Бойко Борисов: Ако ме арестуват, тежко им и горко!

Бойко Борисов се зарича да не се остави на Служебния кабинет!

Съдържание:

Борисов усеща затвора

От днес служебно правителство оглави България, но е ясно за всички, че то е подвластно на Румен Радев. Президентът е най-големият противник на Бойко Борисов и ще направи всичко възможно да го види зад решетките.

Всъщност разследване срещу лидера на ГЕРБ вече тече, а самият Борисов усеща накъде духа вятърът. Той обаче е убеден, че народът ще го спаси, пише Kritichno.com.

„За мен гласуваха 850 000 души. Готвят ми арест, но такива протести ще им извадя, че свят ще им се завие. Няма да успеят да ме репресират.“ – категоричен е Борисов.

boiko_600x370
Бойко Борисов няма да се даде без бой

Той е убеден, че Радев ще се опита да го натопи са престъпления, които не е извършил. Затова отсега подготвя протести в своя защита.

От утре мястото на Борисов в парламента ще заеме Стефан Янев, който в продължение на 2 месеца ще бъде премиер на България.

Още за Борисов – по-надолу!

Русия на нож с България

Отношенията между България и Русия охладняват все повече. Вина за това носят управляващите, които на прощаване решиха да ни скарат брутално с Владимир Путин.

Отскоро България вече е в черния списък на Русия, съобщи Bulgaria On Air. Това значи, че се забранява приемането на българи на руска територия. Освен това не се толерира и идването на руснаци в България, колкото и евтино да им излиза една почивка тук.

Причината за конфликта между двете страни е враждебното отношение, което България демонстрира открито към Русия, очевидно под влиянието на САЩ. Преди дни външният министър Екатерина Захариева обяви, че ще има сериозен разговор с руското посолство.

Демир бозан билки за бъбреци

Според нея и други като нея, руснаци стоят зад взривовете на заводи с боеприпаси. Информация, която Руската федерация не подкрепя по никакъв начин.

borisov_600x400
Бойко Борисов хвърли България за мезе на Русия

Нека не забравяме, че четирима бяха обвинени, че са руски шпиони и в момента ги разследват.

Преди година пък същата тази Захариева подписа документ, в който бивши съветски републики поискаха извинение от Русия. България се нареди и там.

Всичко това най-накрая предизвика отзвук в Русия. Днес сенаторът Алексей Пушков припомни на света, че във Втората Световна война България е съюзник на Адолф Хитлер, което явно цели да хвърли петно по евроатлантическата ни интеграция.

В Русия не разбират защо България открито се опитва да си влоши отношенията с тях, но успя. Анализатори считат, че всъщност САЩ настройва България срещу руската страна, за да използва по-лесно четирите си военни бази у нас, откъдето да атакува противника.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

При тези обстоятелства Борисов, Захариева и всички около тях изглеждат като национални предатели, тъй като помагат за създаването на Трета Световна война.

Още за Бойко Борисов можете да прочетете по-надолу!

Офшорки изяждат главата на Борисов

Само 3 дни остават до парламентарните избори в България, а Бойко Борисов е напът да изгори преди това. Премиерът се забърка в нов голям скандал, който може да му коства не само поста, но и свободата.

Международно разследване на журналисти от общо 67 държави разкри имената на олигарси и политици с офшорни сметки по най-различни екзотични места из целия свят.

boiko-borisov_600x400 (2)
Бойко Борисов с офшорки в чужбина

По-неприятното е, че в разследването попада и българин. Това е Бойко Борисов, когото обвиняват, че притежава акции и авоари на Каймановите острови.

Според тези данни българският премиер притежава активи във фондове, които са с акции в най-големите световни корпорации като Google, Facebook, Apple, Walmart, Toyota, Samsung и др.

Участието на Бойко Борисов в тези фондове е стартирало на 26.06.2011 г., като той е инвестирал 100 млн. долара. Днес, 10 години по-късно, състоянието му възлиза на 3,8 млрд. долара, пише Svoboden-narod.eu.

Ако премиерът не успее да докаже произхода на тези пари, е твърде вероятно да му бъде повдигнато обвинение от съда, което да доведе даже до затвор.

Евелина Лютова

Още за Бойко Борисов четете по-надолу!


Борисов изоставен от Америка

САЩ окончателно изоставиха Бойко Борисов. „Янките“ са решили да заложат на друго управление след 4 април, съобщава Skandalno.net.

Причината за края на ГЕРБ се корени в инициативата „Три морета“. Чрез нея от Америка ще разделят Западна Европа (Германия и Франция) от евтините руски енергоресурси и китайските инвестиции.

мнения, отзиви, коментари, форум

Тъй като Бойко Борисов е креатура на Ангела Меркел и в момента е срещу „Три морета“, той ще трябва да си отиде от властта и да го замени някой, който няма да слуша немците, а само и единствено американците.

Допреди няколко месеца България се управляваше от САЩ чрез ЕС. От Нова година насам обаче „янките“ взеха собственоръчно управлението у нас и вече сами „колят“ и „бесят“. Затова от зад Океана са решили да подменят управлението на България така, че да не им се меси никой друг.

Това ще се случи на 4 април, когато ГЕРБ пак ще спечели най-много гласове, но няма да може да се коалира с никого. И причината не е, че останалите партии са много честни, а просто така им е заповядано отвън.

boiko_600x400 (3)
Бойко Борисов си заминава от властта със сигурност след 4 април

Skandalno.net разкрива, че Борисов ще вземе около 30% на изборите, което ще му вкара 80 депутати в парламента. БСП ще е на второ място с около 75 депутати. ДПС и „Има такъв народ“ ще се задоволят с по 30 депутати, „Демократична България“ с 20, а „Изправи се.БГ“  и ВМРО с по 12-13.

Правителство на ГЕРБ обаче няма да има. Мандата ще го вземе БСП, която ще се коалира с други партии, не е изключено с всички гореспоменати.

САЩ са можели да свалят Борисов още през лятото, когато бяха протестите, но са нямали готови алтернативи. Въпреки че БСП е социалистическа партия, от Америка нямат против тя да застане начело на България, стига да не управлява самостоятелно.

Най-лошото обаче за Бойко Борисов е друго. След като падне от власт, изоставен от САЩ и без чадъра на държавата ни, срещу него ще започне съдебно преследване. Ще му бъде потърсена отговорност – на него и всички около него, не само за чекмеджето в спалнята му, но и за много други съмнителни сделки, които ще се разследват.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!


Краят на Борисов идва от чужбина

Ужасът за Бойко Борисов не стихва, а става все по-голям. След многобройните сигнали за корупция в България, отправени от евродепутата Елена Йончева, най-после някои инстанции в чужбина прогледнаха. Става въпрос за САЩ и ЕС, които мнозина считат, че държат Борисов на власт вече над десетилетие.

По всичко личи обаче, че тези времена са отминали. За това свидетелстват изявления и не само, идващи от чужбина.

В Америка двама сенатори обявиха в интернет, че в България се вихри системно погазване на върховенството на закона. Боб Менендес и Джим Риш призовават българското правителство да се придържа към закона и да не участва в корупционни сделки, съобщи Нова телевизия.

С тези свои думи двамата намекват, че в България има огромна корупция по най-високите етажи на властта. Според американски анализатори това значи край на добрите отношения между САЩ и България при това правителство. Това от своя страна пък най-вероятно ще доведе до смяна на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Бойко Борисов
Черни облаци над Бойко Борисов

По-страшното за Борисов обаче предстои. Прокурор номер едно на ЕС Лаура Кьовеши съобщи официално, че стартира разследване за корупция в България, писа Pro4eti.eu. Това означава, че българският премиер и целият му екип са заплашени от Европейския съд. Ако се намерят доказателства срещу тях, ги грозят дълги присъди.

„Разследваме всички престъпления от организираната престъпност в държавите – членки на ЕС. Разследването е на всички хора с власт и е независимо, води се от независими прокурори. Нямаме политически стълб зад гърба си. Бъдете сигурни, че скоро ще има наказани.“ – казва Кьовеши в интервю за Би Би Си.


„Бойко Борисов поръча убийството ми“

Премиерът Бойко Борисов е поръчител на убийства. Това твърди един от запознатите с делата му хора, които са имали вземане-даване с него през годините, пише Fakti.bg.

Самият той е бил сред мишените на настоящия лидер на България. Това се е случило преди 3 години, когато са се опитали да го убият.

„Излизах от тренировка, когато пред мен се зададоха двама мъже с маски. Побягнах, а те след мен и ме стреляха с пистолет. Някои куршуми отидоха в дърветата, а други по колите. Гониха ме около 30 метра, но за щастие не ме улучиха. Спаси ме това, че наблизо се появи спряла за проверка на хора патрулка.“, разкрива Петър Низамов.

Петър Низамов
Петър Низамов с разкрития за Бойко Борисов

Той е убеден, че зад покушението срещу него стои Бойко Борисов, който иска да му отмъсти, защото си е отворил устата.

„Абсолютно съм сигурен, че това беше поръчка на Бойко Борисов и нападателите бяха полицаи. Искаха да ме убият, защото аз бях човекът, който разкри, че Борисов е лежал в затвор в Чехия в компанията на бандата на Иво Карамански.“ – споделя още Низамов.

Както е известно, Борисов е лежал в затвора 8 месеца през 1990 г. заради кражби на автомобили. Андрей Луканов обаче успява да му издейства връщане в България, където е оправдан и освободен.

Според Низамов Бойко Борисов е много опасен човек, забъркан с мафията. Ако е прав и премиерът е в мафията, това значи, че е студенокръвен убиец, каквито са всички там.

Припомняме, че през лятото излезе снимка на Борисов с пистолет в спалнята. Това означава, че той ползва често оръжие, макар да не е длъжен и да има охрана.


Стойка от Факултето: Да, получавам пари от Бойко при Избори, те са ми нужни!

От години се носят какви ли не слухове, че ромският етнос крепи ГЕРБ на власт. В подкрепа на тази теза е и признанието на Стойка от столичния квартал „Факултета“, пише Dailystandart.com.

Младото момиче твърди, че неведнъж е получавало пари от Бойко Борисов, когато има парламентарни избори, а целта е ясна – да се гласува за ГЕРБ.

Бойко Борисов
Стойка гласува винаги за Бойко Борисов срещу пари

„Признавам, да, взимала съм пари от Бойко, а и от други политици. Не се срамувам, защото тези пари са ми били крайно необходими. Явно нашият глас (ромският) е много важен  за тяхната победа.“ – споделя Стойка.

Тя твърди, че това е практика не само при нея, но и в целия й квартал. Всичките й съседи също са получавали пари от политици срещу гласа им.

Припомняме, че от години се носят слухове, че властта е твърде мека с ромите заради техния глас на Изборите.


Ваксината „Пфайзер“ обезглавява Борисов!

Краят на настоящата власт може да се счита, че идва, тъй като ултиматумът, който Ангела Меркел е поставила на Бойко Борисов, изглежда непосилен за него.

Борисов пада заради ваксината

Немският канцлер е заявил в прав текст на българския премиер, че с дружбата им е свършено и еврофондовете към България ще секнат изцяло, ако до лятото поне 70% от българите не са ваксинирани с „Пфайзер“, пише  News2.bg.

Това обаче изглежда много трудна задача към момента, защото проучване показва, че 70% от българското население не одобрява западните ваксини. Затова се очаква до лятото, ако остане на власт след изборите, Бойко Борисов и екипът му да направят всичко възможно да ваксинират населението. В това число влизат всякакви способи като уволнение от работа, неприемане в детска градина, невъзможност за напускане на страната и прочие.

Бойко Борисов
Краят на Бойко Борисов идва

Ако Борисов не изпълни искането на Меркел и еврофондовете спрат, то може да се счита, че това ще бъде политическият край на „мачото“ от Банкя. Подозренията са, че именно чрез еврофондовете бившият охранител на Тодор Живков осъществява голяма част от тъмните си сделки.

Междувременно утре ще бъдат разглеждани сигналите на Елена Йончева срещу Бойко Борисов за корупция. Европейската комисия е останала много недоволна от отговорите на пратениците на премиера в Брюксел и се очаква утре той да бъде разпънат на кръст, ако благоволи да се появи този път.


Няма мърдане: Бойко Борисов влиза в затвора за 30 години!

Премиерът на България Бойко Борисов почти сигурно ще попадне в затвора след Нова година. Това стана ясно от разследването, което стартира срещу него.

То е във връзка със скандалните снимки от спалнята му, които излязоха наяве през месец юни. Тогава се видя, че в чекмеджето на премиера има поне половин милион евро и злато в кюлчета.

Разследването на снимките тече по две направления. Едното се провежда от Разузнавателната служба към Европейския съюз, а другото от Британската разузнавателна служба. И ако при първото има съмнение, че ще бъде обективно, предвид приятелството на Борисов с Ангела Меркел, то второто се очаква да бъде напълно безпристрастно, тъй като Великобритания вече не е част от ЕС.

Разследванията в Европа стартираха чак сега, понеже давността България да предприеме нещо по случая изтече. Румен Петков от БСП внесе искане за разследване до НС, но то така и не се осъществи в територията на страната ни, тъй като главният прокурор Иван Гешев не предприе нужните мерки. Ето защо разследването се пренесе в Западна Европа, понеже Петков изрично настоява случаят да бъде разрешен, пише Alarmanews.com.

При разследването ще се вземе предвид и експертизата на аудизаписа, която бе направена в САЩ по настояване на Елена Йончева. Става въпрос за аудиозаписа, в който Борисов нарича Цвета Караянчева „проста кърдалийска п….“.

boyko-borisov_600x400 (3)
Бойко Борисов отива в затвора

В британската преса се споменава, че Бойко Борисов няма как да докаже произхода на парите в чекмеджето, тъй като заплатата му не позволява да има такава сума в наличност. Което значи, че го грози затвор от 15 до 30 години.

Влизането в затвора няма да бъде нещо ново за Бойко Борисов. През 1990 г. той е лежал в чешки затвор в продължение на 8 месеца заради кражби на автомобили. По искане на Андрей Луканов обаче е върнат в България, където уж трябва да доизлежи присъдата си, но случаят е потулен и Борисов излиза на свобода.


От известно време е публична тайна, че синоптичката на БТВ Натали Трифонова топли леглото на премиера Бойко Борисов. Красавицата дори започнала да издава пикантни клюки от спалнята на лидера на ГЕРБ.

Натали Трифонова съсипва премиера

Оказва се обаче, че блондинката е проговорила едва след края на връзката си с Борисов, явно за да му отмъсти. Нейното отмъщение обаче тепърва започва.

Натали имала навика да записва на видео пикантните си срещи с мъжете в своя живот. Имала такива клипчета и с Бойко Борисов, които нямала търпение да разпространи като компромат преди парламентарните избори през март, пише Narod.bg.

natali-boiko_600x400
Натали Трифонова застава на пътя на Бойко Борисов за мандат 4

Вече има подозрения, че именно красивата синоптичка е пуснала скандалните снимки на премиера с чекмеджетата, пълни с пари и злато. Не е ясно откога датира романсът между тях, но има вероятност да е стартирал преди години.

Разбира се, Борисов не е мъж за една жена и не може да се очаква да има моногамна връзка. Дали той стои зад назначението на Натали Трифонова в БТВ, не се знае.

Онова, което се твърди от колегите от Narod.bg, е, че премиерът имал фетиш в спалнята и той е свързан с масажите. Обожавал жените да го масажират, но това им изцеждало всички сили, защото продължавало с часове.

Ако Трифонова пусне компромата срещу Борисов, то това може да значи край на надеждите на ГЕРБ за четвърти мандат.


Борисов се застрахова! Няма да влезе в затвора, ако избие народа с ваксини срещу COVID-19

Ваксините срещу COVID-19 ще бъдат готови за разпространение най-рано през април 2021 г. Бойко Борисов обаче вече е подсигурил тяхното пристигане в България.

Нашата страна ще закупи от „Биг Фарма“ ваксини на стойност 300 млн. лв. Засега не се предвижда те да са задължителни, тъй като това би усилило протестите срещу правителството.

Борисов бяга от правосъдието относно ваксините

Интересното в случая е, че Борисов е поискал от Европейския съюз да бъде имунизиран от прокурорско разследване за ваксините. Това говори само едно, той не е сигурен, че ваксината ще бъде безопасна за здравето на населението и затова иска да избяга от правосъдието, ако евентуално след време пострадал човек се опита да го съди.

Всъщност тази практика се прилага от управляващите в САЩ от години. Тя се казва INDEMNITY и представлява бягане от отговорност на държавните лица, които се скриват зад държавата.

В Америка не гарантират качеството на ваксините против грип и други болести и за да не може някой пострадал да съди управляващите, те предварително си осигуряват имунитет. Така потърпевшите от ваксини американски граждани съдят държавата и на практика американските данъкоплатци плащат обезщетението.

Бойко Борисов
Бойко Борисов бяга от правосъдието относно ваксините

Бойко Борисов желае да направи същото в България. Той се е съгласил да купи ваксините срещу коронавирус само ако му осигурят прокурорски чадър, пише Mediapool.bg.

Самите 300 млн. лв., които се очаква да бъдат платени на „Биг Фарма“, ще дойдат не от премиера или някого от екипа му, а от българските данъкоплатци. На практика ще се получи парадоксът, че българинът ще си плати, за да бъде изложен на риск от осакатяване, сериозни болести и дори умъртвяване,

Единственото спасение се вижда във вратичката, че ваксината срещу Ковид-19 няма да бъде задължителна и всеки ще има своя избор дали да рискува. Според източници Борисов се е отказал от задължителното ваксиниране, защото то би коствало главата му, тъй като и без това срещу него текат протести.


Европейският съюз няма да махне Борисов

Бойко Борисов сам се похвали във Фейсбук, че ЕС ще го остави на власт до редовните избори през март догодина. Това стана ясно от изявление на Антонио Лопес – Истурис, който е главен секретар на Европейската народна партия.

„Уважаваме протестиращите, но всичко ще стане ясно през март, на изборите ще се вземат всички решения.“ – казва испанският политик.

Той е засипал с похвали Бойко Борисов и неговото управление. Поздравил го е за влизането на България в чакалнята за еврозоната, както и за убедителната победа на ГЕРБ при проведените частични местни избори.

Бойко Борисов и Антонио Лопес
Антонио Лопес застана зад гърба на Бойко Борисов

По този начин се слага край на дилемата дали ЕС ще помогне на протестиращите да постигнат целта си. Това няма да се случи и ако Отровното трио и компания искат да свалят Борисов и Гешев, ще трябва или да се надяват на собствените си сили, които явно не са достатъчни, или да потърсят подкрепата на Русия.

Изказването на Лопес се приема трудно от протестиращите. Те се чувстват предадени от ЕС и дори вече поставят под съмнение необходимостта на България да членува в него.

„За какво ни е ЕС?! Едни престъпници спонсорират други. Никаква полза няма за българския народ.“ – коментира един от хората на протестите.


Кошмар за Борисов, спират еврофондовете (ВИДЕО)

Краят на правителството в България наближава с бясна скорост. Протестите може да не успяха да свалят Бойко Борисов директно, но допринесоха много в тази насока.

Именно чрез тях Европа забеляза корупцията в страната ни. Тя бе обсъдена на заседание на ЕК и там има изключително интересни предложения.

Най-важното от тях касае еврофондовете. Един от евродепутатите е предложил да бъдат спрени еврофондовете за България.

„Бях на протестите в София миналата седмица. Говорих с много хора там. Всички, които попитах какво може ЕС да направи, ми отговориха „спрете им еврофондовете“, защото тези пари не отиват за нуждаещите, а се крадат от политическия елит. Затова смятам, че точно това трябва да направим.“ – заяви евродепутатът, чието изявление ви предлагаме във видеото по-долу.

Бойко Борисов
Бойко Борисов остава без европейски пари

Вече има сериозни индикации, че предложението му ще бъде одобрено и още днес или утре ще влезе в сила. Това значи, че спрат ли еврофондовете, Бойко Борисов става политически труп и нищо чудно още в понеделник да обяви оставката си.

Обществена тайна е, че без еврофондове правителството няма стимул да стои на власт. Така че дните му начело на държавата са преброени.

Счита се, че пачките евро, които бяха снимани в спалнята на Борисов, са събрани именно от еврофондовете. Това кара хората да негодуват, защото тези пари на практика са предназначени за целия бългаския народ.

Вижте какво сме писали по-рано по темата!

Главата на Борисов пада заради милионите му в Израел!

Израелските тайни служби съобщават за огромна злоупотреба на българския премиер Бойко Борисов. По техни данни в доклад до САЩ става ясно, че той има няколкостотин милиона долара в банкови сметки в Израел. Сумата е скрита в клона „Hapoalim“ в Ливан Бейрут, съобщава сайтът Informiran.net.

Сметките са с биометрични данни, което означава, че Борисов лично се занимава с внасянето и изнасянето на пари от тях. Интересното е, че сметките растат на няколко месеца.

Израелските тайни служби уличават българския премиер и в друга злоупотреба. Те твърдят, че той е скритият собственик на морски комплекс в Йордания, който е с размерите на Слънчев бряг у нас.

Бойко Борисов
Времето на Бойко Борисов изтича
Европа и САЩ свалят Борисов окончателно!

Съмненията за корупция при Борисов се засилват и от разследването на Европейската комисия. Вчера той бе привикан за разпит по сигнал на Елена Йончева, но не се яви. На 10 септември отново ще бъде извикан и ако пак се покрие, се очаква Европа да поиска официално оставката му.

Краят на Борисов наближава и за това свидетелства и отношението на САЩ към него. От безрезервна подкрепа американците вече все повече не пестят критики към него, което се засили още повече след началото на протестите.


 

Явор Дачков: Убийството на Бойко Борисов е неизбежно!

Причината Бойко Борисов да упорства като магаре в калчище и да не си подава оставката е, че ако го стори, животът му ще е в сериозна опасност. В това е убеден журналистът Явор Дачков, пише Skandalno.net.

„Страхът на Борисов е, че след оставката ще бъде арестуван или убит. За първото няма гаранции, а второто е почти сигурно.“, смята Дачков.

Той се аргументира с изключително интересна теза.

„В момента Борисов е идеална мишена, защото през последните 20 години се забърка в безброй мръсни сделки и съсредоточи около себе си много криминални интереси, които ще станат възможни с неговото отстраняване. Борисов вече е непотребен за хората, които го издигнаха и го държат на върха вече толкова години. Те няма как да му позволят да си живее като обикновен пенсионер, защото той знае твърде много.“ – смята Явор Дачков.

Според него в момента премиерът няма правилен ход. Ако продължи да упорства и дочака изборите догодина, ГЕРБ ще се превърне в символ на всичко мръсно в политиката и дори няма да влезе в управлението. Ако си подаде оставката сега обаче, рискува да бъде убит, защото има още несвършена работа за хората, които го крепят във властта.

Явор Дачков за Бойко Борисов
Явор Дачков смята, че Бойко Борисов ще бъде убит
Краят на ГЕРБ

Дачков е на мнение, че Борисов вече е считан за политическа жертва, която българските и чуждите олигарси трябва да дадат, за да продължат да изсмукват ресурсите на България.

„Борисов е заложник на Доган и Пеевски и това е причината да не може да си тръгне“ – смята Дачков.

Той е убеден, че ГЕРБ ще се разпадне, но все пак от партията могат да постъпят умно, като си подадат оставката сега и по този начин успеят да се домогнат до следващото правителство, макар и само с 10-15 депутати.

Бойко Борисов и друг път се е оплаквал, че срещу него има заплахи за живота му. Мнозина не му повярваха тогава и помислиха, че се прави на жертва, но може да е имало известна доза истина в това.


 


Мегаскандал: Пияният Бойко Борисов обижда наред! (АУДИОЗАПИС)

Бойко Борисов бе злепоставен жестоко, скандалът е огромен!

Брутално нещо се появи с участието на Бойко Борисов в интернет. Неизвестен човек качи аудиозапис на премиера в канала Youtube.

В този запис има направо скандални думи на Борисов. Той „нарежда“ наред и свои, и чужди“.

Най-скандалното, което изрича, е, че председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е определена от него като „проста кърджалийска п*тка“.

В записа премиерът казва още колко бил прост и че не знаел английски език. Също така казва за колегите си от Европа, че ги „е*ал отзад“ и не му пукало за тях, защото му говорили глупости.

„За да изгори Елена Йончева, ще изгоря всички наред, никого и от нашите няма да пощадя.“, чува се в записа.

Бойко Борисов
Бойко Борисов ли се чува в скандалния аудиозапис?

Разбира се, този запис не доказва, че е на самия Бойко Борисов, тъй като има адски много негови имитатори, които биха свършили чудесна работа тук. Все пак, ако приемем, че наистина е премиерът, то най-вероятно компроматът е пуснат от Васил Божков, който се превърна във враг номер едно на Борисов.

Не може да не се забележи, че гласът на човека в записа звучи леко подпийнал. Дали е така, не може да се разбере само от аудиозапис.

Чуйте шокиращия компромат срещу Бойко Борисов!

 

За Михаил Николов

Прочети още

radev_600x400 (7)

Румен Радев ги премаза: Или спираме да плащаме, или излизаме от НАТО!

Румен Радев попиля НАТО и САЩ, в които не вижда желание за партньорство с България, …

19 коментара

 1. Георги

  Е, щом е необходима помощ от Русия, хайде „пожалуйста, братья, помогите еще раз!

  • ЦВЕТЕЛИНА НАЙДЕНОВА ХАРИСКОВА

   AЗ съм за ГН ПРЕЗИДЕНТА ГН.РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН БРАТСКА РУСИЯ ВЕЧНА ДРУЖБА

  • СТЕфАН

   ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО. НИ ПОДНАСЯ САЩ ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА. В СВЕТА.А ТО Е Г Е Н О Ц И Т.

  • Назифе карабулут

   Толкова много кражби от депутати едва ли скоро България ще бъде това което е било Дано по-скоро се махне поне децата ни да живеят добре след като се нарича за проси глупав и той е такъв Какво прави на това място този неудачник такъв вулгарен премиер Не очаквах България да имаме

 2. Светла

  Нека да бъде само електронно гласуване па тогава ще говорим. Бойко ако не фалшифицира изборите ще види президент през крив макарон,и гербаджиите ще отидат там където им мястото, но само с електронно гласуване

  • Леонардо Петров

   Светла, Вие Лично може ли дс контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕ
   Говорителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

   • Кирилова

    Това цирково жонглиране вече сме го гледали на местните избори в Казанлък!
    Последствията от него са плачевни!
    Едва ли разумни българи ще участват втори път !

 3. Леонардо Петров

  Светла, Вие Лично може ли да контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕГоворителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

 4. А някой пита ли народа какво иска? Народа не иска Борисов! Едва ли ще иска Мутафчийски! Та той служи на огромната пандолъжа! Никой не е умрял от корона вирус затова са забранени аутопсиите ( защото през тях ще се докаже истината и се Аоечатва и след векове може да се докаже същото, че причина за смъртта не е корона вируса който е нищо повече от обикновена и фекция ,която се преборва организма)а и материала наречен тест е ДН к а вЕтс от тъкан на бял дроб не изОлирана бактерия или вирус! Мръсни маши! Електронни избори за да ме се подправят изборите и тогава да видим кой ще спечели?!

 5. как Сийка

  МНОГО СМЕ !СИЛНИ СМЕ !ТОВА Е 70% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !И ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЧЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА 3 ТАКА ЩЕ ИЗГУБЯТ ТОТАЛНО !

 6. Стефан Ташев

  Цретелина Харискова, вие май сте забравили, че Сталинизма е предизвикал два пъти повече жертви и то без съд и присъда от всички войни на 20 век!!!

 7. Тикво.Ските ти са намазани

 8. Виждам надежда за България в масовото гласуване – много висока изборна активност ! Тогава може да се опропастят американските планове , които предвиждат територията ни като военен плацдарм и срещу Русия .

 9. РАЗбойко ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ ФАЩ И УБИЙСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ПРИРИСАНО НА НЕДОВОЛНИТЕ. ЯНКИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ПРОВАЛИТЕ НА „НАШЕТО КУЧЕ“!

 10. Н Вълчев

  Борисов е ГЛУПАК! Комунизма Преобрази 1,4 Милиарден Китай от Бедна в НАЙ Богатата и Развита Държава в СВЕТА!!!

  • Станчо

   В голяма грешка сте , че комунизмът е преобразил Китай и го е превърнал в богата и развита държава ! Не комунизмът , А БЪРЗО НАРАСТВАЩАТА ПРОТЕСТАНТСКА ЖИВА ХРИСТОВА ВЯРА , УСЪРДНИ ОБЩОНАЦИОНАЛНИ НЕЛЕГАЛНИ МОЛИТВИ , НЕЛЕГАЛНО ВНЕСЕНИ ТОНОВЕ БИБЛИИ И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ Е ИСТИНСКОТО РАЗКОВНИЧЕ ЗА БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ И ПО–ДОБРИЯ ЖИВОТ ! КИТАЙ ДНЕС Е СТРАНАТА С НАЙ–БЪРЗО РАЗВИВАЩО СЕ И НАРАСТВАЩО ЖИВО ХРИСТИЯНСТВО–А НЕ МЪРТВА ПРАВОСЛАВНА РЕЛИГИЯ КАТО ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ ! В КИТАЙ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СА НЕЛЕГАЛНИ ПОРАДИ ЗВЕРСКИТЕ ГОНЕНИЯ И МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ , НО ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ СЕ УМНОЖАВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН , И ДНЕС ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ СТРАНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ И СТРАХ , ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СЕ УМНОЖАВАТ С МИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА , А С ТОВА РАСТЕ И МОЛИТВЕНАТА СИЛА НА НЕЛЕГАЛНАТА ХРИСТОВА ЦЪРКВА В КИТАЙ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ИМА ТОЗИ ФЕНОМЕНАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И ПРОСПЕРИТЕТ ВЪОБЩЕ ! ИМА ЛИ ЖИВИ ЦЪРКВИ И МОЛЕЩИ СЕ УСЪРДНО ХРИСТОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ , БОГ ВИЖДА И БЛАГОСЛАВЯ ТАЗИ СТРАНА , ВЪПРЕКИ КОМУНИЗМА , ДИКТАТУРАТА И ЖЕСТОКИЯ РЕЖИМ , ЗАЩОТО ЗА БОГ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е РЕЖИМА И СИСТЕМАТА В ДАДЕНА СТРАНА–ХОРАТА МОЛЯТ ЛИ СЕ И ЖИВЕЯТ ЛИ СПОРЕД БОЖИИТЕ ПРАВИЛА , ПРИНЦИПИ , МОРАЛ И ЕТИКА , БОГ ГИ БЛАГОСЛОВЯ И ПОДКРЕПЯ С МОЩНАТА СИ РЪКА , ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ БОГОУГОДЕН ЖИВОТ , ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КОИТО СЕ Е ИЗВРАТИЛИ И РАЗВРАТИЛ ОТВСЯКЪДЕ–УВИ !!! БОГ Е ВЕРЕН КОГАТО И НАРОДЪТ МУ Е ВЕРЕН ! СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ И С ЮЖНА КОРЕЯ И С ДРУГИ СТРАНИ . А АМЕРИКА Е НАЙ–ГОЛЕМИЯТ ПРИМЕР КОЯТО Е НА ЕДВА 300 ГОДИНИ ДЪРЖАВА , НО БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГА , ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЪЗДАВАНЕТО И , ТЪЙ КАТО Е ОСНОВАНА ОТ ХРИСТИЯНИ–ПРОТЕСТАНТИ И ЧИЯТО КОНСТИТУЦИЯ Е ОСНОВАНА НА СЛОВОТО БОЖИЕ–БИБЛИЯТА , И ДО ДНЕС НЕ Е ПРОМЕНЯНА ! ОСВЕН ТОВА НА ВСЕКИ ДОЛАР ПИШЕ–БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКА , А НАШИЯ ЛЕВ –УВИ Е ФРАШКАН С ЕЗИЧЕСКИ , А НЕ ХРИСТИЯНСКИ СИМВУЛИ И ЗНАЦИ , НО КОЙ ГО Е ГРИЖА ?!!! ТАКА ЧЕ НЕ КОМУНИЗМА Е ВИНОВЕН ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ , А ВЕРНОСТТА КЪМ БОГА , УСЪРДНИТЕ МОЛИТВИ , ЖИВАТА ХРИСТОВА ВЯРА И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ И ВЯРНОСТ КЪМ МОЛЕЩИЯ СЕ ПРЕСЛЕДВАН ПРОТЕСТАНТСКО ХРИСТИЯНСКИ КИТАЙСКИ НАРОД ! МОГА ДА ВИ НАПИША ОЩЕ МНОГО–МНОГО ФАКТИ И ЗА МНОГО ДРУГИ СТРАНИ КОИТО БОГ СЪЩО Е БЛАГОСЛОВИЛ И БЛАГОСЛАВЯ , НО СПИРАМ ДО ТУК , АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ ИЗ ЧИЧКО ГУГЪЛ И ХРИСТИЯНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ , И САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ И НАУЧИТЕ ИСТИНСКАТА ИСТИНА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ . БОГ ДА Е С ВАС И БЪЛГАРИЯ !

 11. Капели-Шменти

  1. Няма вирус
  2. За да предизвикат „симптомите на к-вид“ пръскат населението с нано-аерозоли. С нано-частици могат да се педизвикат симптоми на всякакви заболявания. могат да се въвеждат и лекарства в конкретни клетки на тялото (адресати). Нано-аерозолно оръжие притежават Русия и САЩ.
  3. Вземат незаконно РНК проби с „тестове“
  4. В последствие „ваксината“ също ще бъде с РНК (mRNA) и липидни нано-частици
  5. РНК е транспортна молекула и може да достави нано-частиците до КОНКРЕТЕН АДРЕСАТ – клетка или орган в човешкото тяло. Затова толкова държат на тези тестове.

 12. А дано се махне че ми писна да гледам грозната мутра на Буци

 13. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]