Лили Иванова: Румен Радев не става за президент!

Лили Иванова подкрепя настоящото управление на България!

Примата на българската естрада не е сред онези, които биха излезли на жълтите павета, за да протестират срещу правителството. Лили Иванова няма проблем с властта, защото през последните 11 години тя продължава да е все така актуална и хората да плащат огромните цени на билетите й.

Певицата недоумява защо Румен Радев постъпва така и кое го кара постоянно да хули властта. Според нея това не е присъщо на един истински президент, пише Daylistandart.com.

„Радев не става за президент, защото е разединител, а трябва да бъде обединител. Подкрепям Борисов.“ – са били думите на Лили Иванова.

Лили Иванова
Лили Иванова осъжда поведението на Румен Радев

Позицията на примата относно властта не е чак такава изненада, защото открай време тя симпатизира на ГЕРБ.  Това стана напълно ясно преди година, когато открито подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Иванова и Фандъкова са близки приятелки от години. Най-вероятно това е причината певицата да подкрепя настоящата власт.

Освен всичко друго в последните 11 години, откакто ГЕРБ е дошла на власт, Лили Иванова увеличи драстично цените на билетите за своите концерти, което удвои доходите й. Това също е причина да харесва настоящото управление.

Лили Иванова е видяла само добро от Борисов и компания. Тя се сдоби с пенсия по заслуги, което стана възможно именно при управлението на ГЕРБ.

В същото време Лили Иванова и Румен Радев имат стара вражда. Преди 2 години певицата се обиди жестоко на президента, защото той не присъства на нито един от концертите й в НДК, въпреки че беше поканен. Макар ген. Радев да й се извини с голям букет, очевидно примата на родната музика не забравя и не прощава лесно.

Мнението на изпълнителката на „Ветрове“ за президента стана известно сред протестърите и това е причината нейното име да не бъде споменавано с добро на протестите. Самата певица не обича да влиза в политическа тематика, но е очевадно, че подкрепя настоящата власт.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Николов

Прочети още

Васил Божков и Румен Радев

Васил Божков бесен на Румен Радев: Пълен провал си, върни ми парите!

Васил Божков негодува, че Бойко Борисов все още е на власт! Олигархът Васил Божков, който …

5 коментара

 1. Светла

  Изглежда 90%от хората на изкуството,живеят в свой собствен свят и не се опитват даже да видят какво става около тях. По добре да замълчат отколкото да се изказват неподготвени,защото никога не е късно да станеш за резил и да изгубиш доверието безвъзвратно,което цял живот си градил. Жалко за такива ,които са градили пясъчни кули и вместо да се радват на признателноста си ,с лека ръка събарят всичко и получават презрение,наистина мого жалко за тях.

  • Пенка Илиева

   Лили Иванова Нека да ни радва с красивият си глас и да не се занимава с политика,защото така ще загуби доста голям процент от феновете си!
   А Васко Кръпката ,с тези си думи,става кръпка върху нечии страни гащи!

 2. Пейчо Димитров

  И ти не ставаше за майка!

  • Петрус

   не смесвйте нещата ,Божийте работи с политика. Мислете със сърцата си.

 3. Лошто е да си ЖИВ, а ДУШАта ти да е МЪРТВА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]