Мариана Попова към президента: Румене, моля те, спаси България!

Мариана Попова иска промяна и смята, че правилният път е чрез Румен Радев!

Президентът на България си има един голям фен в лицето на певицата Мариана Попова. Тя е гласувала за Румен Радев преди 4 години и пак би го направила, защото го познава още отпреди.

Попова е убедена, че ген. Радев е спасението на България и всеки, който иска промяна към по-добър живот, трябва да го подкрепи.

Певицата не крие, че е личен приятел с президента още от времето, когато Радев беше пилот. Двамата и до днес се виждат в компанията и на половинките си – Деси Радева и Веселин Плачков.

„Румен Радев е пътят към по-добър живот в България. Той може да спаси и малкото, което е останало в милата ни клета страна.“, убедена е Мариана Попова.

Мариана Попова и Румен Радев
Мариана Попова вижда спасението в Румен Радев

Тя подкрепя протестите срещу правителството, а интересното е, че именно тя подкани към протести още преди те да са стартирали.

Още през февруари певицата написа във Фейсбук, че трябва народът да се събуди и да протестира срещу управлението на своята родина.

Половин година по-късно Попова не си е променила мнението и все още желае да види промяна в страната. А тази промяна я вижда в лицето на Румен Радев.

„Моля се всички да застанат зад Радев и да го подкрепят, за да спасим България от мафията“, възкликва певицата.

Вече се говори, че джаз певицата подкрепя БСП, тъй като на кметските избори в София гласува за Мая Манолова, а на президентските е гласувала за Румен Радев.

На политическата карта на България Попова признава само двама човека, в които вижда някакво спасение. Единият, разбира се, е Румен Радев. Другият е друг неин добър приятел, а именно Слави Трифонов.

Демир бозан за безсъние

„Това са двата пътя, по които трябва да поеме България. Нека гласуваме за един от тях, за да изхвърлим на боклука сегашните управляващи.“, смята певицата.

Слави Трифонов засега изглежда в добри отношения с Румен Радев. Той осъди строго нахлуването на Иван Гешев в президентството. Затова няма да е изненада, ако мечтата на Мариана Попова се сбъдне и двамата се коалират в битката с Бойко Борисов.

За Михаил Николов

Прочети още

Кичка Бодурова: Отказах на комунист и не видях бял свят!

Кичка Бодурова е горда, че никога не е била омъжена за комунист! Легендарната певица на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

[adrotate group="1"]