Ужас! Корнелия Нинова продала България на Запада

Корнелия Нинова говори едно, а прави съвсем друго!

Оръжието за Украйна

Лидерът на БСП олекна много след последните разкрития. Корнелия Нинова през цялото време тръбеше, че един патрон да бъде изпратен за Украйна и ще напусне коалицията с ПП и ДБ, но всъщност не го е сторила.

Това стана ясно от информацията, която Никола Стоянов предостави за медиите преди минути. Министърът на икономиката обяви, че на 28.04.2022 г. е бил подписан договор, според който България е започнала износ на оръжие към частна фирма в Румъния. Стоянов е убеден, че в случая румънците са само посредници и всъщност оръжието е пристигало в Украйна, пише Dnes.bg.

Стоянов стига и по-далеч в разкритията си. Той твърди, че Корнелия Нинова няма как да не е знаела за всичко това. Именно тя заемаше новия пост по онова време и едновременно с това беше и отговорник по въпросите с оръжието за Украйна.

Излиза, че близо година Нинова е лъгала народа. Тя се правеше на най-големия пацифист, а всъщност се е продала на Запада, защото именно НАТО стои зад Украйна.

На нож с Радев

Корнелия Нинова отново изригна срещу президента Румен Радев. Враждата между тях бе възобновена, а причината е, че държавният глава иска да види оставката на кабинета „Петков“, което ще остави Нинова извън управлението на страната, за което тя бленуваше цял живот.

Корнелия избухна в мрежата с гневен пост към ген. Радев. Тя го обвинява, че внушава предателство на правителството относно казуса със Северна Македония. Минитърът на икономиката е категорична, че няма никакви факти, които да говорят, че ще се свали ветото върху РСМ за влизане в ЕС, съобщи Дарик.

kornelia-radev_600x382
Корнелия Нинова с нелепа атака срещу Румен Радев

По-рано днес Румен Радев разкритикува Кирил Петков, че не внася собствено предложение за справяне с казуса с РСМ, а разчита на френското. Той дори сравни премиера с куриер, което беше върхът на унижението за Петков.

Корнелия Нинова влезе в ролята на майка на Просто Киро и побърза да го защити. Тук идва най-голямото противоречие на лидера на БСП. Нинова неведнъж е обвинявала президента, че докара Кирил Петков и партията му на власт, а стана съюзник на същия този Петков. И всичко само защото получи министреско кресло и доста власт в настоящото правителство.

Принципите на Корнелия Нинова стигат дотам, докъдето й дават власт. До момента показва, че е готова на всичко, за да бъде в управлението на България. Затова критиките на Румен Радев към правителството я изнервят, тъй като той е политикът с най-голяма народна подкрепа и хората слушат най-вече него.

Мобилната наглост

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Министърът на икономиката направо съсипа мобилните оператори със заповедта, която издаде. Корнелия Нинова стопира процеса по повишаване на цените на телефона, телевизията и интернета, писа „Капитал„.

Преди ден А1, Теленор и Виваком излязоха със съобщение, че увеличават своите тарифи след Нова година. Причината, която посочиха, е голямата инфлация в България.

Корнелия Нинова обаче не приема подобни аргументи за стойностни. Тя реагира светкавично и още днес започна война с мобилните оператори.

kornelia-ninova_600x370
Корнелия Нинова ни избавя от наглостта на мобилните оператори

Лидерът на БСП в оставка заяви в ефир, че ако някой от доставчиците на мобилни услуги си позволи да увеличи тарифата си, то той ще се сблъска мигновено с държавата. Ще получи много солена глоба, която може да достигне дори 30 000 лв.

Очакванията са, че това ще уплаши мобилните оператори и те все пак ще се подчинят на Нинова. Срещу тяхното решение има 21 000 жалби. Основно хората негодуват, че замисленото увеличение на таксите ще обхване не само бъдещите довогори, но и вече сключени такива. Така, както са решили да действат, тарифите им имат потенциала да скочат двойно.

Корнелия Нинова обаче застана на пътя им и най-вероятно българите ще продължат да плащат същите суми, както досега.

Още за Корнелия Нинова четете надолу!

Край с БСП догодина

Дъното на БСП има още един етаж, който ще бъде последен и ще бъде изкопан от президента Румен Радев. Корнелия Нинова веднъж завинаги ще бъде изхвърлена от БСП, но това ще стане с цената на цялата партия.

Президентът се разграничи от „Продължаваме промяната“ в момента, в който Кирил Петков започна преговори с Корнелия Нинова. Ген. Радев обаче няма да се даде толкова лесно и замисля нова партия напролет, писа Budnaera.com.

Партията, която президентът замисля, е с лява ориентация. Основната тежест върху създаването й и нейното развитие е поверена на съветника на Радев Николай Копринков. Кирил Добрев, Весела Лечева и Георги Гергов, които са лидерите на вътрешната опозиция в БСП, няма да се включат директно в партията, но ще я подкрепят.

Kornelia-Radev_600x380
Румен Радев довършва Корнелия Нинова

Целта на този политически проект ще е да се яви на предсрочни парламентарни избори напролет и да спечели толкова гласове, колкото са достатъчни за съвместно управление с „Продължаваме промяната“. По този начин БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ ще са аут и на практика държавата ще се ръководи от две президентски партии.

Този ход обаче ще ликвидира окончателно БСП, ДБ и ИТН и дори може да се стигне до тяхното пълно изчезване като партии.

Това ще бъде сбъднатият кошмар на Корнелия Нинова, която се гласи да остане начело на левицата, въпреки че подаде оставка. Тънката идея на Нинова е на изборите през януари отново да бъде избрана. Дори и да се случи обаче, очевидно животът на БСП вече е на привършване.

За още подобни теми четете по-надолу!

Корнелия Нинова е аут от лидерския пост в БСП!

Най-унизителните резултати на избори в цялата история на БСП костваха мястото на нейния председател Корнелия Нинова. Преди минути тя подаде оставка като председател на партията, все още не е ясно дали ще остане неин член.

На извънредно вътрешно заседание на партията Нинова подаде своята оставка и пое цялата отговорност за унизителната загуба от 14 ноември. На сбогуване обаче тя узяви президента Румен Радев, като разкри публично, че той също й е поискал оставката, писа Glasove.com. По този начин тя рискува неговия електорат от БСП за балотажа в неделя.

Евелина Лютова

Корнелия Нинова уязви и служебния кабинет, като разкри, че е била изненадана от факта, че говорителят му Антон Кутев й е поискал оставката.

radev-ninova_600x400
Румен Радев изхвърли Корнелия Нинова от БСП

Както е добре известно, Корнелия Нинова и Румен Радев отдавна имаха търкания. Стигна се дотам, че БСП без малко да не подкрепи президента за втори мандат, но все пак го стори.

Очевидно обаче различията между двамата са непреодолими. Според доста информации с напускането на Нинова Радев ще овладее БСП и дори ще превърне левицата в своя неофициална партия. Така той ще има налице две партии в парламента – БСП и „Продължаваме промяната“. Това ще бъде още една голяма стъпка към завладяването на цялата власт от страна на ген. Радев.

В момента „Българска социалистическа партия“ се намира в нокдаун. На последните парламентарни избори тя зае унизително ниското четвърто място с едва десетина процента вот.

Още по темата за БСП четете по-надолу!

Корнелия Нинова има за цел да сближи България с Изтока, за да се оправи животът в държавата!

Шансовете на БСП на предстоящите избори на 14 ноември се увеличават, защото лидерът на социалистите Корнелия Нинова има намерение да сбъдне мечтата на много българи и отново да ни сближи с Русия.

Това стана ясно от факта, че според Нинова България трябва да почне да внася COVID ваксини от Русия и Китай, вместо да разчита само на западните, писа Bgonair.bg. Очевидно тя ги намира за доста по-добри и завършени от тези, с които ваксинират българите в момента.

kornelia-ninova_600x380
Корнелия Нинова ни връща към Изтока

Според хора от обкръжението й тя е готова да промени външната политиката България, ако спечели изборите и дойде на власт. Нинова била категорична, че страната ни няма изгода от нагнетените взаимоотношения с руснаците покрай историята с шпионите, ръководена и дирижирана от главния прокурор Иван Гешев.

Корнелия Нинова през годините се изказваше в подкрепа на ЕС и НАТО, но никога не застана срещу Русия, което приковава вниманието. В началото на годината тя беше от малкото политически лидери у нас, които не разкритикуваха Владимир Путин по казуса с Навални.

Лидерът на БСП нито веднъж не заяви, че подкрепя антируската инициатива „Три морета“, което може да е в основата на лошите й взаимоотношения с президента Румен Радев преди година.

БСП отказа да подкрепи Истанбулската конвенция, което също настрои някои от европейските лидери срещу Корнелия Нинова, която беше заклеймена от тях като русофил.

Ако дойде на власт, се очаква Нинова да води по-балансирана политика между Запада и Изтока, което да върне любовта на Русия към България. Тя има намерение да сближи държавата ни и с Китай.

Самата Нинова не е ваксинирана срещу Ковид-19 и отказва да го направи, тъй като има голям брой антитела. Слуховете обаче са, че тя отлага този акт, защото не вярва на западните ваксини, които ни предлагат в момента.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!

Корнелия Нинова се закани на министър Кацаров. За нея това, което прави Министерството на здравеопазването, е крайно недопустимо!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е приела ролята на спасител на българския народ, след като от четвъртък над него се упражнява терор и дискримация от страна на здравните власти у нас. Председателят на партията-майка се зарича да не остави нещата така.

Според Нинова т. нар. „зелен сертификат“ е абсурден, особено за страна като България, където едва 20% са ваксинираните срещу коронавирус. Това значи, че едва 20% от населението може да получи такъв сертификат за повече от няколко дни.

„В повечето страни от ЕС е въведен зеленият сертикикат, защото там процентът на ваксинирани е много висок. В България повечето хора не са ваксинирани, не можеш да им искаш такъв документ, така дискриминираш населението“, смята Нинова.

Според нея ваксинацията е доброволен акт, а чрез този „зелен сертификат“ на практика се опитват да принудят хората да се ваксинират, което не е редно. Ето защо Корнелия Нинова поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров, както писа Actualno.com.

kornalia-ninova_600x370
Корнелия Нинова маха Стойчо Кацаров

Това не е първият сблъсък между двамата. През лятото лидерът на БСП намекна, че от МЗ водят задкулисни игри с ваксините, целящи да се облажат с пари. Тогава тя попита защо при тази ниска ваксинационна активност и наличието на 5 млн. Ковид ваксини се искат още 47 млн. лв. за още 1 милион ваксини, писа Стандарт. Според нея не беше ясно къде ще отидат тези пари и дали държавата изобщо има нужда от тях.

Корнелия Нинова е категорична, че ще се бори докарй с абсурдната заповед на министър Кацаров. Според нея тя е форма на фашизъм, което е недопустимо в наши дни.

Адвокатите на БСП дори са в готовност да сезират органите на реда и прокуратурата за злоупотреба с власт на Стойчо Кацаров и погазване на основни граждански права. Наказанието е до 6 години лишаване от свобода.

Самата Корнелия Нинова в момента е с коронавирус и е под карантина. Преди година тя изкара вируса сравнително тежко, като лежа в болница. Сега няма никакви симптоми, но е излязла положителна на PCR теста.

Прочети още

Maxim Genchev 600x400

Максим Генчев: Румен Радев е най-великият държавник в историята на България!

Максим Генчев смята, че по-добър от настоящия президент в политиката няма! Една от най-скандалните личности …

2 Мнения

  1. иванчо

    Дубрутру, Корни!
    Как спа !?!?

  2. Bogomil Petkov

    Какво общо има Президента ни с един силен ход насилен политик? Имам чувството, че тук е в сила оная приказка “ лъвът се готви за скок“! Мижитурките в БСП, ползвали ГЕРБ преференции години наред, побързаха да се радват, но грешат! Този „скок“ ще им отнеме „чадърчето“под което лицемерно крият желанието си за лично облагодетелствуване, а не виждат „Дамоклиевият меч“ надвиснал над главите им. Ще им се наложи да го осъзнаят едва след Конгреса на БСП следвашата година!

  3. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *