В Англия: Полурускинята Елена Йончева изкарва Борисов корумпиран, за да направи руски преврат!

Елена Йончева нарочно представя Бойко Борисов и партията му като мафиоти, смятат на Острова!

Единственият политик, който реално прави нещо за свалянето на Бойко Борисов, е Елена Йончева. Евродепутатката доказа автентичността на аудиозаписа, в който премиерът нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п….“, и вече е тотален враг на Борисов.

Елена Йончева руски шпионин

Самият министър-председател на България обаче може да се похвали с подкрепа от чужбина. Тя дойде от британския журналист Джон Кампфнер, който е и сътрудник в Кралският институт за обединени услуги, пише Tribune.bg.

Той пише в свой материал, че Йончева е инструмент в ръцете на Русия, чрез който тя се стреми да си върне влиянието в България. Евродепутатката е изкарвана шпионин в ЕС, който цели руски преврат в България и излизането на страната от Европейския съюз и НАТО.

„Владимир Путин е пуснал пипалата си в България и това се вижда от протестите там. Те са в резултат на работата на президента Румен Радев, получил поста си със съгласието на руския генерал Леонид Решетников.“ – пише Кампфнер.

Елена Йончева
Елена Йончева работи за Русия?

„В Европейския съюз Русия също има оръжия от България и това са депутатите от левицата Елена Йончева и Иво Христов. Йончева е с руско потекло и обучение. Майка й Лариса е рускиня, а образованието си го получава в СССР.“, пише още британецът.

Той е на мнение, че Елена Йончева нарочно изкарва дясната проевропейска и пронатовска партия ГЕРБ корумпирана, като целта е тя да бъде свалена от власт и да се осъществи руски преврат, който да изкара България от ЕС и НАТО.

В Англия и други колеги на Кампфнер изтъкват, че Йончева работи за тайните руски служби, понеже още с встъпването си в длъжност като евродепутат е поискала отмяна на санкциите срещу Русия. Освен това се твърди, че тя е имала задача от Русия да увеличи имиджа на сирийския диктатор Башар Асад чрез парите на руската банка VIB.

Русия се опитва да си върне влиянието не само в България, но и в много по-големи и влиятелни страни. Според британеца тя вече работи за това в Германия, Франция, Полша и още един куп страни, като целта е разпадането на ЕС. Кампфнер предупреждава, че действията на Путин може да доведат до нова Студена война.


Свършен е! Борисов влиза в затвора след ВИДЕОТО на Елена Йончева

Краят на Бойко Борисов като премиер ще дойде съвсем скоро. Протестите не успяха да го свалят, но това направи Елена Йончева.

Аудиозаписът на Борисов е автентичен

Бруталните удари на евродепутатката срещу премиера следват един след друг. Тя изпълни заканата си да поиска европейска експертиза на скандалния аудиозапис с глас, приличащ на този на Борисов.

Анализът е бил направен от американската компания Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL) и е бил платен с лични на Йончева пари. Заключението на компанията е, че гласът в записа е на Бойко Борисов и няма никакъв монтаж.

Демир бозан за безсъние

Това изкарва на преден план брутален скандал, тъй като в записа българският премиер заплашва европейските си колеги с нецензурен език. Освен това заплашва да „изгори“ самата Елена Йончева.

Елена Йончева срещу Борисов
Елена Йончева може да вкара Бойко Борисов в затвора

Бившата журналистка разкри пред Цветанка Ризова в „Лице в лице“, че в Европа се гледа много лошо на заплахи срещу човек от европарламента, независимо кой е той.

Това дори е подсъдимо и Йончева поясни, че със сигурност ще предостави анализа на белгийските полицаи, а самият запис вече е предоставен.

Всичко това значи, че Бойко Борисов не само ще бъде свален от премиерския пост, но може и да влезе в затвора, понеже европейските закони са много строги за подобни прояви.

Разследването на Европа срещу Борисов

Европейският парламет вече започна разследване срещу Борисов. Преди месец европейските социалисти и демократи изпратиха писмо, подписано от техния ръководител Ираче Гарсия, до Давид Сасоли – председател на ЕП. В него се съобщава за записа и съдействието на Европол, както и за лиспата на разследване в България, което изумява европейците.

По всичко личи, че Елена Йончева е напът да спечели войната с Бойко Борисов. Скоро и нейният имунитет може да падне, заради искането на българската прокуратура. Йончева подчерта по bTV, че това искане е било отправено след стартирането на разследването й по случая с къщата на Борисов в Барселона.

Вижте какво точно сподели в „Лице в лице“ Елена Йончева! Това видео може би слага началото на края на Бойко Борисов.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

Аудиозапис с гласа на Бойко Борисов

"Американски експерти потвърдиха, че аудиозаписът с гласа на Бойко Борисов е #автентичен – гласът е на премиера Борисов и няма монтаж" – това обяви в предаването „Лице в лице“ евродепутатът Елена Йончева / Elena Yoncheva.„Бих искала да напомня, че в този запис мъжки глас използва обидни квалификации по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, говори цинично за европейските лидери и премиери, обяснява как използва институции в България, за да притиска бизнесмен и заплашва да изгори политически опонент“, коментира евродепутатът.Тя заяви, че ще предостави експертизата на белгийската полиция. Така са я посъветвали председателят на Европейския парламент Давид Сасоли и юристи.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в Петък, 24 юли 2020 г.


Довърши го! Елена Йончева „обезглави“ Бойко Борисов след скандалния запис

Бойко Борисов върви към падането си от власт все повече и повече. Скандалите при българския премиер следват един след друг, а Елена Йончева направо го довърши.

Евродепутатката реагира остро на факта, че е спомената в скандалния аудиозапис, който излезе вчера и за който ви информирахме.

Евелина Лютова

В него гласът, който прилича много на този на Борисов, казва, че ще изгори Елена Йончева и за да го направи, няма да пощади никого, дори и своите хора.

Очевидно е, че премиерът възприема като един от най-големите си врагове именно бившата журналистка. Тя обаче никога не му е оставала длъжна, не го направи и сега.

„Не знам дали ме е „поръчал“, но аз ще направя всичко възможно да разбера дали този запис е автентичен. Смятам да се обърна към европейски експерти, които да установят автентичността на записа.“, разкри Йончева за „Дневник“.

мнения, отзиви, коментари, форум

Тя явно няма да се спре, докато не докаже, че записът е напълно реален и трябва да доведе до незабавната оставка на Борисов. За целта ще ползва всичките възможности, които има като евродепутат, тъй като е ясно, че в България истината по-трудно може да бъде установена.

Елена Йончева срещу Бойко Борисов
Елена Йончева съсипва Бойко Борисов
Доказателствата на Йончева срещу Борисов

„Проблемите на Борисов с мен започнаха вследствие на моите разкрития за корупционните схеми на правителството. Все пак не забравяйте, че аз го осъдих за лъжа, това не се е случвало никъде на действащ премиер.“, казва още Елена Йончева.

Тя твърди, че е събрала изключително много доказателства срещу властта през последните години. В това число влизат злоупотреби със строежа на оградата на българо-турската граница, аферата „Ало Банов“, аферата „Кумгейт“ и аферата „Барселона“.

„Правя проучване на злоупотребите с пътищата в България. Има схема, при които голяма част от средствата се връщат в държавата, но за сметка на качеството.“, споделя още Йончева.

„Борисов възприема политиката като лост за разчистване на собствените си бизнес отношения. Ето защо след 13 години в ЕС все още сме най-бедната страна, защо имаме такова плачевно образование, здравеопазване, медийна свобода, пенсионна система.“, казва Елена Йончева.

Тя е сигнализирала всичко това в Европа и очаква отговор от антикорупционната група на ЕС. Съвсем скоро това трябва да се случи.

По думите й се разбира, че Бойко Борисов и екипът му от месеци са обект на разследване в Европа и скоро трябва да излязат наяве всички факти, довели до разследването.

Оставката на кабинета „Борисов“

Ако това се случи, то оставката на кабинета „Борисов“ би била неизбежна. Именно затова в записа се чува, че Йончева трябва да изгори.

Какво се има предвид точно, не се знае. Премиерът отвръща на удара отдавна с отделни разследвания срещу журналистката, за които тя твърди, че са нагласени и поръчкови.

Оставката на Борисов обаче изглежда все по-близо. Срещу кабинета имаше протести неотдавна, но по-опасното за него е това, което прави Васил Божков.

Черепа се зарече да съсипе политическия елит у нас и не спира да пуска скандални доказателства за корупция. Не е изключено въпросният аудиозапис да е направен и публикуван именно от него.

По всичко изглежда, че скоро ще се случи нещо голямо на политическата сцена на България. Предстои да разберем какво ще бъде то.

Най-добрите цени за реклама са в "Зона 98", достигнете до 30 000 читатели на ден ТУК =====>

За Михаил Николов

Прочети още

Радев и Васил Божков

Васил Божков към Румен Радев: С теб съм! (ВИДЕО)

Васил Божков подкрепя Румен Радев! Войната на Васил Божков срещу Бойко Борисов и Делян Пеевски …

5 коментара

  1. Валентин Ангелов

    Смачкайте на змията главата.А тя е над боклука борисов , той е само изпълнител.Библиотекарския е гнездо на змии.

  2. Мадлен

    Не може да се чете от глупави и енлицеприятни отблъскващи рекламни каренца. Тексът все пак е сериозен. Това прави нещта да изглеждат твърде евтини. Сайтът изглежда зле с толкова рекламни карета в текста. Този дизайн по-прилича на един друг вид реклламни публикации. Вземете си моля бележака от това.

  3. Еленка платила със собствени средства да се направи анализ на записа!Голям смях!Ти си за затвора ма грозна пачка!Долна мръсна комунистическа пачавра!

  4. Време е да се обадят и аебаноитае от него премиери!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]