Мариана Попова към Борисов: Втръсна ми от простотията ти, вадя детето си от училище!

Мариана Попова няма повече да върви по свирката на правителството!

Певицата Мариана Попова е бясна от неадекватните мерки, които се взимат срещу COVID-19. Тя е решена да се противопостави твърдо на управлението на страната.

Поредният повод за негодуванието на Попова е решението децата в училище да носят маски. Досега те носеха маски само по коридорите, но вече трябва да носят и в час. Това направо изкара от кожата певицата, която изригна във Фейсбук.

„Децата в училище по 5-6 часа с маски?! Втръсна ми от простотия и неадекватност. Заявявам твърдо тук, че повече няма да пускам детето си на училище, докато не се затвори държавата. За 1 месец нищо няма да се случи, освен да се спаси някой друг учителски живот и някое дете да остане с баба или дяло.“ – пише Мариана Попова.

Мариана Попова
Мариана Попова е срещу Бойко Борисов

Тя е сред върлите противници на Бойко Борисов и ГЕРБ и неведнъж го е демонстрирала. На местните избори в София преди година гласува за Мая Манолова, а не за Йорданка Фандъкова. Освен това е голям фен на президента Румен Радев, който е най-големият враг на премиера. Певицата е приятелка и със Слави Трифонов, който също е на нож с Борисов.

Като част от опозицията, макар и неофициална, Мариана Попова се страхува за живота на децата си и затова смята да се самоизолира с тях и мъжа си.

Дъщерята на певицата е на 10 г. и е в пети клас. Сега обаче ще й се наложи да изостане с материала в училище, защото майка й я спря да ходи официално.


Мариана Попова към президента: Румене, моля те, спаси България!

Мариана Попова иска промяна и смята, че правилният път е чрез Румен Радев!

Президентът на България си има един голям фен в лицето на певицата Мариана Попова. Тя е гласувала за Румен Радев преди 4 години и пак би го направила, защото го познава още отпреди.

Попова е убедена, че ген. Радев е спасението на България и всеки, който иска промяна към по-добър живот, трябва да го подкрепи.

Певицата не крие, че е личен приятел с президента още от времето, когато Радев беше пилот. Двамата и до днес се виждат в компанията и на половинките си – Деси Радева и Веселин Плачков.

“Фигурин

„Румен Радев е пътят към по-добър живот в България. Той може да спаси и малкото, което е останало в милата ни клета страна.“, убедена е Мариана Попова.

Мариана Попова и Румен Радев
Мариана Попова вижда спасението в Румен Радев

Тя подкрепя протестите срещу правителството, а интересното е, че именно тя подкани към протести още преди те да са стартирали.

Още през февруари певицата написа във Фейсбук, че трябва народът да се събуди и да протестира срещу управлението на своята родина.

Половин година по-късно Попова не си е променила мнението и все още желае да види промяна в страната. А тази промяна я вижда в лицето на Румен Радев.

„Моля се всички да застанат зад Радев и да го подкрепят, за да спасим България от мафията“, възкликва певицата.

Вече се говори, че джаз певицата подкрепя БСП, тъй като на кметските избори в София гласува за Мая Манолова, а на президентските е гласувала за Румен Радев.

На политическата карта на България Попова признава само двама човека, в които вижда някакво спасение. Единият, разбира се, е Румен Радев. Другият е друг неин добър приятел, а именно Слави Трифонов.

„Това са двата пътя, по които трябва да поеме България. Нека гласуваме за един от тях, за да изхвърлим на боклука сегашните управляващи.“, смята певицата.

Слави Трифонов засега изглежда в добри отношения с Румен Радев. Той осъди строго нахлуването на Иван Гешев в президентството. Затова няма да е изненада, ако мечтата на Мариана Попова се сбъдне и двамата се коалират в битката с Бойко Борисов.

Прочети още

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата:

Премахване на влага в къщата

Ето няколко съвета за премахване на влага в къщата: Редовно проветрявайте – Отваряйте прозорците всеки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *