от бившите управляващи, включително и Бойко Борисов.

Стефан Янев е убеден, че експремиерът няма място във властта, но и не само това. Според него Борисов е за затвора, тъй като се е облагодетелствал с милиони за сметка на народа.

„Народът още не знае, но Борисов вече е загубил. С него е свършено и трябва да го приеме.“, отсича Янев.

Премиерът се надява да остане на власт и след 11 юли, тъй като политическата картина у нас е такава, че коалиция за правителство много трудно ще може да се направи. В такъв случай Янев ще остане на власт поне до есента и ще има още време да вкара предшественика си зад решетките. Това обаче е задача по-скоро на Бойко Рашков.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

21 Мнения

 1. Иван Данков

  Крайно време беше да се прекрати едноличният тиквен модел на разграбването за наша сметка! Затвор и пълна ликвидация за тоя бастун с патерицата на здравия крак, както и на цялата му шайка!!!

  • Владимир

   Е добре де , в НАТО сме, ама защо трябва Русия да ни е враг.
   Браво на Радев. Браво на Янев.

  • ХЕРО МУСТАФА, САЩ, НАТО, ЕС,
   ДА СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ!
   НИЕ НЕ ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ, ВОЙНИЦИ, БОЙНА ТЕХНИКА, САМОЛЕТИ НА НАТО НА НАША ТЕРИТОРИЯ! НЕ ИСКАМЕ НИТО ЗОНАТА, НИТО ЕВРОТО НА ЕС!
   НАШЕТО МИНАЛО, НАШЕТО БЪДЕЩЕ Е С РУСИЯ И ДРУГИ БИВШИ ДЪРЖАВИ ОТ СИВ!
   СРОДНИ ДЪРЖАВИ, СРОДНИ НАРОДИ, СРОДНИ КУЛТУРИ, СРОДНИ ДУШИ!

   • Jessica Dobreva

    Именно!Не им искаме отровните продукти по магазинните вериги,които изнасят печалбите в чужбина!Не им искаме еврото,имаме си български стойностен лев!Не им искаме ,,хамериканската закрила“,имаме си чисто небе и добри съседи,можем сами да се пазим!България няма врагове,а Русия е братски НАРОД!Вън НАТО и ЕС от България!!!

  • Jessica Dobreva

   България няма да воюва ,заради хитрите ходове на Америка!Всеки знае ,че мръсните американци дължат трилиони долари и няма откъде да ги вземат,единственото което правят от своето жалко пръкване са войните!Пипалата им на изток стигнаха почти до Москва,а търпението на Путин се изчерпи !Украинската страна е била змийско огнище на американските подли интереси години наред,разработка на биооръжия за масово унищожение,жестоко изтребване на славянския народ в Донбас и Луганск!!!Войните във Виетнам,Ирак,Сирия, Йемен,Либия,Сърбия са предизвикани единствено и само от агресора в цял свят ,Америка!!!Бог да пази България ,молете се за мир ,приятели!!!

 2. иванчо

  Извратените безчинства на обезумелите от алчност за пари, власт и слава изплуват пред очите на всички …. Както е писано, че нищо тайно няма да остане скрито

 3. Симеон

  България трябва да се превърне в свободна и просперираща правова държава, а не да бъде задунайская губерния и васал на русия.

  • Виктор

   Симеон а да бъде всдал на Щатите. Това ли искате. Кога ще проумеете. Щатите са далеко Русия близо. Бъди приятел със съседите. От това ще имаш само полза. Приятелсъвото с далечните е положителен знак, но не ти решава тегионалните проблеми. Но няма кой да мисли!!

 4. Светла

  А.теполитиците.като.хванат.кокала.него.пускат.тои.е.много.важен.нали.нищо.не.работат.а.зимат.парите.на.народа.то.икучето.яде.месо.ама.кокала.непуска.пусти.кокал.какво.толкова.има.в.него,че.всеки.държи.за.кокала.

  • Владимир

   Веднъж да имаме достойни водачи и ние ще ги изядем.
   Само и само да угодим на САЩ.
   Които в исторически план винаги са били против България.

 5. Славчо

  А ТО КАТО ИМАШЕ РЕФЕРЕНДОМ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗА ТЕЗИ
  240 ДЕПОТАТИ. И ТРИ МИЛИОНА ГЛАСУВАХА ЗА 120. ТО НИКОИ НЕ СЕ СЪОБРАЗИ. ТЕЗИ НЕЩА В БЪЛГАРИЯ СА ТРУДНИ ЗА РЕФЕРЕНДОМ.

 6. Сталин СССР

  Ей българи лумпени и овчи глави…Фащ нямат работа тук, какви бази искате, вие амриканци ли сте бе цървули…Неблагодарници, Русия ви спасява задниците няколко пъти вие за краварите плачете…Вън Фащ, вън ЕС…Племе сте си и това е…

 7. 1500 различни противоречащи версии, до оня ден с Нато сега ги отхвърлил, прах в очите на България народ!

 8. Браво , Господин Янев НАТО Вън От България ,Нооо Господин , Петков отива срещу народа ,Българският ,Моляви Обърнете внимание ,Не на НАТО ,

 9. Penka Shopova

  Естествено,че в политиката се изисква гъвкавост,стратегия,много сиво вещество и много знания и култура!Във връзка със знанията да кажа набързо,които смятат ,че Крим не е Руски да прочетат историята за Крим и ще разберат от колко години Украйна си е присвоила,по скоро и е подарен Крим,но без да е документирано.Така че с документ си е Руски

  • ГАЛИН МАРИНОВ КРЪСТЕВ

   ЗАПОМНЕТЕ!: 20 СЕКУНДИ! НЯМА ДОРИ ТЕОРЕТИЧНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА РУСИЯ! ТАЗИ ВОЙНА НАТО И САЩ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ. И НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ БЕЗРОДНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!
   Ако Българските политици знаеха само част от оръжията които влязоха на въоръжение 2018-2022 г. в Русия, щяха да излезнат „с 200“ от нато и/или да говорят по-внимателно.
   „Посейдон“ – подводница дрон, носи над 100 мегатона. Може да лежи безкрайно дълго време на дъното на океана и не е нужно да напада. Самовзривяването и води до огромни поражения и за капак гигантско цунами, което може да затрие или западното, или източното крайбрежие на щатите, или малка държава като Англия.
   „Авангард“ – хиперзвукова ракета носител развива до 33 000 кмч , носи други ХПЗ ядрени бойни глави като “ Циркон“ и „Кинжал“ . Няма и не може да има защита от тях от нито едно ПВО.
   „Калибър“ – също симпатична ракетка, също нехващаема, може да се изстреля от Каспийско море, т.е от Руска територия от някой катер в храстите и обхвата и е до Лисабон.
   „Ярс“ – междуконтинентални балистични ракети, които сменят кошмарните „Топол“ наречени от нато „Сатана“. Доста по-гадни.
   „Буревестник“ – вечна!!!, повтарям вечно хвърчаща ракета с ядрен двигател ( Ядрено-Енергийна установка) и на практика горивото не свършва. Може да обикаля (и обикаля!) постоянно Земята и да удари където си иска, когато си иска. Излишно е да казваме, че има ХПЗ ядрени бойни глави, че е нехващаема и т.н.
   Скоро изпитаха противо-спътниково оръжие. Успешно. Това на пракрика означава, че за броени минути оставят врага без спътници. Тоест без очи и уши. Без джипиес. Тоест ракети не работят, кораби не работят, гугъл не работи, нищо. Врага остава сляп и глух.
   Няма да коментерим за наземни комплекси за С500, за „Пересвети“, „Панцир“, танкове и прочие, и прочие.
   Изброих само нещата, които са без аналог. Признати от нато без аналог, не от киро тъпото и лена общата.
   Нещата, които удрят гарантирано, убиват гарантирано и не могат да бъдат спрени. От всяка една точка на света по всяко време. И никой не знае къде са тези „неща“ в момента, на кое дъно лежат и къде си фърчат.
   Това не е мое или Руско мнение. Това са анализи на военни от нато. Те знаят това прекрасно. Четете.
   На Русия не и трябват бази, тя е надскочила този етап във военното си развитие. Тя унищожава веднага. Дали континент дали държава, все таз. А времето е разчетено за под 2 минути. Говори се за под 20 секунди!!
   Замислете се за 20 секунди как може да противодейства нато и на какво? Запомнете тази цифра и мислете.
   Но, това не е всичко.
   Ако през 70-те години имаше сценарии, че при ядрена война, който удари пръв може би ще оцелее или че Нова Зеландия и части от Австралия ще оцелеят, то сега вече този сценарий липсва, защото Руснаците въведоха системата: ПЕРИМЕТЪР.
   По натовски „Dead Hand“ или мъртва ръка. Това най-грубо казано е система, която е автономна, без човешка намеса и изстрелва целия ядрен потенциал на Русия, както и дава команда на всички дронове да се самовзривят.
   Без човешка намеса. Без право на отмяна.
   Тоест, даже и да предположим, че нато победи или КУПИ всички Руски политици, системата регистрира изменния в шахтите за базиране ( при предателство!) както и взривовете и дава пуск.
   И Путин не може да я спре, никой не може.
   Имаше скандали в Русия, че стават сами заложници че е аморална. Но, тя тръгна и работи.
   И не може да бъде спряна ВЕЧЕ.
   Затова Путин каза фразата:
   – Зачем нам свет в которой нет России?
   Превод:
   – Защо ни е свят, в който Русия я няма?
   …Вече няма дори теоретична възможност да бъде победена Русия. Дори теоретично.
   Много е важно да се разбере от всички, че сега въоръжението е на съвсем друго ниво и етап. Няма значение колко кораби и войници имаш. Един Циркон помита целия 5-ти Американски флот, со все авионосци вътре.
   Говорим за друго ниво. За съвсем друг вид война и войска.
   Приказките на натовците за колко самолета има и подобни щуротии е все едно банда от 100 дивака със 100 бухалки да излязат срещу танк и да кажат:
   – Ама ние сме 100 а той е „само“ с 1 танк.
   Нивото.
   Занули всички шансове даже и теоретичните.
   Та сега стана ли ясно, че тези самолетчета дет ги купихме са просто рекет? Не е сериозно да пазят. Тези корабчета и войски и учения, всичко е бутафория!
   Че нато набира членове за да създава зависимости? Да държи в окупация държавата която член и бавно да я дои.
   Нато е инструмент, който пази долара и хегемона.
   А приказките и танковете…
   Зрелища за плебса. Да поддържат илюзията.
   20 секунди..
   Мислете.
   Затова, в момента България трябва да излезе веднага от нато и от американско влияние.
   И тук не става въпрос за фили и фоби. Става въпрос, че сме фронтова линия.
   А ракетите като трепят те не различават двмократ ли си или си либерал.
   4 Кинжала и 4 те наши американски бази ги няма.
   Още едно „нещо“ от многото … и някой Български град ще отече.
   Кой? Кой ще ни опази за 2 минути? А за 20 секунди?
   Даже и да иска. Даже и да е готов.
   Най- лошото за нас е, че можем и да бъдем избомбени и репарации да плащаме. Вече ни се е случвало.
   Елита ни е купен, отгоре до долу. Но, народа не е купен. И всички трябва да прогледнат, трезво.
   Това не е наша война.
   И тази война не може да бъде спечелена.
   И ние не трябва да плащаме за това, че ни управляват безродници и предатели.
   Защото този път може да ни е за последно.

 10. 10 стинки

  НИкой не вдява че тия писаници тука са измислици 😀
  Сигурно и белина пиете и урина.

 11. Янев е един от най-достойните политици на прехода! Дано направи партия, доста от тези, които подкрепиха Кирчо, ще минат на страната на Янев

  • Толкова страшно е всичко. Дано това безумие приключи по мирен път. Иначе не ми се мисли

 12. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *