Лили Иванова: Румен Радев не става за президент!

Лили Иванова подкрепя настоящото управление на България!

Примата на българската естрада не е сред онези, които биха излезли на жълтите павета, за да протестират срещу правителството. Лили Иванова няма проблем с властта, защото през последните 11 години тя продължава да е все така актуална и хората да плащат огромните цени на билетите й.

Певицата недоумява защо Румен Радев постъпва така и кое го кара постоянно да хули властта. Според нея това не е присъщо на един истински президент, пише Daylistandart.com.

„Радев не става за президент, защото е разединител, а трябва да бъде обединител. Подкрепям Борисов.“ – са били думите на Лили Иванова.

Лили Иванова
Лили Иванова осъжда поведението на Румен Радев

Позицията на примата относно властта не е чак такава изненада, защото открай време тя симпатизира на ГЕРБ.  Това стана напълно ясно преди година, когато открито подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Иванова и Фандъкова са близки приятелки от години. Най-вероятно това е причината певицата да подкрепя настоящата власт.

Освен всичко друго в последните 11 години, откакто ГЕРБ е дошла на власт, Лили Иванова увеличи драстично цените на билетите за своите концерти, което удвои доходите й. Това също е причина да харесва настоящото управление.

Лили Иванова е видяла само добро от Борисов и компания. Тя се сдоби с пенсия по заслуги, което стана възможно именно при управлението на ГЕРБ.

В същото време Лили Иванова и Румен Радев имат стара вражда. Преди 2 години певицата се обиди жестоко на президента, защото той не присъства на нито един от концертите й в НДК, въпреки че беше поканен. Макар ген. Радев да й се извини с голям букет, очевидно примата на родната музика не забравя и не прощава лесно.

Мнението на изпълнителката на „Ветрове“ за президента стана известно сред протестърите и това е причината нейното име да не бъде споменавано с добро на протестите. Самата певица не обича да влиза в политическа тематика, но е очевадно, че подкрепя настоящата власт.

За Михаил Николов

Прочети още

borisov-borislava_600x400

Бойко Борисов няма да признае дъщеря си от Борислава, за да не бъде съсипан!

Бойко Борисов няма доблестта да си признае, че има още една дъщеря! Много деца растат …

13 Мнения

 1. Светла

  Изглежда 90%от хората на изкуството,живеят в свой собствен свят и не се опитват даже да видят какво става около тях. По добре да замълчат отколкото да се изказват неподготвени,защото никога не е късно да станеш за резил и да изгубиш доверието безвъзвратно,което цял живот си градил. Жалко за такива ,които са градили пясъчни кули и вместо да се радват на признателноста си ,с лека ръка събарят всичко и получават презрение,наистина мого жалко за тях.

  • Пенка Илиева

   Лили Иванова Нека да ни радва с красивият си глас и да не се занимава с политика,защото така ще загуби доста голям процент от феновете си!
   А Васко Кръпката ,с тези си думи,става кръпка върху нечии страни гащи!

   • Лили толкова много те харесвам и твоите прекрасни песни,но с това изказване направо изби рибата.Не си подготвена за това и не взимай страна.Бъди здрава.

   • Оооо,шматка,тя ще кажи кой става или нестава,айде патувай!

  • Пейчо Димитров

   Лили Иванова е нищо повече от една дърта скука!

 2. Пейчо Димитров

  И ти не ставаше за майка!

  • Петрус

   не смесвйте нещата ,Божийте работи с политика. Мислете със сърцата си.

 3. Лошто е да си ЖИВ, а ДУШАта ти да е МЪРТВА !

 4. Станински

  Очевадни признаци за старческо оглупяване ! И , един приятелски съвет- да не се занимава с неща , които никак , ама никак , както се вижда , не са и ясни !??

 5. Лили Иванова никога не се е занимавала с политика.Това ,което е написано тук е лъжа!

  • Станински

   Ако не е вярно , да беше го опровергала !? Опровержение няма , следователно е вярно !? А , това , че е политически невежа , е още по-вярно !?

 6. Д. Попов

  А бе вие вярвате ли на това! Фалшива новина! Нета е пълен с такива!

 7. Петко Златаров

  Жалко е когато такъв голям талант се превръща в Гъзолизец Храбър и дребнав, отмътителен, дребен егоист. Досущ като друг Гъзолизец Храбър – В. Маринов, който преди да се скрие като мишка пееше, че „Нашата полиция ни пази!“ Кого пази?! Своите пази. А другите кучета ги яли. И изобщо добре ще е „културната“ гилдия, преди да пее в полза на някаква партия, да гарантира пред обществото, че не влиза в конфликт на интереси. Ако не гарантира – да си затваря човката и тихо и кротко да папка. Такава културна гилдия не ни трябва.

 8. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *