Radev Zelenski 600x385
Зеленски бесен на Радев

Зеленски избухна: Румен Радев е чудовище!

Румен Радев се превърна във враг на Украйна, смятат управляващите там!

Володимир Зеленски не приема никак добре отказа на 18-те европейски държави да приемат Украйна в НАТО. Той обяви лидерите на тези държави за чудовища, които не заслужават да управляват.

Сред тях е и България, след като президентът Румен Радев отказа да подпише въпросната декларация. Това дори му навлече гнева на някои политически кръгове у нас.

Вече няколко дни „Демократична България“ организира протести пред президентството. Лидерът на партията Христо Иванов обяви, че още в първия ден от новия парламент ще внесе искане за военна помощ на Украйна.

radev-zelenski_600x385
Зеленски бесен на Радев

Според някои информации Володимир Зеленски цели именно вкарването на НАТО във войната с Русия, за да може да постигне крайната победа. Всъщност НАТО вече воюва с Кремъл чрез всичките оръжия, които изпрати на Украйна досега, но очевидно украинският президент иска прякото въвличане на Запада във военните действия, а не всички са съгласни с това.

Според Зеленски Румен Радев и останалите като него обричат украинците на смърт и показват огромна липса на човечност и състрадание, както и недемократичност.

Зеленски: Да, САЩ ми платиха, но сега искат да си върнат парите обратно!

Володимир Зеленски започна да се обръща срещу Америка, след като чувства, че тя го изоставя!

Лидерът на Украйна е меко казано притеснен, че САЩ започват да дават заден ход и постепенно да отдръпват подкрепата си за Киев във войната с Русия. Володимир Зеленски направи остри критики към „янките“ и дори ги обвини, че целта им е „да си напълнят джобовете“.

Повод за гнева на Зеленски стана изказване на Хенри Кисинджър, който е бивш държавен секретар на САЩ, но чиято дума все още много тежи във Вашингтон. Той е на мнение, че Украйна трябва да се откаже от някои свои територии, основно Донбас и Луганкс, за да се спре войната. В противен случай до два месеца може цяла Европа да бъде въвлечена във военнен конфликт, пише Vtorifront.bg, цитирайки Epicenter.bg.

„Няма да дадем нищо на Русия. Украйна иска да запази своя суверинитет, всичко друго е недопустино. Досега САЩ ни подкрепяха с пари, но очевидно са решили да стеснят разходите и да си върнат похарченото. Няма да го допуснем, за да си напълнят някои джобовете“, изригна Зеленски в социалната мрежа.

zelenski_600x370
Володимир Зеленски бесен на САЩ

Според някои американски медии Володимир Зеленски е получавал и лично пари от американското правителство, а срещу това е трябвало да държи войната жива. Всъщност се твърди, че украинският президент е получавал пари от зад Океана далеч преди войната. Дори се счита, че той е дошъл на власт с подкрепата на Щатите.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Зеленски е разочарован от САЩ и заради отказа им да изпратят най-новия си модел бойни самолети на Украйна, за да се защитават с тях от Русия. Освен това, по всичко личи, Байдън ще спре всякакви доставки на оръжие за Киев, което е удар под кръста за украинците.

Зеленски е категоричен, че няма да седне на масата на преговорите, докато Путин иска територии на Украйна. Затова украинският президент няма намерение да върви към мирни действия, но хвърля вината върху това на Руската федерация.

Прочети още

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, сестра и внуци, биография

Йорданка Христова

Къде живее Йорданка Христова? Синът ѝ Григор Стоичков и дъщеря ѝ Ивана Стоичкова. Съпруг, свекър, …

Едино мнение

  1. Детелина

    ТОВА Е ЛОГИЧНО!

  2. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *