3-те най-популярни видове залози при букмейкърите

Спортните залози през последните няколко години нашумяха до нива, до които никой не е предполагал, че ще стигнат.

В днешно време имате възможността да залагате на абсолютно всичко свързано със света на футбола. Точно затова днес ще имаме удоволствието да ви разясним трите най – популярни видове залози при онлайн букмейкърите, които могат да донесат огромни печалби на всеки един от вас.

Единични залози (Сингъли)

Без съмнение най-широко разпространеният вид залози са единичните залози, или така наречените сингъли. Единичните залози са много лесни за усъвършенстване, по простата причина че те представляват фиш, който се състои само от един единствен залог. Не е тайна, че сингълите са най-лесни за печелене, защото се изисква познаването на само един залог. Единичните залози са един чудесен начин за успешно залагане и могат да бъдат полезни не само за играчите, които обичат да залагат големи суми на високи коефициенти с цел голяма печалба, но и за играчите които обичат да залагат на ниски коефициенти с цел сигурна печалба.

Множествени Залози (Акумулатори)

Друг много популярен вид залози са множествените залози, или акумулатори както всички ги знаем. Множествените залози представляват права колонка, която съдържа повече от един залог в нея, и главната им цел е да повишат вашите коефициенти. Акумулаторните залози са популярни в цял свят и носят печалби на много играчи, но за да успеете да създадете добра стратегия за залози на акумулатори, трябва добре да познавате как работят те.

Акумулаторите може да съдържат 2 или повече залога и най-хубавото е, че то може да не са от един и същ вид, например може да комбинирате един залог за краен резултат, един залог за под/над, един хандикап залог, и т.н. Тъй като множествените залози изискват познаването на всеки един от залозите, те са по-трудни за спечелване. Акумулаторите за съжаление могат да донесат както огромни печалби, така и доста провалени фишове, но не се отчайвайте. Ако правите обстойно проучване, преди да добавите всяка една селекция във вашият фиш, може да сте сигурни, че вие повишавате шансовете си за печалба до максимум.

В днешно време на пазара има доста букмейкъри, които предлагат доста различни видове залози, често придружени с много бонуси, чрез които вие може да спечелите доста пари за игра, и то безплатно. Тези букмейкъри трябва да пазят добрата си репутация, и винаги да са готови за всичко ново, което се появи за спортните пазари. И за да бъдем максимално полезни, нека споменем малко повече за уникалния букмейкър Ефбет, който може да ви предложи не само всеки един вид залози, но също така и всяка една опция за залагане, която може да направи вашето спортно пътешествие още по-интересно и доходоносно. И за да започнете максимално добре, екипът на Ефбет ви дава възможността да грабнете един от бонусите за добре дошли.

Вижте как да се възползвате от началните бонуси и как най-лесно да се регистрирате в Ефбет.

Системи

Видове залози 2Сега нека видим и третия вид залагания, който е доста разпространен измежду онлайн букмейкърите. Това са системните залагания. Системните залагания са доста обширна тема, която съдържа в себе си различни подтипове на залози. Има различни видове системи, но всички от тях се базират на математическата вероятност за печалба. Всъщност системите са доста сходни с акумулаторите, но с огромната разлика, че за спечелването на акумулатор вие трябва да познаете всеки един от залозите, но при системите, дори и да имате губещи селекции, вие пак ще имате печалба.

Има доста различни видове системи, като например може да заложите на система 2 от 3, при което от 3 селекции, 2 трябва да са печеливши. Системите са доста удобен начин за гарантирани печалби, но трябва да запомните едно – при системи вие винаги трябва да търсите високи коефициенти, защото е нужно да покриете всяка една колонка, която се образува след направата на система. И ако ви звучи объркващо, не се притеснявайте, при система 2 от 3, се получават 4 отделни колонки, което ще рече, че ако искате да заложите по 10 лева на всяка колонка, общият залог трябва да бъде 40 лева. Както сами виждате, за да имате големи печалби от залози на системи, вие трябва да правите обстойно проучване и винаги да търсите коефициенти, които си струват.

Прочети още

Maxim Genchev 600x400

Максим Генчев: Румен Радев е най-великият държавник в историята на България!

Максим Генчев смята, че по-добър от настоящия президент в политиката няма! Една от най-скандалните личности …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *