Това е краят: Главата на Борисов пада заради милионите му в Израел!

Бойко Борисов крие милиони в Израел

Съдържание:

Израелските тайни служби съобщават за огромна злоупотреба на българския премиер Бойко Борисов. По техни данни в доклад до САЩ става ясно, че той има няколкостотин милиона долара в банкови сметки в Израел. Сумата е скрита в клона „Hapoalim“ в Ливан Бейрут, съобщава сайтът Informiran.net.

Борисов с милиони в Израел

Сметките са с биометрични данни, което означава, че Борисов лично се занимава с внасянето и изнасянето на пари от тях. Интересното е, че сметките растат на няколко месеца.

Израелските тайни служби уличават българския премиер и в друга злоупотреба. Те твърдят, че той е скритият собственик на морски комплекс в Йордания, който е с размерите на Слънчев бряг у нас.

Бойко Борисов
Времето на Бойко Борисов изтича

Европа и САЩ свалят Борисов окончателно!

Съмненията за корупция при Борисов се засилват и от разследването на Европейската комисия. Вчера той бе привикан за разпит по сигнал на Елена Йончева, но не се яви. На 10 септември отново ще бъде извикан и ако пак се покрие, се очаква Европа да поиска официално оставката му.

Краят на Борисов наближава и за това свидетелства и отношението на САЩ към него. От безрезервна подкрепа американците вече все повече не пестят критики към него, което се засили още повече след началото на протестите.


Бойко Борисов: „Юмрукът“ Радев няма място в днешния свят!

Бойко Борисов почете жертвите на комунизма с намек за лошата работа на Румен Радев!

Днес в цяла Европа се почитат жертвите на комунизма и България не направи изключение. Премиерът Бойко Борисов излезе във Фейсбук с интересна публикация срещу тоталитарния режим и в подкрепа на демокрацията.

Борисов осъди юмруците на Радев

Министър-председателят на нашата страна осъди строго комунизма и написа, че той е съсипал много човешки животи. Освен това той смята, че и за национализма няма място в днешния свят, с което осъди и фашистите.

Борисов направи недвусмислен намек за поведението на Румен Радев. В публикацията си той обяснява, че с вдигнати юмруци не се прави нищо друго, освен да се подклажда напрежение и да се върви срещу демокрацията. Според него тези юмруци погазват правовия ред в държавата.

Припомняме, че Радев подкрепи протестите срещу правителството именно с вдигнат юмрук и викове „мутри вън“, което стана като негова запазена марка.

Бойко Борисов и Румен Радев
Бойко Борисов смята Румен Радев за комунист
Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Премиерът призовава към диалог, защото за него това е пътят към развитие и разбирателство в страната, а не напрежението, насаждано от президента.

По всичко личи, че Борисов смята Румен Радев за комунист, който няма място в една демократична държава.

Любопитен факт е обаче, че ген. Радев никога не е бил член на партия. Той беше подкрепен от БСП на президентските избори, но без да членува в партията-майка.

За сравнение пък премиерът Борисов има комунистическо минало. Всеизвестно е, че е бил охрана на Тодор Живков, а по онова време е бил и член на БКП.

Днес обаче Борисов се определя като по-син от сините. Нещо, заради което много от седесарите начело с Христо Иванов го осъждат.

Вижте думите на премиера за комунизма и намеците му към президента в оригинал!


Митрополит Николай от Пловдив пристана на властта: За 10 години Бойко Борисов спаси църквата ни!

Бойко Борисов се оказа с пламенен защитник в лицето на духовно лице!

Пловдивският митрополит Николай се оказа огромен поддръжник на Бойко Борисов и управляващата власт. Той изнесе истинска пламенна реч в негова защита, когато уж трябваше да честити Успение Богородично днес, пише Dnevnik.bg.

Митрополит Николай фен на Бойко Борисов

„През последните години държавата активно помага на църквата, което никоя друга власт не стори за 150 години. 70 от тези години БПЦ прекара под знака на атеистична диктатура. Учебниците за религия стават все повече и това е ясен знак, че Бойко Борисов иска да помага на БПЦ.“, каза митрополит Николай.

Той обаче не спира дотук и хвали строителството на Борисов.

Евелина Лютова

„Само малко след Освобождението са се строили и реставрирали повече църкви и манастири, отколкото през последните 10 години. По време на това управление за пръв път държавата пое изцяло издръжката на клира, и то без дори да сме я молили. Всичко това показа колко много направи за църквата Борисов и екипът му.“ – смята пловдивският митрополит.

митрополит Николай Пловдив
Пловдивският митрополит Николай похвали многократно Бойко Борисов

„Едва сега, по време на управлението на трите кабинета „Борисов“, държавата започна да чува църквата по общохуманни и етични въпроси. Борисов е единственият, който направи реално нещо за църквата от много години насам.“ – казва владиката.

Той е решил да проговори по темата поради обществените настроения, че църквата не бива да се дистанцира от обществените процеси в страната. Вместо да подкрепи протестите обаче, митрополит Николай на практика ги осъди, макар и не директно, но е ясно за всички какво е мнението му за протестите, щом хвали така премиера.

мнения, отзиви, коментари, форум

Още за Бойко Борисов можете да прочетете по-надолу в материалите ни!

Явор Дачков: Убийството на Бойко Борисов е неизбежно!

Причината Бойко Борисов да упорства като магаре в калчище и да не си подава оставката е, че ако го стори, животът му ще е в сериозна опасност. В това е убеден журналистът Явор Дачков, пише Skandalno.net.

„Страхът на Борисов е, че след оставката ще бъде арестуван или убит. За първото няма гаранции, а второто е почти сигурно.“, смята Дачков.

Той се аргументира с изключително интересна теза.

„В момента Борисов е идеална мишена, защото през последните 20 години се забърка в безброй мръсни сделки и съсредоточи около себе си много криминални интереси, които ще станат възможни с неговото отстраняване. Борисов вече е непотребен за хората, които го издигнаха и го държат на върха вече толкова години. Те няма как да му позволят да си живее като обикновен пенсионер, защото той знае твърде много.“ – смята Явор Дачков.

Според него в момента премиерът няма правилен ход. Ако продължи да упорства и дочака изборите догодина, ГЕРБ ще се превърне в символ на всичко мръсно в политиката и дори няма да влезе в управлението. Ако си подаде оставката сега обаче, рискува да бъде убит, защото има още несвършена работа за хората, които го крепят във властта.

Явор Дачков за Бойко Борисов
Явор Дачков смята, че Бойко Борисов ще бъде убит
Краят на ГЕРБ

Дачков е на мнение, че Борисов вече е считан за политическа жертва, която българските и чуждите олигарси трябва да дадат, за да продължат да изсмукват ресурсите на България.

„Борисов е заложник на Доган и Пеевски и това е причината да не може да си тръгне“ – смята Дачков.

Той е убеден, че ГЕРБ ще се разпадне, но все пак от партията могат да постъпят умно, като си подадат оставката сега и по този начин успеят да се домогнат до следващото правителство, макар и само с 10-15 депутати.

Бойко Борисов и друг път се е оплаквал, че срещу него има заплахи за живота му. Мнозина не му повярваха тогава и помислиха, че се прави на жертва, но може да е имало известна доза истина в това.


Борисов за Радев: Тоя тъпанар не може да е държавен глава! (АУДИОЗАПИС)

Бойко Борисов отново уловен в скандален аудиозапис!

Новият аудиозапис, изтекъл в сайта Afera.bg, в който Бойко Борисов обижда Румен Радев и Корнелия Нинова, е директно обръщение към българския народ.

Борисов звучи бесен в телефонния разговор с Томислав Дончев, тъй като не разбира как 2 милиона и половина българи са гласували за Радев през 2016 г.

„Не може да е държавен глава тоя тъпанар“ е една от фразите на премиера относно българския президент.

Обидни квалификации има и към Корнелия Нинова. Лидерът на БСП е наречен КУРнелия.

Бойко Борисов
Бойко Борисов пак псува като каруцар

Целият разговор се върти около някакви данъци и дали те да се вдигат или не. По-важното обаче е, че начинът на изразяване на българския премиер отново може да шашне европейските му „братя“, с които толкова се гордее.

Журналистът Иван Бакалов иронизира Борисов преди минути, като написа, че „псува като каруцар“ вече придоби нов вариант и той е „псува като Бойко“, писа Actualno.com.

В социалната мрежа Туитър пък се появиха интересния мнения, че Бойко Борисов този път си е пуснал сам записа, за да се обърне към българския народ, като му каже колко е прост, че е гласувал за Румен Радев.

Чуйте поредния скандален аудиозапис с гласа на премиера Борисов!


ВИДЕО: Ето как Борисов победи Радев и изхвърли на боклука народния гняв!

Журналистът на „Алфа“ Станислав Цанов излъчи много интересно видео, в което се разкрива как Бойко Борисов се е задържал на премиерския стол.

5 стъпки за оставане на власт на Борисов

„Лошото ченге“

В нея се взима страхът на протестиращите още в началото. Затова не е случайно, че полицаите употребиха сила в първите дни от протеста, след което всичко утихна. Това доведе до страх у хората за собствения им живот и здраве и затова в деня на гласуването на вот за недоверие имаше едва 200 души пред парламента.

„Пробий протеста“

Тук близките до Борисов медии заговориха за „Отровното трио“ – Бабикян, Минеков и Хаджигенов. Тримата бяха описвани като хора, целящи докопване до властта и така много от протестиращите се отдръпнаха.

За да постигнеш отвращението на хората обаче, трябва да знаеш кои са те. Цанов подозира, че за целта от МВР са използвали уредите „Стингрей“ или „Имси Кечър“. Чрез тях полицията може да се добере до личните данни на хората чрез техните телефони.

Затова не е случаен фактът, че точно сега шефът на киберсигурността у нас Явор Колев подаде оставка, и то без никакви мотиви. Цанов подозира, че не е бил съгласен именно с тези методи за следене на МВР.

Бойко Борисов
Бойко Борисов остана на власт с 5 стъпки
„Доброто ченге“

В нея Бойко Борисов се снишава до народа, за да се изтъкне като един от тях. Ето защо снима среднощното си видео, в което казва, че няма да подаде оставка, в къщата си в Банкя. А на следващия ден премиерът, който не обича да излага личния си живот на показ, се показа с внучетата си, за да умили всички.

„Торбалан“

Тя е сравнително проста и в нея Васил Божков е описан като злодея, виновен за всичко.

„Големия брат“

Става въпрос за американците, които всъщност оставиха Борисов на власт.

След излизането на публикацията на американското посолство, в която то на практика подкрепи протестите, Борисов е бил наясно, че времето му изтича. Затова веднага се срещна с американския посланик Херо Мустафа, но без медии. Цанов подозира, че Борисов се е молил да остане на власт и в крайна сметка е бил чут. Веднага след това Мустафа отказа среща с президента Радев.

Оставяме ви с видеото на Станислав Цанов!


Съсипаха го: Спалнята на Бойко Борисов лъсна във ВИДЕО! (виж го тук)

Спалнята на Бойко Борисов отново се оказа в центъра на събитията!

Компроматите срещу премиера Борисов валят един след друг. Този път спалнята му бе показана подробно във видео, публикувано в сайтовете Afera.bg и Dnevnik.bg. Авторът, който е изпратил видеоклипа, отново е анонимен.

В клипа се вижда как снимащият обикаля жилището на министър-председателя на България, но него този път го няма. Той минава през банята, гардеробната и коридора, за да стигне до спалнята.

Бойко Борисов
Спалнята на Бойко Борисов

Отново се обръща внимание на шкафа на премиера, като върху него се вижда отново пистолет, а вътре има инвестиционно кюлче злато, а до него една пачка от по 500 евро.

За втори път спалнята на Бойко Борисов става обществено достояние. Преди около месец лъснаха снимки, на които той спи, а в шкафа му имаше около милион евро и пистолет отгоре.

С втория компромат от спалнята компроматите стават общо четири. Първият беше аудиозапис, в който глас като този на Борисов обижда наред и свои, и чужди колеги. Вчера пък ви показвахме скандален разговор между премиера и председателя на Конституционния съд, в който ставаше дума за пари.

Предположенията за автора на тези компромати са много, но те най-вече се въртят около Васил Божков.

Оставяме ви със спалнята на Борисов, на която можете да се насладите във видеото!


Нов скандален запис доказа, че Бойко Борисов държи съдебната власт! (ЧУЙТЕ ГО ТУК)

Бойко Борисов отново бе злепоставен жестоко с нов компромат!

Скандалите покрай премиера Бойко Борисов не секват. Появи се трети скандален аудиозапис, публикуван от Afera.bg.

Разгворът между Борисов и Велчев

В него премиерът говори с Борис Велчев, който е председател на Конституционния съд. Борисов дори се обръща към него с „братиньо“, което показва, че са си близки.

Двамата разговарят за Великотърновския университет. През „24 часа“ Велчев се защити, че е поискал от премиера да се срещне с ректора Христо Бонджолов, за да му даде пари, тъй като по това време университетът е бил в затруднено финансово състояние.

Бойко Борисов
Нопв скандален аудиозапис с Бойко Борисов

По-обезпокоителното обаче е, че председателят на КС, който трябва да бъде абсолютно независим, е толкова близък с премиера. Това поставя под съмнение решенията на КС относно всички проблеми около партия ГЕРБ.

Слави Трифонов избухна в социалната мрежа, че този разговор е позор за цялата държава, защото показва, че между властите няма никакво разделение и на практика те се командват всички от Бойко Борисов.

Слави разкри и друго любопитно нещо. Оказва се, че преди 4 години същият този Борис Велчев е премахнал три от четирите му въпроса в референдума – за намаляване броя на депутатите, за прекия избор на полицейските началници и за електронното гласуване.

Борис Велчев е и бивш главен прокурор, с което скандалът става още по-голям, защото показва, че съдебната власт и изпълнителната власт са свързани.

Чуйте скандалния аудиозапис на Борисов и Велчев!


Жената, която снима Бойко Борисов в спалнята, е мъртва!

Само няколко седмици след изтичането на снимките със спящия Бойко Борисов в спалнята, жената, която ги е направила, вече не е измежду живите, съобщава Istinskitenovini.bg.

Все още не е ясно дали става въпрос за насилствена смърт или за нещо друго. Не може да се каже на този етап и дали смъртта й има нещо общо с компроматите срещу премиера.

Въпросната жена е работила като жрица на любовта, както разкри сайтът Dailystandart.com. Какво е правила в дома на премиера и защо е решила да го снима, не се знае. Предполага се, че е разпространила снимките с цел финансово облагане.

Припомняме, че на снимките Бойко Борисов спи на леглото в спалнята си в „Бояна“, а в нощното му шкафче се виждат хиляди евра. Върху шкафа пък има пистолет.

Самият премиер не отрече, че част от снимките са автентични, както показа и експертизата. Друга част са пипнати с фотошоп, но той не е съществен и не влияе на основното изображение.

Тези сникки, както и аудиозаписът с глас, приличаш на този на Борисов, който обижда и заплашва наред свои колеги, станаха причина опонентите на премиера да поискат оставката му. Президентът Румен Радев не спира да твърди, че това е най-позорното петно, което се е лепвало някога на България.

Самият Борисов обаче няма никакво намерение да подава оставка и твърди, че с компромати не се занимава, защото е под достойнството му.


Брутално престъпление: Ето кой е снимал Бойко Борисов с пистолет и пари в спалнята!

Вчера интернет гръмна с нов компромат за Бойко Борисов. Изтекоха снимки от спалнята на премиера, в които той спи на леглото, а на и в шкафа до него има пистолет и доста пари в евро.

Оказа се, че въпросната снимка е направена в къщата му в „Бояна“, но Борисов така и не разкри кой е неин автор. Само спомена, че този заговор срещу него е замислен още отпреди година.

Бойко Борисов спи
Бойко Борисов потвърди, че снимките са реални (снимка: Afera.bg)

Жрица на любовта щракнала Борисов как спи

Сайтът Dailystandart.com твърди, че снимките са направени от жрица на любовта. Премиерът, като много други политици, може би ползва подобни услуги.

Ако това е вярно, то значи, че е нарушил закона. Както е добре известно, в България все още плътските удоволствия срещу пари са забранени.

Бойко Борисов още преди години се похвали пред журналисти, че е имал много жени в леглото си. Официална негова любовна връзка, откакто е премиер, обаче така и не видяхме, което предполага, че е почитател на чисто и просто физическите наслади без ангажименти.

Факт е, че снимките от спалнята на Борисов са брутално посегателство над личното му пространство. Има защо премиерът да е бесен, но е интересен въпросът защо спи с пистолет и от какво се страхува?!

Това е поредният скандал, в който Борисов е замесен през последните дни. Както е известно, наскоро се появи негов аудиозапис, в който обижда и свои, и чужди.

Дали всичко това ще доведе до оставката на правителството, остава да разберем.


Мегаскандал: Пияният Бойко Борисов обижда наред! (АУДИОЗАПИС)

Бойко Борисов бе злепоставен жестоко, скандалът е огромен!

Брутално нещо се появи с участието на Бойко Борисов в интернет. Неизвестен човек качи аудиозапис на премиера в канала Youtube.

Бойко Борисов обижда наред

В този запис има направо скандални думи на Борисов. Той „нарежда“ наред и свои, и чужди“.

Най-скандалното, което изрича, е, че председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е определена от него като „проста кърджалийска п*тка“.

В записа премиерът казва още колко бил прост и че не знаел английски език. Също така казва за колегите си от Европа, че ги „е*ал отзад“ и не му пукало за тях, защото му говорили глупости.

„За да изгори Елена Йончева, ще изгоря всички наред, никого и от нашите няма да пощадя.“, чува се в записа.

Бойко Борисов
Бойко Борисов ли се чува в скандалния аудиозапис?

Разбира се, този запис не доказва, че е на самия Бойко Борисов, тъй като има адски много негови имитатори, които биха свършили чудесна работа тук. Все пак, ако приемем, че наистина е премиерът, то най-вероятно компроматът е пуснат от Васил Божков, който се превърна във враг номер едно на Борисов.

Не може да не се забележи, че гласът на човека в записа звучи леко подпийнал. Дали е така, не може да се разбере само от аудиозапис.

Чуйте шокиращия компромат срещу Бойко Борисов!


Пъкленият план на САЩ: ЦРУ премахва ген. Радев, за да спаси Бойко Борисов!

Бойко Борисов трябва да остане на власт, убедени са от САЩ, а за тази цел Румен Радев трябва да изчезне от картинката!

Американската намеса в България възнамерява да не спира, а пътят към нея е единствено чрез оставането на Бойко Борисов начело на държавата. Това е премиерът с най-проамерикански възгледи в историята на страната, сочи историята.

САЩ с план за оставането на Бойко Борисов начело на България

През последния си и все още настоящ мандат Борисов осъществи голяма близост със САЩ, която от американската страна държат да се запази и дори развие още повече в следващите години.

Именно затова Бойко Борисов редовно се среща с резидента на ЦРУ в България. Двамата обсъждат как да го оставят на власт, без това да предизвика масови протести, съобщава Alarmanews.bg.

За да се случи това, ДПС не трябва да влиза в следващото правителство. ГЕРБ трябва да се коалира пак с патриотите, но с нов десен проект.

Според ЦРУ, у нас имало икономически и политически център на властта. ДПС трябвало да остане в икономическия и скрито да участва във властта.

Бойко Борисов и Румен Радев
Бойко Борисов трябва да остане, а Румен Радев да си отиде, искат от САЩ

Борисов бута стола на Радев с раздвоен вот

Към момента единствената пречка за осъществяването на целия този американски план се явява ген. Румен Радев. Той открито се обяви срещу Бойко Борисов, а това за американците е голям проблем, тъй като бие на очи в Европа, че президентът критикува управлението на България.

Освен това президентът е с много добро мнение за Русия и не е изключено в следващия си мандат да работи за сближаването ни с Владимир Путин, което Америка не я устройва.

Затова от САЩ вече мислят как да бутнат стола на Радев. Засега са се спрели на план с раздвояване на вота.

На следващите президентски избори Борисов ще извади двама кандидата. Единият ще бъде подкрепен от ГЕРБ, а другият ще го играе независим.

Димитър Николов и ген. Мутафчийски срещу Радев

Официалният кандидат на ГЕРБ ще бъде кметът на Бургас Димитър Николов. Той кара четвърти мандат начело на морския град и се ползва с широко одобрение от хората по принцип.

Ген. Венцислав Мутафчийски ще се яви като независим кандидат, макар да е в близки отношения с Борисов. Докторът ще разчита на рейтинга, който събра покрай пандемията.

Целта на всичко това е вотът на ГЕРБ да се раздели на две и при балотаж да се обедини. Това е стар политически прийом на избори.

В момента ген. Радев се ползва с подкрепата на доста голяма част от обществото, но не е сигурно, че може да пребори цели двама опонента, което е и целта на САЩ и Борисов, твърди Alarmanews.bg.

Американците имат изгода да поддържат влиянието си на Балканите, за да могат да разполагат без проблем бази на НАТО тук. По този начин те имат добри позиции за атака в Близкия Изток.

Компрометират целенасочено ген. Радев

Вече са подготвени доста изненади за Румен Радев, за да може той да се провали на следващите президентски избори. Опонентите му най-вероятно ще го атакуват с компромати, подобни на онези, при които се разбра, че е назначил любовницата си на работа преди време.

Дали обаче Радев е наясно с всичко, което му предстои да изтърпи, не се знае. Не е изключено и той да подготвя на свой ред офанзива за свалянето на правителството, но за целта ще му трябва помощ от Русия.

За Михаил Николов

Прочети още

митрополит Антоний

Кощунство! Църквата подкрепя Борисов, защото той бил пратеник на Бог (ВИДЕО)

Митрополит Антоний даде направо скандално интервю, в което става ясно, че осъжда протестите и подкрепя …

14 коментара

 1. Георги

  Е, щом е необходима помощ от Русия, хайде „пожалуйста, братья, помогите еще раз!

  • ЦВЕТЕЛИНА НАЙДЕНОВА ХАРИСКОВА

   AЗ съм за ГН ПРЕЗИДЕНТА ГН.РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН БРАТСКА РУСИЯ ВЕЧНА ДРУЖБА

  • СТЕфАН

   ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО. НИ ПОДНАСЯ САЩ ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА. В СВЕТА.А ТО Е Г Е Н О Ц И Т.

 2. Светла

  Нека да бъде само електронно гласуване па тогава ще говорим. Бойко ако не фалшифицира изборите ще види президент през крив макарон,и гербаджиите ще отидат там където им мястото, но само с електронно гласуване

  • Леонардо Петров

   Светла, Вие Лично може ли дс контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕ
   Говорителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

 3. Леонардо Петров

  Светла, Вие Лично може ли да контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕГоворителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

 4. А някой пита ли народа какво иска? Народа не иска Борисов! Едва ли ще иска Мутафчийски! Та той служи на огромната пандолъжа! Никой не е умрял от корона вирус затова са забранени аутопсиите ( защото през тях ще се докаже истината и се Аоечатва и след векове може да се докаже същото, че причина за смъртта не е корона вируса който е нищо повече от обикновена и фекция ,която се преборва организма)а и материала наречен тест е ДН к а вЕтс от тъкан на бял дроб не изОлирана бактерия или вирус! Мръсни маши! Електронни избори за да ме се подправят изборите и тогава да видим кой ще спечели?!

 5. как Сийка

  МНОГО СМЕ !СИЛНИ СМЕ !ТОВА Е 70% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !И ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЧЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА 3 ТАКА ЩЕ ИЗГУБЯТ ТОТАЛНО !

 6. Стефан Ташев

  Цретелина Харискова, вие май сте забравили, че Сталинизма е предизвикал два пъти повече жертви и то без съд и присъда от всички войни на 20 век!!!

 7. Тикво.Ските ти са намазани

 8. Виждам надежда за България в масовото гласуване – много висока изборна активност ! Тогава може да се опропастят американските планове , които предвиждат територията ни като военен плацдарм и срещу Русия .

 9. РАЗбойко ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ ФАЩ И УБИЙСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ПРИРИСАНО НА НЕДОВОЛНИТЕ. ЯНКИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ПРОВАЛИТЕ НА „НАШЕТО КУЧЕ“!

 10. Н Вълчев

  Борисов е ГЛУПАК! Комунизма Преобрази 1,4 Милиарден Китай от Бедна в НАЙ Богатата и Развита Държава в СВЕТА!!!

  • Станчо

   В голяма грешка сте , че комунизмът е преобразил Китай и го е превърнал в богата и развита държава ! Не комунизмът , А БЪРЗО НАРАСТВАЩАТА ПРОТЕСТАНТСКА ЖИВА ХРИСТОВА ВЯРА , УСЪРДНИ ОБЩОНАЦИОНАЛНИ НЕЛЕГАЛНИ МОЛИТВИ , НЕЛЕГАЛНО ВНЕСЕНИ ТОНОВЕ БИБЛИИ И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ Е ИСТИНСКОТО РАЗКОВНИЧЕ ЗА БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ И ПО–ДОБРИЯ ЖИВОТ ! КИТАЙ ДНЕС Е СТРАНАТА С НАЙ–БЪРЗО РАЗВИВАЩО СЕ И НАРАСТВАЩО ЖИВО ХРИСТИЯНСТВО–А НЕ МЪРТВА ПРАВОСЛАВНА РЕЛИГИЯ КАТО ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ ! В КИТАЙ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СА НЕЛЕГАЛНИ ПОРАДИ ЗВЕРСКИТЕ ГОНЕНИЯ И МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ , НО ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ СЕ УМНОЖАВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН , И ДНЕС ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ СТРАНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ И СТРАХ , ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СЕ УМНОЖАВАТ С МИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА , А С ТОВА РАСТЕ И МОЛИТВЕНАТА СИЛА НА НЕЛЕГАЛНАТА ХРИСТОВА ЦЪРКВА В КИТАЙ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ИМА ТОЗИ ФЕНОМЕНАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И ПРОСПЕРИТЕТ ВЪОБЩЕ ! ИМА ЛИ ЖИВИ ЦЪРКВИ И МОЛЕЩИ СЕ УСЪРДНО ХРИСТОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ , БОГ ВИЖДА И БЛАГОСЛАВЯ ТАЗИ СТРАНА , ВЪПРЕКИ КОМУНИЗМА , ДИКТАТУРАТА И ЖЕСТОКИЯ РЕЖИМ , ЗАЩОТО ЗА БОГ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е РЕЖИМА И СИСТЕМАТА В ДАДЕНА СТРАНА–ХОРАТА МОЛЯТ ЛИ СЕ И ЖИВЕЯТ ЛИ СПОРЕД БОЖИИТЕ ПРАВИЛА , ПРИНЦИПИ , МОРАЛ И ЕТИКА , БОГ ГИ БЛАГОСЛОВЯ И ПОДКРЕПЯ С МОЩНАТА СИ РЪКА , ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ БОГОУГОДЕН ЖИВОТ , ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КОИТО СЕ Е ИЗВРАТИЛИ И РАЗВРАТИЛ ОТВСЯКЪДЕ–УВИ !!! БОГ Е ВЕРЕН КОГАТО И НАРОДЪТ МУ Е ВЕРЕН ! СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ И С ЮЖНА КОРЕЯ И С ДРУГИ СТРАНИ . А АМЕРИКА Е НАЙ–ГОЛЕМИЯТ ПРИМЕР КОЯТО Е НА ЕДВА 300 ГОДИНИ ДЪРЖАВА , НО БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГА , ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЪЗДАВАНЕТО И , ТЪЙ КАТО Е ОСНОВАНА ОТ ХРИСТИЯНИ–ПРОТЕСТАНТИ И ЧИЯТО КОНСТИТУЦИЯ Е ОСНОВАНА НА СЛОВОТО БОЖИЕ–БИБЛИЯТА , И ДО ДНЕС НЕ Е ПРОМЕНЯНА ! ОСВЕН ТОВА НА ВСЕКИ ДОЛАР ПИШЕ–БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКА , А НАШИЯ ЛЕВ –УВИ Е ФРАШКАН С ЕЗИЧЕСКИ , А НЕ ХРИСТИЯНСКИ СИМВУЛИ И ЗНАЦИ , НО КОЙ ГО Е ГРИЖА ?!!! ТАКА ЧЕ НЕ КОМУНИЗМА Е ВИНОВЕН ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ , А ВЕРНОСТТА КЪМ БОГА , УСЪРДНИТЕ МОЛИТВИ , ЖИВАТА ХРИСТОВА ВЯРА И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ И ВЯРНОСТ КЪМ МОЛЕЩИЯ СЕ ПРЕСЛЕДВАН ПРОТЕСТАНТСКО ХРИСТИЯНСКИ КИТАЙСКИ НАРОД ! МОГА ДА ВИ НАПИША ОЩЕ МНОГО–МНОГО ФАКТИ И ЗА МНОГО ДРУГИ СТРАНИ КОИТО БОГ СЪЩО Е БЛАГОСЛОВИЛ И БЛАГОСЛАВЯ , НО СПИРАМ ДО ТУК , АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ ИЗ ЧИЧКО ГУГЪЛ И ХРИСТИЯНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ , И САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ И НАУЧИТЕ ИСТИНСКАТА ИСТИНА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ . БОГ ДА Е С ВАС И БЪЛГАРИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]