Пъкленият план на САЩ: ЦРУ премахва ген. Радев, за да спаси Бойко Борисов!

Бойко Борисов трябва да остане на власт, убедени са от САЩ, а за тази цел Румен Радев трябва да изчезне от картинката!

Американската намеса в България възнамерява да не спира, а пътят към нея е единствено чрез оставането на Бойко Борисов начело на държавата. Това е премиерът с най-проамерикански възгледи в историята на страната, сочи историята.

САЩ с план за оставането на Бойко Борисов начело на България

През последния си и все още настоящ мандат Борисов осъществи голяма близост със САЩ, която от американската страна държат да се запази и дори развие още повече в следващите години.

Именно затова Бойко Борисов редовно се среща с резидента на ЦРУ в България. Двамата обсъждат как да го оставят на власт, без това да предизвика масови протести, съобщава Alarmanews.bg.

За да се случи това, ДПС не трябва да влиза в следващото правителство. ГЕРБ трябва да се коалира пак с патриотите, но с нов десен проект.

Според ЦРУ, у нас имало икономически и политически център на властта. ДПС трябвало да остане в икономическия и скрито да участва във властта.

Бойко Борисов и Румен Радев
Бойко Борисов трябва да остане, а Румен Радев да си отиде, искат от САЩ

Борисов бута стола на Радев с раздвоен вот

Към момента единствената пречка за осъществяването на целия този американски план се явява ген. Румен Радев. Той открито се обяви срещу Бойко Борисов, а това за американците е голям проблем, тъй като бие на очи в Европа, че президентът критикува управлението на България.

Освен това президентът е с много добро мнение за Русия и не е изключено в следващия си мандат да работи за сближаването ни с Владимир Путин, което Америка не я устройва.

Затова от САЩ вече мислят как да бутнат стола на Радев. Засега са се спрели на план с раздвояване на вота.

На следващите президентски избори Борисов ще извади двама кандидата. Единият ще бъде подкрепен от ГЕРБ, а другият ще го играе независим.

Димитър Николов и ген. Мутафчийски срещу Радев

Официалният кандидат на ГЕРБ ще бъде кметът на Бургас Димитър Николов. Той кара четвърти мандат начело на морския град и се ползва с широко одобрение от хората по принцип.

Ген. Венцислав Мутафчийски ще се яви като независим кандидат, макар да е в близки отношения с Борисов. Докторът ще разчита на рейтинга, който събра покрай пандемията.

Целта на всичко това е вотът на ГЕРБ да се раздели на две и при балотаж да се обедини. Това е стар политически прийом на избори.

В момента ген. Радев се ползва с подкрепата на доста голяма част от обществото, но не е сигурно, че може да пребори цели двама опонента, което е и целта на САЩ и Борисов, твърди Alarmanews.bg.

Американците имат изгода да поддържат влиянието си на Балканите, за да могат да разполагат без проблем бази на НАТО тук. По този начин те имат добри позиции за атака в Близкия Изток.

Компрометират целенасочено ген. Радев

Вече са подготвени доста изненади за Румен Радев, за да може той да се провали на следващите президентски избори. Опонентите му най-вероятно ще го атакуват с компромати, подобни на онези, при които се разбра, че е назначил любовницата си на работа преди време.

Дали обаче Радев е наясно с всичко, което му предстои да изтърпи, не се знае. Не е изключено и той да подготвя на свой ред офанзива за свалянето на правителството, но за целта ще му трябва помощ от Русия.

За Михаил Николов

Прочети още

Венцислав Ангелов - Чикагото

Бивш затворник избухна: Влечугото Борисов изпълнява плана „Ран-Ът“, Мутафчийски прибра 500 млн. евро!

Венцислав Ангелов – Чикагото е бесен от случващото се в България и вече собственоръчно се …

2 коментара

  1. Георги

    Е, щом е необходима помощ от Русия, хайде „пожалуйста, братья, помогите еще раз!

  2. Светла

    Нека да бъде само електронно гласуване па тогава ще говорим. Бойко ако не фалшифицира изборите ще види президент през крив макарон,и гербаджиите ще отидат там където им мястото, но само с електронно гласуване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *