Елена Йончева: Прав е ген. Радев, Украйна – вън от НАТО!

Елена Йончева не подкрепя влизането на Украйна в НАТО!

Кандидатурата на Украйна за НАТО

Елена Йончева подкрепи президента Румен Радев в отказа му да подпише декларацията, с която се подкрепя присъединяването на Украйна към НАТО. Тя също е на мнението, че сега не му е времето за подобен риск.

Според бившата журналистка подобна инициатива ще въвлече още 30 страни във военния конфликт между Русия и Украйна. Затова смята, че приемането на Зеленски и компания в западния военен съюз трябва да се осъществи в мирни действия.

Освен това Йончева заяви, че едно подобно приемане ще е в нарушение с правилата, тъй като една държава може да кандидатства и влезе в НАТО само ако не е във война. Докато в момента там се водят военни действия.

Елена Йончева
Елена Йончева не иска Украйна в НАТО

Володимир Зеленски обаче смята да се позове на думите на Владимир Путин, че това е специална военна операция, а не война и така да се опита да вкара страната си в НАТО.

Румен Радев е сред 18-те европейски лидери, които отказаха да подкрепят Украйна в това й начинание. От 30 държави само 12 са подписали декларацията до този момент.

Интересното е, че Елена Йончева е евродепутат и работното й място е в Брюксел, но въпреки това застава срещу Украйна по пътя й към НАТО. Според нея, ако приемат тази държава в Алианса, има голяма вероятност да се стигне до Трета Световна война.

Войната в Украйна

Елена Йончева е сред малкото евродепутати, които не осъждат така строго Владимир Путин за събитията в Украйна. Тя дори държи отговорен Европейския съюз, въпреки че през последните години работи за него.

Бившата любовница на Сергей Станишев изрази позицията си за войната. Според нея в основата на всичко е, че Украйна не е изпълнила Минските споразумения от 2015 г. В тях е било договорено Донецк и Луганкс да останат в Украйна, но с по-автономен статут.

Нищо подобно обаче не се е случило. Населението там е било подложено на жив терор. Елена Йончева е отразявала като журналист тези събития. Тя е била в Киев, Одеса и Донбас и знае добре за какво става въпрос. Президентър Виктор Янукович е подал оставка под натиска на ЕС, като е било обещавано на Украйна, че ще тръгне по пътя на демокрацията. Вместо това се случват събитията в Донбас.

elena-yoncheva_600x398
Елена Йончева с по-различен прочит на събитията в Украйна
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Според Йончева трябва да се спрат моментално доставките на оръжия на Украйна, защото това продължава агонията на тази страна. Според нея хората на Зеленски нямат шанс на фронта срещу Русия и ако войната завърши на бойното поле, Путин ще спечели.

Най-доброто решение за Йончева е да се търсят мирни преговори. ЕС и САЩ обаче до момента не показват, че са склонни на това, от което си пати цяла Украйна.

Евродепутатката е на мнение, че трябва да се спре с безумните санкции срещу Русия, защото те вредят много повече на Европа, отколкото на Руската федерация. ЕС е зависим на 40% от руския газ, категорична е бившата журналистка.

Темата с РСМ

Елена Йончева взе отношение и по темата с ветото върху Република Северна Македония. Според нея френското предложение не отговаря на всички български изисквания. Освен това е на мнение, че натискът трябва да е върху Скопие, а не върху София.

Йончева счита за напълно недостатъчно присъствието на българите в конституцията на РСМ. Тя не иска да се сваля ветото, докато от Северна Македония не покажат уважение към България. Според нея Кирил Петков няма моралното право да взима сам решение за РСМ, а то трябва да бъде взето от Народното събрание.

Вижте както точно написа Елена Йончева по темите с РСМ и Украйна:

Подкрепа за Путин

Българската евродепутатка от БСП Елена Йончева се превърна в причина за смут в целия ЕС. Тя и останалите четирима нейни колеги от БСП са единствените евродепутати, които се застъпиха за Владимир Путин по време на заседание на ЕС в Брюксел.

Представителите на БСП са отхвърлили резолюцията от ЕС, която осъжда поведението на Русия при управлението на Владимир Путин като агресивно. Документът обаче е приет, тъй като всички останали са гласували „за“, включително и другите 12 депутати, които България има в европарламента, пише Shum.bg.

В Брюксел медиите отбелязват интересно явление, свързано с българските евродепутати социалисти. Оказва се, че когато стане дума за санкции срещу Русия, те винаги са против или се въздържат. Така беше дори при казуса с Алексей Навални в началото на годината, коато всички европейци бяха възмутени от диктатурата на Путин, но Йончева и компания не взеха отношение по въпроса, с което заявиха, че подкрепят руския президент.

elena-yoncheva_600x400
Елена Йончева се застъпи за Владимир Путин

Елена Йончева се счита за мозъка на българските социалисти в ЕС. Тя е тази, която взима основните решения на БСП в Европа. Още преди години Бойко Борисов я обяви за полурускиня, която е шпионин на Русия.

Говори се, че Йончева се познава лично с Путин и е приела целенасочено ролята да играе контра на всички атаки срещу Русия. Освен това се счита, че тя изнася ценна информация за Путин.

От Брюксел подчертват, че нямат нищо против руския народ, а се борят срещу диктатурата на Владимир Путин, която застрашава демокрацията в света.

Още по темата четете надолу!

Елена Йончева с нов удар срещу Бойко Борисов

Евродепутатът Елена Йончева продължава жестоката война с Бойко Борисов. Този път обаче го удари там, където най-много боли – в чекмеджето му.

Бившата журналистка успя да убеди ЕС да отпуска пари на България само ако се спазва върховенството на закона, писа Barikada.info. Това значи, че ще се проверява дали еврофондовете отиват по предназначение и ако това не е така, ще бъдат спрени.

Евелина Лютова
elena-yoncheva_600x400 (3)
Елена Йончева съсипа Борисов

Решението на ЕС е вследствие на резолюцията, която прие в края на миналата година. Тя бе изготвена именно от Елена Йончева, която непрестанно внася сигнали за корупция в България.

Не е тайна, че еврофондовете са основното, за което работи всяка власт у нас от 14 години насам. Ако те секнат, се счита, че Борисов няма да има особен стимул да остане на власт.

В момента тече разследване на Лаура Кьовеши за корупция в България. Ако такава бъде доказана, еврофондовете ще бъдат най-малкият проблем на властта у нас.

Днес Елена Йончева се изказа във Фейсбук, че Европейският съюз трябва час по-скоро да се намеси в полза на протестиращите в България и да свали корумпирания, според нея, Борисов.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!


Елена Йончева за Борисов и ЕС

Бившата разследваща журналистка Елена Йончева, която в момента работи в европарламента, няма да се спре пред нищо, докато не види Бойко Борисов и екипа му извън властта в България. Това стана ясно в предаването „Алтернативата“ по TV1.

„Най-важното към момента е да премахнем този авторитарен режим със самозабравил се лидер. Това, което твърдят, че 28 март е ранна дата за парламентарните избори, не е вярно. Аз смятам, че даже сме закъснели. Сега трябваше да има служебно правителство, назначено от президента Румен Радев.

Няма гаранция, че след 28 март положението с коронакризата ще е по-добро. През януари, в зависимост от ситуацията, президентът ще назначи дата в своя указ.“ – каза Елена Йончева.

Тя от година обяснява в европарламента, че правителството на Борисов е корумпирано и едва сега започват да я чуват. По нейните думи обаче ЕС няма да се намеси никога във вътрешните дела на своя членка.

Елена Йончева
Елена Йончева не разчита на ЕС да свали Борисов

„В началото ме гледаха смаяно, когато им казвах какво става в България. Бяха свикнали да чуват такива неща за Полша и Унгария. Сега вече започнаха да възприемат, но само дотам. В ЕС изповядват „подавайте ни информация, но не разчитайте на нас да се намесим“ – каза още Йончева.

Според слуховете обаче ЕС няма изгода да сваля Борисов, защото той изпълнява всички негови заръки стриктно, а и е много близък с Ангела Меркел.

Припомняме, че евродепутатката Елена Йончева е единственият политик, който реално прави нещо, за да свали Борисов. Тя изготви резолюцията, с която доказа корумпираното управление на България. Освен това доказа и автентичността на скандалния аудиозапис на премиера. Преди няколко години пък го осъди за клевета. Неслучайно в гореспоменатия запис Борисов каза, че иска да я изгори.


Елена Йончева вади България от Европейския съюз!

Парадоксално или не, именно евродепутат на България е напът да извади страната ни от Европейския съюз, като я остави без право на глас, което е първата стъпка към излизането от съюза.

България остава без глас в Европа

Елена Йончева продължава голямата си битка с Бойко Борисов и на практика е единствената, която постига някакви реални резултати. Това стана ясно за пореден път на дискусия, организирана от европейската Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE).

На нея Йончева отново е обърнала внимание на погазването на върховенството на закона в България и липсата на свобода на словото. Нито един друг българин не е участвал в дискусията, макар покани да не са липсвали.

Както е известно, ЕП прие специална резолюция, според която ще наблюдава строго какво се случва в България. Инициативата беше именно на Елена Йончева, която има руски корени по майчина линия.

Елена Йончева
Елена Йончева с пореден безкомпромисен удар срещу Борисов

Със сигналите за корупция се е заел еврокомисарят Дидие Рейндерс. Той ще посети лично България няколко пъти, за да се убеди лично в думите на Йончева.

Рейндерс посочва в своя доклад, че България може да бъде наказана по чл. 7 от Договора към ЕС. Той гласи отнемане правото на глас в ЕС. Тази процедура вече тече за Полша и Унгария, където също има множество сигнали за корупция.

Ако България действително остане без глас в Европа, тя на практика ще стане роб на останалите членки и ще трябва да се съгласява с всичко, което се предложи, включително и това, което не е в изгода на нашата страна като разни здравни изисквания, независимо дали са основателни или не..

Освен това наказанието би значило по-ниски евросубсидии, тъй като страните без глас получават по-малко помощи от ЕС. Това вече би бил сбъднат кошмар за премиера Борисов, който винаги е разчитал главно на парите от Европа.

На практика една държава без право на глас в ЕС няма особена полза от членството си там. Полша и Унгария вече обмислят напускането му, а нищо чудно България да последва примера им, особено ако властта се смени.


Кошмарът на Борисов и екипа му се нарича Елена Йончева. Евродепутатката се оказа по-смела от много свои колеги мъже и започна война с властта в България.

Елена Йончева работи за Путин

Никой обаче не е толкова наивен, че да започва война с управляващите, когато няма никого зад гърба си. Счита се, че Йончева е инструмент в ръцете на Владимир Путин за връщането на влиянието на Русия в България.

Нещо повече, бившата изгора на Сергей Станишев е определяна от доста свои колеги в Западна Европа като руски шпионин в ЕС. Според журналисти в Испания, Франция и други големи западни страни Елена Йончева е агент на Владимир Путин и не работи нито за ЕС, нито за България, а за Русия, пише БЛИЦ.

Според слуховете Путин е заръчал лично на Йончева, че Борисов трябва не само да падне от власт, но и да влезе в затвора, за да е сигурно, че повече няма да участва в управлението на България. Това, според източници, е предвидено да стане до края на месеца.

Путин и Елена Йончева
Владимир Путин и Елена Йончева са в комбина за свалянето на Борисов

Единственото, което крепи Борисов в момента, е подкрепата на САЩ. Ако изгуби и нея, българският премиер става политически труп, който на всичкото отгоре може да лежи в затвора. Американците обаче са наясно, че падне ли Борисов, Русия ще се намеси сериозно в България и затова засега го подкрепят, макар да отчитат протестите срещу него.

Путин не крие разочарованието си от поведението на българското правителство спрямо Русия през последните години. Всеки от управляващите не спира да повтаря, че България трябва да отстоява мястото си в ЕС. За капак на 9 май българският външен министър Екатерина Захариева се подписа под отворено писмо, в което САЩ настоява Русия да се извини на източноевропейските държави за комунизма, който им е наложила в продължение на дълги години.

Това преляло чашата и тогава Путин окончателно решил да се намеси в България и да свали Борисов и екипа му. За целта се свързал с Елена Йончева, която отдавна демонстрира любовта си към Русия, тъй като майка й има руска кръв.

Йончева изготви резоюцията, с която уличи в корупция властта в родината си. Тя не спира да атакува Борисов и компания. Днес продължи делото си, като говори за свободата на медиите и липсата на такава в България.

„Ако продължава тази тенденция, до 10 години България ще стане като Ирак, Иран и Северна Корея“, заключи бившата журналистка на специален брифинг днес.


Край с Елена Йончева, мафията я победи!

Елена Йончева си пати жестоко, че се захвана да сваля българското правителство!

Румен Радев и Елена Йончева изглеждат единствената реална опозиция на властта, но едната глава е напът да падне. Евродепутатката започна да търпи последствията от войната, която води с Борисов и компания от години.

Колкото и странно да е, това става благодарение на БСП. „Червените“ сякаш се прегърнаха с ГЕРБ и вече няма и помен от партията, която трябваше да се бори със статуквото.

Днес БСП – Хасково излезе със специално становище относно Елена Йончева, в което се казва, че се разграничава от нея и няма нищо общо с нея. Повод за това стана атаката на бившата журналистка срещу Корнелия Нинова, пише „24 часа“.

Преди броени дни Йончева заяви публично, че Нинова не е подписала нито един документ срещу Борисов. Нещо повече, тя не е коментирала нито един от компроматите, които излязоха срещу него, а това е недопустимо за една опозиция. Йончева дори твърди, че Нинова и Борисов имат договорка да запазят статуквото до март месец, когато са редовните избори, което значи, че и двамата не желаят протестите да успеят.

Това изявление на Елена Йончева бе прието от почти цялата БСП много зле. Корнелия Нинова се ползва с одобрението на 80% от членовете, както стана ясно на вътрешните избори.

Елена Йончева
Главата на Елена Йончева пада

Хасково даде само началото, съвсем скоро се очаква и други области да се разграничат от бившата изгора на Сергей Станишев, докато накрая цялата партия не свали доверието си от нея.

Нещо повече, има сведения, че „червените“ ще докладват Елена Йончева на ЕК и ще поискат тя да бъде освободена от длъжността си на евродепутат. Ако това успее да мине пред Европа, спокойно може да се каже, че Елена Йончева ще бъде унищожена като политик, и то от своите, без Бойко Борисов дори да си е мръднал пръста.


Евродепутатът Елена Йончева: Европа ще арестува Бойко Борисов на 10 септември!

Елена Йончева вече бере плодовете на своя труд срещу Бойко Борисов!

Евродепутатът Елена Йончева в момента се явява най-сериозната заплаха за Бойко Борисов. Тя е единствената, която реално прави нещо, подплатено с доказателства, за да свали управляващите у нас.

Елена Йончева бере плодовете от войната с Борисов

Бившата журналистка разкри във Фейсбук само преди минути, че на 10 септември Европейската комисия ще разглежда въпроса с корупцията в България.

Елена Йончева
Елена Йончева ще свали от власт Борисов и ще до прати на подсъдимата скамейка

„Преди 2 месеца сезирах ЕК, че върховенството на закона в България е сериозно нарушено. На 10 септември ще се разглежда този казус.“ – с тези думи Йончева даде да се разбере, че краят на Борисов наближава, тъй като благодарение на нея Европа му е вдигнала мерника.

На 10 септември се очаква да се вземе решение относно ситуацията в България, но казусът ще бъде разискван от ЕК още утре (28 август).

Бойко Борисов е бил потърсен за коментар от европейски депутати, които са му дали шанс да се защити, но той се е покрил. С това ясно е доказал, че обвиненията на Елена Йончева имат основание и не лежат на празни приказки, а има сериозни доказателства за корупционни схеми.

Йончева се превърна в кошмара на Борисов. Първо го осъди за клевета, а след това доказа автентичността на аудиозаписа, в който премиерът я обижда и заплашва и нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п….“.

По всичко личи, че Елена Йончева няма намерение да спира, докато не види Бойко Борисов свален от власт. Тя обаче си е поставила за цел да го вкара в затвора.

Говори се из европарламента, че ако българският премиер бъде свален от власт на 10 септември, ще бъде незабавно арестуван, и то не в България, а от европейската полиция.


В Англия: Полурускинята Елена Йончева изкарва Борисов корумпиран, за да направи руски преврат!

Елена Йончева нарочно представя Бойко Борисов и партията му като мафиоти, смятат на Острова!

Единственият политик, който реално прави нещо за свалянето на Бойко Борисов, е Елена Йончева. Евродепутатката доказа автентичността на аудиозаписа, в който премиерът нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п….“, и вече е тотален враг на Борисов.

Елена Йончева руски шпионин

Самият министър-председател на България обаче може да се похвали с подкрепа от чужбина. Тя дойде от британския журналист Джон Кампфнер, който е и сътрудник в Кралският институт за обединени услуги, пише Tribune.bg.

Той пише в свой материал, че Йончева е инструмент в ръцете на Русия, чрез който тя се стреми да си върне влиянието в България. Евродепутатката е изкарвана шпионин в ЕС, който цели руски преврат в България и излизането на страната от Европейския съюз и НАТО.

„Владимир Путин е пуснал пипалата си в България и това се вижда от протестите там. Те са в резултат на работата на президента Румен Радев, получил поста си със съгласието на руския генерал Леонид Решетников.“ – пише Кампфнер.

Елена Йончева
Елена Йончева работи за Русия?

„В Европейския съюз Русия също има оръжия от България и това са депутатите от левицата Елена Йончева и Иво Христов. Йончева е с руско потекло и обучение. Майка й Лариса е рускиня, а образованието си го получава в СССР.“, пише още британецът.

Той е на мнение, че Елена Йончева нарочно изкарва дясната проевропейска и пронатовска партия ГЕРБ корумпирана, като целта е тя да бъде свалена от власт и да се осъществи руски преврат, който да изкара България от ЕС и НАТО.

В Англия и други колеги на Кампфнер изтъкват, че Йончева работи за тайните руски служби, понеже още с встъпването си в длъжност като евродепутат е поискала отмяна на санкциите срещу Русия. Освен това се твърди, че тя е имала задача от Русия да увеличи имиджа на сирийския диктатор Башар Асад чрез парите на руската банка VIB.

Русия се опитва да си върне влиянието не само в България, но и в много по-големи и влиятелни страни. Според британеца тя вече работи за това в Германия, Франция, Полша и още един куп страни, като целта е разпадането на ЕС. Кампфнер предупреждава, че действията на Путин може да доведат до нова Студена война.


Свършен е! Борисов влиза в затвора след ВИДЕОТО на Елена Йончева

Краят на Бойко Борисов като премиер ще дойде съвсем скоро. Протестите не успяха да го свалят, но това направи Елена Йончева.

Аудиозаписът на Борисов е автентичен

Бруталните удари на евродепутатката срещу премиера следват един след друг. Тя изпълни заканата си да поиска европейска експертиза на скандалния аудиозапис с глас, приличащ на този на Борисов.

Анализът е бил направен от американската компания Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL) и е бил платен с лични на Йончева пари. Заключението на компанията е, че гласът в записа е на Бойко Борисов и няма никакъв монтаж.

Това изкарва на преден план брутален скандал, тъй като в записа българският премиер заплашва европейските си колеги с нецензурен език. Освен това заплашва да „изгори“ самата Елена Йончева.

Елена Йончева срещу Борисов
Елена Йончева може да вкара Бойко Борисов в затвора

Бившата журналистка разкри пред Цветанка Ризова в „Лице в лице“, че в Европа се гледа много лошо на заплахи срещу човек от европарламента, независимо кой е той.

Това дори е подсъдимо и Йончева поясни, че със сигурност ще предостави анализа на белгийските полицаи, а самият запис вече е предоставен.

Всичко това значи, че Бойко Борисов не само ще бъде свален от премиерския пост, но може и да влезе в затвора, понеже европейските закони са много строги за подобни прояви.

Разследването на Европа срещу Борисов

Европейският парламет вече започна разследване срещу Борисов. Преди месец европейските социалисти и демократи изпратиха писмо, подписано от техния ръководител Ираче Гарсия, до Давид Сасоли – председател на ЕП. В него се съобщава за записа и съдействието на Европол, както и за лиспата на разследване в България, което изумява европейците.

По всичко личи, че Елена Йончева е напът да спечели войната с Бойко Борисов. Скоро и нейният имунитет може да падне, заради искането на българската прокуратура. Йончева подчерта по bTV, че това искане е било отправено след стартирането на разследването й по случая с къщата на Борисов в Барселона.

Вижте какво точно сподели в „Лице в лице“ Елена Йончева! Това видео може би слага началото на края на Бойко Борисов.

https://www.facebook.com/BulgarianSocialistParty/videos/298585284675991/


Довърши го! Елена Йончева „обезглави“ Бойко Борисов след скандалния запис

Бойко Борисов върви към падането си от власт все повече и повече. Скандалите при българския премиер следват един след друг, а Елена Йончева направо го довърши.

Евродепутатката реагира остро на факта, че е спомената в скандалния аудиозапис, който излезе вчера и за който ви информирахме.

В него гласът, който прилича много на този на Борисов, казва, че ще изгори Елена Йончева и за да го направи, няма да пощади никого, дори и своите хора.

Очевидно е, че премиерът възприема като един от най-големите си врагове именно бившата журналистка. Тя обаче никога не му е оставала длъжна, не го направи и сега.

„Не знам дали ме е „поръчал“, но аз ще направя всичко възможно да разбера дали този запис е автентичен. Смятам да се обърна към европейски експерти, които да установят автентичността на записа.“, разкри Йончева за „Дневник“.

Тя явно няма да се спре, докато не докаже, че записът е напълно реален и трябва да доведе до незабавната оставка на Борисов. За целта ще ползва всичките възможности, които има като евродепутат, тъй като е ясно, че в България истината по-трудно може да бъде установена.

Елена Йончева срещу Бойко Борисов
Елена Йончева съсипва Бойко Борисов
Доказателствата на Йончева срещу Борисов

„Проблемите на Борисов с мен започнаха вследствие на моите разкрития за корупционните схеми на правителството. Все пак не забравяйте, че аз го осъдих за лъжа, това не се е случвало никъде на действащ премиер.“, казва още Елена Йончева.

Тя твърди, че е събрала изключително много доказателства срещу властта през последните години. В това число влизат злоупотреби със строежа на оградата на българо-турската граница, аферата „Ало Банов“, аферата „Кумгейт“ и аферата „Барселона“.

„Правя проучване на злоупотребите с пътищата в България. Има схема, при които голяма част от средствата се връщат в държавата, но за сметка на качеството.“, споделя още Йончева.

„Борисов възприема политиката като лост за разчистване на собствените си бизнес отношения. Ето защо след 13 години в ЕС все още сме най-бедната страна, защо имаме такова плачевно образование, здравеопазване, медийна свобода, пенсионна система.“, казва Елена Йончева.

Тя е сигнализирала всичко това в Европа и очаква отговор от антикорупционната група на ЕС. Съвсем скоро това трябва да се случи.

По думите й се разбира, че Бойко Борисов и екипът му от месеци са обект на разследване в Европа и скоро трябва да излязат наяве всички факти, довели до разследването.

Оставката на кабинета „Борисов“

Ако това се случи, то оставката на кабинета „Борисов“ би била неизбежна. Именно затова в записа се чува, че Йончева трябва да изгори.

Какво се има предвид точно, не се знае. Премиерът отвръща на удара отдавна с отделни разследвания срещу журналистката, за които тя твърди, че са нагласени и поръчкови.

Оставката на Борисов обаче изглежда все по-близо. Срещу кабинета имаше протести неотдавна, но по-опасното за него е това, което прави Васил Божков.

Черепа се зарече да съсипе политическия елит у нас и не спира да пуска скандални доказателства за корупция. Не е изключено въпросният аудиозапис да е направен и публикуван именно от него.

По всичко изглежда, че скоро ще се случи нещо голямо на политическата сцена на България. Предстои да разберем какво ще бъде то.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

15 Мнения

 1. Валентин Ангелов

  Смачкайте на змията главата.А тя е над боклука борисов , той е само изпълнител.Библиотекарския е гнездо на змии.

 2. Мадлен

  Не може да се чете от глупави и енлицеприятни отблъскващи рекламни каренца. Тексът все пак е сериозен. Това прави нещта да изглеждат твърде евтини. Сайтът изглежда зле с толкова рекламни карета в текста. Този дизайн по-прилича на един друг вид реклламни публикации. Вземете си моля бележака от това.

 3. Еленка платила със собствени средства да се направи анализ на записа!Голям смях!Ти си за затвора ма грозна пачка!Долна мръсна комунистическа пачавра!

  • хайдут Сидер

   СИГУРЕН СЪ, ЧЕ ТАЯ ОТВРАТ И ДО ТОАЛЕТНАТА НЕ ХОДИ СЪС СОБСТВЕНИ ПАРИ, КАМО ЛИ ДА ПЛАТИ ТЕЗИ ОГРОМНИ РАЗОХОДИ!!!
   НЕ ЗНАМ ДАЛИ БОЙКО ТЕ Е ЗАПЛАШВАЛ ДА ТЕ ИЗГОРИ, НО ПОНЕЖЕ СИ МРЪСНА ГАД И В ЧЕРВАТА, ДАНО ТИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПО ПЪТИЩАТА ОТ БРЮКСЕЛ ДО БЪЛГАРИЯ, ТА ДА СЕ ПРОКЛИНАШ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, ЧЕ ТАКА СИ ИЗЛАГАЛА РОДИНАТА СИ В ЧУЖБИНА!!!

   • Ти очевидно си отявлен потомствен ол*иг*оф*Рен! Няма как един обикновен о*ли*гоф*рен да напише такова нещо!

   • ТОЧНИЯ

    Ти си по глупак и от самия Бойко, впрочем цялото му обкръжение са с промити мозъци, ако изобщо има нещо в главите им!!

   • Ванеса

    Това може да го говори само един изключително простоват и нагъл чевек.

  • Не знам как е възможно дя се пишат такива глупости, пък дали и някой им вярва.
   Къде сте чули да се арестува държавен глава, без съд и присъда……явно ни имат за големи глупци да пишат такива псевдо новини . Срам за журналята….ако имат срам .

  • Васил Ковачев

   ДИДКЕ , ТИ ОТ ГЕРБ ЛИ СИ ?

 4. Време е да се обадят и аебаноитае от него премиери!

 5. Втори братовчед на Путин

  Генетичен тест е открил извънземна марсианска хромозома в ДНК-то на Елена Йончева. След успешната реализация на проПутинов преврат в България, Йончева ще пристъпи към по-амбициозната цел да изгради транскосмически мост за нахлуване на марсианци в Европа и завладяване на Европейския съюз от извънземните. Ето защо е необходимо да кажем твърдо „Нье“, и да пазим Борисов като очите си, защото той е единствената бариера пред марсианското нахлуване.

 6. Вълканов

  Защо бе, защо. Как така привържениците на ГЕРБ са тотално психоограничени, груби, плювални. Как така, не мога да срещна един добъл човек всред тях. ограниченото им мислене изписват най-долни вулгарности към несъгласните с тях.
  Йончева се е доказала като журвалист, бивайки в най-горещите точки на Земята. Само заради професионализма тя заслужава уважение. Защо всеки, който се опълчи срещу началник, става най-лошия. Не само при Йончева е така. Така е при всички случаи на противопоставяне сещу господа началниците.
  Винаги е имало и ще ги има мазници, готови да те сринат, да те изравнят със земята.
  Аман от злобите.

 7. На Ленчето и трябва един по_ЗДРАВ!
  Това е типично поведение на неудовлетворена жена!!!

 8. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *