Ахмед Доган се появи пред протестиращите и обеща да махне Борисов и Гешев! (ВИДЕО)

Ахмед Доган слезе от сараите си се срещна с протестъри!

Може да е всякакъв, но Ахмед Доган умее да общува с хората. Показа го и днес, когато се появи пред протестиращи граждани на плажа в Росенец.

В момента почетният председател на ДПС се намира именно там, където разпуска през лятото. След акцията на Христо Иванов обаче цяла България узна за владенията на етническия турчин и днес част от протестиращите се пренесоха именно там.

Интересното е, че Доган не се скри при виковете „оставка“, а излезе от къщата си и от оградата на двора си изслуша исканията на хората.

Един от тях ги изложи на всеослушание. Той каза в лицето на Ахмед Доган, че иска Бойко Борисов и Иван Гешев с подадени оставки. След като го изслуша, Доган каза „Да, добре“, поздрави ги и се прибра.

Това може да се тълкува като съгласие на Ахмед Доган да вземе оставките на премиера и главния прокурор. Макар от години да стои в сянка, за всички е ясно, че именно Доган дърпа конците на ДПС, а обвиненията към Борисов са, че точно ДПС го дирижира, тъй като го държи с компромати.

Ахмед Доган
Ахмед Доган се появи пред протестиращи

Все пак не може да не се признае, че в случая Доган показа доблест и се появи на място, очи в очи с хората, които от месец го оплюват по протестите. За сравнение, когато имаше протестиращи пред хотел „Берлин“, където живее Делян Пеевски, депутатът така и не слезе да се срещне с тях, а се покри.

Все повече се засилва тезата, че Ахмед Доган и Делян Пеевски управляват България и това е още от времето на Станишев. В началото го правеха открито, но след като срещнаха масово народно неодобрение, преминаха в нелегалност. В момента ДПС не участва в управлението, но според мнозина това е само на хартия.

Що се отнася до Иван Гешев, Христо Иванов отдавна твърди, че главният прокурор е подставено лице, което е управлявано от ДПС. Същото се твърди и за по-голямата част от министерския съвет.

Ако всичко това е вярно, то Ахмед Доган действително има цялата власт да свали и Борисов, и Гешев.

Вижте видеото на телевизия „Евроком“, в което Доган излиза пред протестиращи!

“Фигурин

ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

Публикувахте от Телевизия Евроком в Събота, 8 август 2020 г.

 

За Михаил Николов

Прочети още

asen-toshko_600x371

Асен Василев съсипва Тошко Йорданов в съда!

Асен Василев ще се разправи с Тошко Йорданов в съдебната палата! Един от основателите на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *