Мнения за Фигурин, цена
Цена и мнения за Фигурин

Фигурин към диета Зоната

За да поръчате Фигурин, използвайте формата за контакт по-долу, като пишете за какво го искате и посочите офис на Еконт или адрес за доставка + мобилен телефон и имейл за връзка с вас.

Цената на чая е 49 лева, като разходите по доставянето с куриер не е за ваша сметка. Може да се купи и на място от избрани аптеки в София и страната. При поръчване на повече от една кутия има отстъпки. Например при 2 кутии спестявате 8 лева и вместо 98 плащате 90 лева, а при 3 кутии спестявате 12 лева. Звъннете за поръчка и на тел. 0896 85 97 67. Можете да го купите и на място в избрани аптеки. Вижте кои са те ТУК!

Под тази форма за поръчка ще намерите повече подробности за чая, както и отзиви на хора, които са го палзвали:

  Фигурин е един от най-нашумелите български чайове за контрол на теглото, включително и отслабване, ако имате нужда. Но като цяло действието му е многопосочно.

  Какво лекува и защо се отслабва?

  Той помага при над 150 заболявания и симптоми, предимно свързани с обмяната на веществата, с различни психологични проблеми, с храносмилането, бъбреците, черния дроб. Служат за ефикасно разграждане на мазнините, пречистване на кръвта и премахването на хроничния запек. Помагат при депресия, безсъние и тревожност. Дори чистят жлъчката от нездравословните натрупвания.

  Билките са идеални за всякакви симптоми, свързани с менопаузата и предменструалния синдром. Също и при отслабване по време на менопауза. Отразяват се отлично на всякакви форми на хормонален дисбаланс.

  Чаят „Фигурин“ е на пазара над 12 години. Регистриран е в Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ) и изпълнява всички изисквания и стандарти. Приготвя се от уникална комбинация от 28 билки, съставена по тайна рецепта от тефтерчето на известната лечителка Л. Ковачева.

  Едно от качествата ѝ е бързото разграждане на мазнините. С негова помощ изчезват паласките и се ускорява отслабването на корема. Също така се премахва по един забележително бърз начин и натрупването на тлъстини около вътрешните органи.

  Трябват ли спорт и диета?

  Действие на Фигурин и съдържание
  Фигурин се справя и без диета и спорт.

  При различните хора количеството свалени килограми, разбира се, е различно. Но не са изобщо редки отзивите, при които 8 или дори 10 килограма биват свалени за един месец. Някои свалят и по 4. Това зависи от особеностите на конкретния организъм, както и от поведението на отслабващия.

  Но общото между всички случаи е, че не е задължително да спазват диети или да правят упражнения. От друга страна, ако се поддържа режим на храненето от рода на този на Атанас Узунов, тогава билките удвояват скоростта на отслабването и ефекта от този режим. Тоест хората на диета отслабват около два пъти по-бързо и около два пъти повече, когато успоредно с режима пият чая „Фигурин“.

  Действието му е много бързо и се забелязва още през първите дни. Но за най-голяма полза трябва да се пие три пъти на ден в продължение на един месец. Кутията съдържа 90 пакетчета, които стигат точно за 30 дни. За това време ефектът от приема на чая е впечатляващ!

  Това става възможно, защото в комбинацията са включени само растения, които са събирани в екологично чисти райони и то в подходящото време. В чая няма абсолютно никакви вредни примеси. От него няма нежелани странични ефекти, нито пък притежава противопоказания. Може, даже е препоръчително, да се пие успоредно с лекарствата, ако имате такива, предписани от лекар.

  Как действа чаят „Фигурин“?

  • Той се насочва към премахването на всички опасни и вредни натрупвания в тялото. Към това, което причинява напълняването и всички останали по-горе изброени проблеми.
  • Гори мазнините, премахва бричовете и паласките.
  • Изхвърля шлаките от стените на кръвоносните съдове.
  • Възстановява психическото равновесие.
  • Успокоява хормоните там, където те са прекомерно засилени или ги засилва там, където са отслабени.
  • Подтиска апетита, ако той е твърде голям.
  • Премахва зависимостите.
  • Ликвидира депресията и страховете.
  • Дава енергия, която от своя страна води до повече движение и здраве.

  Лекарят: Само билките водят до успех!

  Д-р Владислав Ангелов, Фигурин, билки за отслабване
  Д-р Владислав Ангелов

  Като медик си давам сметка, че ние често изписваме на пациентите си излишни количества химия, с които те могат наистина да увредят здравето си, вместо да се излекуват. Това важи особено за лекарствата, за които обикновено казваме, че трябва да се пият „до живот“. Като присъда. Тъкмо те обаче задължително проявяват всичките си странични ефекти и след по-продължителен прием започват да причиняват самите те допълнителни болести, които също трябва да се лекуват с медикаменти.

  Затова често препоръчвам билковото лечение. Например при нужда от отслабване винаги казвам да се вземе „Фигурин“ и да се пие един, два или три месеца. За разлика от химическите лекарства, билките действат превъзходно на цялото тяло, а също и на душата на пациента. Вместо да причиняват нови и нови болести, те лекуват и това, което не подозираме, че носим в себе си.

  Чаят действа отлично на целия метаболизъм, като заедно с това освобождава тялото от вредните натрупвания (плаките). Също така тушира симптомите на нервност, депресия, необяснимо изпотяване, студени и горещи редуващи се вълни и тъй нататък. Коригира храносмилането, ако то е нарушено. Намалява апетита, ако той е прекалено голям. И още стотици неща могат да се изброят. Препоръчал съм чая досега стотици пъти. И всички, които са го ползвали през последните десетина години, са оставали доволни.

  Д-р Владислав Ангелов, МБАЛ Пловдив

  Какво съдържа Фигурин?

  Нека по-напред да кажем какво не съдържа.
  В него ги няма традиционните химикали, на които се разчита да изчистват организма по обичайния начин, чрез „изстъргване“ и на полезните бактерии и вещества покрай вредните. Няма никакви консерванти, оцветители, ароматизатори, овкусители и прочие.

  Вместо това в него има:

  28 безценни български билки:
  Той съдържа стрък от глухарче, корен от гръмотрън и стръкове от комунига, които вършат по-добра работа от химиите за пречистване от мазнини, шлаки, паразити и натрупвания. Има корен от валериана, листа от майчин лист и от червена боровинка, които премахват глада и оправят храносмилането.
  Кората от зърнастеца и плода на резенето в комбинация от листата от мечо грозде и плода от кориандъра пък въздействат върху нервността, абстиненцията и депресията. Във Фигурин има още повече от 10 билки, които се грижат за подобряването на метаболизма. След 35-годишна възраст той започва да намалява и в резултат на това хората обикновено напълняват.

  Резултати от приема на Фигурин

  • Още през първата седмица усещате значително подобрение в областта на корема и червата.
  • През втората седмица на редовния прием чувствате, че вътрешните органи започват да се освобождават от натрупаните мазнини и коремът ви олеква.
  • През третата седмица се усеща отслабване в областта на бедрата и ханша. Твърде е възможно да констатирате, че 1-2 килограма от теглото ви вече ги няма.
  • През четвъртата седмица отслабването значително се ускорява и различните хора отчитат различно количество свалени килограми. Някои говорят за 4-5 кг, други – за 7-8.
  • През следващите два месеца отслабването продължава, макар и не със същите темпове. Те обаче са необходими за избягването на прочутия и крайно нежелан йо-йо ефект, тоест връщането на старите килограми.

  Мнения за чая

  Ефектът дойде на 4-ата седмица
  Милко Наков, Фигурин, билки за отслабване
  Милко Наков

  На мен ми харесва това във Фигурин, че не е нужно да се спортува. Разбира се, ако спортуваш, нещата стават много по-бързо, но не е задължително. Аз лично работя на компютър по цял ден и ми е трудно да отделям време за спорт. Освен това спортът може да бъде и вреден. Затова се ориентирах към „Фигурин“, за да не ми се налага да спортувам изобщо. И без такива физически усилия успях да сваля 4 килограма за първите 4 седмици, като в началото нямах особен ефект, но с постоянство нещата постепенно се задвижиха. Пих чая общо 3 месеца и свалих общо 15-16 кила. Това е количество килограми, което напълно ме удовлетворява.

  Милко Наков, София

  Подготвих се за морето с диета и чай
  Яна Димитрова, Фигурин, билки за отслабване
  Яна Димитрова

  Спазвах диетата на Атанас Узунов и бях много доволна, защото дайствително отслабването ставаше с дни и се усещаше непрекъснато подобрение на цялостното ми състояние. Но трябваше да бързам, защото ми предстоеше ходене на море след 2 месеца, а имах излишни повече от 10 килограма. Затова търсех някакъв начин ефектът да се ускори, за да вляза в норма навреме. От материали на диетолози научих за чая „Фигурин“ и неговата способност да забързва действието на хранителните режими и да увеличава отслабването по време на диета. Така с режима и чая успях да отслабна достатъчно и да не се срамувам да се покажа на плажа по бански.

  Яна Димитрова, Ст. Загора

  Депресията и прекомерният апетит изчезнаха заедно с килограмите
  Димитър Тодоров, Фигурин, билки за отслабване
  Димитър Тодоров

  Имах някаква депресия и вместо да отслабвам от нея, аз ядях повече от нормалното и бях качил над 15 килограма. Те ми пречеха и имаше опасност да си увредя сърцето, а това ме вкарваше в допълнително отчаяние и още повече ядях и пълнеех. Трябваше ми нещо, което да премахне зависимостта към прекаленото ядене и да разсее облаците на тревогата, които ме обгръщаха отвсякъде. За късмет моят личен лекар не е като другите и не ми предписа пургативи, а ме насочи към билките. Той каза, че само едно средство може с малко постоянство да премахне депресията, да намали апетита и да изгори тлъстините. Само ме предупреди, че „Фигурин“ действа с натрупване и трябва да се пие наистина редовно, ако искам да се оправя. Три пъти на ден е закон, който не биваше да нарушавам. Невинаги успявах да си приготвям чая сутрин, обед и вечер. Затова, когато имах излизане, си правех три чая за целия ден, чаках ги да изстинат и си ги носех със себе си в бутилка от минерална вода. Въпреки това билките, дори под формата на студен чай ми свършиха работа. Те наистина намаляват апетита и симптомите на депресията. Горят тлъстините, дават енергия и свалят килограми. При това без никакви странични ефекти!

  Димитър Тодоров, Пловдив

  Можете да поръчате „Фигурин“ или да го купите на място от избрани аптеки и дрогерии в страната. Цената му е 49 лева и в двата случая. Можем да ви го доставим до офис на Еконт или до адрес, на който има човек в работно време. Ще получите отстъпка, ако поръчате повече от 1 кутия. При две кутии общо спестявате 8 лева, а при 3 – дванадесет лева от цялата сума. Изпратете ни и своя отзив след това! Хората, ползвали Фигурин, са навсякъде около вас!

   Прилагаме и едно от множеството изследвания на чая в квалифицирана билкова лаборатория.

   Изследване на чая "Фигурин" от лабораторията на "Българска роза - 2"
   Едно от изследванията на „Фигурин“ в лаборатория.

   Още отзиви:

   А ето и отзиви, които бяха публикувани във вестник „Здраве за всички“ през март 2020 година:

   Автентични мнения за Фигурин
   Три мнения за „Фигурин“ излязоха във вестник „Здраве за всички“. За пълен размер кликнете върху умаленото изображение!

   Вашият коментар

   Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *