Нокаут! Румен Радев унищожава „предателя“ Радостин Василев

Радостин Василев се надява на специално отношение, но такова няма да получи!

Нашумелият като предател в последните дни Радостин Василев иска да получи охрана, защото се страхува, че нещо може да му се случи. Желанието му обаче няма да бъде удовлетворено.

Президентът Румен Радев не вижда причина министърът на спорта в оставка да бъде охраняван, няма никакви аргументи за това, тъй като няма нито една доказана заплаха за сигурността му. Така че НСО няма да се занимава с Василев и ако иска да получи охрана, ще трябва да бръкне в джоба си.

Президентството по принцип не е никак добре настроено към отцепниците от „Има такъв народ“. Вчера секретарят на президента Димитър Стоянов написа в социалната мрежа статус, в който намекна, че охраняването на Радостин Василев е против закона, писа Tribune.bg.

radostin-vasilev_600x400
Радостин Василев няма да бъде охраняван

Припомняме, че спортният министър се възпротивни на своя лидер Слави Трифонов за решението му да напусне управляващата коалиция. В резултат Василев оглави група от 7 човека, които напуснаха ИТН и станаха независими депутати.

Засега обаче и те не могат да спасят правителството, защото трябват още 5 човека. Очаква се всеки момент настоящата власт да се разпадне.

Румен Радев е близък със Слави Трифонов и по всяка вероятност е на негова страна. Още повече че позициите им за ветото върху РСМ съвпадат. Както е известно, Деси Радев е работила при бившия шоумен, а държавният глава му е гостувал в шоуто още през 2008 г.

Днес Слави за пореден път обяви, че е напуснал коалицията заради националното предателство, което Кирил Петков се е канил да извърши. Той обяви премиера за национален предател, с когото няма как да работи нито ден още, нито за в бъдеще.

За Михаил Николов

Прочети още

Borisov2_600x400

Студен душ за Борисов: Дори Киро да падне, САЩ никога няма да върне Бойко!

Бойко Борисов вече е нежелан от всички на запад! Никога вече Борисов Надеждите на ГЕРБ, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.