След пандемията на ГЕРБ идва и падението на ГЕРБ? (СНИМКИ+ВИДЕО)

Масовите протести пред Народното събрание предизвикаха сериозен обществен отзвук!

Днес, 14 май 2020 г., се оказа доста интересен ден, тъй като в България се проведоха протести срещу управлението на ГЕРБ и цялото правителство на Бойко Борисов.

Протести на „Възраждане“ на пъпа на София

„Оставка“ се чуваше из цяла София в продължение на часове. На пъпа на столицата се стовариха около 2000 човека, недоволни от властта.

Протестите се проведоха главно пред участъка между Народното събрание и паметника „Цар Освободител“, като стигнаха и до Министерството. Там поддръжниците на партия „Възраждане“ поискаха оставката на премиера и целия му кабинет.

протести на Възраждане
Протести срещу ГЕРБ на пъпа на София

Въпреки скандала с лидера на партията Костадин Костадинов, който е разследван за злоупотреба с държавна субсидия, хората, които го подкрепят, не намаляха. Нещо повече, замисленият за днес протест не се провали и мнозина въстанаха срещу управниците ни.

Сред тълпите се чуваха викове като „След пандемията на ГЕРБ идва падението на ГЕРБ“. Те могат да се възприемат и като намек, че правителството е преувеличило опасността от коронавируса и реална пандемия няма, както твърди д-р Стоян Алексов например.

„Възраждане“ е варненска партия, което означава, че стотици българи са пропътували 500 км., за да въстанат срещу ГЕРБ. Разбира се, протестиращи имаше и от други краища на света. Доста софиянци също се включиха.

В социалната мрежа вече ври и кипи. Хората негодуват, че нито една национална телевизия не е отразила на живо събитието, а и като цяло не му се придава особена важност в медиите.

От МВР съобщиха, че са задържани 8 човека от протестиращите – седем мъже и една жена, като сред мъжете има и обявен за общодържавно издирване.

В знак на несъгласие към мерките срещу коронавируса бяха изгорени няколко маски. Според протестиращите, правителството е некомпетентно и в условия на криза заблуждава хората с разнопосочна информация. Те са и против задължителното ваксиниране срещу COVID-19 и влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната.

Вижте кадри от събитието в центъра на София днес!

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

протести


Репортерът Васил Иванов: При гербаджиите се наведох! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Костадин Костадинов отвърна на удара от Васил Иванов. Скандално видео показа нещата от друг ъгъл!

Лидерът на „Възраждане“ не се остави напълно да бъде унищожен от репортера Васил Иванов. Много хитро, някой негов близък, може би жена му, или пък той самият е снимал с телефона си, докато журналистът е правил репортажа си.

В кадрите, които така и не видяха бял свят по Нова телевизия, има нещо, което е направо скандално. Чува се гласът на Васко, който казва „При гербаджиите се наведох“.

Поръчков репортаж?

Не се знае дали тези негови думи са взети извън контекста, но дори и така да е, скандалът тук е налице. Именно в поръчков репортаж го обвини Костадин Костадинов в ефира на Нова ТВ.

Костадин Костадинов и Васил Иванов
Костадин Костадинов отвърна на удара от Васил Иванов

Има и нещо друго любопитно в „скритото“ видео. Там е изложено изявление на Костадинов от 2017 г., което гласи: Ако влезем в парламента, ние ще се откажем от субсидията.

„Възраждане“ не влезе в парламента, което говори, че партийният й лидер не е нарушил обещанието си.

Все пак обаче не може да не се каже, че в други предавания той не постави условия, че само ако влезе в парламента ще се откаже от субсидията и по този начин много хора бяха заблудени, че „Възраждане“ няма да вземе нито лев от държавата.

Съмнителни факти.

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

А иначе разследването на Васил Иванов уличи някои доста съмнителни факти около известния във Варна като Костя Копейкин политик. Като например, че е дарил само 250 000 лв. до момента, а преди това каза, че ще дари цялата субсидия, получената сума от която досега е 1 000 000 лв..

Друг злепоставящ факт е, че Костадин Костадинов е станал директор на музея в Добрич с фалшифицирана длъжностна характеристика. Той е нямал 5 години стаж в областта на културата, а комисията го е одобрила за поста.

Основното, за което го обвиняват, обаче е свързано с държавната субсидия и факта, че само месец след местните избори във Варна той се сдоби с къща на брега на езерото, а допреди това живееше в един от най-неприветливите квартали на морската ни столица „Кайсиева градина“. Освен това си купи и скъпа нова кола.

мнения, отзиви, коментари, форум

Костя твърди, че всичко е с кредит. Най-вероятно е така, но само да не стане много бързо погасяването на този кредит, което се случва често в подобни ситуации.

Вижте видеото!

Вижте скандалното видео, в което Васил Иванов се злепоставя жестоко! То е пуснато от „Възраждане“ в Youtube.

Още по темата с Костадин Костадинов можете да прочетете в материала ни по-долу!


Ето я къщата!

която партиен лидер във Варна си купи с нашите пари! (СНИМКА+ВИДЕО)

Костадин Костадинов, който е лидер на партия „Възраждане“, живее в охолство след местните избори във Варна!

Изключителен скандал се разрази около Костадин Костадинов от „Възраждане“. Разследващият журналист Васил Иванов от Нова телевизия го разобличи в брутална измама, която вгорчи живота на политика.

Както става ясно от видеото, което сме споделили с вас по-долу, Костадинов е приел държавната субсидия от 1 600 000 лв., която се полага на партията му, въпреки че цялата му предизборна кампания беше базирана на това, че „Възраждане“ е единствената партия, която се отказва от държавно субсидиране.

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов по време на интервюто на Васил Иванов

В резултат на това немалко хора гласуваха за тази партия, което събра над 1% гласоподаватели общо в страната. Така „Възраждане“ придоби право на държавна субсидия.

Малко след изборите преди 3 години Костадин Костадинов обяви, че не може да се откаже от субсидията, защото юридически не било възможно. Разследването на Васил Иванов обаче доказа точно обратното, то е подплатено с документи.

Костадинов е подал заявление за субсидиране, при положение че ако не го направи, просто няма да получи субсидия. Той обаче го е направил, а в ефир разправяше, че няма да вземе пари от държавата.

Костадин Костадинов къща
Снимка от сайта Tribune.bg

В крайна сметка днес лидерът на „Възраждане“ живее в тузарски комплекс на брега на Варненското езеро. Новата му къща се намира във вилната зона „Лазур“.

Преди кметските избори във Варна миналата есен, на които стигна до балотаж, Костадинов се хвалеше, че е човек от народа и живее от 30 години в панелка в крайния варненски квартал „Кайсиева градина“.

Вече обаче не само е сменил дома си, но и колата си. За новия си автомобил той е броил 40 000 лв.

215 000 лева за къща

Къщата му пък струва 215 000 лв., както пише Tribune.bg. Той твърди, че е имал 15 000 лв. спестени, а останалото е набавил от ипотечен кредит.

Само че има една любопитна подробност. Що за банка ще даде ипотечен кредит от 200 бона на лице, чиито официални доходи са 850 лв. на месец, каквато е заплатата на общинските съветници.

Интересен факт е, че къщата си Костадинов я е купил от лице на име Невяна Иванова, която се води управител на „Медийна компания“ ЕООД, а собственик на фирмата е съпругата на известния с политическите си дейности във Варна Борислав Гуцанов от БСП – Моника, пише Tribune.bg.

Васил Иванов е доказал в разследването си, че от получени до момента 1 000 000 лв. партия „Възраждане“ е дала за дарения 250 000 лв., въпреки че обяви, че ще дари всичките пари. 150 000 лв. пък са похарчени за телевизия „Евроком“.

С останалата част от сумата не се знае какво се е случило. И тук възниква въпросът дали не са влезли в употреба за новата къща и новата кола на Костадин Костадинов.

Какво представлява къщата

Къщата иначе не е огромна, но е доста приятна и със сигурност е много по-добро място за живеене от панелен апартамент. Тя е 82 кв. м. и е на два етажа, има и веранда. На първия етаж има дневна с кухня и баня с тоалет. На втория етаж има две спални, тераса и санитарен възел. Гледката от терасата е невероятна.

След като гръмна скандалът с държавната субсидия, която е взел, Костадин Костадинов е повече от бесен на журналиста Васил Иванов. Той го посрещна любезно в дома си, но след като му се зададоха неудобни въпроси, изведнъж стана груб и недружелюбен.

Припомняме, че държавата се финансира от данъците, които плащат всички граждани на Република България. Това значи, че държавните субсидии, които се дават на партиите, са пари, събрани от хората на държавата.

Можете да видите подробности около разследването на Васил Иванов във видеото!

За Михаил Николов

Прочети още

заведения на открито

Не ги е срам! Заведенията отварят, но кафето става 10 лв.?

Истински Апокалипсис настъпва в ресторантьорския бизнес. Това стана ясно от бунта на повечето заведения срещу …

Едино мнение

  1. Дедо Йоцо

    Догадки,намеци,дали пък няма да изплати кредита бързо ?!? Това са долни изпълнения,ако има злоупотреби със субсидията да ги докажат и да ги публикуват!!! Костя е като рибя кост в грлото на управляващите щото им нищи далаверите,щото е ПАТРИОТ ,а не обединен патриот с власта,щото показва как са оставени хиляди декари българска земя зад мрежата в турско,как хиляди декари от морската ни територия преминаха към Турция при устието на Велека, и много други… Та Копейкит ли не е наричан и как ли не?! А другите срещу него са Центови..до един са на грантове,платени клакьори отявлени врагове на България ! А за Васил ме е срам…макар че като ти е заплашен живота и живота на семейството ти ще скачаш според тоягата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *