Radostin Vasilev 570x480
Радостин Василев не може да кара "Трабант"

Радостин Василев: Не съм влязъл в политиката с трабантче, бе! Мерцедесът ми е 140 бона

Руди Гела продължава да наглее!

Депутатът Радостин Василев не спира да отвращава народа. След като се превърна в един от най-големите предатели в НС, преминавайки от „Има такъв народ“ в „Продължаваме промяната“ за няколко седмици, Руди Гела не е харесван от почти никого.

Не е харесван не само заради предателството, което извърши, а и заради високопарното си поведение, което отблъсква хората. Той не спира да демонстрира, че разполага с пари, при положение че има световна финансова криза и мнозина едва свързват двата края.

Наскоро Василев подкара нов „Мерцедес“ тип джип. Автомобилът се оказва, че не е чисто нов, а на 2-3 години. Това стана ясно от отговор на депутата на въпрос на журналиста Николай Караколев.

Именно варненският репортер твърди, че колата, която Руди Гела шофира, струва 140 000 лв. Откъде има такива пари Василев, не е ясно.

„Радостин Василев не е влязъл в политиката с трабантче, бе!“, отсече Руди Гела.

radostin-vasilev_570x480
Радостин Василев не може да кара „Трабант“

В момента прокуратурата разследва случая и е твърде възможно да се потърси съдебна отоворност на Радостин Василев за придобиването на въпросния автомобил.

Иван Гешев е близък до Бойко Борисов и затова, когато има шанс срещу някого от ПП, не си поплюва. Той вече е повдигнал обвинение на Василев и то е за заплаха.

Миналата година в скандален аудиозапис се чу как Руди Гела заплашва депутатката Христина Иванова от ИТН. Първоначално се опитваше да я убеди да напусне партията заедно с него, а после премина към директни заплахи.

Още за Руди Гела четете по-надолу!

Радостин Василев се надява на специално отношение, но такова няма да получи!

Нашумелият като предател в последните дни Радостин Василев иска да получи охрана, защото се страхува, че нещо може да му се случи. Желанието му обаче няма да бъде удовлетворено.

“Фигурин

Президентът Румен Радев не вижда причина министърът на спорта в оставка да бъде охраняван, няма никакви аргументи за това, тъй като няма нито една доказана заплаха за сигурността му. Така че НСО няма да се занимава с Василев и ако иска да получи охрана, ще трябва да бръкне в джоба си.

Президентството по принцип не е никак добре настроено към отцепниците от „Има такъв народ“. Вчера секретарят на президента Димитър Стоянов написа в социалната мрежа статус, в който намекна, че охраняването на Радостин Василев е против закона, писа Tribune.bg.

radostin-vasilev_600x400
Радостин Василев няма да бъде охраняван

Припомняме, че спортният министър се възпротивни на своя лидер Слави Трифонов за решението му да напусне управляващата коалиция. В резултат Василев оглави група от 7 човека, които напуснаха ИТН и станаха независими депутати.

Засега обаче и те не могат да спасят правителството, защото трябват още 5 човека. Очаква се всеки момент настоящата власт да се разпадне.

Румен Радев е близък със Слави Трифонов и по всяка вероятност е на негова страна. Още повече че позициите им за ветото върху РСМ съвпадат. Както е известно, Деси Радев е работила при бившия шоумен, а държавният глава му е гостувал в шоуто още през 2008 г.

Днес Слави за пореден път обяви, че е напуснал коалицията заради националното предателство, което Кирил Петков се е канил да извърши. Той обяви премиера за национален предател, с когото няма как да работи нито ден още, нито за в бъдеще.

Прочети още

Kornelia Ninova 600x370

Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго! Съдържание:Оръжието за УкрайнаНа нож с РадевМобилната наглостКрай …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *