„Бойко Борисов поръча убийството ми, той е студенокръвен убиец“

Бойко Борисов е поръчител на убийства, твърди запознат с делата му!

Премиерът Бойко Борисов е поръчител на убийства. Това твърди един от запознатите с делата му хора, които са имали вземане-даване с него през годините, пише Fakti.bg.

Съдържание:

Борисов поръчва убийства

Самият той е бил сред мишените на настоящия лидер на България. Това се е случило преди 3 години, когато са се опитали да го убият.

„Излизах от тренировка, когато пред мен се зададоха двама мъже с маски. Побягнах, а те след мен и ме стреляха с пистолет. Някои куршуми отидоха в дърветата, а други по колите. Гониха ме около 30 метра, но за щастие не ме улучиха. Спаси ме това, че наблизо се появи спряла за проверка на хора патрулка.“, разкрива Петър Низамов.

Петър Низамов
Петър Низамов с разкрития за Бойко Борисов

Той е убеден, че зад покушението срещу него стои Бойко Борисов, който иска да му отмъсти, защото си е отворил устата.

„Абсолютно съм сигурен, че това беше поръчка на Бойко Борисов и нападателите бяха полицаи. Искаха да ме убият, защото аз бях човекът, който разкри, че Борисов е лежал в затвор в Чехия в компанията на бандата на Иво Карамански.“ – споделя още Низамов.

Както е известно, Борисов е лежал в затвора 8 месеца през 1990 г. заради кражби на автомобили. Андрей Луканов обаче успява да му издейства връщане в България, където е оправдан и освободен.

Според Низамов Бойко Борисов е много опасен човек, забъркан с мафията. Ако е прав и премиерът е в мафията, това значи, че е студенокръвен убиец, каквито са всички там.

Припомняме, че през лятото излезе снимка на Борисов с пистолет в спалнята. Това означава, че той ползва често оръжие, макар да не е длъжен и да има охрана.


Стойка от Факултето: Да, получавам пари от Бойко при Избори, те са ми нужни!

От години се носят какви ли не слухове, че ромският етнос крепи ГЕРБ на власт. В подкрепа на тази теза е и признанието на Стойка от столичния квартал „Факултета“, пише Dailystandart.com.

Младото момиче твърди, че неведнъж е получавало пари от Бойко Борисов, когато има парламентарни избори, а целта е ясна – да се гласува за ГЕРБ.

Бойко Борисов
Стойка гласува винаги за Бойко Борисов срещу пари

„Признавам, да, взимала съм пари от Бойко, а и от други политици. Не се срамувам, защото тези пари са ми били крайно необходими. Явно нашият глас (ромският) е много важен  за тяхната победа.“ – споделя Стойка.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Тя твърди, че това е практика не само при нея, но и в целия й квартал. Всичките й съседи също са получавали пари от политици срещу гласа им.

Припомняме, че от години се носят слухове, че властта е твърде мека с ромите заради техния глас на Изборите.


Борисов отпада от политиката

От ГЕРБ вече са започнали да правят проект как да фалшифицират отново изборите, които днес се разбра, че ще бъдат на 4 април. За да не избухне гражданска война, след като отново излезе начело, от ГЕРБ ще сложат за премиер ген. Мутафчийски, пише Ejednevno.eu.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:
Бойко Борисов
Бойко Борисов отива в затвора наесен

Ако Борисов слезе от политическата сцена обаче, е ясно, че може да бъде убит от доста хора, на които е навредил през годините. Единствено чадърът на държавата го пази.

Ето защо той ще се кандидатира за президент. В битка в Румен Радев е на 90% сигурно, че ще загуби, което значи, че след изборите наесен ще трябва да избере затвора, ако не иска да загуби живота си.

Още за Борисов по-надолу!


Ваксината „Пфайзер“ обезглавява Борисов!

Краят на настоящата власт може да се счита, че идва, тъй като ултиматумът, който Ангела Меркел е поставила на Бойко Борисов, изглежда непосилен за него.

Борисов пада заради ваксината

Немският канцлер е заявил в прав текст на българския премиер, че с дружбата им е свършено и еврофондовете към България ще секнат изцяло, ако до лятото поне 70% от българите не са ваксинирани с „Пфайзер“, пише  News2.bg.

Това обаче изглежда много трудна задача към момента, защото проучване показва, че 70% от българското население не одобрява западните ваксини. Затова се очаква до лятото, ако остане на власт след изборите, Бойко Борисов и екипът му да направят всичко възможно да ваксинират населението. В това число влизат всякакви способи като уволнение от работа, неприемане в детска градина, невъзможност за напускане на страната и прочие.

Бойко Борисов
Краят на Бойко Борисов идва

Ако Борисов не изпълни искането на Меркел и еврофондовете спрат, то може да се счита, че това ще бъде политическият край на „мачото“ от Банкя. Подозренията са, че именно чрез еврофондовете бившият охранител на Тодор Живков осъществява голяма част от тъмните си сделки.

Междувременно утре ще бъдат разглеждани сигналите на Елена Йончева срещу Бойко Борисов за корупция. Европейската комисия е останала много недоволна от отговорите на пратениците на премиера в Брюксел и се очаква утре той да бъде разпънат на кръст, ако благоволи да се появи този път.

Евелина Лютова

Няма мърдане: Бойко Борисов влиза в затвора за 30 години!

Премиерът на България Бойко Борисов почти сигурно ще попадне в затвора след Нова година. Това стана ясно от разследването, което стартира срещу него.

То е във връзка със скандалните снимки от спалнята му, които излязоха наяве през месец юни. Тогава се видя, че в чекмеджето на премиера има поне половин милион евро и злато в кюлчета.

Разследването на снимките тече по две направления. Едното се провежда от Разузнавателната служба към Европейския съюз, а другото от Британската разузнавателна служба. И ако при първото има съмнение, че ще бъде обективно, предвид приятелството на Борисов с Ангела Меркел, то второто се очаква да бъде напълно безпристрастно, тъй като Великобритания вече не е част от ЕС.

мнения, отзиви, коментари, форум

Разследванията в Европа стартираха чак сега, понеже давността България да предприеме нещо по случая изтече. Румен Петков от БСП внесе искане за разследване до НС, но то така и не се осъществи в територията на страната ни, тъй като главният прокурор Иван Гешев не предприе нужните мерки. Ето защо разследването се пренесе в Западна Европа, понеже Петков изрично настоява случаят да бъде разрешен, пише Alarmanews.com.

При разследването ще се вземе предвид и експертизата на аудизаписа, която бе направена в САЩ по настояване на Елена Йончева. Става въпрос за аудиозаписа, в който Борисов нарича Цвета Караянчева „проста кърдалийска п….“.

boyko-borisov_600x400 (3)
Бойко Борисов отива в затвора

В британската преса се споменава, че Бойко Борисов няма как да докаже произхода на парите в чекмеджето, тъй като заплатата му не позволява да има такава сума в наличност. Което значи, че го грози затвор от 15 до 30 години.

Влизането в затвора няма да бъде нещо ново за Бойко Борисов. През 1990 г. той е лежал в чешки затвор в продължение на 8 месеца заради кражби на автомобили. По искане на Андрей Луканов обаче е върнат в България, където уж трябва да доизлежи присъдата си, но случаят е потулен и Борисов излиза на свобода.


От известно време е публична тайна, че синоптичката на БТВ Натали Трифонова топли леглото на премиера Бойко Борисов. Красавицата дори започнала да издава пикантни клюки от спалнята на лидера на ГЕРБ.

Натали Трифонова съсипва премиера

Оказва се обаче, че блондинката е проговорила едва след края на връзката си с Борисов, явно за да му отмъсти. Нейното отмъщение обаче тепърва започва.

Натали имала навика да записва на видео пикантните си срещи с мъжете в своя живот. Имала такива клипчета и с Бойко Борисов, които нямала търпение да разпространи като компромат преди парламентарните избори през март, пише Narod.bg.

natali-boiko_600x400
Натали Трифонова застава на пътя на Бойко Борисов за мандат 4

Вече има подозрения, че именно красивата синоптичка е пуснала скандалните снимки на премиера с чекмеджетата, пълни с пари и злато. Не е ясно откога датира романсът между тях, но има вероятност да е стартирал преди години.

Разбира се, Борисов не е мъж за една жена и не може да се очаква да има моногамна връзка. Дали той стои зад назначението на Натали Трифонова в БТВ, не се знае.

Онова, което се твърди от колегите от Narod.bg, е, че премиерът имал фетиш в спалнята и той е свързан с масажите. Обожавал жените да го масажират, но това им изцеждало всички сили, защото продължавало с часове.

Ако Трифонова пусне компромата срещу Борисов, то това може да значи край на надеждите на ГЕРБ за четвърти мандат.


Скандал: Ангела Меркел е бясна, изхвърля Борисов като куче!

Властта в България ще бъде сменена съвсем скоро. Това става ясно от мегаскандала, който се е разразил в Германия заради една реплика на Бойко Борисов.

Премиерът каза „Работата носи свобода“. Реплика, която е емблематична за нацисткия свят.

Именно тези думи са стоели на вратата на концлагера Аушвиц, както и на други концлагери от нацистка Германия.

Фразата в оригинал на немски звучи така: Arbeit macht frei“ (Арбайт махт фрай). За първи път се използва през 1872 г. като заглавие на роман от нацисткия автор Лоренц Дифенбах, пише bgpravda.com. След Първата Световна война тази фраза става лозунг на немското правителство за намаляване на безработицата, а по-късно Адолф Хитлер я превръща в част от нацистката идеология.

Репликата беше изцяло забравена от 50 години насам, но вчера Бойко Борисов я възроди, което предизвика голям скандал в Европа. Особено чувствителна по темата е Германия и именно това е причината Ангела Меркел да е бясна на иначе своя приятел Борисов.

Бойко Борисов и Ангела Меркел
Ангела Меркел вдигна мерника на Бойко Борисов

Днес в Германия медиите пишат, че казаното от Борисов е накарало Меркел да погледне с други очи на него и е снела доверието си от него. Нещо повече, тя дори ще смени изцяло своята политика спрямо случващото се в България и оттук нататък ще настоява протестите да успеят.

Разбира се, българският министър-председател е излязъл пред Меркел с тезата, че не познава тази фраза и не е знаел нейната история. Запознати с деянията на Борисов обаче твърдят, че скандалната реплика не му е никак чужда и той много добре е знаел какво говори.

Това е поредният гаф на Бойко Борисов спрямо своите колеги от ЕС. В началото на лятото излезе аудиозапис с гласа му, в който казва, че ще мине с 200 отзад европейците.


Ликвидират Борисов след изборите в САЩ

Само няколко часа остават до избирането на новия президент в Съединените американски щати. Събитие, което ще бъде съдбоносно не само за САЩ, но и за целия свят, включително и за България.

Социологическите проучвания дотук показват, че Джо Байдън от Демократичната партия води на настоящия президент Доналд Тръмп, който е представител на Републиканците. Към момента първият има 216 електронни гласа, а вторият има 125.

Ако нещата се задържат така до утре вечер и Байдън стане най-после президент на Америка, при третия си опит, то това ще има съдбоносни последици за много страни, сред които е и България.

При победа на Байдън кабинетът „Борисов“ ще си замине от управлението на България, твърдят зад граница. Причината е, че Байдън има планове за военни действия на Балканите за установяване на контрол над Турция. Борисов е много близък с Ердоган и никога не би посмял да го предаде, даже и под натиска на САЩ, тъй като го е страх от атака на Турция срещу България.

Ето защо екипът на Джо Байдън вече е предприел мерки за отстраняването на Борисов от власт в България и дори се счита, че има свой кандидат за премиерския стол, който най-вероятно е Слави Трифонов.

Бойко Борисов
Бойко Борисов си заминава при победа на Джо Байдън в САЩ

Байдън няма добро мнение за Ердоган и не го крие. През август в свое интервю по телевизията кандидат-президентът определи турския си колега като „автократ“ и подкрепи опозицията в южната ни съседка.

Всичко това ще се отрази пагубно на Бойко Борисов, който неведнъж е демонстрирал близките си отношения с Ердоган и го е подкрепял. Разбира се, не се счита, че това е от добри чувства, а от страх.

На Байдън обаче не му трябват съюзници, които се страхуват и затова управлението в България ще бъде подменено. Това обаче минава през задължителна победа над Доналд Тръмп утре.

Милиардерът все пак още не бива да бъде отписван, тъй като и преди 4 години уж губеше от Хилари Клинтън според проучванията, а накрая изненадващо я победи.

Както се знае, Тръмп не обръща особено внимание на Балканите, като сред приоритетите му са други страни, каквато е Великобритания. Именно под натиска на САЩ Борис Джонсън изкара Англия от Европейския съюз.

Джо Байдън и хората около него обаче имат по-източно ориентирана политика и държат на всяка цена да осъществят контрол в Източна Европа и дори в Азия. Това в случая ще бъде пагубно за Борисов и ГЕРБ.

Според теория на конспирациите хората, които стоят зад Байдън, са пуснали коронавируса, за да съсипят икономиката на САЩ и изкарат управлението на Доналд Тръмп некадърно. Факт е, че много американци вярват в това. Актьорът Рон Мос например, който нашумя като Рич от „Дързост и красота“, наскоро каза в българския ефир, че пандемията ще приключи на 3 ноември, когато се избере новият американски президент.

Факт е, че досега Борисов изпълняваше стриктно заръките на САЩ, но Доналд Тръмп не се противопоставя на Ердоган, докато Джо Байдън ще иска да го свали и именно затова Борисов няма да му трябва.

Ако действително Байдън стане президент на САЩ, то България ще се отърве от Бойко Борисов, но може да се окаже в още по-неприятна ситуация, а именно в центъра на военни действия между САЩ и Турция, което ще е много опасно за българския народ.

Ако Борисов обаче се заинати и не подаде оставка, не е изключено да бъде ликвидиран физически. Парадоксалното е, че той ще бъде свален точно след края на протестите, които официално приключиха вчера.


Борисов се застрахова! Няма да влезе в затвора, ако избие народа с ваксини срещу COVID-19

Ваксините срещу COVID-19 ще бъдат готови за разпространение най-рано през април 2021 г. Бойко Борисов обаче вече е подсигурил тяхното пристигане в България.

Нашата страна ще закупи от „Биг Фарма“ ваксини на стойност 300 млн. лв. Засега не се предвижда те да са задължителни, тъй като това би усилило протестите срещу правителството.

Борисов бяга от правосъдието относно ваксините

Интересното в случая е, че Борисов е поискал от Европейския съюз да бъде имунизиран от прокурорско разследване за ваксините. Това говори само едно, той не е сигурен, че ваксината ще бъде безопасна за здравето на населението и затова иска да избяга от правосъдието, ако евентуално след време пострадал човек се опита да го съди.

Всъщност тази практика се прилага от управляващите в САЩ от години. Тя се казва INDEMNITY и представлява бягане от отговорност на държавните лица, които се скриват зад държавата.

В Америка не гарантират качеството на ваксините против грип и други болести и за да не може някой пострадал да съди управляващите, те предварително си осигуряват имунитет. Така потърпевшите от ваксини американски граждани съдят държавата и на практика американските данъкоплатци плащат обезщетението.

Бойко Борисов
Бойко Борисов бяга от правосъдието относно ваксините

Бойко Борисов желае да направи същото в България. Той се е съгласил да купи ваксините срещу коронавирус само ако му осигурят прокурорски чадър, пише Mediapool.bg.

Самите 300 млн. лв., които се очаква да бъдат платени на „Биг Фарма“, ще дойдат не от премиера или някого от екипа му, а от българските данъкоплатци. На практика ще се получи парадоксът, че българинът ще си плати, за да бъде изложен на риск от осакатяване, сериозни болести и дори умъртвяване,

Единственото спасение се вижда във вратичката, че ваксината срещу Ковид-19 няма да бъде задължителна и всеки ще има своя избор дали да рискува. Според източници Борисов се е отказал от задължителното ваксиниране, защото то би коствало главата му, тъй като и без това срещу него текат протести.


Европейският съюз няма да махне Борисов

Бойко Борисов сам се похвали във Фейсбук, че ЕС ще го остави на власт до редовните избори през март догодина. Това стана ясно от изявление на Антонио Лопес – Истурис, който е главен секретар на Европейската народна партия.

„Уважаваме протестиращите, но всичко ще стане ясно през март, на изборите ще се вземат всички решения.“ – казва испанският политик.

Той е засипал с похвали Бойко Борисов и неговото управление. Поздравил го е за влизането на България в чакалнята за еврозоната, както и за убедителната победа на ГЕРБ при проведените частични местни избори.

Бойко Борисов и Антонио Лопес
Антонио Лопес застана зад гърба на Бойко Борисов

По този начин се слага край на дилемата дали ЕС ще помогне на протестиращите да постигнат целта си. Това няма да се случи и ако Отровното трио и компания искат да свалят Борисов и Гешев, ще трябва или да се надяват на собствените си сили, които явно не са достатъчни, или да потърсят подкрепата на Русия.

Изказването на Лопес се приема трудно от протестиращите. Те се чувстват предадени от ЕС и дори вече поставят под съмнение необходимостта на България да членува в него.

„За какво ни е ЕС?! Едни престъпници спонсорират други. Никаква полза няма за българския народ.“ – коментира един от хората на протестите.


Кошмар за Борисов, спират еврофондовете (ВИДЕО)

Краят на правителството в България наближава с бясна скорост. Протестите може да не успяха да свалят Бойко Борисов директно, но допринесоха много в тази насока.

Именно чрез тях Европа забеляза корупцията в страната ни. Тя бе обсъдена на заседание на ЕК и там има изключително интересни предложения.

Най-важното от тях касае еврофондовете. Един от евродепутатите е предложил да бъдат спрени еврофондовете за България.

„Бях на протестите в София миналата седмица. Говорих с много хора там. Всички, които попитах какво може ЕС да направи, ми отговориха „спрете им еврофондовете“, защото тези пари не отиват за нуждаещите, а се крадат от политическия елит. Затова смятам, че точно това трябва да направим.“ – заяви евродепутатът, чието изявление ви предлагаме във видеото по-долу.

Бойко Борисов
Бойко Борисов остава без европейски пари

Вече има сериозни индикации, че предложението му ще бъде одобрено и още днес или утре ще влезе в сила. Това значи, че спрат ли еврофондовете, Бойко Борисов става политически труп и нищо чудно още в понеделник да обяви оставката си.

Обществена тайна е, че без еврофондове правителството няма стимул да стои на власт. Така че дните му начело на държавата са преброени.

Счита се, че пачките евро, които бяха снимани в спалнята на Борисов, са събрани именно от еврофондовете. Това кара хората да негодуват, защото тези пари на практика са предназначени за целия бългаския народ.

Вижте какво сме писали по-рано по темата!

Главата на Борисов пада заради милионите му в Израел!

Израелските тайни служби съобщават за огромна злоупотреба на българския премиер Бойко Борисов. По техни данни в доклад до САЩ става ясно, че той има няколкостотин милиона долара в банкови сметки в Израел. Сумата е скрита в клона „Hapoalim“ в Ливан Бейрут, съобщава сайтът Informiran.net.

Сметките са с биометрични данни, което означава, че Борисов лично се занимава с внасянето и изнасянето на пари от тях. Интересното е, че сметките растат на няколко месеца.

Израелските тайни служби уличават българския премиер и в друга злоупотреба. Те твърдят, че той е скритият собственик на морски комплекс в Йордания, който е с размерите на Слънчев бряг у нас.

Бойко Борисов
Времето на Бойко Борисов изтича
Европа и САЩ свалят Борисов окончателно!

Съмненията за корупция при Борисов се засилват и от разследването на Европейската комисия. Вчера той бе привикан за разпит по сигнал на Елена Йончева, но не се яви. На 10 септември отново ще бъде извикан и ако пак се покрие, се очаква Европа да поиска официално оставката му.

Краят на Борисов наближава и за това свидетелства и отношението на САЩ към него. От безрезервна подкрепа американците вече все повече не пестят критики към него, което се засили още повече след началото на протестите.


Митрополит Николай от Пловдив пристана на властта: За 10 години Бойко Борисов спаси църквата ни!

Бойко Борисов се оказа с пламенен защитник в лицето на духовно лице!

Пловдивският митрополит Николай се оказа огромен поддръжник на Бойко Борисов и управляващата власт. Той изнесе истинска пламенна реч в негова защита, когато уж трябваше да честити Успение Богородично днес, пише Dnevnik.bg.

„През последните години държавата активно помага на църквата, което никоя друга власт не стори за 150 години. 70 от тези години БПЦ прекара под знака на атеистична диктатура. Учебниците за религия стават все повече и това е ясен знак, че Бойко Борисов иска да помага на БПЦ.“, каза митрополит Николай.

Той обаче не спира дотук и хвали строителството на Борисов.

„Само малко след Освобождението са се строили и реставрирали повече църкви и манастири, отколкото през последните 10 години. По време на това управление за пръв път държавата пое изцяло издръжката на клира, и то без дори да сме я молили. Всичко това показа колко много направи за църквата Борисов и екипът му.“ – смята пловдивският митрополит.

митрополит Николай Пловдив
Пловдивският митрополит Николай похвали многократно Бойко Борисов

„Едва сега, по време на управлението на трите кабинета „Борисов“, държавата започна да чува църквата по общохуманни и етични въпроси. Борисов е единственият, който направи реално нещо за църквата от много години насам.“ – казва владиката.

Той е решил да проговори по темата поради обществените настроения, че църквата не бива да се дистанцира от обществените процеси в страната. Вместо да подкрепи протестите обаче, митрополит Николай на практика ги осъди, макар и не директно, но е ясно за всички какво е мнението му за протестите, щом хвали така премиера.

Още за Бойко Борисов можете да прочетете по-надолу в материалите ни!

Явор Дачков: Убийството на Бойко Борисов е неизбежно!

Причината Бойко Борисов да упорства като магаре в калчище и да не си подава оставката е, че ако го стори, животът му ще е в сериозна опасност. В това е убеден журналистът Явор Дачков, пише Skandalno.net.

„Страхът на Борисов е, че след оставката ще бъде арестуван или убит. За първото няма гаранции, а второто е почти сигурно.“, смята Дачков.

Той се аргументира с изключително интересна теза.

„В момента Борисов е идеална мишена, защото през последните 20 години се забърка в безброй мръсни сделки и съсредоточи около себе си много криминални интереси, които ще станат възможни с неговото отстраняване. Борисов вече е непотребен за хората, които го издигнаха и го държат на върха вече толкова години. Те няма как да му позволят да си живее като обикновен пенсионер, защото той знае твърде много.“ – смята Явор Дачков.

Според него в момента премиерът няма правилен ход. Ако продължи да упорства и дочака изборите догодина, ГЕРБ ще се превърне в символ на всичко мръсно в политиката и дори няма да влезе в управлението. Ако си подаде оставката сега обаче, рискува да бъде убит, защото има още несвършена работа за хората, които го крепят във властта.

Явор Дачков за Бойко Борисов
Явор Дачков смята, че Бойко Борисов ще бъде убит
Краят на ГЕРБ

Дачков е на мнение, че Борисов вече е считан за политическа жертва, която българските и чуждите олигарси трябва да дадат, за да продължат да изсмукват ресурсите на България.

„Борисов е заложник на Доган и Пеевски и това е причината да не може да си тръгне“ – смята Дачков.

Той е убеден, че ГЕРБ ще се разпадне, но все пак от партията могат да постъпят умно, като си подадат оставката сега и по този начин успеят да се домогнат до следващото правителство, макар и само с 10-15 депутати.

Бойко Борисов и друг път се е оплаквал, че срещу него има заплахи за живота му. Мнозина не му повярваха тогава и помислиха, че се прави на жертва, но може да е имало известна доза истина в това.


Нов скандален запис доказа, че Бойко Борисов държи съдебната власт! (ЧУЙТЕ ГО ТУК)

Скандалите покрай премиера Бойко Борисов не секват. Появи се трети скандален аудиозапис, публикуван от Afera.bg.

В него премиерът говори с Борис Велчев, който е председател на Конституционния съд. Борисов дори се обръща към него с „братиньо“, което показва, че са си близки.

Двамата разговарят за Великотърновския университет. През „24 часа“ Велчев се защити, че е поискал от премиера да се срещне с ректора Христо Бонджолов, за да му даде пари, тъй като по това време университетът е бил в затруднено финансово състояние.

Бойко Борисов
Нопв скандален аудиозапис с Бойко Борисов

По-обезпокоителното обаче е, че председателят на КС, който трябва да бъде абсолютно независим, е толкова близък с премиера. Това поставя под съмнение решенията на КС относно всички проблеми около партия ГЕРБ.

Слави Трифонов избухна в социалната мрежа, че този разговор е позор за цялата държава, защото показва, че между властите няма никакво разделение и на практика те се командват всички от Бойко Борисов.

Слави разкри и друго любопитно нещо. Оказва се, че преди 4 години същият този Борис Велчев е премахнал три от четирите му въпроса в референдума – за намаляване броя на депутатите, за прекия избор на полицейските началници и за електронното гласуване.

Борис Велчев е и бивш главен прокурор, с което скандалът става още по-голям, защото показва, че съдебната власт и изпълнителната власт са свързани.

Чуйте скандалния аудиозапис на Борисов и Велчев!

 


Мегаскандал: Пияният Бойко Борисов обижда наред! (АУДИОЗАПИС)

Бойко Борисов бе злепоставен жестоко, скандалът е огромен!

Брутално нещо се появи с участието на Бойко Борисов в интернет. Неизвестен човек качи аудиозапис на премиера в канала Youtube.

В този запис има направо скандални думи на Борисов. Той „нарежда“ наред и свои, и чужди“.

Най-скандалното, което изрича, е, че председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е определена от него като „проста кърджалийска п*тка“.

В записа премиерът казва още колко бил прост и че не знаел английски език. Също така казва за колегите си от Европа, че ги „е*ал отзад“ и не му пукало за тях, защото му говорили глупости.

„За да изгори Елена Йончева, ще изгоря всички наред, никого и от нашите няма да пощадя.“, чува се в записа.

Бойко Борисов
Бойко Борисов ли се чува в скандалния аудиозапис?

Разбира се, този запис не доказва, че е на самия Бойко Борисов, тъй като има адски много негови имитатори, които биха свършили чудесна работа тук. Все пак, ако приемем, че наистина е премиерът, то най-вероятно компроматът е пуснат от Васил Божков, който се превърна във враг номер едно на Борисов.

Не може да не се забележи, че гласът на човека в записа звучи леко подпийнал. Дали е така, не може да се разбере само от аудиозапис.

Чуйте шокиращия компромат срещу Бойко Борисов!


ЦРУ премахва ген. Радев, за да спаси Бойко Борисов!

Бойко Борисов трябва да остане на власт, убедени са от САЩ, а за тази цел Румен Радев трябва да изчезне от картинката!

Американската намеса в България възнамерява да не спира, а пътят към нея е единствено чрез оставането на Бойко Борисов начело на държавата. Това е премиерът с най-проамерикански възгледи в историята на страната, сочи историята.

През последния си и все още настоящ мандат Борисов осъществи голяма близост със САЩ, която от американската страна държат да се запази и дори развие още повече в следващите години.

Именно затова Бойко Борисов редовно се среща с резидента на ЦРУ в България. Двамата обсъждат как да го оставят на власт, без това да предизвика масови протести, съобщава Alarmanews.bg.

За да се случи това, ДПС не трябва да влиза в следващото правителство. ГЕРБ трябва да се коалира пак с патриотите, но с нов десен проект.

Според ЦРУ, у нас имало икономически и политически център на властта. ДПС трябвало да остане в икономическия и скрито да участва във властта.

Бойко Борисов и Румен Радев
Бойко Борисов трябва да остане, а Румен Радев да си отиде, искат от САЩ

Към момента единствената пречка за осъществяването на целия този американски план се явява ген. Румен Радев. Той открито се обяви срещу Бойко Борисов, а това за американците е голям проблем, тъй като бие на очи в Европа, че президентът критикува управлението на България.

Освен това президентът е с много добро мнение за Русия и не е изключено в следващия си мандат да работи за сближаването ни с Владимир Путин, което Америка не я устройва.

Затова от САЩ вече мислят как да бутнат стола на Радев. Засега са се спрели на план с раздвояване на вота.

На следващите президентски избори Борисов ще извади двама кандидата. Единият ще бъде подкрепен от ГЕРБ, а другият ще го играе независим.

Официалният кандидат на ГЕРБ ще бъде кметът на Бургас Димитър Николов. Той кара четвърти мандат начело на морския град и се ползва с широко одобрение от хората по принцип.

Ген. Венцислав Мутафчийски ще се яви като независим кандидат, макар да е в близки отношения с Борисов. Докторът ще разчита на рейтинга, който събра покрай пандемията.

Целта на всичко това е вотът на ГЕРБ да се раздели на две и при балотаж да се обедини. Това е стар политически прийом на избори.

В момента ген. Радев се ползва с подкрепата на доста голяма част от обществото, но не е сигурно, че може да пребори цели двама опонента, което е и целта на САЩ и Борисов, твърди Alarmanews.bg.

Американците имат изгода да поддържат влиянието си на Балканите, за да могат да разполагат без проблем бази на НАТО тук. По този начин те имат добри позиции за атака в Близкия Изток.

Вече са подготвени доста изненади за Румен Радев, за да може той да се провали на следващите президентски избори. Опонентите му най-вероятно ще го атакуват с компромати, подобни на онези, при които се разбра, че е назначил любовницата си на работа преди време.

Дали обаче Радев е наясно с всичко, което му предстои да изтърпи, не се знае. Не е изключено и той да подготвя на свой ред офанзива за свалянето на правителството, но за целта ще му трябва помощ от Русия.

За Михаил Николов

Прочети още

mladej_600x400

ВИДЕО: 16-годишен към Борисов: Зеленчук, ти си едно НИЩО, а Радев е истински българин!

Младеж направи на пух и прах Бойко Борисов и всички политици! 16-годишно момче прикова вниманието …

17 коментара

 1. Георги

  Е, щом е необходима помощ от Русия, хайде „пожалуйста, братья, помогите еще раз!

  • ЦВЕТЕЛИНА НАЙДЕНОВА ХАРИСКОВА

   AЗ съм за ГН ПРЕЗИДЕНТА ГН.РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН БРАТСКА РУСИЯ ВЕЧНА ДРУЖБА

  • СТЕфАН

   ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО. НИ ПОДНАСЯ САЩ ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА. В СВЕТА.А ТО Е Г Е Н О Ц И Т.

 2. Светла

  Нека да бъде само електронно гласуване па тогава ще говорим. Бойко ако не фалшифицира изборите ще види президент през крив макарон,и гербаджиите ще отидат там където им мястото, но само с електронно гласуване

  • Леонардо Петров

   Светла, Вие Лично може ли дс контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕ
   Говорителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

   • Кирилова

    Това цирково жонглиране вече сме го гледали на местните избори в Казанлък!
    Последствията от него са плачевни!
    Едва ли разумни българи ще участват втори път !

 3. Леонардо Петров

  Светла, Вие Лично може ли да контролирате какво става в сървъра на ЦИК където отива Вашият глас. Данните в него сами ли ще се прочетат? Изборен резултат е това, което КАЖЕГоворителят на ЦИК. Не го ли знаете? Пардон, Вие може би можете да контролирате не само броенето на бюлетините в секционните комисии, но и какво става в ЦИК? Верно?

 4. А някой пита ли народа какво иска? Народа не иска Борисов! Едва ли ще иска Мутафчийски! Та той служи на огромната пандолъжа! Никой не е умрял от корона вирус затова са забранени аутопсиите ( защото през тях ще се докаже истината и се Аоечатва и след векове може да се докаже същото, че причина за смъртта не е корона вируса който е нищо повече от обикновена и фекция ,която се преборва организма)а и материала наречен тест е ДН к а вЕтс от тъкан на бял дроб не изОлирана бактерия или вирус! Мръсни маши! Електронни избори за да ме се подправят изборите и тогава да видим кой ще спечели?!

 5. как Сийка

  МНОГО СМЕ !СИЛНИ СМЕ !ТОВА Е 70% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !И ОЩЕ ПО ДОБРЕ ЧЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА 3 ТАКА ЩЕ ИЗГУБЯТ ТОТАЛНО !

 6. Стефан Ташев

  Цретелина Харискова, вие май сте забравили, че Сталинизма е предизвикал два пъти повече жертви и то без съд и присъда от всички войни на 20 век!!!

 7. Тикво.Ските ти са намазани

 8. Виждам надежда за България в масовото гласуване – много висока изборна активност ! Тогава може да се опропастят американските планове , които предвиждат територията ни като военен плацдарм и срещу Русия .

 9. РАЗбойко ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ ФАЩ И УБИЙСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ПРИРИСАНО НА НЕДОВОЛНИТЕ. ЯНКИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ПРОВАЛИТЕ НА „НАШЕТО КУЧЕ“!

 10. Н Вълчев

  Борисов е ГЛУПАК! Комунизма Преобрази 1,4 Милиарден Китай от Бедна в НАЙ Богатата и Развита Държава в СВЕТА!!!

  • Станчо

   В голяма грешка сте , че комунизмът е преобразил Китай и го е превърнал в богата и развита държава ! Не комунизмът , А БЪРЗО НАРАСТВАЩАТА ПРОТЕСТАНТСКА ЖИВА ХРИСТОВА ВЯРА , УСЪРДНИ ОБЩОНАЦИОНАЛНИ НЕЛЕГАЛНИ МОЛИТВИ , НЕЛЕГАЛНО ВНЕСЕНИ ТОНОВЕ БИБЛИИ И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ Е ИСТИНСКОТО РАЗКОВНИЧЕ ЗА БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ И ПО–ДОБРИЯ ЖИВОТ ! КИТАЙ ДНЕС Е СТРАНАТА С НАЙ–БЪРЗО РАЗВИВАЩО СЕ И НАРАСТВАЩО ЖИВО ХРИСТИЯНСТВО–А НЕ МЪРТВА ПРАВОСЛАВНА РЕЛИГИЯ КАТО ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ ! В КИТАЙ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СА НЕЛЕГАЛНИ ПОРАДИ ЗВЕРСКИТЕ ГОНЕНИЯ И МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ , НО ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ СЕ УМНОЖАВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН , И ДНЕС ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ СТРАНА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ И СТРАХ , ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ЕВАНГЕЛСКИ ЦЪРКВИ СЕ УМНОЖАВАТ С МИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА , А С ТОВА РАСТЕ И МОЛИТВЕНАТА СИЛА НА НЕЛЕГАЛНАТА ХРИСТОВА ЦЪРКВА В КИТАЙ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ИМА ТОЗИ ФЕНОМЕНАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И ПРОСПЕРИТЕТ ВЪОБЩЕ ! ИМА ЛИ ЖИВИ ЦЪРКВИ И МОЛЕЩИ СЕ УСЪРДНО ХРИСТОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ , БОГ ВИЖДА И БЛАГОСЛАВЯ ТАЗИ СТРАНА , ВЪПРЕКИ КОМУНИЗМА , ДИКТАТУРАТА И ЖЕСТОКИЯ РЕЖИМ , ЗАЩОТО ЗА БОГ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е РЕЖИМА И СИСТЕМАТА В ДАДЕНА СТРАНА–ХОРАТА МОЛЯТ ЛИ СЕ И ЖИВЕЯТ ЛИ СПОРЕД БОЖИИТЕ ПРАВИЛА , ПРИНЦИПИ , МОРАЛ И ЕТИКА , БОГ ГИ БЛАГОСЛОВЯ И ПОДКРЕПЯ С МОЩНАТА СИ РЪКА , ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ БОГОУГОДЕН ЖИВОТ , ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КОИТО СЕ Е ИЗВРАТИЛИ И РАЗВРАТИЛ ОТВСЯКЪДЕ–УВИ !!! БОГ Е ВЕРЕН КОГАТО И НАРОДЪТ МУ Е ВЕРЕН ! СЪЩОТО СЕ СЛУЧИ И С ЮЖНА КОРЕЯ И С ДРУГИ СТРАНИ . А АМЕРИКА Е НАЙ–ГОЛЕМИЯТ ПРИМЕР КОЯТО Е НА ЕДВА 300 ГОДИНИ ДЪРЖАВА , НО БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГА , ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЪЗДАВАНЕТО И , ТЪЙ КАТО Е ОСНОВАНА ОТ ХРИСТИЯНИ–ПРОТЕСТАНТИ И ЧИЯТО КОНСТИТУЦИЯ Е ОСНОВАНА НА СЛОВОТО БОЖИЕ–БИБЛИЯТА , И ДО ДНЕС НЕ Е ПРОМЕНЯНА ! ОСВЕН ТОВА НА ВСЕКИ ДОЛАР ПИШЕ–БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ АМЕРИКА , А НАШИЯ ЛЕВ –УВИ Е ФРАШКАН С ЕЗИЧЕСКИ , А НЕ ХРИСТИЯНСКИ СИМВУЛИ И ЗНАЦИ , НО КОЙ ГО Е ГРИЖА ?!!! ТАКА ЧЕ НЕ КОМУНИЗМА Е ВИНОВЕН ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ , А ВЕРНОСТТА КЪМ БОГА , УСЪРДНИТЕ МОЛИТВИ , ЖИВАТА ХРИСТОВА ВЯРА И БОЖИЕТО БЛАГОВОЛЕНИЕ И ВЯРНОСТ КЪМ МОЛЕЩИЯ СЕ ПРЕСЛЕДВАН ПРОТЕСТАНТСКО ХРИСТИЯНСКИ КИТАЙСКИ НАРОД ! МОГА ДА ВИ НАПИША ОЩЕ МНОГО–МНОГО ФАКТИ И ЗА МНОГО ДРУГИ СТРАНИ КОИТО БОГ СЪЩО Е БЛАГОСЛОВИЛ И БЛАГОСЛАВЯ , НО СПИРАМ ДО ТУК , АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ ИЗ ЧИЧКО ГУГЪЛ И ХРИСТИЯНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ , И САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ И НАУЧИТЕ ИСТИНСКАТА ИСТИНА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА КИТАЙ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ . БОГ ДА Е С ВАС И БЪЛГАРИЯ !

 11. Капели-Шменти

  1. Няма вирус
  2. За да предизвикат „симптомите на к-вид“ пръскат населението с нано-аерозоли. С нано-частици могат да се педизвикат симптоми на всякакви заболявания. могат да се въвеждат и лекарства в конкретни клетки на тялото (адресати). Нано-аерозолно оръжие притежават Русия и САЩ.
  3. Вземат незаконно РНК проби с „тестове“
  4. В последствие „ваксината“ също ще бъде с РНК (mRNA) и липидни нано-частици
  5. РНК е транспортна молекула и може да достави нано-частиците до КОНКРЕТЕН АДРЕСАТ – клетка или орган в човешкото тяло. Затова толкова държат на тези тестове.

 12. Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]